-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
edem96 #19158 üzenetére
Az a baj a Focus-sal, hogy míg fel nem kapcsol harmadikba, olyan gyengén gyorsul, mint egy traktor. Nekem is van egy, 3mp-s headstarttal sehol se vagyok, ha valaki más is eltalálja a perfect startot, és nincs ilyen skill a verdájában, akkor is állva hagy.
Mondjuk a legfosabb autó az még mindig a Renault Sport Megane. Konkrétan egy hányás... -
Ezermester69
csendes tag
válasz
edem96 #16520 üzenetére
edem96! Bannoltak. 100%
Mint megannyi embert.
A múltheti BUG, ami hibát elkövettek, azt szépen rád verték.
Merthogy a BUG-ok kihasználásával vétesz a játéketika ellen.
Tudom, lehetne róla hosszasan beszélgetni, hiszen én is úgy tanultam.
NE LOPJ, NE CSALJ, DE HASZNÁLD KI A LEHETŐSÉGET AMI MEGADATIK.Ezúttal ez nincs érvényben. Azt a 3 autót, amit elérhetővé tettek, az a véletlen (Balfék programozó) műve volt.
Éppen ezért, nem szabadott volna kiváltani.Mivel ez mégis megtörtént, bannoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest