Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

(#28551) SylarHUN válasza zsolti55 (#28550) üzenetére

SylarHUN
(senior tag)

Az bizony megszűnt és a Level-R is a múlté.

Most Heat online van. Regisztrálni és a játékot letölteni innen tudod.

[ Szerkesztve ]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------NFS World: WEREWOLF, NFS HP, ACR, Heat Online, Simraceway: SylarHUN

(#28552) Ndruu válasza SylarHUN (#28551) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor ne írjam át a topik címét?
Mondjuk Heat Online (volt Project Torque, Level-R) topik jó lesz?

sálálé

(#28553) zsolti55

zsolti55
(újonc)

rendben koszonom de akkor most instalaltam benne vagyok a jatekban es regisztraltam a http://heatonline.com/index.php
oldalon de nem enged a jatekba belepni bejon a kezdolap es ott olyan hogy registration jon be ott mire menjek? akarmien email cimet irok be azt irja invalid email nem jo neki segitenetek?

(#28554) [HUN]Dani válasza Ndruu (#28552) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Én szerintem jó lenne! :K

This is the reality: people cling to a dead love, which ever was alive.

(#28555) [HUN]Dani válasza zsolti55 (#28553) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Nos ezzel a problémával szembesült egy másik srác is pár hsz-el feljebb. Ha jól tudom nem sikerült megoldania a problémát, így most utána kutakodtam picit, de nem igazán találok semmit sem. Először is azt javaslom, hogy használj gmail-os fiókot, nekem is az van. Fontos hogy létező legyen az email, mert kapsz majd mindenféle megerősítő baromságot. Hogyha ezek után sem sikerült regisztrálni akkor olvasd el ezt a linket, talán segíthet. katt
Sajnos lejárt a szerkesztés. :U

(#28556) Herti a hun

Herti a hun
(újonc)

Kezd tele lenni tököm az egésszel,2-3 normális versenyt tudok menni azután elkezd akadni,szaggatni az egész k...a játék.EZ MITŐL VAN?????????? :W :W :W
Valami megoldás tudtok javasolni?

(#28557) corvette válasza Herti a hun (#28556) üzenetére

corvette
(senior tag)

vedd vissza a felbontást,nekem az segített.(amugy Rajadasha vagyok,ha te a HKT-s Herti)

ha nincs baj,nincs miért aggódni,ha gond van,az aggódás úgysem segít!

(#28558) Gaz 78 válasza Ndruu (#28552) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Szia! Haladjunk a korral,szerintem az aktuális játék nevével kéne futnia a topiknak,mint ahogyan az korábban is előferdült. :K

[ Szerkesztve ]

( "Az élet az egy szar játék,de legalább jó a grafikája!" )

(#28559) Gaz 78 válasza Herti a hun (#28556) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Én a directx-et állítottam vissza 8-asra a graf beállításoknál és úgy jó lett ,a 9-essel akadozott!

(#28560) Ndruu válasza Gaz 78 (#28558) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kész. Aki ráér és van kedve, az dobjon össze egy rövidke leírást is, amivel aktualizálhatjuk a topik első hozzászólásást.

sálálé

(#28561) Herti a hun

Herti a hun
(újonc)

Köszönöm a segítségeteket!
Próbálkozom! :DDD

(#28562) Herti a hun

Herti a hun
(újonc)

A 8-as mükszik! Köszi! :DD

(#28563) Gaz 78 válasza Herti a hun (#28562) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Örülök neki,hogy megszűntek a problémák! Tartalmas időtöltést kívánok a játékhoz! .)

(#28564) PaJa1 válasza zsolti55 (#28550) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Az kb 2 és fél éve lehetett, meglepő hogy repül az idő

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#28565) laszlohu

laszlohu
(senior tag)

Nekem a NO TRUNK item böki a csőröm,
szerintem túl drága, 3 napra maximum 12000 RP - ért szabadna adni szerintem.

(#28566) corvette válasza laszlohu (#28565) üzenetére

corvette
(senior tag)

dobálják a no trunk itemet díjként,én nyertem már vagy 3 eventen is olyat.

(#28567) zsolti55

zsolti55
(újonc)

Koszi mindenkinek a segitseget mar megyen mukodik a jatek :) mar csak azt nem tudom hog ya chat ablakot hogy tudom eltuntetni :)) ? A Project Torque ba volt valami olyan hogy megnyomtam asszem az y betut es eltunt :D De itt nem mukodik :)

ja esssssssss Hol talallok ilyen magyar embereket mint ti a jatekba akrhogy keresek csak nemet meg angol van :)) Nem mintha zavarna me tudok angolul csak na aze magyar megis csak az anyanyelvem :D :)

Koszi elore

Zsolti

(#28568) [HUN]Dani válasza zsolti55 (#28567) üzenetére

[HUN]Dani
(senior tag)

Szerintem kevés magyar játékost fogsz találni, ha egyáltalán találsz. Nagyon megfogyatkoztak a magyar pléjerek.

Más: A hétvégére betették a fun class verdákat, egész olcsón megszerezhetők akár örökre is. Berakták a WGT autókat is, csak sajna a "legrosszabbnak" is a szintje talán 61(mx5) a legjobbnak pedig 83(gtr), arról nem is beszélve, hogy örökre akarod megvásárolni elég szép mennyiségű gp-t kell kifizetned értük. Jó lenne ha pl. 3 vagy 7 napra meglehetne venni rp-ért. :))

(#28569) tomkatomi válasza [HUN]Dani (#28568) üzenetére

tomkatomi
(tag)

...a "legrosszabbnak" is a szintje talán 61(mx5)...
A Corus wgt a "legrosszabb". Az mx5 nagyon is jól használható sok helyen, bár a miyato-t nem übereli

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! -- Most nem...

(#28570) Gaz 78 válasza zsolti55 (#28567) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Szia a c6 ablakot nem tudod eltüntetni,verseny közben pár másodperces inaktivitás után eltűnik,de ha valaki ír,akkor előugrik mindenképp! Versenyen kívül akárhol is légy ,teszem azt a plaza-ban vagy a városban kóborolsz,megnyomod a bekszpészt és előugrik egy bill. térkép amin meg tudod lesni,hogy mely gombokkal mit tudsz előhozni! Például ha az R betüt nyomod meg,akkor előjön az összes szoba listázva és a fejlécén tudod váltogatni a kategóriákat,mint pl. Vs vagy TA...

Megjegyezném én minden nap játszom és a csapattársaim is nyomják,úgyhogy Magyarokkal fogsz találkozni,de ha nem akkor tévedtem :s

(#28571) szabi811

szabi811
(újonc)

itt milyen sokan vagytok magyarok... a játékba meg nem találok mostanába senkit... legalábbis simbe nem :(

(#28572) corvette válasza szabi811 (#28571) üzenetére

corvette
(senior tag)

Milyen néven vagy? rajadasha néven találtok meg.vegyél fel a friend listádra,nyomom elég gyakran! (szabadnapon szinte allday,egyébként esténként)
Eventekhez elkelne néha 1-1 magyar akivel meg lehet normálisan beszélni hogy lehet gyorsan teljesíteni mondjuk 25 előzést stb..
Sajnos a HOT klántagokat is szökőévbe egyszer látom fenn hogy segítsenek ilyenekben!

(#28573) Herti a hun válasza corvette (#28572) üzenetére

Herti a hun
(újonc)

Sziasztok!Köszi hogy felvetetek e brancsba :DDD
Elég sokat vagyok fent,(LittleGate) néven.Az eventek nekem is problémát szoktak jelenteni :D

(#28574) buvez válasza Herti a hun (#28573) üzenetére

buvez
(tag)

meg a sim is :DDD (saját bevallásod szerint)

többet kellene ott is nyomnod :))

Billentyűzet hiba! Folytatáshoz nyomjon F1-et! [HOT]<buvez>

(#28575) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Sziasztok!
4 év kihagyás után (még Project Torque) megnézem mi változott. Nagyon szerettem régebben, kíváncsian várom mennyit változott a játék ennyi idő alatt. Amint felkúszott jelentkezem, ha nem foglalt az acc, akkor Gabi90MR néven jövök.

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#28576) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Intel HD Graphics not supported... :D Nem sokat változott a game. :D

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#28577) JetiRulez válasza G@bi90MR (#28575) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Lassacskán már Én is szívesen játszanék. Egyelőre nincs otthon olyan gép, amin normálisan futna.Másra kell éppen most a pénz. Akkor meg már egy kormányt sem ártana beújítani hozzá.
Majd karácsonyra, ha minden szépen megy. És igen, minden szépen is fog menni. ;)

[ Szerkesztve ]

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#28578) tomkatomi válasza szabi811 (#28571) üzenetére

tomkatomi
(tag)

Ha pedig találsz, azokkal nem nagyon akarsz menni, mert másodperceket vernek rád körönként. Ugye, buvez? :DDD
Csak vicc volt, szabi ;]

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! -- Most nem...

(#28579) Herti a hun válasza buvez (#28574) üzenetére

Herti a hun
(újonc)

Más szájából hallani,azért fájdalmas ám :DDD
az igazság(odaát van ;] ) fájdalmas! :DD
Rajta vagyok a témán! csak aztán ne legyen sírás a vége! :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.