- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mech
csendes tag
válasz
#10726912 #14075 üzenetére
Végre megtaláltam mi a gond!
Szereztem egy linux boot lemezt, onnan működött a kikapcs és a reset. Tehát vmi windowsos progi vagy driver maradt már csak hibaforrásként. Leszedtem mindent utána egyesével felraktam a drivereket és még jó volt, de ahogy felraktam az asus EPU engine nevezetű csoda programját, ami nem jó sok mindenre (nem is értem miért raktam fel) Megint előjött a hiba. Leszedtem és most jó minden! Ebből adódóan nem ajánlom senkinek Az EPU engine nevezetű programot senkinek.
Köszi a segítséget -
törölt tag
válasz
#58984960 #14094 üzenetére
Olvastam, de csak vakarom a fejem
Olyan, mintha hülye lenne a BIOS, azaz az integrált VGA nem tudná, hogy mekkora a kijelző...Nincs a kijelzőnek beállító menüje gondolom...
Józan paraszt ésszel gondolkozva szerintem a VGA és a kijelző jó, inkább olyanra gondolok, hogy a kijelzőt vezérlő elektronika hibás. (nem tudom, mi van a kettő között, de ott van katyvasz, remélem érted, mit próbálok leírni)
Mondom ezt úgy, hogy azt se tudom, van-e ilyen benne....
Megpróbálnék egy BIOS frissítést, hátha alapon, ill próbálj utána olvasni, hátha van leírás a kijelző ilyen jellegű hibájára, akár a honlapon, akár fórumokon...
Azért nem írtam, mert vártam, hátha valakinek van már tapasztalata ezen a téren... -
törölt tag
válasz
kisgyerek85 #14095 üzenetére
Értem. Hát nézd ha lap támogatja a procit és a memóriákat valamint a tápod megfelelő teljesítménnyel bír akkor nem szabad gondnak lenni egyedül, ha valami zárlatot csinál a lapnál. Próbáltad, hogy az egész cucc nincs benne a házban?
Írd le légyszi az új lap valamint a proci és ram típusát. Milyen vga-t vettél?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
#58984960 #14093 üzenetére
Regi alaplappal 1x sem jott be a kep.400W es szerintem a masikba is ilyen van vagy kisebb (ket kulon helyen van ez a ket gep 5km elvalszt most attol, h megnezzem) Viszont vettem ma egy v.karit is,mert a GT tul hangos otthonra. Ez meg jo lenne ide. Nem lesz jatek rajta csak az a lenyeg, h ket monitor menjen rola.
-
törölt tag
Kolléga!
Mit szólsz az én problémámhoz? Találkoztál már hasonlóval? Pár hozzászólással előrébb írok róla.
-
törölt tag
válasz
kisgyerek85 #14092 üzenetére
Igazad lehet. Nem kerestem vissza a régi írásokat.
Viszont azt furcsálom, hogy egy új lappal is ugyan azt produkálja. Mekkora tápot használsz? Ha nincs benne a 6600-os akkor van kép az integrált kimeneten?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
#58984960 #14090 üzenetére
Hello! Kozben valtoztak a fejlemenyek. Ha benne va egy GT 6600 v.kartya akkor nem ad kepet meg akkos sem ha az alaplapira van a monitor csatlakoztatva. A kartya 1000% h jo, mert 2 oraja vettem ki a masik pc-mbol. Ha tudnam, h mikori postok azok amikor kiderult, h az alaplap a ludas akkor lehet h nem irnad h elkapkodtam, mert tenyleg minden lehetoseget kiprobaltam
-
törölt tag
válasz
kisgyerek85 #14089 üzenetére
Vissza kerestem a "múltadat"...egyedül a CPU nem volt cserélve, ha jól látom. Az új alaplap CPU suportját nézd meg, ne csak a kompatibilitást, hanem a BIOS verziót is ellenőrizd.
Meglep, hogy az alaplap csere nem hozott eredményt -
törölt tag
válasz
kisgyerek85 #14089 üzenetére
Szia!
A lapod kompatibilis a procival? Ha van az alaplapon integrált vga nézd meg, hogy azon ad e képet a lap? Nem szabadott volna elkapkodni a lapvásárlást mielőtt 100%-an nem derül ki, hogy melyik alkatrész a ludas.
Hallasz pittyenő hangot mikor bekapcsolod a gépet?
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Kb 1 honapja irtam ide, h mit csinal a pc (sajna most nem tudom idezni magam, mert telefonrol vok)
A lenyeg , h a proci melegedik, de sehogy sincs kep. Alaplap cseret javasoltak ami ma meg is torten, (zsir uj) de a helyzet valtozatlan. -
törölt tag
Ismét egy érdekes dolog. Az a függőleges üres terület úgy viselkedik mintha képernyő széle lenne. Tehát ha megnövelem a felbontást a tálca egy része eltűnik a fekete terület mögé. Mikor pedig az egeret húzom a fekete terület felé előbújuk a tálca azon része amit alapesetben nem látok.
-
törölt tag
válasz
batmab #14077 üzenetére
Szevasztok kollégák!
Most én is kérdezek tőletek!
Van egy laptop és a következő dolgot produkálja. Az LCD bal oldalán kb 1,5cm függőleges területen nincs kép, csak 1db kb. 1mm széles kék csík. Na a pláne, hogy ha BIOS-ban vagyok vagy éppen windowst újratelepítek (már megvolt) az üres területen is van kép. Viszont ahogy betölt a windows nincs kép. Próbáltam az összes létező felbontást, frissítési frekit de semmi. a legújabb driver van fent bár ez nem változtat semmin
.
Egyedül a csatlakozókat nem néztem át, sem a szalagkábelt sem mást. Majd holnap szétszedem. Próbálom kizárni az LCD hibát de valahogy nem megy.
Tipp, ötlet?
-
törölt tag
Ha jól látom, nem túl régi cucc van nálad, így a kondenzátoros részt inkább kihagynám az oxidálódós cuccokkal együtt. Ha már jó ideje fenn áll a gond, akkor zárd ki a dolgokat: a hdd-t kizárhatod (cserélted), tápegység kizárt ismét, (bár azokból már voltak egy-két éves hibás darabok, nem csak terhelésnél jelentkezhet hiba, hanem bármilyen működési zavarnak lehetnek a tápok okai, pl ez az indulás is), akkor maradt még ram és vga: lehet, hogy a BIOS nem tud valamit lekezelni hiba miatt. Próbálj a memóriákkal játszani kicsit, esetleg ha van kedved, indíts ODD-ről és aztán abból indíts újra (lehet IDE vezérlő gond). Egy kölcsönkért VGA-t is beletehetsz egy próba erejéig. Az asus utility feltétlen szüksées rá? Próbáltad már eltávolítani és anélkül használni a géped?
Mindezek csak egy halom agyalás eredménye, mivel halvány fogalmam, nem találkoztam még ilyen jelenséggel...de hátha valamelyik ötlet beválik.
Sok sikert! -
Mech
csendes tag
válasz
#10726912 #14073 üzenetére
Hülyén hangzik, de én driver hibára gyanakszom vagy vmi utility progi, ami asusé. Mert: Biosból működik a restart! Most raktam újra a windows xp-t és amikor raktam fel a drivereket akkor még újraindult és a windows telepítésnél is! Miután felraktam az összes drivert, meg utility programot, ami az asus dvd-n volt utána kezdte. Minden atom stabil ezt leszámítva. Csak windowsból csinálja. Lehet, h vmi vírus okozza? Most vettem egy ssd-t és erre raktam fel az xp-t, de előtte is csinálta mikor normál winyón volt a rendszer.Reménykedtem, hogy egy rendszer újrarakás megoldja. Por van, de nem sok
-
törölt tag
válasz
Csabee88 #14069 üzenetére
Csatlakozom: erősen lapgyanús...előzménye nem volt? (fagyás, újra indulások, kékhalál). Porosodás mennyire volt jellemző? Mert az okozhat CPU hibát...
(#14070) Mech: Ha Bios-t restartolod, akkor indul? Tehát csak akkor nem akar indulni, ha oprendszerből (azaz HDD-ről) kéne újra indulnia? Mert érdemes lenne esetleg egy adat kábel cserét eszközölni... -
Mech
csendes tag
válasz
#10726912 #14055 üzenetére
Hi!
Azért zárom ki a tápegységet, mert ha lehúzom az alaplapról a tüskesort, miközben áram alatt van a táp, akkor elindul rendesen. A táp nagyon stabil terhelés alatt egyszer se indult újra. Az alaplap : Asus M4a78-am(int vga-val), a táp: Thermaltake TR2 W0061 420W.
Nekem az a fura, ha windowsból állítom le akkor csinája csak ezt.Jah és a másik érdekesség, ha windowsból újra akarom indítani a gépet, akkor leáll és megint kell neki az áramtalanítás és utána jó minden.
-
batmab
senior tag
-
Csabee88
csendes tag
Viccesen hangzana hogyha azt mondanám, hogy ebből a gépből kihagyták a csipogót? Nem találom sehol és egyre biztosabb vagyok benne hogy nincs mert még bekapcsolásnál sem halottam még soha
-
Csabee88
csendes tag
Raktam bele egy zsír új energizer elemet. A helyzet változatlan
-
Trebron09
őstag
-
Csabee88
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy bekapcsolod a gépet minden kap áramot pörögnek a ventik stb. De se kép se hang a cpu piros ledje folyton ég pedig bennevan a proci eddig működött is vele. 8pines 12v csatlakoztatva van hiába nyomom akármikor akárhogy a cmos clear gombot ugyanezzel a problémával szembesülök. A cpu és az alaplapi foglalat kifogástalannak tűnik nagyítóval minden tűt átnéztem de nem tört le egysem vagy ilyesmi. Mi lehet a probléma? Asus p7p55d<--róla van szó
-
Mech
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Ha windowsból szabályosan állítom le a gépet, nem tudom bekapcsolni a gépet(power gomb megnyomására felvillan, de leáll a gép, ismét megyomásra felpörög minden, de fekete a képernyő) Áramtalanítás után jó minden! Ha resetelek windosban és utána miközben bootol a gép és nyomom meg a kikapcsoló gombot a következő indításkor jól indul. Ha csak az alaplapot áramtalanítok akkor a probléma nem áll fent. Tápegység kizárva
Vajon mi a különbség a winowsból történő leállítás között és a reset majd power gomb megnyomás között (ez működik) Olyan, mintha más leállítási procedúra lenne windowsból.Tippek?
Köszi
-
TBone
tag
válasz
Trebron09 #14045 üzenetére
hát valószínű én is bemegyek majd hozzá beszélgetni, csak eddig nem volt lehetőségem, mert tegnap előtt derült ki a dolog, u h hétfőn. de nem valószínű, hogy visszaadná a pénzem, mivel egyrészt ha jol emlékszem blokkot nem adott a "szolgáltatásról", szóval nincs bizonyítéka annak, hogy mit mondott vagy mit nem
ha meg ennyire nem ért a dolgokhoz, akkor pff, de hát már utólag többen is írták itt ahogy te is, hogy ilyen nincs, u h valószínű ő is tudta
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
jozsatibold #14048 üzenetére
Próbálj meg egy BIOS reset-et, esetleg cseréld ki az alaplapi elemet.......
-
djculture
félisten
válasz
jozsatibold #14048 üzenetére
Ez nem mobilos fórumtopik, van szerintem saját ilyen topik is. De amúgy home+power gomb 10mp ig nyomvatartani és restore.
-
jozsatibold
csendes tag
Sziasztok! A tesom vasarolt egy iphone 3gt de mikor elinditottam egy alkalmazast azota folyamatosan indul ujra! Tudtok segiteni, fogalmam sincs hogy mi lehet a baja?!
-
djculture
félisten
válasz
Trebron09 #14045 üzenetére
Van ennél jobb is. Egyik programozó ismerősöm nulla hardvertechnikai ismerettel vállalt be egy gépjavítást egy ismerősének. Mire hozzámkerült a gép, a házon meg a tápon kívül mindenből újat vetetett a csajjal mert hogy az a rossz. Persze hogy a tápra rámértem, 9v-ot adott le 12 volt helyett terhelés alatt. Az összes kicserélt alkatrész tökéletes volt /alaplap+proci memóriák dvd vinyó/ a táp volt a hibás. Nemtudom hogy rendezték le de a csaj azt mondta feljelenti az illetőt.
Én se kezdek el program irást bevállalni műszaki hardver technikusként, az ilyen embereknek se kellene kókánykodni ha sose tanulta. -
Trebron09
őstag
Az ilyen félrevezető, hazudozó embereket utálom... bezzeg ha Őt vágnák át, akkor reklamálna.
Olyan nincs, hogy egy alaplap nem kezel "X" bites vga kártyákat, egyértelműen a táp volt a gond és ezt az első szerelő is tudta... csak az "üzlet" miatt megvetetett veled fölöslegesen egy másik vga kártyát, én miután a 2. szerelő megmondta a tutit biztos visszavittem volna és a fejéhez vágom, hogy adja vissza a pénzem. -
Trebron09
őstag
válasz
CoolMan #12947 üzenetére
Hát ez se most volt, de mostanában nem sok időm volt vele foglalkozni...
Na szóval azóta kiderült, hogy a lapon a második legújabb bios volt rajta, tehát az i3-asnak már bőven kellett volna mennie vele. Az egész pakkot visszaküldtem Repsol600 kollégának (innen is köszönöm neki) akitől vettem a lapot, nos a helyzet az, hogy az én lapom simán ment ismét az Ő i7-860-as procijával, illetve a memóriáim is tökéletesen működnek. Viszont az i3-as cpu-t beletéve a P55-GD85-ös lapba a már említett hibát produkálta... tehát az ECS lapom a halálával vitte a procit is.. ilyet se halottam még, most már a proci garanciában van, nem tudom meddig ülnek rajta
.
-
-
djculture
félisten
válasz
waterdragon1 #14039 üzenetére
Az lesz, eddig csak a lemezt vásárolták az emberek a szomszéd országokba, ezután majd az egész gépet
-
djculture
félisten
válasz
waterdragon1 #14036 üzenetére
Az a helyzet mióta kinyirták a jól bejáratott fogyasztóvédelmi törvényt és gumiszabályokat tettek be helyette, tényleg minden a bolt és a nagyker hozzá állásán múlik.
Különben is lassan lehet külföldröl venni 30% áfa bevezetése is felmerült a műszaki cikkekre -
waterdragon1
tag
+ a 2. boltban a hd 6750-es helyett kaptam egy hd 6770-eset pici ráfizetéssel de azonnal.
-
waterdragon1
tag
válasz
djculture #14034 üzenetére
Lappal ment a proci is. Van itt helyben a bolt ahonnan valók az alaplap és a proci már bánom hogy nem írtam be a panaszkönyvbe 2 hónap volt 1 alaplap csere átnézéssel + megjött megint se kép se hang azt mondta vigyem be a komplett gépet, beviszem megnézi erre képes lett volna elkérni 1500 ft-ot mert ránézett !!! Na INNENN se veszek semmit ezután.A másik helyen mindenbe segítettek az alaplapos boltban azt mondták rossz a videókari elkértem visszavittem a másik boltba és csoda azonnal kicserélték nem 2 hónap sz.... kodás. 2 napja van gépem és január 30.-án vették át tőlem hogy rossz!!!
-
djculture
félisten
válasz
waterdragon1 #14033 üzenetére
Mi messze? Megrendeled kihozza a futár ingyen +500ft ért meg garancia futár van. Bármi van vele viszik hozzák az újat. De amúgy nem akarom reklámozni a helyet van más sok jó bolt is.
-
waterdragon1
tag
válasz
bigyo108 #14031 üzenetére
Nekem nem adott képet a videókarim hd6750, amd athlon 2 x2 250-es , 8gb ram de tápot is kellet cserélnem nemcsak az MSI 785gm-e51-et. A lap az oké volt, hogy rossz és csere de csak nagy sokára lett meg hogy tápot is kell cserélni!!!!! FSP hexa he-500 -as 500 w-os kicsike megy bele mindenki ajánlásával!! kb 13k de ajánlották a chiftech iaréna 500 w-osát is a pcx-ből az 9-10k közt van de nekem messze.
-
-
-
djculture
félisten
válasz
bigyo108 #14027 üzenetére
Inkompatibilitás kilőve, vagy 20 ilyen lapot raktam már össze x2 245-250-260-270 procival.
Mindegyik megy azóta is.
Attól még viszont lehet hibás a lap és a proci is. Ha a lapot letesztelték és jó akkor az már kiesett mint hibaok. Monitor mire van kötve, az integrált nv7025 re? A táp milyen? -
válasz
beefjeez #14026 üzenetére
Sziasztok,
Egy újabb problémával szembesültem a mai napon.
Adott egy Asrock N68-GS3 UCC lap és egy Athlon II X2 250 AM3 prociBekapcsolás után semmi nem mutatkozik, szépen feltöltődik árammal a gép és nagy csend.
Még a bios-ig sem jut el.
A tulaj már elküldte szervízbe a lapot , onnan meg is jött , csupa csupa jó kis teszten ment át a lap.A kérdés annyi lenne, hogy inkompatibilitással állunk szemben, vagy esetleg belefutottunk egy rossz szériájú prociba. ( milyenek a tapasztalatok / visszajelzések ezzel : Athlon II X2 250 )
A gép 1,5 hónapos 1 hónapot volt kb postafordultával tesztelésen .... és még egy percet sem üzemelt.Segítsetek ha tudtok.
-
beefjeez
senior tag
válasz
Gyufaaa #14025 üzenetére
Még nem, mert akkor venni kéne egyet. Csak azt szeretném tudni, hogy táp hiba lehet-e elszürkülő képernyő, és restart.
Mondjuk a vga valami jó karban lévő régi hd szériás kártya, ha nem kap elég energiát lehet emiatt is lehet.
Igazad van, megpróbálok szerezni, és kipróbálni. -
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Van egy gép:
Asus m2nsli
Athlon x2
1gb kingmax ddr2
valami noname táp
wd vinyóSzóval a gépre lett egy xp rakva, azóta elindul, majd mikor bejön az xp logó szürkés lesz, majd ujraindul, folyamatosan.
A ram tesztelve a gépemben, az jó.
Mostmár lapra gyanakodok, mert a tulaj szerint volt vele valami régebben, de nem tudja pontosan.
Előre is köszönöm! -
djculture
félisten
Pont jó oda, fullon ugyse fog járni maximum csak szőrös fánk meg ilyesmi benchmark progiknál. Persze egy darabbal is megy csak éppen olyankor a kártya ha terhelést kap szépen visszaveszi az órajeleit, ha érzékeli hogy nem tud elegendő áramot felvenni.
geforce6 gt nél még ezt ki is irta régen, manapság már nem divat csak az ember észreveszi hogy nem az igazi a kártya teljesítménye. -
djculture
félisten
Eleve hülyeség volt az a szöveg hogy 256bites kártyát nem szereti az alaplap... Semmi köze az alaplapnak ahhoz hogy milyen a vga memória szervezése. A probléma ott volt hogy egy izmos vga alá olyan táp kell ami 12volton letud adni 17-18ampert minimum.
Ha kettő csati van meg mindkettőt bekell dugni, másnem átalakitóval molexröl megtáplálni. -
TBone
tag
rendesek voltak, szó nélkül visszavették. namármost a következő a problémám: új táppal pöcc röffre indul a gép. mikor először jelentkezett a korábban leírt problémám, kb 1 hónapja (bekapcsolásra nem indult a gép, csak ha kivettem a videokártyát; másik videokártya ill gép híján elvittem a kártyát szervízbe, hogy nézzék meg.) a szervízben azt mondta a csóka, h ezt a videokártyát már csak a polcra fogom tudni majd kitenni, mert h ez bekrepált, adott helyette egy használt 9800gt-t, azzal csak folyamatos resetelésre indult el a gép. visszavittem, h ez mi, fél óra után előállt azzal, hogy a lapom nem kezeli tökéletesen a 256bites vgakat, és hogy ezért is romlott el a régi, és ezért nem szereti a 9800gt-t se. végül rábeszélt egy 440gt-re, mondván h nem 256bites, flottul indul vele a gép. kérdeztem tőle, hogy a táp rendbe van-e, azt mondta rendbe. ment 1 hónapig a vas, aztán ujra előjött ugyanaz a gond. akkor egy másik szerelőhöz vittem, az kiderítette, hogy a táppal vannak a gondok. most itt az uj táp, megy is minden szépen (lekopogom, mert ugye mint írtam, multkor is ment 1 hónapig). mondom, ha már itt vagyok, belerakom a régi kártyámat, ugyan mit csinál vele. csodák csodájára, flottul metn minden, egyből bekapcsolt azzal is, most is így írok, h az van benn. szóval a fószer nem mondott igazat. ilyenkor mi van? szívhatom a fogamat? mert ugye emiatt vettem tőle egy uj kártyát, mert azt mondta h ez már rossz. egyébként ilyenről hallottatok már, hogy egy lap, aminek elvileg kéne kezelni a 256 bites kártyákat, csak 256bittől lefele hajlando beindulni? én arra gyanakszom, hogy már akkor is a táp volt a gond, csak mivel a 8800gt többet eszik mint a gt440 (külön 6-tűs csatlakozója is van), ezért vitte a gt440-t egy ideig. ez lehetséges?
elnézést a regényért, és köszönöm a türelmet annak, aki rászánja az idejét és elolvassa, és reagálni is tud!
(OFF: ha egy vga-n 2db 6tűs csatlakozó van az azt jelenti hogy mindkettőbe kell is egy tápcsatlakozó, vagy elég az egyikbe?)
-
djculture
félisten
válasz
waterdragon1 #14015 üzenetére
pc x nél ingyenes a szállitás akció van szerintem jobban jársz ha onnan rendelsz.
Chieftec iARENA GPA-500S 500W 9538ft pl ott és nincs olyan cucc amit ne vinne el. -
waterdragon1
tag
válasz
Wind-Storm #13998 üzenetére
Szia voltam a boltban: fsp hexa he-500 80+ , raptox rt-600p 80+
-
TBone
tag
válasz
djculture #13987 üzenetére
a táp vol a ludas, másikra cserélve ment a gépezet. u h feleslegesen vettem egy lapot meg egy memóriát. de azt mondta a szervizes csóka, hogy 3 napon belül mindenféle indok nélkül vissza kell hogy vegyék a cuccot és adják a pénzt, u h vigyem vissza. erről nem is tudtam. tényleg igy van? (azt mondta h 3 nap, ha internetről rendelt, házhozszállított, akkor 8 nap)
-
djculture
félisten
válasz
rayoliviero #14008 üzenetére
Chicony Hipro 480W viszi nekem az hd 5970-est, annál többet fogyasztó kártya meg nem nagyon van...294w ot eszik papiron a kártya max terhelésen
-
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #14006 üzenetére
Ahhoz, hogy elinduljon, lazán elégnek kell lennie. Ha kevés lenne a tápegység, akkor az játék alatt jönne elő, nem rendszer indításkor...bagatel, amit mondanak
Kicsit kibújósak előre
(#14002) szabotoni:....szal ne molexet keress
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #14004 üzenetére
Tesztelés nélkül "jól" megmondták....hö hö.
Szerintem bármilyen hiba előfordulhat, de tesztelni kell, az nélkül nem lehet rendes véleményt mondani, csak találgatni.
A Corsair HX450 meg szerintem elég a 6850-hez! (nézd meg az adatlapom, nekem is 450-es tápom van ás corsair, simán viszi.)"Intel proci nem lehet hibás, mert még olyannal nem találkoztak." Pedig lehet hibás, független attól, hogy ők még ilyennel nem találkoztak.
-
rayoliviero
veterán
CoolMan81:
Le van adva a procim tesztelésre.
Azt mondták (még nem tesztelték le és úgy mondták), hogy az lehet a baja, hogy a procim nem kap mindig stabil feszt (vagy nagyot droppol az alaplap és keveset kap, vagy auto-n vannak hagyva a feszültségek és túl sokat kap) és néha ezért lekapcsolja valamilyen részét, jelen esetben pl. a pcie vezérlőt és azért nem ad képet a monitor gépindításkor.
Ezt Te el tudod képzelni, hogy ilyen hiba lenne? Már a második teljesen különböző (Asrock Z68 Extreme3 Gen3 és Msi Z77A-G45) alaplapnál nem kap stabil feszt? Ezt hihetetlennek tartom. És a hiba akkor is jelentekezett, amikor fix feszültség volt beállítva és fix alacsony Vdroop.
Ja és a Corsair HX450-ről meg lett állapítva, hogy kevés a 6850-hez, min. egy 550-es kell.
Még azt mondták, hogy a monitorom lehet hibás, csinálnak ilyet az LG-k. De tv-re kötve is ugyanúgy jelentkezett a hiba.
Intel proci nem lehet hibás, mert még olyannal nem találkoztak.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
waterdragon1 #13995 üzenetére
Inkább az FSP mint az a RAPTOXX valami, mert ez nem ajánlott kategória.
Tehát akkor az alaplap jó, és működik másik táppal és VGA-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Elden Ring
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged