- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #4496 üzenetére
nem szeretnék fikázni semmit.
Néhány apró észrevétel volt csak
PRO:
normálisan törik a kocsi..már amennyire normálisnak lehet nevezni mindensetre nem olyan egyszerü Totaledre verni a gépet és nem csak egyben esnek le róla az alkatrészek hanem pl törik a lámpabura stb.a pálya melett lassul és nem megy 200al mint eddig.
KONTRA:
irányitás...az ok hogy nehezebb lett és "szimulátorosabb" de hogy egy 40fokos kanyart 40el se lehet bevenni mert kisodródik az kész röhej.aztán...miért nem dönthetem el hogy milyen kocsival szeretnék menni? ad egyet a gép aztán örüjjé.
a csilivili logok már képekről se jöttek be bár ez nem hiba csak nekem nem tetszik hogy a kocsi olyan mint egy szines hírdetőtábla.
a Drag valami förtelmes lett...ez a gumimelegités valami borzasztó az elején...
King fokozaton egy 3körös verseny folyamán 10másodpercet verek rá agépre holott ő egy nagy GT500al jön az én akármim ellen.
stb stb...van még de elég ennyi is
-
gery dee
aktív tag
válasz
Dj Sügi #4304 üzenetére
nem hsz gyüjtösi hiányom van, és nem is offolok
. csak itt mindig mentek a szövegek és talán ez az egyik téma amihez én is hozzá tudok legalább szólni, mert ilyen videó kártyáról hiáb kezdek el beszélni ha egyszerüen nem értek hozzá olyan szinten mint egyesek
és különben is csak érdeklödtem, hogy a téma kivan-e beszélva vagy mi
-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Dj Sügi #2287 üzenetére
Nincs konzolom.
De nem is kell újrahúznom gyakran a Windowst. Eddig még csak hardvercsere miatt telepitettem újra. A mostani Vista is a magyar megjelenés napján lett megvéve, feltelepítettem és gond nélkül megy azóta (március eleje).Jah, amúgy lesz konzolom. Nem fogok több pénzt ölni a PC-be. X360 és le van tudva.
-
Prof01
veterán
válasz
Dj Sügi #1750 üzenetére
Csak semmi kedvem több órát telepíteni a sok programot.
Nekem március óta müködik. Lassan már rekord lesz.Csapi007: Jah, én is erre gondoltam. De valamiért nem érzem elég erősnek ezt a kártyát. Pedig egy 6600Gt-nél jóval erősebbnek kéne lennie. Alig van több FPS-em pl.: Cod2-nél.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Dj Sügi #1615 üzenetére
kajakra nem izgat most per pill .
csak ide aki beirta az Demonak irta a cikben meg fullot ir.. de sztem a full van neki.
én csak azt tartom röhelyesenk.. hogy valaki jelen esteben ez a Zero nevezetü emberke megkapta a játékot munkája révén.. aztán mindenki "zééróó istenkirálly vagy" meg iylesmi hsz-ek.. há ez lol.. mié istenkirály mert va nála egy baszott játék és csinált róla pár képet meg leirt pár sort.. meg már azé istenitik hogy neki megvan lolll
megavb neki a játék és akkor "zeroo kemény avgy " meg stb
röhely -
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1609 üzenetére
hát de gondolj már bele...
neked lenne egy boltod...te kinek a cuccával foglalkoznál? azzal akitől 1000FT hasznod van vagy azzal amelyiken 20.000ft hasznod van?gondolom az utóbbi...akkor mit vársz olyan egy olyan cégtől ahol ugyanez a helyzet csak milliárdos nagyságrendbe..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1607 üzenetére
1. nem szar az. te is csak dicséred ha nem vennéd észre..."nem kell rá költeni"
2. a kiadókat nem érdekli hogy te vagy más évi 200K-t költ a gépre...őket az érdekli hogy megvegyék...te és más PC-s nem veszimeg..a konzolosok megveszik...a PC-seken nincs pénz..a konzolosokon van.
a pc-seknek nem lehet eladni a játékokat a konzolosoknak igen.nincs miről beszélni.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dj Sügi #1355 üzenetére
miért...azért az EA-t ne hasonlitsuk már a codemastershez..az EA évi 20 játékod dob piacra...elég egyértelmü hogy a pénzre hajtanak...nyugi...ugy lesz ptimalizálva hogy 512 rammal és egy 6600gt-vel simán el fog futni...lekellesz huzni a grafot de futni fog...szerintem.
-
Dj Sügi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest