- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
Kiskokó #5278 üzenetére
Egyszerűen:
Bonyolult a game!Ja, és már 800x600ban akad ha 8-an versenyzünk (ugye 7 gép, meg én)....már a bevezető videónál elkezd akadni, és be sem fejezi (3fps rulezz by FRAPS)...HA egyedül gyakorlok akkor jó (na persze 1 autót lemodelezni mégis könnyebb)....A videokari meg a proci is húzva vannak, lehet, h veszek még 512MB-ramot
Bár szerintem itt az se segít....Ó Penryn, Ó 88GT!
Ó Intel, Ó ASUS!
(Ez volt a reklám helye, bocsánat)
DOMy
-
Elmör
őstag
válasz
Kiskokó #1272 üzenetére
Naaa.
Azért már légyszíves annyira ne légy lusta, hogy a betűket sem rakod sorrendbe....
Egyéb infó: Zenelista:
Airbourne Blackjack
Avenged Sevenfold Almost Easy
Bloc Party Prayer (Does It Offend You, Yeah? Remix)
Chromeo Fancy Footwork (Guns 'N Bombs Remix)
Clutch Power Player
CSS Odio Odio Odio Sorry C
Datarock I Used To Dance With My Daddy (Karma Harvest Mix)
Digitalism Pogo
Dude 'N Nem Watch My Feet
DUNE A Blast Beat
Foreign Islands We Know You Know It
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Flamenco Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Rock Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More (Junk O Punk Remix)
Junkie XL feat. Lauren Rocket More
Klaxons Atlantis To Interzone
MSTRKRFT Neon Knights
Neon Plastix On Fire
Peaches Boys Wanna Be Her (Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch)
Plan B More Is Enough feat. Epic Man
Plan B No Good (Chase & Status and Benni G Remix)
Smallwhitelight Spite
The Faint Dropkick The Punks
The Horrors Draw Japan
The Rapture The Sound
The Toxic Avenger Escape (Bloody Beetroots Remix)
TV On The Radio Wolf Like Me
UNKLE Restless feat. Josh Homme
We Are Wolves Fight And Kiss
Wiley Bow E3
Yeah Yeah Yeahs Kiss Kiss
Year Long Disaster Leda Atomica
Yelle A Cause Des Garcons (Riot In Belgium Remix) -
Sirandrish
legenda
válasz
Kiskokó #1169 üzenetére
nem egy kategória...én ezeket arrafel mondtam mert valaki irta hogy azé nem lesz Aston a pro street-be mert száguldozásra van a game...
Errefel irtam hogy pl az Aston ugyanolyan teljesitménnyel bir holott az Luxusautó nem verseny/sport...sőt árban még drágább is...tehát nemértem az összefüggést az EA-nél
de ilyen példával emlithetném a Bentley szinte bármelyik verdáját...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kiskokó #1167 üzenetére
igen...versenyautónak...
Most félreértitek amit mondok szerintem
Tehát nem kifejezetten versenyre..tehát nem azért dobták ki hogy induljon Le Mansba meg ilyesmi...csak a Lambonak a sebesség a lényege..erre utaznak a gyárban...pontosan azért készül hogy száguldozhassanak vele az emberkék...így értettem -
Sirandrish
legenda
válasz
Kiskokó #1161 üzenetére
az árról azé ne vitázzunk mert míg egy Lamborghini Murcielago egy Aston Martin Vanquish-el van egy árban és a Lambonak elég uj modeljéről beszélünk míg az Astonnak nemigen legujjab modelje a Vanquish...de lényegében mindegy.
Nem az ár miatt kerül be egy autó a NFS-be.Lambo:
Végsebessége: 328 km/h
Gyorsulása 0-100km : 3.8 sec
Aston:
Végsebessége: 321 km/h
Gyorsulása 0-100km : 4.7 secHa már a száguldás is feljött...sok kül van
És mindez ugy hogy a Lambo versenyautónak készül addig az Aston utcai jármű...khm khm...nah mindegy.
-
ChromeX
addikt
ezért kell berakni minden kategóriából hogy mindenki megtalálja a kedvencét én speciel abban is örömömet lelem ha egy seat leont tuningolhatok szét és azzal verenyezhetek vgy mondjuk egy akármilyen olasz luxus sport autóval mind2nek megvan a maga stílusa amit szeretni lehet
-
joshua7
veterán
Drága, és?
Attól meg semmi különlegesség nincs benne. Szvsz a NfS bája pont az volt régen, h egzotikus autók voltak benne, nem ilyen tucatautók, mint manapság. A fönti listából kb 10-et tudnék kiválasztani, a többi a felejtős kategória... És szerintem a többség is úgy lesz vele, h rájuk se fog nézni, mondván nehogymár ilyen f*ssal játszak.
Ugyanakkor megértem vhol az EA-t: a játékosok életkora (és értelmi színvonala is) erősen csökkent az elmúlt években és sajnos a többség megelégszik a Carbon-hoz hasonló sz*rokkal.Amíg meg ezt látják, eszükbe sem jut vmi jóval kijönni. Gyakorlatilag monopolhelyzetben vannak, nincsenek rákényszerítve minőségi cuccok kihozására. Mondjuk a Fifa-széria dettó ugyanez. Különösen a csodás 08 után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest