- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor elmesélem a történetem, hogy hogy oldottam meg, hogy ne fagyjon ki:
Töröltem minden olyan programot a gépről, aminek bármiféle köze van codechez, codec pack, iTunes, Quicktime, video konverter...stb, majd a kompatibilitást win9/me-re tettem, és töröltem a dokumentumokból a shift mappát, és ugy indítottam. Azóta állítgattam a felbontást, meg mindent, eddig még nem fagyott ki. Win7 alatt viszont nem megy valami acélosan(7600gst), ezért megpróbáltam xp alatt is. Mivel az xp-n szinte semmi nem volt, így elég volt az előzőleg keletkezett mentést törölni, és a komatibilitást beállítani. Így most 1280x800(1280x720-t xp-n nem engedi fullscreenbe, pedig az passzolna a monitoromhoz, és win7 alatt engedi is),auto-high, pálya-medium, árnyék-low, mosódás-off, details-high, no AA, AF és ha lökhárítós nézetben játszom, akkor 25-30fps, viszont a többi nézetben 20 alá is lemegy, ami már nem jó..
Viszont nincs fent sp3, és a vga driver is vagy 1 éves. Most szedem le őket, és remélem hoz némi javulást.A játék amúgy tettszik, irányítást is jól be tudtam lőni(kb 10k-s speedlink kormányom van), csak egy kissé túlzottnak tartom a csúszkálást. Viszont végre egy NFS, amiben nem az a lényeg, hogy ész nélkül tipord a pedált, és csak menj előre.
Amugy ha valaki nem jött volna rá akkor a kormánynál az érzékenységet ne 100 fele vigyétek, hanem 0 fele, és így nem akar egy kormányhoz éréstől egyből kanyarodni. Legalább is nálam ez vált be(asszem 20-ra állítottam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- BestBuy topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest