- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dragonfx #5587 üzenetére
Énis pont azzal a résszel sz*pok, eddig 2200at sikerült menni max, aztis csak 1x, ált 1700-1800 környékét sikerül max (Viper)
De nekem nagyon korán jött, hogy kihívott Ryo, még egyik nagymenőt se nyomtam le a másik 4 közül, ő máris kihívott és feltette az Evo X-et. Namost a Sprinteket meg a dragokat megnyertem, most jönnek a Gripek, driftek, de a driftel nagyon szívok. Amúgy ha ezt itt megcsinálom, akkor le is nyomtam Ryo-t, végeztem a gammel?? A többieket le se kell nyomni hozzá?
Drift verdát lecseréljem? (Viper van) Vagy hogy csináljam meg ezt a részt? Egyszerűen nem megy, még a közelébe se tudok jutni
-
-
_stick_
őstag
válasz
dragonfx #5493 üzenetére
Nekem az a taktikám, hogy első körben óvatosan, de igyekszek sok pontot összehozni, ha több 100 ponttal a második felett vagyok, akkor a többi körben már csak végiggurolok a pályán, mert különben rendre sz@rrá töröm az autót.
Az meg sokat dob, hogyha mondjuk csúszás közben lövöm a nitrót, asszem arra +1000-et ad. -
m3tr0
őstag
válasz
dragonfx #5476 üzenetére
egyetértek veled...a high spped és top speed versenyek télleg érdekesek...nekem vagy egy lambom...és képes 330 ról 250 re lassulni egyik pillanatról a másikra minden akadály nélkül...
se ütközés se út elhagyás,még egy nagyobb korrigálás se...
én sem értem miért így oldották meg ezeket a dolgokat....a legynagyobb csalódás nekem akkor is a drift...rövidek a pályák...van olyan hogy 1-2 kanyar...beleférne..
van úgy hogy ezeke a pályákon a gép 3 ezret csúzik,én meg 1200 at..belefér(gykorolni kell oszt madj jó lesz)
de hogy balkanyarban driftelek látom jobbos jön...gáz elvétel...nyomom jobbra mint állat,hogy el tudjak fordulni...DE NEM...bazzeg NEM ...gondol egyet és megy tovább balra vagy éppen egyenesen előre...hát miez ha nem egy fos...télleg elég nagy NFS fannak tartom magam és ma is toltam vele,meg azér még fogom is...de télleg elég nayg gondok vannak ezzel a gaméval...
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
dragonfx #5467 üzenetére
na majd holnap feltornázom akkor kicsit.. megnézzük mit tudok kihozni a kártyából
bmw-ről szótse.. sprintről se.. képtelen vagyok megnyerni vele egy versenyt, ha eljutok nitróval 180-ig onnantól elkezd lassulni a kocsi 130-ig, (többiek 200-al repesztenek el mellettem) nekem meg úgykell bemászni mögéjük, hogy felgyorsuljak..
de ha 140-nél leveszem a kezem a gázról és utánna megint nyomom akkor megint felgyorsul..fene érti ezt, de nagyon szar.
-
DewiL
senior tag
válasz
dragonfx #5065 üzenetére
nekem összesen 5db autóm van egyet nyertem egyet free card-al vettem a többi kp amugy minden versenyt újra lehet játszani én pl azt csináltam hogy elmentem drag gyakorolni és mindent meg nyertem ugye az 4500$ és gyorsan össze lehet gyűjteni egy kis pénzmagot mondjuk javításra tuningra is
-
törölt tag
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
"aki fanatic annak ugyis mind1"
Szerintem pont a fanatikusoknak nem mindegy!!! Én például az összes nfs-t többször végigtoltam, és most rohadt csalódott vagyok mert nagyon vártam ezt a gamét és egy rakás szar lett.
Ez a játék a 10-12 éves gyerekeknek tetszik akik még nem tudják a szart a jótól megkülönböztetni, mindenki más rókázik tőle...A gépigényről pedig annyit, hogy a gépemen (x2, 2 giga ram, 1950pro) pl a bioshock maxon gyönyörűen ment (ami egy nextgen engine ugyebár), ez a hulladék nfs pedig élvezhetetlen... EA leülhetsz ez elégtelen.
Nem téged akartalak leszólni csak rohadt csalódott vagyok, hogy ezt meg lehetett tenni az nfs névvel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
de te elvagy tévedve...itt nem fikázza senki csak elmondja a véleményét a játékról kipróbálás után..ami szerintem igenis a topichoz tartozik...vagy szerinted törvényszerü hogy mindenkinek tetszik?
Te kipróbálod azt mondod "hu de jó" mi kipróbáljuk azt mondjuk "hu de sz*r"...másvéleményen vagyunk de attól még ugyanugy irhatunk vagy te nem igy gondolod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest