-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
ha valakinek van ötlete ne tartsa magába
-
phoenix1989
őstag
Sziazstok!
Remélem jó helyen kérdezek. Olyan problémám lenne hogy volt egy áramszünet ekkor lenyomtam a hosszabbítót hogy ha visszajön az áram ne nyomja rá egyből a gépre. másnap bekapcsoltam és azóta indokolatlanul felpörög a proci hűtő. alaplap biost frissítettem ugy is régi volt , gyanakodtam a vga ra mert mikor vettem az is ezt csinálta bios frissítés azt meg oldotta annak idején. lefuttattam azon is a biost de a probléma nem szűnt meg mi lehet a gond? ha monitorozom akkor biztos nem csinálja így nem jöttem rá a hibára. nem gyakori de van hogy sima böngészés alatt csinálja van hogy játék alatt. felpörög mint amikor bekapcsolom a gépet aztán lecsendesedik. -
phoenix1989
őstag
Szerviz szerint bios halt meg. Tápot nem igazán nézte meg csak elindította úgy érezte megy a venti de hülyeséget beszélt mert ha megcsinálom ezt a 16,17 csatis tesztet nem pörög a venti viszont ha egy külön ventit rákotok közben azt el indítja. Ha nem indul el a táp saját ventillatora akkor biztos kuka?
-
phoenix1989
őstag
válasz
KAMELOT #50975 üzenetére
8 és fél éves
Super Flower 550W SF-550P14HEDe ezt a jelenséget már máskor is eljátszotta de kikapcsoltam vártam kicsit aztán jó volt utána hónapokon át semmi aztán egy kifagyas megint hónapokig évekig semmi , ezért nem értem akkor már az első alkalommal meg kellett volna adnia magát és nem bekapcsolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #50970 üzenetére
nem látok hibát
-
phoenix1989
őstag
válasz
RVR400 #50955 üzenetére
Azt nem néztem át alaposan de nem tűnt fel. Perifériák kihuzva teszteltem , elem csere tesztelve, ramokat megnézem másik slotba , procit nem venném ki annyira nem szednem szét. Amint ranéztem jelentkezem. Amúgy régebben is csinálta de utána simán elindult némi pihenés után. Most ez nem segített.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Valamilyen oknál fogva nem indul el a gépem. Bekapcsolt állapotban kifagyot aztán újra is indult következő lefagyasnal pedig csak felpörög a venti de nem történik semmi. Már máskor is előfordult de aztán magához tért most viszont nem. Házon első panelt megnéztem szethuztam újra dugtam tápot gépet portalanitottam, ramokat VGA kivettem újra dugtam. Nem változott semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RTX 3060 Ryzen5 5600 16Gb DDR4
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ráfizetéssel - Bontatlan Nintendo Switch 2 (Mind két verzió szóba jöhet)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged