Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
a ford gt jó kis autó , brutális jó a hangja mikor vált vissza és morog mint a zr1 es corvette , én anno boostért vettem és c ben kipicsáztam eclipset vele a mostani c classos pályán , de c fölé nem szabad vinni , exige nekem az adrenalin360 as van ( body , egyedi neon , rendszám , spoiler , festés ) nagyon jól kanyarodik és megy szépen , bár butítottak rajta azóta sokat de nem rossz még , gt2 -t meg nem kell bemutatni mert A class király de várható hogy butítják mert túl nagy fegyver lesz az igc seknél
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Ally Z1Extreme
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Újszerű Samsung Galaxy Z Fold 4 (256GB) S-pen, doboz!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest