Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
Szerviz szerint bios halt meg. Tápot nem igazán nézte meg csak elindította úgy érezte megy a venti de hülyeséget beszélt mert ha megcsinálom ezt a 16,17 csatis tesztet nem pörög a venti viszont ha egy külön ventit rákotok közben azt el indítja. Ha nem indul el a táp saját ventillatora akkor biztos kuka?
-
phoenix1989
őstag
válasz KAMELOT #50975 üzenetére
8 és fél éves
Super Flower 550W SF-550P14HEDe ezt a jelenséget már máskor is eljátszotta de kikapcsoltam vártam kicsit aztán jó volt utána hónapokon át semmi aztán egy kifagyas megint hónapokig évekig semmi , ezért nem értem akkor már az első alkalommal meg kellett volna adnia magát és nem bekapcsolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #50970 üzenetére
nem látok hibát
-
phoenix1989
őstag
válasz RVR400 #50955 üzenetére
Azt nem néztem át alaposan de nem tűnt fel. Perifériák kihuzva teszteltem , elem csere tesztelve, ramokat megnézem másik slotba , procit nem venném ki annyira nem szednem szét. Amint ranéztem jelentkezem. Amúgy régebben is csinálta de utána simán elindult némi pihenés után. Most ez nem segített.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Valamilyen oknál fogva nem indul el a gépem. Bekapcsolt állapotban kifagyot aztán újra is indult következő lefagyasnal pedig csak felpörög a venti de nem történik semmi. Már máskor is előfordult de aztán magához tért most viszont nem. Házon első panelt megnéztem szethuztam újra dugtam tápot gépet portalanitottam, ramokat VGA kivettem újra dugtam. Nem változott semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- HP Elitedesk 800 G2
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- Mac Mini M4 10/10 16GB 256SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest