Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Veron

addikt

sziasztok!

engedjétek meg, hogy bemásoljam, amit egy másik topicba írtam. talán jobban illik ide.
    gondom támadt a steering laggal, rákerestem itt is, de megoldást nem találtam. elnézést ha átsiklottam felette, remélem valaki tud megoldást!

"...
    Kormánnyal majdnem játszhatatlan a steering lag miatt (ha gyorsan mozgatom a kormányt nagyon nagy a reakcióidő). Nekem sem előre definiált beállításom van a játékban, hanem magamnak készítettem egyet a Logitech WingMan Formula Force GP kormányomhoz, de akárhova állítom a gyors kormányzásra vonatkozó értéket a lag megmarad. Ezt a jelenséget több külföldi oldalon is láttam, de megoldás nem találtam.
    Ha valaki tud orvosságot erre, szóljon! Azt is elfogadom ha én bénáztam el valamit a beállításoknál, de sajnos azért kétlem ezt, mert szinte -kis túlzással- az összes kombinációt kipróbáltam.
    Amúgy jó lenne a játék, tetszik, szép, törik az autó és van benne belső nézet végre. Na meg nem az agyatlan tuningolás a cél és a bóklászás az éjszakában.
    Windows7 RC-n egy ATI 4670-nel 4 GB RAM-mal Intel E5200-on 1440×900-ban fullon fut. Ha nagyon sok autó van egyszerre a pályán akkor esetleg egy-egy pillanatra megtorpan de nem vészes."

előre is kösz!
    Veron

Új hozzászólás Aktív témák