Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Kaptam ajándékba 4. szintü XS enginering turbót az e46 m3ba
meg 4. szintü felfügegsztést az 240sx-be gyorsulós verdába.
Mindkettő pont egybesik 466 ló...nem nagy a show a többiekhez képest de amióta ezta kettőt hazsnálóm a drift drag futamok nem elelnfelek,elsőre cisnálók valamit utána tájat nézek
Ja és kétkerekezést is simán elsőr emindne help nélkül a 240sx-xel cisnáltam meg 300-350 méterek mennek vele.
Ja és 7.49nél tartok, meg 12.20nálDe azért mindig amikor a középső nagytól felfelé avgy lefelé indulok találók egy napot ahol iegncsak megizzadok hogy lenyomjam
..nem könnyü ez az NFS pláne így 40% környékén..tele van 700-800-900 lovas verdákkal..mondjuk egyedül a 900lovas lancer evo meg supra tud lépést tartani velem, de ők sem sokáig
..
A skylineom 800lovas már egész jól bekonfigoltma de méág állítgatni kéne pár dolgot...nem értem hogy a gép hogy megy 1.04es kört pl óra ellen,én meg 1.10 alá nem tok menni..csala gép!!..meg van 1 kanyar a driften azt cisnál 3k-t....
munky>>core 2 3giga, 2gga ram 8800gt..kb...
Az e92 m3 sajna szerintme béna..enm tud kanyarodni
-
munky
őstag
szisztok!
milyen gép kell, hogy maximum részletességel fusson a játék?
-
slayer006
addikt
ha valaki még 1x megkérdezi ezt a 2 kerekezést t@k@n szúrom magam
az 1. hsz -be nem lehetne beletenni ,hogy aszongya 2 kerekezére vegyé muscle car -toszt jónapot
-
Alg
veterán
Hali!
Kérdés:
Supra.1048 paci. Negyedmérföld: 7Mp@400Km/hviszont a wheelie nem megy vele, na ezt hogy is kell?(vezetéstechnikailag-beállításilag)
Más: speed-re meg vettem egy Pagani-t
, Grip: Nissan GT proto, drift: RX-7
Mellesleg elég nagy csalódás a játék, főbelőném akinek eszébe jutott kihagyni az eddigi átvezető animációkat, + semmi történet, + gépigényhez képest gyenge grafika...
asszem egyszer végigszenvedem aztán MW rulz...
-
m3tr0
őstag
hi
én azt nem értem,hogy hogyan van az ,hogy a első alap 240sx et..amit adnak és van rajta tuning azzal nyomom még a grip versenyeket..és ugye azt abban a formában nem lehet tuningolni,de nem is kell,hiszen így is lenyomom vele a 500 hp-s versenytársakat
drag versenyeken mondjuk kell a tuning,ott az ss coblatot tuningoltam,egyelőre elég...
viszont a driftet nem értem megint,mert annyira nem leeht benne fékezni hogy nagyon,olyan mintha aszfalton mennék keresztbe,aztán ha fékre lépek akkor meg jégre érnék vele..
elég érdekesmeg hogy a pics@ba kell 5 autót fenntartani+tuningolni ?
vicces
-
Skynet258
veterán
-
Bocaa
senior tag
Van egy 546 hp-és Dodge viperem de nam áll hátsó kerékre a versenyen!!!
(Van egy subarum is dragre de aszthittem az is tud kétkerekezni és rábasztam 200 ezret)
Please help! -
domi007
őstag
válasz
Kiskokó #5278 üzenetére
Egyszerűen:
Bonyolult a game!Ja, és már 800x600ban akad ha 8-an versenyzünk (ugye 7 gép, meg én)....már a bevezető videónál elkezd akadni, és be sem fejezi (3fps rulezz by FRAPS)...HA egyedül gyakorlok akkor jó (na persze 1 autót lemodelezni mégis könnyebb)....A videokari meg a proci is húzva vannak, lehet, h veszek még 512MB-ramot
Bár szerintem itt az se segít....Ó Penryn, Ó 88GT!
Ó Intel, Ó ASUS!
(Ez volt a reklám helye, bocsánat)
DOMy
-
Kiskokó
veterán
köszz
de ez akkor is nagyon idegsitő... bassz.. dragra még mdig várok vlami jó taktikát mert nem nagyon megy ,, a 230 lovas civicemet lealázza egy sima 240sx 190lóval.. ja emg hó ő mehet 240sxel dragon én mirét nem mehetek az enyémmel és miért csak a civice jelenitit meg draghoz.. áá értelmeteln ez a játék vazz
semmi értlemet látok.. csak összevan doba minden opció az csókolom.. -
Kiskokó
veterán
na azt gondotlam adok még egy esélyt a játéknak..
első észrevétel... MI AZ HOGY HA UJRAKEZDEK EGY RACE DAY-t azaz belemegek folytatnihogy dominate legyen akkor az eddig teljesitetttek elveszti..hát a Narkós ku** anyád azz..
-
.:Kristian:.
addikt
Nah, kipróbáltam én is a teljes játékot.. sajnos (vagy nem
) még csak most tudtam.
Graffal nekem nincs bajom, a játék is bejön, de nagyon hiányolom a szabad kóborlástRöviden ennyi
-
-Nemtom-
őstag
válasz
LordDarkness #5264 üzenetére
gamecopyworld, gameburnworld, cheathappens, nfsplanet. vmelyiken biztosan találsz
-
::Trunks::
senior tag
válasz
LordDarkness #5264 üzenetére
torrent oldalakon.olynaok vannak ha nincs törés kifogyhatatlan nitró meg 9999999999999999$
de szerintem úgy szar
-
KrAt
veterán
Rájöttem, hogy a blueprint-nél (vagyhol
) lehet tuningolni, így a játék ~25%-a után már tuningolt autóval nyomom, nem a def 300 lovas evoval
Hirtelen ~750 lovacska került bele, mintha már dimenzióba kerültem volna
Azért így egyszerűbb versenyezni (bár az alappal is levertem szinte mindenkit, king módban)
-
LordDarkness
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy merre találok csalást a játékhoz?
-
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki segítsen beállítani a kocsimat drag race-re.A 1/2 mérföldes távon ok mert elég nagy a végsebessége.De 1/4-en nagyon szar mert alacson fokozatokon nem húz annyira.
-
Kiskokó
veterán
ecsőő
drag induláshoz tudna valaki valmi jó taktikát ajánlani?? -
jozef11
csendes tag
Helló mindenkinek nem tudom ,hogy volt-e valakinek ilyen problémája de nekem nem vált magyarra a játék. Hiába felülírom a reg-et a magyarral. Megnéztem az adatbázisban language magyar, locale hu. De a játék angolul jön be miért? Valami ötlet, tanács előre is köszi.
-
Integrator
aktív tag
Szintén van ilyen kormányom, de nálad nem jelentkezett olyan hiba, hogy dragnél nem tudsz rendesen vele gumit melegíteni? Van egy pont amíg a pedált nyomom és nem reagál majd egy ponttól kezdve meg maximum gázt ad, mintha billentyűzettel lenne. Nálad megy a fokozatos gázadás?
-
-Nemtom-
őstag
válasz
pincehely #5254 üzenetére
amd dual core optimizert felraktad?
-
pincehely
addikt
Következő a problémám, nem tudom, h valaki találkozott-e hasonlóval!
Anno a megjelenés napján leszedtem a demót! Nagy öröm, mikor lejött, nagy bánat, mikor játszani kezdtem! Bármilyen beállításon, vagy felbontáson(lehető legkisebbeken is) nem volt hajlandó játszható fps-t produkálni(15-16)!
Na megjelent az eredeti, azonnal szaladtam a "boltba", s miután kivártam a sorom telepítettem!
Első játéknál kellemes meglepetés, minden részletesség maxon, felbontás 1440X1.. valamenyi! 40-50 fps között!
Következő indítás óta újra előjött a demónál tapasztalható betegség, vagyis akármilyen részletességen 15fps!
Nem tudom, h esetleg driver hiba lehet-e vagy mi a frász!konfig:
X2 4200+; saphire x1950 pro 512mb; Geil 2x512 dual chanel ddr; wd caviar320g;msi k8t neo 2 F!Driverek:
ati catalist 7.10; xp prof sp2+all updates; nod 32; tűzfal nincsen; via chipset driver 5.13Ha vki találkozott ezzel segítsen!!!
Gondoltam tápra, de a többi gammánál semmi gond(cod4; crysis stb) -
Macka
veterán
Asszem, most tartok ott, hogy megváltozott a véleményem a játékról. Billentyűzettel tökéletesen játszhatatlan ( szerintem ), de kormánnyal ( MOMO RACING ) f@sz@...
-
gergo84
aktív tag
válasz
s7evcsenko #5247 üzenetére
az egyrészt vezetési stílustól/tudástól függő
hajszára: összkerekest
sprintre: hátsó kerekest
gyorsulásra: hátsókerekest
driftre: hátsókerekest, izomautót -
Dj Sügi
őstag
válasz
dvdbackuper #5235 üzenetére
Ha ez a tény...
-
gergo84
aktív tag
nesztek... [link] nyomtatóbarát verzizó...
-
ToBeY
nagyúr
Nem tud valaki pénzkódot a játékhoz?
-
greatchaos
addikt
versenyek közben "érdekes" hanghatásokat, recsegseket nem vettetek észre? - nálam van...
-
-
_stick_
őstag
Hemi-t vettem
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Kb a játék 1/3-nál járhatok. Vennék egy muscle-t drag célra. Melyiket érdemes? -
s7evcsenko
addikt
válasz
MZsoltee #5214 üzenetére
Van egy olyan menűpont, hogy "karriertérkép"...
Ha egy pályát "lenyomtál", akkor újat kell kiválasztani!
A "tovább jutás" itt nem autómatikus pályalépést jelent, mivel egy adott versenyt akár 10x is megnyerhetsz, hogy gyűjts egy kis pénzt!
Szóval a karriertérképen neked kell kijelölnöd a következő meghódítandó versenyt!
-
McCann
tag
Megmondom őszintén, hogy nekem sem tetszett, pont az hiányzik belőle (nekem), ami miatt a Most Wantedet imádtam: az underground feeling! A Carbon ilyen szempontból még jobb volt, csak ne lett volna a sok hülye segítő, meg mindig éjszaka!
(Bár a sok lelkes hozzászólást olvasva lehet, hogy én játszottam vele keveset, lehet, hogy tovább kéne nyomni és megjön a hangulat...
)
-
Frenky89
addikt
válasz
dvdbackuper #5233 üzenetére
nincs igazad
-
DewiL
senior tag
válasz
dvdbackuper #5231 üzenetére
Köszönjök a rendkívül intellektuális és építőjellegű hozzászólást bearanyoztad mindannyiunk napját
-
dvdbackuper
őstag
mekkora egy csicska szar game ez a pro street...egy grafikailag feltuningolt underground1!!!! lesz pro street2 is??? az meg egy tuningos U2 lesz??? akkora hulladék játék ez, ezért nem érdemes megvenni...hajrá EA, csak így tovább....LÚZER banda...
-
-
rhonin
senior tag
nekem ezidáig az új evo jött be.395km/h a vége és jó beállításokkal faszán lehet vlee kanyarodni is. mondjuk érdekelne az is hogy mivan akkor ha végigér a játékon valaki és meg akar venni vlaami kocsit ésnics pénze. akkor ujra lehet játszani a versenyeket vagy mi?
-
törölt tag
Nézegetem miket írtok, de hiába.. én 10 perc után uninstalláltam a játékot, nagy hulladék az egész... ha konzolos grafikát akarok, veszek egy konzolt, Colin Dirt rulZ
-
rhonin
senior tag
alapon vannak. 169.09-es driver van fennt de már próbáltam a 169.04-est is meg a 169.02-est asszem vagy 1-est. de ezidáig ez volt a legjobb de még mindig nem az igazi..
-
rhonin
senior tag
szevasztok. nem tudtok megoldást arra hogy mitől van hogy ujrainditja agát a gép időnként a játékban vagy hogy mitől van hogy beáll a kép 10-15secre aztán ujra megy. elég idegesitő de 10ből 3-4szer megy normálisan. már 25%nál járok. Látom sokaknak nem tetszik a játék pedig ha nem lennének ezek a grafikai gondok akkor szintem egy egészen jó játék is lehetne még meg is kockáztatnám hogy jobb az eddigi carbon, most wantedeknél.
Tényleg egy kérdés most nyertem meg az ellenfél e92-es bmwjét és ahogy néztem ennél a kocsinál vannak 3-es szintű performance cuccok. más autóknál meg nem láttam. idővel elérhetők leszen kezek a cuccok vagy csak amiket megnyerek és bennt vannak azoknál van???
-
MZsoltee
veterán
Bocsássatok meg de ennek a játéknak 1 nagy sz@r a menüje 1 xerűen nem tudok tovább jutni pedig mindent megnyerek nem értem...
-
DewiL
senior tag
gripre ki milyen kocsit használ?
én még mindíg a 240sx utódját keresem... jelenleg a impreza van soron (evo x és rx8 nem jött be) a maxos 240sx relatív jól gyorsult nagyon jól kanyarodott de nem volt elég gyorsmás:
a Lexus IS350-t hol/hogy lehet megszerezni? -
DewiL
senior tag
Drag 1/4 mile 6,03
Drag 1/2 mile 9,76 -
realm15
tag
akkro nem félek!
különben jo ksi gép!a videokártyámat(gigabyte 8800GTS ujj 3 év garival 50k ért vettem!bontatlan,itt prohardveren!) ritka az ilyen jo cucc!
-
Frenky89
addikt
Van egy 2LE híján 1000LE-s GTO-m. Mit csinálok rosszul, hogy nem megy fel kétkerékre?
-
Csapi007
veterán
Miket kell mire állítani ahoz hogy a max sebesség még nagyobb legyen?
Úgyértem a tuning résznél. Sprintre kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest