- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
ezzel a kameraállással is játszol? én így nem tudnám érezni az autót..
te is ha jól láttam 4x mentél falnak.
kézifékkel faroltatod a kanyarokban? ha nem,csináld úgy és finoman adagold a kéziféket nyomogatva végig,figyelve hogy nagyon ne lassítsd be.nehéz pálya,de csináltam 6ezret is itt! -
Amur
addikt
egy hete kérdeztem egy ilyen LOL-t:
most hirtelen nem akar világos lenni hogy az alulkormányzással,vagy a túlkormányzással érem-e el hogy érzékenyebb legyen a kormánymozdulatokra(ne kelljen pl.több másodpercre nyomni a bill.-t hogy kanyarodni kezdjen?)?
valaki segít? a murcim érzéketlen alig reagál a kormánymozdulatra,az rx-8 meg alig mozditok valmit a kormányon és már az árokban van..nem szeretek kisérletezgetni,és fogalmam sincs hova állítsam! -
Amur
addikt
most hirtelen nem akar világos lenni hogy az alulkormányzással,vagy a túlkormányzással érem-e el hogy érzékenyebb legyen a kormánymozdulatokra(ne kelljen pl.több másodpercre nyomni a bill.-t hogy kanyarodni kezdjen?)?
-
Amur
addikt
azokat a versenyeket tudod választani amelynek a "rajza" éles,kivehető,amelyik szürke,azt még nem.nem elég minden versenyt a versenynapon belül megcsinálni,bizonyos mennyiségű versenynapot le is kell nyomnod.vagyis annyi pontot csinálni az összes versenyből amennyi a követelménye a lenyomásnak.ezt azért is érdemes mert jókora plusszpénz,és plussznyeremény alkatrészt is kapsz újra.
(több pénzt,jobb alkatrészt mint a sima megnyerted kategória után.) -
Amur
addikt
válasz
DeltaPower #7837 üzenetére
nekem egy 2500mhz-ra húzott 3000+ athlon64-en fut,gond nélkül.
-
Amur
addikt
ez a hajszakirály igen gyengén nyomta a BMW-vel,kört vertem rá az EVO-mmal...
mondjuk nem is nagy szám az a bömös,el is adom.
viszont driftre építettem egy RX-7-et,annyian mondtátok hogy a legjobb erre,ki is próbáltam,tényleg nagyon jól csúszik a járgány,nem sokkal,de azért jobb mint a silvia! -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Drag járgányom:
[link]
nekem bevált. -
Amur
addikt
ezt észrevettem!
egyébként nem tudom mi bajod a mondattal,csak a hangsúlyra kell figyelni:
ERRE nem a SEAT LEON CUPRA-ra nyomja az evom-m HELYETT...
nyelvtudós uram,ez itt nem a kazinczy topic,játékról beszélgetünk,ha érted ok,ha nem akkor meg nem válaszolsz mert nem érted,ennyi!
Mindez minden harag nélkül! Béke sárga testvérem,béke! -
Amur
addikt
nyertem egy 4.szintű motort,erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett...
az ilyet nem lehet átírni? csak arra pakolhatom amire írja? ha tudom minden típusból csak egyet tartok hogy tutti arra rakja... -
Amur
addikt
válasz
napoleon2323 #7466 üzenetére
nekem a mitsubishi evo nagyon bejött,még a murci amit kártyán vettem is kb.ott van,pedig sokszorannyi lett volna az ára!
-
Amur
addikt
válasz
laragirl83 #7461 üzenetére
a 67-es corvette? az is jó? elvégre muscle car,és nekem nagy kedvencem ez az "reneszánsz" veterán járgány!
-
-
Amur
addikt
sprintre nekem egy felnyomott RX8 van,piszok jól irányítható,ami nem ucsó szempont nagy sebességnél,és a 350Z-t én pont a lancer evo-ra cseréltem hajszára!
-
Amur
addikt
korábban kérdeztem hogy hol tudom megnézni hány pályarekord kell még 1-1 menő fickó kihivásához(drift,sprint király stb),de a karrierben én nem találtam? (korábban írtátok,talán 'Viszlát' írta,hogy ott lehet,de én nem találom!)
-
Amur
addikt
most cseréltem(25%nál) hajsza autót(nissan z? volt amit korábban nyertem),
vettem egy mitsubishi lancer evo-t,egy kis tunning.740LE és megy mint az őrült,az első versenyen több mint egy percet vertem a mezőnyre!
kép a járgányról: [link]
gyorsan vettem egy seat leon cupra-t hogy nehezítsem a dolgot,érdekes módon ugyanazokat az ellenfeleket adta ezzel az alapgéppel is(csak egy kettes nitro került bele)
és ezzel is vertem 18 másodpercet rájuk(lipcsei hajsza pálya)
érdekes...trabanttal menjek hogy megszorítsanak?
KÉRDÉS:én most sem tudtam még megnézni hogy hány pályarekord kell még hogy az adott típus királyát kihívhassam.ahol fel vannak festve a karrierben hogy ki a király,ott nekem nem írja ki..hol láthatom? -
Amur
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #7370 üzenetére
Igen kanyarokban jól rájuk lehet verni,pláne ha le is lehet vágni!
a gép nagyon tartja az ideális ívet,én meg .. rá! ha rövidebb levágva,akkor irány a fű! -
-
Amur
addikt
üdv!
Én mindig akkor cseréltem amikor láttam hogy kevés már(és persze pénzem is volt rá),
amig ha nehezen is de még nyertem vele addig maradt!
én mindig megcsinálom az összes versenyt,még ha már lenyomtam is,és ha kell egy kis plusszlové akkor vissza egy régi versenyre,és újra lenyomom.
gyorsulásra a cobaltot elég hamar lecseréltem egy imprezára,ami rossz döntés volt,mert nem sokáig volt jobb,most a reactor-os részen vagyok,és még az elején cseréltem egy mustang 500GT-re,ami bírja.igaz költöttem rá rendesen!
Érdemes gyakorolni,hogy jól időzítsd a startot,mert ott lehet bukni sulyos tízedeket,másodperceket is akár.a zöld sávban való váltás,és a kettes fokozatban elnyomott nitro már nem nagy kaland! de az elindulást,pláne ha kocsit váltasz érdemes gyakorolni párszor! -
Amur
addikt
válasz
Makaveli #7142 üzenetére
a most wanted-et hiba volt a rendőrök miatt kihagyni! az eddgi legjobb NFS! És bizony igen adrenalinpumpáló ha 250el száguldasz keresztűl egy zsúfolt belvároson 10 redőrautóval a hátsódban!
Azzal egyetértek hogy a szabad kobórlás hűlyeség volt,csak akkor minden játékban ez volt az őrület hogy minnél közelebb álljon a valósághoz,pedig aki leül a gép elé az nem azt akarja eljátszani hogy elmegy a sarki boltba,hanem nyomni akarja ezerrel a versenyeket!(szerintem).
A carbonnak hiába későbbi,még a grafikája is elnagyoltabb volt mint a most wanted!
Nálam az aranybarna feeling nagyon bejött(és az is nappali volt,nem úgy mint a homány karbon! ) bocs muszáj volt megvédenem a MW-et! -
Amur
addikt
Szerencséd hogy előre bocsánatot kértél!! mert igen unalmas már hogy időnként jön valaki és csak annyit akar közölni hogy milyen szar ez a játék!!
Vajon hány versenyt mentél vele?? Ez kicst MÁS mint az EDDIGI NFS játékok,sokkal
kevésbé árkád,itt VEZETNI kell(milyen furcsa egy autós játékban?! nem?)
szokni kell,ennyi,egyébként elsőre nekem is nagyon nem bejövős volt,de kb.a 20.verseny után elkezdett tetszeni,és most nagyon tetszik!
Tetszik hogy nem lehet 160al bevenni egy derékszögű kanyart,
Tetszik hogy végre szakitottak az undergroundos sokadik bőrlehuzásos sorozaton,és
végre akartak valami újat kitalálni(persze alapjaiban nem lehet felforgani mindent,mert akkor meg sem vennék a "parasztok")
Tetszik hogy ennyire sok különbözően vezethető autó van, amit jelentősen befolyásolnak
a tunningbeállítások is!
Optimalizációban bizony voltak gondok,de az 1.1 patch ezt is orvosolta.
Nekem bejön.Mindez pontosan 156 futott verseny után.Sok-sok orányi játékkal magam mögött állítom! fáradtgőz ki,ennyi! -
Amur
addikt
az elején a nissan silvya nekem nagyon bejött.simán nyerek minden driftet vele.
igaz a technikára is rá kellett érezni(lehet más autóval is menne már!)
kézifék,és nitro gombokat egymás felé raktam,jön a kanyar külső íven kézifék,korrigálom a kormánnyal,másik ív megint kézi,egy kis nitroval sebességnővelés ha belassulsz mert minnél gyorsabban csinálod,annál több pontot ad.ennyi! -
Amur
addikt
a "gyengébb",kezdő gépek közül(tier2ig) pl.audi A3,seat leon stb..érdemes valamivel
próbálkozni? már csak abból az apropóból is hogy nehezebb legyen a játék?
annakidején a carbont is úgy nehezitettem magamnak hogy muscle car-okkal mentem,
mert abban azokat volt a legnehezebb úton tartani! -
Amur
addikt
válaszolok magamnak,meg persze adom az infót másoknak:a frissités nem befolyásolja a régi mentést,az új autókat valami coca cola reklámnak köszönhetően ingyen vásárolhatod meg(legalábis a seat-ot,és a plymoutht amit nekem 15%os karriernél engedett).
az optimalizációba is belenyultak mert szebben fut a masinámon.
Az új pályákat nem találtam,lehet később lesznek majd! -
Amur
addikt
megnéztem:
Electronic Arts has issued the first patch for Need for Speed: ProStreet, updating to v1.1 the PC version of the latest installment in the popular Need for Speed series (thanks: The Patches Scrolls). This patch introduces multiplayer game play in a standalone LAN environment. Up to 32 games of 2-8 players per game are supported. The patch has two components: updated ProStreet game client and new ProStreet LAN Servervagyis csak a multi rész lett javítva...elég karcsú...
Ja,mindez 228MB csupán..vicc! -
Amur
addikt
irjátok hogy a vistásoknak nem akad,esetleg valaki próbálta a byte XP gamer edition
op.rendszeren? mert ha érdemes felrakom! Azt írják kb.20-25%-ot javít a játékbeli teljesítményén a konfignak ez feltunningolt OS! -
Amur
addikt
mondjuk van egy kis konfig-beli különbség,nekem ilyen van:
asus k8n4-e deluxe,athlon64 3000+,gigabyte radeon x1650pro 256mb PCI-E,
LG flatron ez T710BH crt monitor,
samsung ddr 400mhz 1Gb,delux mg 760 ház 420wattos táppal,,deluxe billentyűzet .samsung optikai egér(oms3pb),philips fejhallgató,logitech z230 2.1 hangfalitt hiában raknám 1680x1050re
de próbáltam már full maxon,a következő inditásig müködött csak a dolog...
még 100%-os megoldást nem olvastam sehol,és nem is találtam... -
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem! -
Amur
addikt
na:mérgemben felvettem mindent maxra! eredmény az akadás megszünt!
ha lehetne valahol billentyű érzékenységet állítani az még jó lenne mert elég lassan reagál néha a kormánymozdulatokra! de igaza van akik azt írják hogy max-on szebben fut!!
szégyene az EA-nak,de így igaz! -
Amur
addikt
felraktam a legujabb 7.11 catalystot,jobb volt a helyzet nem laggolt annyira,visszavettem a beállitásokat high-ról lowra,erre jobban laggol mint high-on!!!
hihetetlen ez az optimalizálatlanság! mi a bánatot csináljak még hogy normálisan fusson?
jó a konfig(amd athlon64 2500on fut,1giga dual ram 400felett,és egy ati radeon x1650pro 256mb) eddig az összes nfs-t végigjátszottam.ezt is szeretném de nem ártana ha nem verném szét a gépem közben! -
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4985 üzenetére
sirandrishnak:egyenlőre drivert nem váltottam.a beállításokkal játszottam.felvettem mindent maxra,majd egyenként elkezdtem levenni.talán a törés highról lowra rakásával ritkult a reccenések gyakorisága,de még ha levettem 1024x764ről 800x600ra akkor sem tünt el...beszaggat rendszeresen..nagyon idegesítő! teljesen elrontja a játékélményt!
-
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4970 üzenetére
igen a 7.10re értettem,de lehet akkor megvárom a 7.11-et,majd meglátom! NFS fun vagyok,de nem fogott meg annyira mint pl.a most wanted amivel 440 versenyt nyomtam
(számoltam
a carbonnal már csak 261ig jutottam..azt csak 1x nyomtam végig,másodjára már nem kötött le annyira. -
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4859 üzenetére
A legutóbbi catalystra értettem hogy nagyon eszi a procit! Lehet visszarakom a 7.9-est,hátha azzal nem reccen.biztos nem konfig gond szerintem,és ahogy olvasom,elég sok enyémnél jobb konfigon is jelentkezik! majd beírom mi az eredmény a régebbi catalysttal!
-
Amur
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4856 üzenetére
én régivágású "gamer" vagyok kb.1987 óta játszom(még commodore16-on kezdtem)
és azóta is MINDIG billentyűröl nyomtam.ez megmaradt,még a rally szimulátorokat is így "szenvedtem" végig(a dirt előtti colin-t is végignyomtam).félek hogy ha kocsiba ülők hasonló reflexek indulnának be mint amikor a gép előtt tekertem a kormányt! -
Amur
addikt
válasz
AMD Power #4848 üzenetére
nekem 3mp-enként beszaggat.bár azt olvastam hogy a legújabb catalyst nagyon eszi a procit is,nekem megy csak egy 2500hz-en ketyegő athlon64em van.az 1giga ram is lehet kevés neki,de azt figyeltem tök mindegy hogy 640x480 vagy 1024x768...akkor is van 3-4 másodpercenként egy beakadás(csak egy tizedmásopercnyi,de idegesítő),proci vagy
memó lehet kevés? amúgy tetszene,bár drag race-t még nem nyomtam(azt utáltam a most wanted-ben(eddig azzal a résszel nyomtam a legtöbbet),örültem hogy a carbonból kimaradt,de úgy tudom most megint beletették a dragrace-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ASUS notebook topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Politika
- Last Epoch
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Villanyszerelés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest