- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bannani #21195 üzenetére
Engem nem izgat, ha az ingyeneseket bezárják, mint a world, ugyanis kutyát nem érdekli a world, játszottam vele, totál nem egyértelmű dolgok vannak benne, oda join vagy teleportálok egy meccsre, és semmit nem lehet versenyt indítani az adott képernyőn csak ott van a kocsi meg felette a jel, amit semmivel nem lehet elfogadtatni mondjuk, de mondhatnék mást is, van egy rakás pénzed, és mondod veszel valamit az autódra, megveszed, ha kérdés párbeszéd ablakon a bal oldalira mész hogy megveszed igen semmi nem történik, visszamegy az alap vásárlási képernyőre, ha a jobb oldalira nyomsz, kimegy windowsba a játék az ea weblapjára, káosz az egész, egy normális NFS-t akarok még ebben az évben PC-re, de hogy rohadjanak meg, tavaly se adtak ki, most se fognak, és ahogy írtam, bezzeg a totál felesleges mobil játékot megcsinálják, mikor már van mobilra nfs évek óta a play marketben, meg konzolra kiadtak tavaly is nfs részt, de PC-re csesznek, és nem érdekel a projekt cars meg a többi, mert az nem arcade mint az NFS, amiben tuningolhatsz meg sajátos pályák vannak, a többi autós játék teljesen más, jellegét veszti nálam, úgyhogy most én is kardomba dőlök kb. és mérges vagyok.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bannani #20585 üzenetére
Azért még egy targa tetőt rá tudsz tenni matricákból, nekem is az van, szerintem tök egyedi. Értsd: sok versenyt mentem, egyetlen targa tetős suprát se láttam, egy napfénytetős M3 E30-at se láttam.
szerk: videón így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=OpeUklpNGzw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest