Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Na akkor elmesélem a történetem, hogy hogy oldottam meg, hogy ne fagyjon ki:
    Töröltem minden olyan programot a gépről, aminek bármiféle köze van codechez, codec pack, iTunes, Quicktime, video konverter...stb, majd a kompatibilitást win9/me-re tettem, és töröltem a dokumentumokból a shift mappát, és ugy indítottam. Azóta állítgattam a felbontást, meg mindent, eddig még nem fagyott ki. Win7 alatt viszont nem megy valami acélosan(7600gst), ezért megpróbáltam xp alatt is. Mivel az xp-n szinte semmi nem volt, így elég volt az előzőleg keletkezett mentést törölni, és a komatibilitást beállítani. Így most 1280x800(1280x720-t xp-n nem engedi fullscreenbe, pedig az passzolna a monitoromhoz, és win7 alatt engedi is :F ),auto-high, pálya-medium, árnyék-low, mosódás-off, details-high, no AA, AF és ha lökhárítós nézetben játszom, akkor 25-30fps, viszont a többi nézetben 20 alá is lemegy, ami már nem jó..
    Viszont nincs fent sp3, és a vga driver is vagy 1 éves. Most szedem le őket, és remélem hoz némi javulást.

A játék amúgy tettszik, irányítást is jól be tudtam lőni(kb 10k-s speedlink kormányom van), csak egy kissé túlzottnak tartom a csúszkálást. Viszont végre egy NFS, amiben nem az a lényeg, hogy ész nélkül tipord a pedált, és csak menj előre.

Amugy ha valaki nem jött volna rá akkor a kormánynál az érzékenységet ne 100 fele vigyétek, hanem 0 fele, és így nem akar egy kormányhoz éréstől egyből kanyarodni. Legalább is nálam ez vált be(asszem 20-ra állítottam)

Új hozzászólás Aktív témák