Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultra.sa
csendes tag
Sziasztok!
Ha unjátok a pénzhiányt, itt a megoldás:
http://ultraviolet.uw.hu/NFS_PS Money.rar
Nekem bevált...
-
slayer006
addikt
figyelem SPOILER veszély !!
ha valakinek kell az öszzes 4 -es szintű alaktrész ,elérhetővé teheti ,ha a KÓD -nak megadja ezt: COLLECTORSED&
-
Speed®
titán
Feltettem a teljest, mondván tényleg hátha más mint a Demo.
Hát nem más..nem tudok végigmenni egy Speed versenyt sem TC nélkül.
Próbáltam kormánnyal, gamepaddal, de nem jó, bill.el meg katasztrófa.
Ez a játék egy rakás sz@r, a lapok szenvedtek az értékelésénél mert Név.
Veszek egy konzolt, PGR meg GT 100x komolyabb. Pá PC, pá NFS. -
Alg
veterán
No alakul, ha már eddig eljutottam végigszanvedem magam rajta, bár marhára felidegesít néha ez a játék... még1szer biztos nem kezdek neki.
Na de ON is legyen: többi verdát hogy a rákba lehet előcsalogatni? A játék könyvtárait nézegetve van ott DB9,DBR9, CCX és egyéb finomságok is...
Már csak a speed king van hátra, de bill.-en nagyon ratyik a speed-ek...
Meg mikor a kocsi felmászik a 70 fokban emelkedő sziklafalon csak hogy fel tudjon borulni váááhajam tépem néha...
Drift simán megvolt, volt hogy 6-7 ezret nyomtam, Drag 6,69 1/4 mile
-
icons
addikt
Mit tudnék levenni, hogy élvezhető maradjon a játék grafikája, és ne nagyon akadjon? Tudom, hogy necces, hogy elindul, de sztem lehetne vmit faragni rajta.
(gép az adatlapomon) -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
RazoR_45 #5881 üzenetére
Ilyenért nem jár a Bannn?
Egyébként a Pro Streetet végigvittem....az volt egy picikét vicces hogy minden királyra rávertem sokat pl: sprint 3 perc nekem....neki meg 5,5 perc...szóval egy picit érdekes volt
Ja....és Ryo ellen az első drift nemvolt egyszerű...megtartottam az RX-7-et és tényleg jó kis kocsi driftre..mentem 4000-et(azelött max 2800 sikerült....) ...az eleje ha minden jólmegy utána már repülnek a pontok
-
fpeter07
veterán
Király a drift, 5 versenyből egyet megnyerek kb
-
RazoR_45
tag
Nooba ne offold már tele a topicot ilyen szarságokkal utálom ezt a hülye játékot hallod írj Pro Street-ről..
-
törölt tag
nem tudom volt-e mar ilyen problema, vista alatt jatszom, es nem tudok egyszerre kanyarodni es gazt adni...?
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5877 üzenetére
Mikor megvettem a Hemit gyorsulásra, rápakoltam minden cuccot, ami az erőt növeli, mondom lenyomok mindenki. Há ők nyomtak le engem. JA és az volt, hogy mikor felváltottam 4be, nem gyorsúlt tovább. Megcsináltam egy párszor az első showdown-t, lett némi pénzem felpakoltam rá minden cuccot, kerék upgrade, meg felfüggesztés és a többi és utánna már gyorsúlt rendesen...
A másik, hogy volt már párszor szó rólla, hogy drag-ra hátsókerekest érdemes venni. Hemi-vel toltam végig a dragokat, de a gép egy supra-val jó párszor megszopatott... -
RazoR_45
tag
Na megint végigtoltam ugyhogy most rááldozom magam és írok egy kocsi összeállitást amivel simán lehet nyerni és egész leírást a PRO Street-ről
-
Amur
addikt
irjátok hogy a vistásoknak nem akad,esetleg valaki próbálta a byte XP gamer edition
op.rendszeren? mert ha érdemes felrakom! Azt írják kb.20-25%-ot javít a játékbeli teljesítményén a konfignak ez feltunningolt OS! -
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5870 üzenetére
Én a cobalttal 30-35%ig vittem, utánna már gyengus volt, 3-as szinten. Amúgy nemtudom észrevetted-e, de itt is vannak Tier-ek, mint a Carbon-ba. Ez is tud segíteni az autóválasztásba. A cobaltomat Subarura cseréltem és nagyon megérte bár így az utolsó showdown előtt egy kicsit gyengus, száműztem a sprint kategóriába, ahol jó hosszú 5-6 sebességel, remekűl megállja a helyét.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5870 üzenetére
én a játék több mint 1/3áig a nissan 240sx-et használtam grip-re gondolom kitaláltad hogy nem alapon és ez azt hiszem választ is ad a kérdésedre
-
Fla$hly
aktív tag
hy all!
Mit kell csinálni hogy kétkerékre álljon az autó wheelie-be? Már vettem 3 hátsókerekes autót is de egyik sem akar felállni. Autóim: Evo X, Pagani Zonda, régi GTO. Már mindegyik 3as szintű, mégis pofázik hogy nem elég erős az autó... és nem is áll egyik sem fel... Mitől lehet ez?
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5865 üzenetére
Alapból max 3-asra tudod. A 4-es szintűt csak akkor ha kapod (ha szerencséd van), ha megcsináltál egy napot. De, amúgy ez így elég gáz, mert 6-7 autóm és eddig 1hez kaptam 4es szintű kereket. Mikor fog így összejönni legalább egy 4-es autó?
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5863 üzenetére
Viszont megéri.
-
ToBeY
nagyúr
Speed Challenge-re és sprintre milyen kocsit ajánlotok lambon kívűl?!
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5860 üzenetére
Customot pakolj! szerintem a quicknek nincs értelme max annak aki semmit nem ért az egészhez
-
Sirandrish
legenda
amugy melyiket érdemes pakolni?
a Quick Tunningot vagy a Custom-t?
vagy quickbet rárakom a Customból meg csak a dizájn? vagy hogy érdemes? -
DewiL
senior tag
nah írtam a moderátoros topicba reméljük hamarosan bővül az első hsz és akkor lehet arra hivatkozni...
-
DewiL
senior tag
válasz
slayer006 #5854 üzenetére
jólvan akkor kiveszem
+ Kiskokó kedvéért lett egy új pont is- A kétkerekezős(wheelie) drag-ra versenyre MUSCLE car-t kell venni!
pl: camaro, chevelle, hemi stbGripre (Hajsza) érdemes 4wd autót választani
Driftre hátsó kerekeset
Speedre valami jó gyorsatpl Lamborghini
Dragra tapasztalatok alapján nagyonjó a pl a Supra, 240SX, Zonda- Tuningolni a garázsban lehet mindenki saját ígényei szerint
Különböző verseny módokhoz különböző beállítások kellenek tuningolni érdemes sőt kötelező a siker érdekében- Ha kilépsz a versenynapból a Dominated/Lenyomtad után NEM NEM VESZIKE EL a Dominated/Lenyomtad státusz
- Bármelyik versenynapot végtelenszer újra lehet játszani
- A verseny térkép (az a grafiti szerű valami):
Az a verenynap ami Dominated/Lenyomtad az ZÖLD
AZ a versenynap amit elkezdhetsz Fehér
Az a versenynap amit nem elérhető Szürke- Sokan panaszkodnak hogy szaggat, akad a játék teléjesen mindegy milyen felbontásban és beállítások mellet a tapsztalat azt mutaja ez csak XP alatt van Vista alatt nincs
- Magyarosítás:
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett -
lúzer
veterán
válasz
(Kolombusz) #5851 üzenetére
És van olyan gyors?
-
Kiskokó
veterán
Na skacok ez a játék kezd felbaszni!
Mi ez az optimizálatlan szar?? most öszintén??
akár 640x480 akár 1024x768 akár a wordben minden low akár minden high aza tetves fps 15-20 mindig!! ami barátok közt is retves kevés és szaggat mint az állat.. és baszik rá hogy 640X480 van 1280-e a felbontás uygan annyival megy.. pedig ha kisebb a felbontás gyorsabban kéne lennie nemde ?geci fosmoslék fujj
7600gt legujjab driverrel.(6.14.11.6375)(163.75 forceware) cod4es directX 9elmi a franc van ??
bocsa a csúnya beszédétr de az ilyen nagyon feltud cseszni... még a TDU is jobban optimizált pedig az se kutya emg ez mégis csak egy tetves NFS lenne.. -
DewiL
senior tag
szerintetek ez jó lesz 1hsz updatenek?
ha valamit ki hagytam szóljatok...- A kétkerekezős(wheelie) drag-ra versenyre MUSCLE car-t kell venni!
pl: camaro, chevelle, hemi stbGripre (Hajsza) érdemes 4wd autót választani
Driftre hátsó kerekeset
Speedre valami jó gyorsatpl Lamborghini
Dragra tapasztalatok alapján nagyonjó a pl a Supra, 240SX, Zonda- Tuningolni a garázsban lehet mindenki saját ígényei szerint
Különböző verseny módokhoz különböző beállítások kellenek tuningolni érdemes sőt kötelező a siker érdekében- Ha kilépsz a versenynapból a Dominated/Lenyomtad után NEM NEM VESZIKE EL a Dominated/Lenyomtad státusz
- Bármelyik versenynapot végtelenszer újra lehet játszani
- A verseny térkép (az a grafiti szerű valami):
Az a verenynap ami Dominated/Lenyomtad az ZÖLD
AZ a versenynap amit elkezdhetsz Fehér
Az a versenynap amit nem elérhető Szürke- Magyarosítás (by slayer006):
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett -
slayer006
addikt
kb. minden kérdés 50x lett már megválaszolva ...
a visszaolvasás hasznos ,mert segít elkerülni a többi kérdést
(2 kerekezés , milyen kocsit , etc...) -
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #5840 üzenetére
akkor vegye az XT-t...ilyen egyszerü
Nem egészen, ár/teljesítmény mutatót kell számolni.Lehet, hogy a +10K-t sok. Aztán lehet, hogy pl. egy HD3850-nel még jobban jönne ki, ha majd kapható lesz.
AMugy miben különböznek még?
12/16 pipe (36/48 pixel shader). -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish #5840 üzenetére
36 shader vs. 48 shader.
-
lúzer
veterán
Játékban benne van a magyarítás?
Ha ebay-on veszem meg, elég átírni a registry kulcsot, en-ről hu-ra, mint a nfsmw-ben? -
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #5836 üzenetére
Azért egy X1950Pro és egy XT között nem csak órejelbeli a különbség.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5834 üzenetére
de csak akkor egyik sem lesz felfordítva az 5ből
amugy a javító és totálkár kártyából is 25db a max -
törölt tag
Köszönöm a gyors válaszokat, még azt megkérdezném, hogy érdemes +10 ezret áldozni egy 1950XT-re a Pro helyett? Nem tudom, hogy a valóságban mennyivel teljesít jobban, mint egy Pro, pláne ha húzva vannak!
-
_stick_
őstag
válasz
#93448704 #5829 üzenetére
Nézd meg a konfigom. Nekem a world-ön minden off, árnyékok off, effektek off, autó effektek off, auto high, füst on, auto effektek off, damage high, 1027x768, 4xAA és max aniazotróp szűrés. Ezzel a beállítással csak egy-két pályán szaggat alapból, illetve ha több autó van előttem.
DualCore és PciE manapság már alap.. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
#93448704 #5829 üzenetére
Ebbe a gépbe ne ölj többet.
Válassz, hogy megtartod ezt netezős, letöltős konfignak és veszel mellé egy PS3-at, vagy Xbox360-at játékra, vagy eladod a mostani géped, veszel egy ilyen konfigot, amit mondtál és aztán 2 év múlva megint veheted az új rendszert, mert a mostani kb. semmire sem jó már... -
törölt tag
Szerintetek mit kellene módosítanom a konfigon, hogy 1024x768-ban jól menjen a game, mert jeleneleg 800x600-on megy minimumon.
P4P800X, P4 2.4, 1GRam DDR400 (333-on a proci miatt), X850Pro.
Nem tudom, hogy érdemes-e pár forintér beruházni egy jobb procira (P4 3G, így a ramok is tudnának 400-on menni), vagy itt az ideje gépet cserélni, nagyságrendileg a tervezett konfig: C2D E4400 + 2GDDRII + X1950Pro, vagy XT -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sirandrish #5825 üzenetére
na, majd kipróbálom.
Oszt adok a fejüknek...a fúúú,de ideg lettem ettől.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5826 üzenetére
egy verseny napon csak 2 kártyát választhasz egyet akkor amikor a verseny napot meg nyered a másikat pedig ha dominálsz a verseny napon
amik benne vannakjavító kártya
tolálkár javító kártya
ingyen autó kártya
tuning cuccok
pénz -
Sirandrish
legenda
stick...dewil
Köszike..majd megskubizom
amugy azok a kártyák...amiket választani lehet? mik vannak benne?érdemes addig nyomni míg az összeset megkapom? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sirandrish #5811 üzenetére
vaz...elkezdtem a karrier módot,ahogy a játék adta...nem állítottam semmit.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5814 üzenetére
az a 3 érték azt jelenti hogy gyakorlatilag 1 autóból 3 különbözőt tudsz csinálni mármint kinézetre beállítás szempontjából és tuning szempontból én eddig mindig csak egyet csináltam
de pl ha nyersz egy autót akkor annak már van blueprintje ezt törölheted vagy csinálhatsz újat
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5814 üzenetére
Ez engem is megzavart az elején... Az a lényeg, hogy 1 stílushoz (grip, drift, drag, sprint) 3 blueprintet rendelhetsz hozzá. Tehát lehet egy autód mondjuk gripre, de azon belűl 3 féle customization-t csinálhatsz, nekem bőven elég volt 1 is...
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5810 üzenetére
tuning:
garázs - kocsi kiválaszt - blueprint/tervrajz szerkesztése - nem a tuning menu pont hanem felette egyel
nah itt lehet felpakolni a kocsira a cuccokatautó vásárlás:
grafitis térkép - ESC - kocsik - értelem szerűen itt a kersekedést választod -
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5810 üzenetére
Menny a garázsba, customize blueprint, customize tunning, megkeresed amit nyertél és az adott szinten az egyik owned lesz. Olyan mintha megvetted volna, csak ezért nem fizettél.
-
Sirandrish
legenda
Dominated volt..legalábbis kiirta..amugy már időközben rájöttem hogy maga a kis ikon lesz zöld nem a keret amire én gondoltam
Viszont ez a kocsivásárlásés tunning továbbra se tiszta..ugye már nyertem mittomén 2. szintü nitrot stb de ugye az nem kerül rá magától..én viszont a garázsba semmi olyasmit nem találtam amivel vagy ahogy esetleg rátudnám pakklni..kocsivételt meg főleg nem -
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5800 üzenetére
Próbáltam a lambo-t is meg a porsche-t is, hát a GT-R után mindkettő úgy fordúl, mint egy komp...
Na még gyakorlatozok...
-
V.Stryker
nagyúr
Csak nekem könnyű vagy szerintetek is uncsi a játék. 40%-nál vagyok, MInden zöld eddig és három egy perces kör alatt egy percet verek az ellenfelekre. Ennyire jó vagyok vagy 5 éves korosztálynak lett írva?
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5804 üzenetére
szívesen...
viszont megcsináltam egy másikat...4 verseny és mind készés nem kapott zöld keretet...
ez azért lehet mert nem érted el a Dominated/lenyomtad hoz szükséges pontszámot
-
dragonfx
veterán
válasz
Sirandrish #5786 üzenetére
#5785>>szeritnme hanyagold a játékot..amugy 800*600 low..
valszeg törött és azzal nem indulhatsz nem veszi lehetőségnek. ja és le és felfelé indulj.
5795>>
..ha nem rontok tőlem ryo is kört kapott volna utcso hajszán..demondomaz olyna megalázó lett volna
a 911 turbo vagy a gt2 ajobb verda?...van 700k-m hagy költsük má...
-
Amur
addikt
mondjuk van egy kis konfig-beli különbség,nekem ilyen van:
asus k8n4-e deluxe,athlon64 3000+,gigabyte radeon x1650pro 256mb PCI-E,
LG flatron ez T710BH crt monitor,
samsung ddr 400mhz 1Gb,delux mg 760 ház 420wattos táppal,,deluxe billentyűzet .samsung optikai egér(oms3pb),philips fejhallgató,logitech z230 2.1 hangfalitt hiában raknám 1680x1050re
de próbáltam már full maxon,a következő inditásig müködött csak a dolog...
még 100%-os megoldást nem olvastam sehol,és nem is találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest