Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
Következő a problémám, nem tudom, h valaki találkozott-e hasonlóval!
Anno a megjelenés napján leszedtem a demót! Nagy öröm, mikor lejött, nagy bánat, mikor játszani kezdtem! Bármilyen beállításon, vagy felbontáson(lehető legkisebbeken is) nem volt hajlandó játszható fps-t produkálni(15-16)!
Na megjelent az eredeti, azonnal szaladtam a "boltba", s miután kivártam a sorom telepítettem!
Első játéknál kellemes meglepetés, minden részletesség maxon, felbontás 1440X1.. valamenyi! 40-50 fps között!
Következő indítás óta újra előjött a demónál tapasztalható betegség, vagyis akármilyen részletességen 15fps!
Nem tudom, h esetleg driver hiba lehet-e vagy mi a frász!konfig:
X2 4200+; saphire x1950 pro 512mb; Geil 2x512 dual chanel ddr; wd caviar320g;msi k8t neo 2 F!Driverek:
ati catalist 7.10; xp prof sp2+all updates; nod 32; tűzfal nincsen; via chipset driver 5.13Ha vki találkozott ezzel segítsen!!!
Gondoltam tápra, de a többi gammánál semmi gond(cod4; crysis stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest