Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
így van már én is majdnem agybajt kapok tőúle
Lehet félbehagyom mert már angyon bosszant eza sprint, ha szélbe megyke irányíthatlan az autó másképp meg nyomukba se ér sjaát erejéből a verda
Persze és szélből kirántani és megelőzni..persze mert az 340nél ám olyna egyszerű..ugy leszédülsz az utrólmint a részeg....és totaled...hát nekem is vagy 30 totaled szeton elment a sprintekre még szerencse hogy nyertme őket... az uj skyline talán talán okés..de szerencse kell, 2 sávos uton hogy lehet sprint versenyt tartanién is még küzdök nem tom meddig bírom
az nfs feeling enme rről szól kár volta sérülést beleraknia gémbe -
s7evcsenko
addikt
Igen...
Ez a csúcssebességnél és a sprintnél jelentkező probléma!
Ez engem is iszonyatosan idegesít!
Minden második kisérlet totálkárral végződik!
Ez szégyen! És csak fölösleges idegeskedést szül!
Csoda, ha az ember gyomorfekélyt kap...
Néha letépném a kormányt a helyéről!Szerintem is ez a legrosszabb NFS eddig!!!
-
-
Alg
veterán
gázzal kell játszani... ha elveszed, irányba áll, ha ráadod kifarol...rá kell érezni... fűre ne menj ki.Kanyarokat kb, külső ívrő szoktam kezdeni, úgyis befelé sodródok általában...
Próbáld RX-7-tel esetlegMás: én meg azért szúrom tökön magam mert 20 percenként ki kell lépni a játékból hogy hűljön a noti különben szemetel szaggat játszhatatlan...
Most lehet mondani: nem notin kell játszani de megjegyzem a Crisys ment rajta alacsony-közepesen...
-
NaNorbert
aktív tag
öszintén emberek nem szoktam tölteni 1 általán nem azt sem tom honan kéne keresnem!
de ha már van valakinek meg akkor minek kezdjem el letölteni mikor gondolom az emberk nem gonoszak és írígyek és gondolom oda adnák!
én pl ha valaki akar tölem valamit oda adom! És probálok segíteni de látom az emberek nem ijenek mint én!!!
csalodtam!
Bocs az offolgatásért vagy mi a sz@r ért!!!!
jó 8 -
(Kolombusz)
veterán
Egy jobb LCD TV 140-150k-ért elhozható.
Akár 0ft befizetéssel is.
Egy box premium pack 80k, abban minden benne ami kellhet.
220k-ból nem raksz össze olyan gépet monitorral, billel-egérrel, ami ilyen grafikát hoz és szépen fog menni 4 év múlva is.De igazából mindenki döntse el, hogy mit akar, mire ad ki pénzt. Nekem nem hiányzik, hogy jaj, vajon menni fog, meg a 15 perc állítgatás, hogy akadásmentesen fusson és mellette szarul nézzen ki.
-
mongi_
aktív tag
Flashgetet letöltöd innen pl.: [link]
Feltelepítés után automatikus beépül az alapértelmezett böngésződbe, általában IE-be, de ha van mellette pl. Mozillád akkor abban is aktíválni tudod. Ezután felkeresed az EA szerverét ([MIRROR]), ahol a demó van és jobb klikkel rámész, " Letöltés Flashgettel " opció, fontos hogy 10 szálat állíts be a letöltésnél, mivel akkor húzza aránylag elfogadható sebességgel a demót. -
domi007
őstag
Feltelepíted, jobbklikk a linkre, Letöltés Flashgettel, azt jön...
DOMy
mod: Kolumbusz:
Neekm sem létezik a prostreet könyvtár, de mégis lehet tölteni..ki érti ezeketEgyébként egy installerhiba miatt késett ennyit (szegény EA-s srácok: egész nap debuggolhattak, meg kapták a FUCK YOU! emileket ezerszám....mind1, mostmár mehetnek 1 hóap szabira)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest