- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Gabesz87
veterán
Apámnak összeraktam egy új gépet (mondhatni upgrade-elem a mostanit). Ház és táp marad igazából, minden más új: Ryzen 5 4600G, Gigabyte A520M DS3H, 2x8GB G.SKill Ares DDR4, 500GB Samsung 980 M.2 SSD. Majd pénteken megyünk vidékre hozzájuk, addig is gondoltam összedobom a rendszert, BIOS update, Win telepítés stb. Kölcsönbe szereztem egy tápot (FSP Saga+ 400P). Bedugtam az egyik monitorom DisplayPort kábelét, gép indít, de nem ad képet, nem érzékel a monitor bemeneti jelet
Mi lehet az oka? Létezik, hogy régebbi BIOS van a lapon, és nem támogatja még a 4600G-t? Csak egy ötlet.
-
Kobe
veterán
válasz
mancer7151 #48996 üzenetére
Nincs usb bovitom. Tulfeszvedos foldelt aljzatban levo elosztora van kotve minden, nincs led fenyszalag, a galahad gyarilag a lapra van kotve
Egy macbookom van ami nincs rakotve halozatra, max ha toltve van. De ebben az esetben az sem volt. -
mancer7151
tag
Vissazgondolva, sd kártyám volt usb bővitőben ami működött de túlmelegedett majdnem megolvadt az előlapi usb. Rendesen büdös volt, eltartott egy ideig rájönni hogy nem a gép. Még 16gb korszak. Zárlatosak voltak elég sokan.
Vagy gép körül lévő tápod pl monitorhoz, laposhoz, azis lehet büdös. Led fényszalag tápja.
-
Kobe
veterán
válasz
mancer7151 #48992 üzenetére
Haz is cserelve volt. O11 air mini van helyette
Elolapon csak a sima USB van bekotve, az USB-C t meg az alaplap nem tudja -
Kobe
veterán
hi
adott egy konfig. Eredetileg NZXT H700i ház volt, seagate 750-es táp, Kraken X62 AIO, intel 9700K proci, rtx 2080 VGA, asus rog strix z390 lap
A gép néha táp túlmelegedéses jeleket produkált, szokásos büdös elektroszmog / pörkölt transzformátor szag. Restart után megoldódott
Utána volt cserebere a gépben, gyakorlatilag minden lecserélődött, Corsair RM1000X táp, CableMod MeshMod Pro kábelszett (kimondottan ehhez a táphoz való fajta), asus rog strix B550F gaming alaplap, 5600X proci, Galahad 240 AIO, és egyedül rtx 2080 maradt régebbről
Időről időre ugyanúgy jelentkezik a füstös büdös égett szag, még idle állapotban is, restart után ugyanúgy eltűnik. Végigtapogattam / néztem, panelek leszed, kábelek nem melegednek, nincs megkormolt csati, megolvadt aljzat, semmi.
Nem közvetlen a táp felől jön hanem inkább az AIO ventiknél ahol a radiátoron át fújja kifele a levegőt. De venti csak nem büdösödik ennyire.......Múltkor idleben ezeket a hőfokokat mutatta amikor jelentkezett:
kérdés: mi a tököm okozhatja, gyakorlatilag már full gépcsere volt, és mégis időről időre előjön
-
mancer7151
tag
Énis, csak akkor viszem ha abszolút ötletem nincs de nem hagyom szervizben sem. Legutóbb ilyen a régi házzal volt, Chieftec ba01. Nemtom ki emlékszik de ha igen már röhög, üresen valami 15kiló táp nélkül, harmadikon laktam akkor. Még megvan, visszasírom azóta is, csak a vinyórögzités a gyengéje, műanyag sines bepattintós, fele eltörött rég. Örök darab.
-
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #48984 üzenetére
Gépet szigorúan magamnak szerelek, ne piszkálja senki.
A PCI express csatlakozó volt a fura, az egyik nem ment, de mivel garanciális, így nézze meg a szerviz alapon.
Jelenleg itthon a legöregebb egy 1997-ben gyártott (ha jól tudom) Compaq Armada Dt1492, amin meglepődtem, hogy még képes a saját akkujával kb. fél órát menni. -
d@minator
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
mancer7151 #48983 üzenetére
nem tudom, még nem néztem, de nem hiszem, hogy az lenne a gond
-
KROK640
nagyúr
Igen, szép kor, de egyrészt egy Z-s lapnál az ember el is vár minimum ennyi munkaidőt. Másrészt van 20 éves alaplapom ami még működik
Lehet, hogy az is belejátszott nálad, hogy kiszedték a lapot a házból, megmozgaták ilyesmi. Kábelek csatlakázásának ellenőrzése stb.#48975 jokeph : kék a debug led, és az egyik első dolgom majd IGPvel való megnézés lesz
-
válasz
MasterDeeJay #48957 üzenetére
-
Shaza
senior tag
Mit tudok még csinálni?Kezdek megőrülni ,miért fagy le random és indul újra?Van hogy egy napig semmi,utána naponta kétszer fagy.Játék közben soha.
Ez okozhatja?
[kép] -
Shaza
senior tag
válasz
E.Kaufmann #48970 üzenetére
A bekapcsológombtól számítva.
-
jokeph
nagyúr
-
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #48973 üzenetére
10 év szép kor egy alaplapnál.
Kíváncsi vagyok, hogy mi a baja. A PCI-E megereszkedése is okozhat hibát (Asus lapot próbáltam garanciáztatni ilyen miatt, de a szervizben nem produkálta a hibát, cserében 1 hónapig nem volt gépem). Mondjuk az általad írt lapnak az user guideja nagyon tetszett a debug résznél...
-
KROK640
nagyúr
Köszi srácok a tippeket. Jobban hétvégén lesz időm vele foglalkozni, de a VGA kivétele lesz az egyik első dolog.
A lap egyébként öreg (10 éves) január végéig folyamatosan napi használatban volt.
Na most végig gondoltam, hogy ha nekiugrok akkor eléggé sok mindent ki tudok rajta tesztelni, mert van hozzá másik tápom (Corsair CX400 vagy Coolermatser Elite V3 600W), van hozzá másik VGA-m (GTX950, RX570), 4db RAM modulom (legalább az egyik csak jó) de még csak másik CPU-m is (Pentium G3258, sőt valahol egy 4th gen I5-ös is). Egyedül másik alaplapom és SSD-m nincs hozzá.
Az itteni led sor szerint nehéz megállapítani, de DRAM vagy VGA, de inkább VGA.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
mancer7151 #48971 üzenetére
Én ugyan nem használok
-
mancer7151
tag
válasz
E.Kaufmann #48970 üzenetére
Töredezettség, szemét, elcseszett frissités utáni akadás, lapozófájl kilépéskor ütemezett törlése utáni létrehozás, ütköző hardver, csatlakozás valahova ami nemmegy....
Néznék egy eszközkezelőt megvane minden, win naplókat. Vinyónak egy ellenőrzés talán. Nameg használsz-e ramdriveot. -
Shaza
senior tag
Hello!
Mitől lehet hogy kb 50 sec mire betölt a Win 10?
Gép a leírásban.
Köszi -
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #48958 üzenetére
Első körben a BIOS elemet (CR2032) cserélném, az is zavarhatja az agyát (nálam volt olyan, hogy csak ez merült le, és ugyanezeket a tüneteket produkálta, mint nálad, illetve az állás miatt is elképzelhető, főleg, ha öreg a lap).
Ha esetleg nincs rajta Speaker (gyakran lehagyják, pedig nagyon hasznos dolog, jobb, mint a Debug LED), akkor egyet tennék rá, hátha elcsipogja, hogy mi baja van.
Az alaplapi nyákra nincs rászitálva, hogy pontosan mi (valami hasonló a sorrend)- CPU
- DRAM
- VGA
- BOOT -
KROK640
nagyúr
válasz
mancer7151 #48963 üzenetére
Ezek még váratnak a tesztelésre
-
KROK640
nagyúr
válasz
mancer7151 #48961 üzenetére
Igen, bár nem is annyira a kép kijelzés miatt aggódom, hanem amiatt, hogy elindul a gép, majd pár mp múlva leáll. Majd magától újraindul, és megint leáll. Nekem az a tippem, hogy valami rövidre zárhat, agy a franc tudja.
Természetesen a VGA csere (vagy csak kivenni mert van a prociba, de van hozzá tartalék VGAm egy GTX950 és egy RX570 8GB is, szóval le tudom próbálni) a legegyszerűbb lépés a bios reset és a RAM cserebere után. Mondjuk úgy, hogy az az újdonság a tanácsodban, hogy nem rohanok tápot cserélni, mert ez egyszerűbbszerk : Favágóként ekkora hibaszázalékkal már nem élnél
Dehogynem, barátnőmtől bármikor kérhetek
te csokis bácsi lettél? -
KROK640
nagyúr
válasz
mancer7151 #48959 üzenetére
nem lapnak, hanem a procinak, de igazad van, majd megnézem
-
KROK640
nagyúr
A következő féleképpen jártam. Januárig volt itthon egynapi használatos gép (konfig lentebb), ami ezután ki lett kötve és el lett téve.
Ma elővettem, elindítotam, és a következő történik : A gép elindul, felpörög a táp, a CPU hűtő (a VGA-é nem) majd pár másodperc múlva leáll a gépAzután ismét elindul magától, fut pár másodpercig, majd ismét leáll. Kép semmikor sincs. Ha folyamatosan nyomva tartom a bekapcsoló gombot akkor villog a középső debug led, ám semmi jelentősége, ugyanis az MSI sehol sem adott magyarázatot a debug ledek jelentésére, vagyis semmivel sem vagyok bentebb
Amit eddig próbáltam : Bios reset, nem segített. Memóriák kiszedése, 2×4GB RAMmmal start, az sem segített. Memóriák variálása : teljesség igénye nélkül rakosgattam eddig az sem segített.
A gép január végén tökéletesen működőképes állapotban lett ledobozolvaazóta csak állt, egy teljesen lezárt dobozban egy fűtött szobának a szekrénye mélyén. Mi történhetett?
Kinek mi a tippje? (nekem is van, de nem akarom befolyásolni a véleményeket)A gép :
MSI Z97 guard pro alaplap
Core I3 4170
2×4GB Kingston Hyper X Blue (+2db 2×4GB noname ram) (összesen 16GBval is jó volt)
ASUS ROG STRIX GeForce GTX 960 2GB
OCZ Agility 3 120GB SSD
FSP Hexa+ 500W -
Hp z440 legfrissebb biossal. Procit cseréltem benne 2696v3-ra. Elindult majd kiírt valamit a management engineról vagy talán a remote managementről aztán HP logó bejött és a gép újraindult majd 5 sípolás. És innentől már csak az 5 beep majd szünet, próbáltam a régi procival, más rammal, videókátyával. Cmos clear, elemcsere. Az a baj hogy ez a gép akár mi van korábban is 5 beepet csinált hibának azaz ha nem volt ram vagy videókártya akkor is 5 beep volt a hiba így ez gondolom valami generic error. Van vagy 4 féle procim hozzá meg egy fióknyi ecc reg ram.
Pci diag kártya F3-at ír az meg bad bios vagy flash error. Tippre öngyilkos lett a biosa.
Ötletek? Van külső usb flashelőm de macera használni (csipesz gyenge rajta) -
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok!
Asztali gépem több ütemben volt fejlesztve az elmúlt fél év során.
Ryzen5 1600AF->Ryzen5 5600x
Radeon 5600xt->Radeon 6700xt
16gb ddr4 3200mhz->32gb ddr4 3600mhz
Windows Nvmen volt eddig is , de vettem a 7200rpm-es Hdd helyett Ssd-t a játékoknak adatoknak is.
Amit tapasztaltam játékok ( bár egyébként is a mostanában kijövő gamek optimalizálásáról lehetne külön regényt írni ) alatt a youtube teszteken látott fps számoknál sokkal kevesebbet produkált a gép és borzasztó micro stutteringes volt nagyon sok játék. A gpu és cpu használati görbém is rendkívűl furcsán alakult
Vga csere után természetesen ddu-val raktam fel az új drivert.
Tegnap már utolsó elkeseredésemben leformáztam az nvme-t és újraraktam a windowst és láss csodát a problémák azóta megszűntek , minden úgy fut ahogy kell fps számok frame rate timeok a megfelelő helyre kerültek.A kérdésem az lenne , hogy ez mégis mi ? A windowsom nem volt tele szemetelve , semmi felesleges dolog nem futott rajta és mégis?!
Milyen hardware cserénél érdemes újratelepíteni ? vagy ez már a fokozatos több ütemben csere zavarta meg? ( windows11 ) -
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
gépfrissítés után vagyok és az alábbi problémába ütköztem:Konfig:
Gigabyte B450 Gaming X [link]
Ryzen 2600X lett lecserélve 5700X-re Be Quiet! hűtővel, illetve egy 3070 Ti került még be.Az új processzor behelyezése után nem ad egyáltalán képet a PC. Ha visszarakom a 2600X-et, akkor minden flottul megy, van kép is.
BIOS update megtörtént, RAM: G-Skill Aegis 2x8G [kép] ez a QVL listában viszont nem szerepel.
Okozhatja-e a RAM a problémát? Ha nem, akkor mi lehet a gond?QVL: [link]
Előre is köszönöm,
-
Sziasztok!
Rakok össze egy új gépet, de valami nem ok. Periféria még nincs csatlakoztatva, csak az alaplap visszajelzését néztem.Videó az indulásról
[link]Ami már nem látszik rajta, hogy kikapcsolás után pár másodperccel újraindul.
Alaplap: MSI Z790 MAG TOMAHAWK WIFI
CPU: i7 13700k
Hűtő: ARCTIC Liquid Freezer II 280
RAM: G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz
SSD: Samsung 980 PRO 2TB M.2
VGA: egyelőre nincs benne.
Ház: Corsair 4000D Airflow
Táp: Corsair RM850x ShiftKöszönöm előre is!
-
adrian94
őstag
válasz
KROK640 #48942 üzenetére
Mi számít túlmelegedésnek játék közben egy laptopnál? CPU-nál és VGA-nál is érdekelne
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy a laptopok jóval gyengébbek egy asztalinál
Igazából olyan "komolyan" már nem tudok játszani idő hiányában, szóval jelenleg el vagyok ezzel a kis laptoppal, nem olyan rossz szerintem
De azért köszi!
szerk:
Illetve az a furcsa, hogy nem mindig csinálja.. Valamikor tök jól fut. Win 11-em van. Sokan tanácsolták, hogy váltsak vissza Win 10-re, azzal kevesebb a gond és a játékok is jobban futnak. Szerintetek?
Már megcsináltam azt is, köszi
Nem aksiról játszom, rá van dugva a tápjára
-
KROK640
nagyúr
válasz
adrian94 #48940 üzenetére
Az történik, hogy leesnek az órajelek túlmelegedés vagy energiahiány (TDP korlát) miatt. Ilyenkor a teljesítmény is jelentősen zuhan.
Az a helyzet, hogy a laptop nemigazán játékra való, eleve sokkal gyengébb a hűtése, másrészt az alacsonyabb TDP miatt az alkatrészek is gyengébbek mint asztali társaikban, gyakran egész komolyan megvagdosva. Ráadásul későbbiekben bővíteni sem fogod tudni érdemben, hanem komplett újgépet kell vegyél, ami a pénztárcádra nézve igen komoly csapás lehet.Azt javaslom, hogyha komolyabban játszani akarsz, akkor add el a laptopodat (most még ér is valamit) és vegyél egy asztali gépet, sokkal jobb hűtéssel, erősebb alkatrészekkel, és később még bővítheted is
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Játékokban mitől magas a frametime?
Spiderman Remastered játékkal játszom és sokszor magas a frametime ami azt eredményezi, hogy 60 fps körül is kicsit szaggat a játék, nem folyamatos a kép..
Valamikor magas beállítások mellett is szépen fut és 16.6 ms környékén van a frametime (60 fps körül marad is) valamikor pedig közepes beállítások mellett is felugrik a frametime 30-40-50ms-re és leesik az fps..
Ilyen laptoppal játszok.
AMD Ryzen 5 5600H
16GB Ram
RTX 3050Ti videókártya.Erre van valami beállítás? Vagy mi okozhatja?
Köszi előre is!
-
KDawid
újonc
Sziasztok! Vettem új processzort a gépembe, és azóta nem látja a videókártyát. Maga a gép elindul, de csak az integrált kártyát látja a device manager is, Nvidia progik sem indulnak, mondván nincs megfelelő GPU. A gép az új processzort befogadta, az látszólag gond nélkül működik.
Bekapcsoláskor egyébként a GPU ventik felpörögnek, majd rövid úton meg is állnak, onnantól nem adnak életjelet.
Alkatrészek:
- új proci: i7-7700 (előző: pentium g4560)
- alaplap: Asus Prime H270-Pro
- gpu: gigabyte 1060
- táp: Cooler Master 750 Gold
- RAM: Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4Amit eddig próbáltam:
- BIOS frissítés (1205-re)
- GPU ki, újraindít, kikapcsol, GPU vissza
- Alaplapi gombelem ki pár percre, majd vissza
- RAM ki, majd vissza, GPU-val együtt
- BIOS-ban beállítás, hogy a PCIE legyen az elsődleges grafikai eszköz
Minden próbálkozás után ugyanazt tapasztalom. A gép megy, a GPU indításkor felpörög, aztán semmi. -
shotika
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja gépet újítottam.
Az alábbiakat cseréltem:
- i5 13600 proci
- B660 alaplap
- RTX 3060 TiA memória maradt 2x16Gb, a táp egy FSP Hyper-M 700, az ssd-k szerintem most mind1.
Azt csinálja, hogy random játéknál (pl Mass Effect Andromeda, Cyberpunk 2077, és párszor Modern Warfare 2) kilépés után, mikor visszatérne Windowsba, egész egyszerűen újraindul a gép. Semmilyen hibát nem ír ki.
Utána olvastam és a legtöbb helyen a tápot írják, amit valószerűnek tartok, mert ez a kombináció sokkal többet fogyaszt, mint a régi i5-9600 / RTX 2060 Super.
Mindenesetre ilyen jellegű hibával még sose találkoztam, és nem is igazán értem, miért ezt csinálja. Ha túlmelegedne a vidikari, akkor játék közben kellene levágnia.Maga a jelenség egyébként azóta fenn áll, hogy összeraktam a gépet. Néha azt csinálja, hogy kilépek egy játékból, és mintha újraindulna az NVidia driver.
Volt azóta Windows reinstallom is, szóval biztos nem maradt régi driver fenn. A gépet nem húztam, minden alkatrész gyári üzemben megy, és semmilyen egyéb program nincs fenn a gépen, mindössze egy CCleaner (meg persze a játékok appjai meg pár kötelező cucc).
-
d@minator
addikt
Az egy kiváló SSD. Viszont amiket bekapcsoltál az mind okozhat problémát. pl. a Power down a memóriák feszültségét csökkenti energiamegtakarítás céljából (erre semmi szükség).
AMD az lehet, hogy ilyen tetű lassú, ezelőtt Ryzen 3600/MSI Tomahawk MAX-om volt ott volt 43 sec a boot. Reszelgették a BIOS-t nem sok sikerrel. -
d@minator
addikt
-
E.Kaufmann
veterán
Régen pl CPU-Z alatt ki lehetett kuksizni az alapórajelet, de biztos írja a BIOS is, ha már kikapcsoltad.
PS:
Ja ami a profil adatlapodon van, GSklill ilyen RAM-oknál 4800-at adott meg, viszont találkoztam már DDR4-nél olyan G.Skillel, hogy 2400-at írt, de kapásból 2667 XMP nélkül. Gondolom, abból főznek, amit épp kapnak, vyg nem pontosan azt adta a webshop, amit rendeltem, de mivel jobbat kaptam ilyen szempontból, nem nagyon nézegettem, hol van különbség a típusszámban. -
Shaza
senior tag
válasz
E.Kaufmann #48922 üzenetére
Akkor a leírásban szereplő ramból expo nélkül hány hz marad?
-
Shaza
senior tag
Hello!
Mi lehet a random fagyások oka?kb 5 perc fagyás után újraindítja magát a gép .
Van hogy egész nap egyszer fordul elő,van hogy 5-6 óránként.Köszi!
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban amikor bekapcsolom a gépet mindig kijön a felirat hogy állítsam be a bios-t és minden alkalommal újra be kell állítanom a memória frequency-t meg cpu feszültséget és órajeleket.
A CMOS battery adta volna meg magát? Lehet ezt cserélni vagy van erre bármi megoldás? Egy ősrégi (kb 11 éves) ASUS alaplapról van szó.
Köszönöm!
-
jokeph
nagyúr
-
maszati
tag
Sziasztok!
Van egy régi laptopom amiben gyárilag van egy transcend ts128gmts800 ssd. Bővítve lett és kapott egy Samsung 980 NVME M.2 SSD-t. És amikor benne van a Samsung ssd a lapot nem kapcsol be és a töltést jelző led sem villan ki ha töltőn van. Gyakorlatilag tégla. Ha csak a Samsung ssd van benne akkor is ez a jelenség. Ha kiveszem belőle akkor működik. Valami bios beállítás lehet? Vagy ezt az SSD-t nem fogom tudni használni?
-
Sadol89
csendes tag
válasz
Angie™ #48907 üzenetére
Szia
Alá volt támasztva. Szabad szemmel abszolút semmi repedés vagy bármilyen más sérülés nem látszik. Hdmi-vel használtam DP nincs most kéznél. Viszont nem hiszem, hogy Port probléma mert a ventik sem indulnak el. Eddig minden indításál felpörögtek, majd vissza áltak. Ha nem dugok be semmit a kimenetekbe akkor is ugyan ez a helyzet. -
-
Sadol89
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Sapphire Nitro+ Rx 6800 kártyám, ami tegnap délelőtt még tökéletesen működött, annyit csináltam, hogy kipróbáltam a Jedi Sorvivort, hogy fut-e normálisan, majd kikapcsoltam a gépet. Ez volt délelőtt 11 óra körül. Ezután amikor este 10-kor megpróbáltam bekapcsolni, már nem volt kép és az alaplapon a fehér VGA hibalámpa világit. A logó és a kártya oldala világít, ventik nem mennek, post nincs, monitor tök süket. Van itthon egy Pheonix GTX 1080, ha azzal próbálom, akkor működik minden, tehát egyértelműnek tűnik, hogy VGA probléma van.
Amit eddig próbáltam: megtisztitottam a csatlakozókat, RAMot minden slotba átraktam, kifujtam sűrített levegővel a kártya minden elérhető részét, teszteltem a táp 8 pines csatlakozóit egyesével a 1080-al, azok rendben vannak. A táp egy Corsair RM650x.
Garancia persze most április 6-án járt le.
Egyébként egy rendszeresen takarított és karbantartott gépről van szó.A VGA szétszedve nem volt, nem bányászott soha, nem volt húzva sem. OSD-t használtam mindig és semmi kiugró értékem nem volt soha.
Kártyán semmilyen sérülés nem látszik, égett szag nem volt.
Most nagyon úgy néz ki, hogy az RX6800 meghalt.
Kérdem én hogyan hal meg fél napnyi állásban egy videokártya illetve szeretnék ötleteket hogy mi történhetett és hogy mit tudnék még kipróbálni.Érdemes-e szerelőhöz vinni, vagy csak a csere segít.
Esetleg van-e itt a fórumon valaki, aki foglalkozik ilyennel és meg tudná nézni?
Köszönöm előre is. -
Miután bekapcsoltam, a CPU pirosan és a RAM narancssárgán felváltva villog, majd 5-10 másodperc után a CPU pirosa kialszik és már csak a RAMnál világít narancssárgán.
Eközben mindkét RAM RGB-je tolja a színeket, ezért azt nem lehet mondani, hogy ne lenne csatlakoztatva.
A többi led nem villant fel egyáltalán, emellett az összes alkatrészt látom működni, minden venti forog, minden alkatrész világít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest