Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Nekem is tetszene a játék, de nincs alkalmam kipróbálni rendesen, maxon nem fut a gépemen (10-15 FPS, így meg egyáltalán nem élvezhető egy autós játék), ezért próbáltam lejjebb venni a grafikát, azt írja, hogy a játék újraindítása után válnak aktívvá a beállításaim. ezt meg is teszem, de indításkor úgymond nem jön be semmi, abszolúte semmi. Csak úgy tudom ismét elindítani a játékot, ha kitörlöm az összes mentést és beállítást a dokumentumokból, és újra elindul (reset után) de akkor megint a magas beállítások az aktívak, mint mikor először indítottam! Találkozott már valaki a problémával? A segítséget nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest