Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Lehet, hogy már volt tárgyalva, de az AA nektek sem megy ?
szerk: És melyik al egjobb auto dragra?
-
mazda626
addikt
Kipróbáltam a driftet, köpni nyelni nem tudok. Fainul eltalálták, csak nem bírom irányítani az autót.
Még rá kell jönni. Vettem egy AE86-ot driftelni. Autó kasztját nem lehet változtatni megvétel után? Pl. driftből átvinni hajszába?
-
Csapi007
veterán
Nagyon zsír. Úgy leköt hogy nem bírom abbahagyni.
Readkcióidő!!! -
A_ScHuLcZ
addikt
Kétkerekezéshez milyen verdát javasoltok? A jelenlegi gyorsuló verdám kevés hozzá, vagy én nem használom rendesen. Nissan 350esem van elég jól megtuningolva, de még nem a végletekig, kicsit lehet rajta húzni, de szerintem nem lesz elég már sokáig ez a verda, mire érdemes majd lecserélni?
Lehet-e vmi jó kocsit kifogni közösnek gyorsulásra és kétkerekezésre? És egyáltalán milyet kocsit szerezzek a kétkerekezéshez, ami sokáig jólesz? Van 1 Corvette-m tartalékba, bár az nemhiszem hogy erre lett kitalálva... -
törölt tag
válasz
Viktor77 #4784 üzenetére
LOL
Egy nfs topikban az nfs-t fikázni nem off szerintem. Ha egy játék jó, akkor a pozitív véleményekkel van tele a topik. Ha valami szar, akkor fikázzák.
"Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik."
Ez a megnyilvánulásod pedig több mint vicces, nehogymár egy moderátor mondja meg, melyik topikba írjunk. Most pedig bannolhatsz ha akarsz, de attól nem változik semmi...
-
::Trunks::
senior tag
srácok!miért van az,h vettem egy subarut é dragra építettem,de mégsem tudok vele versenyezni.Mit csináljak??
-
válasz
Scoobyka #4770 üzenetére
szvsz a Dungeon Keeper 2-vel jobban járnál, én is azt tolom most
Vagy Spellforce 1. Hangulat odavert nekem annó, nagyon belekockultam, főleg a Breath of Winter kieg-el. nyammmi.
Az egyik titkos kedvencem a Beyond Good and Evil. Semmi fícsőrlista hosszabbító lószar, semmi sallang, egész egyszerűen a szó szoros értelmében játék.Esetleg a Star Trek Armada II. Az is le tud kötni. Borg rulz 8))))
Hirtelen ennyi ahogy felnézek a polcra.
-
Elmör
őstag
Hahó!
A beállításokban a grafnál a Trilinear a jobb vagy az Ani?
Azért kérdem csak, mert az AA-nál okés, hogy növekvő sorrendben vannak, mert úgy egyre jobb, de itt én úgy emlékeztem, hogy az Ani az jobb, mint a Trilinear, erre meg a Bilinear elé tették a játékban.Akkor melyik ad most jobb minőséget?
Nekem tetszik nagyon a game, nem akad.
És tényleg kicsit reálisabb lett! -
bLL^
senior tag
válasz
Sirandrish #4769 üzenetére
Arra az akadásra gondolsz amikor nem 15fpsed van hanem 30+ (nálam 40)? Mintha nem venné be a játék egyszerre a gáz és a kanyarodás bill.-jét?
Szvsz menü használhatatlan, graf harmatgyenge ahhoz képest amennyit eszik, design 0, irányíthatóság (ha amit írtam nem bug) 0 pedig U1 bejött U2ben is, csak az újracsomagolásos trükk nem tetszett, MW-t imádtam Carbon meg arra volt jó, hogy elmondhassam: EZ MÉG ANNÁL IS SZ@RABB.
-
Viktor77
titán
Na, most már tényleg elég.
Kurvára nem kell ideírni ha nem tetszik a játék, főleg nem kell ezt beírni 20-adszor.(Sirandrish és Athomi főleg, ők vehetik figyelmeztetésnek). Figyelni fogom a topicot, és repkedni fognak a banok. Természetesen lehet véleményt nyílvánítani, de nem ugyanazt 20-szor. Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik. Ja, hogy kb. semmi mondanivalótok és inkább szétoffoltok 5 másikat?
Elég volt.
MOD: Nézzétek meg csak ezt a lapot #4751-től. Nem számolom meg, de gyorsan legörgetve nekem többnek tűnik az off hsz.
Legutolsó figyelmeztés volt ez. Mostmár szó nélkül bannolok.
-
Hawk1979
őstag
válasz
Sirandrish #4780 üzenetére
Légyszives írd be még vagy 800hszban hogy neked nem tetszik...
-
mazda626
addikt
Ha már mindenki kifejtette a véleményét, akkor csatlakoznék én is:
NFS1: örök, eszméletlen jó!
NFS2-3: nem tetszett annyira, a 2-ből csak a SE tetszett igazán.
NFS4: Elment, inkább pozitív irányban értenfő.
NFS5 Porsche: Maradandó élményket nyútott.
NFS UG1: ezidáig 7-szer akaszottam ki, nem bírom megunni.
NFS UG2: 1-szer toltam végig, tetszik, de az egy sokkalta jobb nála
NFS MW: Uram ments meg tőle, bár a graf gyönyörű, egyik legszebb NFS.
NFS Carbon: ...Atosculptot ki sem tudtam próbálni, pár verseny után delete...
NFS PS: Kellemes csalódás, le tud kötni, végre egész jópofa a tuning is.A sok OFF után pár ingame kép, a piros SX240 az első tuningolt autóm a játékban:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Itt még 1024-ben 8XAA-val, 169.02-es driverrel, Minőség csúszkán, azóta 169.09 BETA 1280 4XAA-val.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
Sirandrish #4780 üzenetére
Jah, rohhhagggyunk meg!!!!
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish #4769 üzenetére
1. nem próbáltam csak volt bnőm hugának írtam ki és néztem róla képeket
2. oké hogy elmondod a véleményed de előző hsz.edben megint elmondtadhanyadjára is? "20? 30?" ;)
3. ne offoljuk már szét a topicot mert aki idejön 1 kis infóért szart sem fog tudni, én is kérdeztem elöbb és közte 4-5 azonos hsz volt (nem teccik,szar bla bla bla).Off
-
Scoobyka
addikt
ma ugynézz ki csalódások érnek....felraktam a soilder of forutne:playback-et....kb 2 perc után uninstall is lett belőle...
most felraktam a nfs:ps-t és úgy nézz ki megint csalodnom kell.....nekem a menü nem adja....túl konozlos lett sztem....a grafika nem olyan rossz,ha highon jól menne....de mivel egy x2-es 2giga ramos 7600go-s gépet simán megeszik így....elégé le kellett vennem a grafot....1024*768-ban mediumon ment kakasul....így meg elég ratyi még a graf is....irányítás sem jött be.....többet vártam....
cod4-et rakom most fel....remélem az adja már....
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kartács #4767 üzenetére
én is tesztelném de akad a game...mert lehet hgy nem 1 pontos hanem 2 pontos a game
Viccet félretéve..unaloműzőnek elmegy nálam..de tényleg akad vagy nemtudom és nálam így játszhatatlan...
egyébként nem kell tuldramatizálni a dolgokat...attól hgy nekem nem tetszik másnak bejöhet..nincs is ezzel semmi baj..amugymeg próbáltad már a Barbit? nem? akkor honnan tudod hgy nem tetszik?
-
Kartács
aktív tag
válasz
Hawk1979 #4762 üzenetére
Pontosan!
Szerintem sem kell nagyon leragadni ennél!
Leírtátok a véleményeteket ennyi.Nem jöhet be minden játék mindenkinek és ezzel nincs is baj!
Nekem sem teccik a Barbie Fashion Show vagy mi mégsem fikázomÉn még csak tegnap kezdtem el igazán nyúzni de még nincs kerek véleményem róla szóval testelem, eddig vegyes érzelmeim vannak!
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4754 üzenetére
Akkor valószínúleg nem próbálta a Richard Buns Rallyet,mert szerintem az A SZIMULÁTOR.
De amúgy fölösleges egy oldalon említeni PS-sel, mert nagyon nem egy kategória. -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4761 üzenetére
Jah, kb, már nevet se tudnak nekik mit adni...
-
Hawk1979
őstag
válasz
Sirandrish #4757 üzenetére
Már bocs,de ha nem tetszik a játék,és egyszer már beírtad a véleményed,miért kell minden 4.hszban a te pocskondiázó véleményedet olvasni?
Elsőre megértettük hogy neked nem jön be.Gondolom sok pénzt adtál érte. -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4757 üzenetére
Még szerencse, hogy a BF-ből nem csináltak még Sims-et, mert már a 2-höz is nagyon nyomatták a mini kiegeket, de a 2142-höz csak egy jött szerencsére.
-
válasz
Sirandrish #4754 üzenetére
GameStárban mindent dícsérnek, még a sz@rt is
Ha valaki nagyon utimét csellendzsre vágyik, akkor irány a Richard Burns rally, ott emg lehet mutatni ki-mit tud.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4749 üzenetére
Nekik megéri ezeket a játékokat gyorsan összecsapni, tudatosan csinálják, nagy pénz van benne, a minőség meg őket nem érdekli, nem ők játszanak majd vele.
A közeljövőben ugyanez a tendencia fog folytatódni...
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007 #4752 üzenetére
jah..hát a gamestaros csóka is hogy dicsérte..oh milyen simulatoros az irániyitásmeg minden...hát könyörgöm..attól nem lesz simulator egy game hogy huz a a kocsi az ut szélére meg 40el se lehet bevenni egy kanyart....
azzal meg ne jöjjön senki hogy a "20K-s lodzsitek forszfittbekkes szuper kormányon" nagyon lehet érezni mert ha már PC-re csinálnak egy gamet akkr illő lenne billel is tudni irányitani..
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4749 üzenetére
Ezért nem is veszek játékkal foglalkozó lapokat, mert sokkal jobb magamban alkotni egy véleményt a játékról, mintha elolvasok egy rossz kritikát a játékról, ami amúgy tetszene.
-
Sirandrish
legenda
válasz
feka007 #4748 üzenetére
hát de látod itt is mi van? oh milyen jó game...elég ráirni hogy NFS és siker...
ez a legnagyobb baj vele hogy az emberek a tömegek után mennek mert a józsikának is tetszik akkor nekem is...sajnos ez van..szerintem az EA addig nem is fog glalkozni vele amig ilyen jók az eladások... -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #4673 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ezt meddig tudják büntetlenül csinálni, mert az egy dolog, hogy egyelőre még a neve elviszi, és ezt ők is tudják, de lassan csak elkopik már az imidzsük, és akkor megint kénytelenek lesznek normális játékot alkotni... Ehhez az kéne, hogy ezeket a szar részeket ne vegyék meg a nagypapik az unokájuknak...
-
mazda626
addikt
Na bakker, belemreültem a PS-be. Eddigi legjobb NFS!
Irányítást megszoktam, így eszméletlen jó, törés tetsztik, tuning is. Korrekt játék. Sebességgel nincs gondom, 1280-ban tolom 4XAA-val, sebességérzet is jól el lett találva.
-
tsaby76
aktív tag
Nálam (1440x900 minden maxon), produkálja a tüneteket, de a konfigomon nem illene.A másik nagy baklövés szerintem a free roam hiánya, jó lenne csakúgy bejárni a terepet...
Mondjuk a Carbon után nem vártam semmi jót az EA-től, de legalább a bevált és közkedvelt dolgokat megtartatták volna az elődökből.
Még a Carbon sem volt ennyire unszimpatikus, sőt annak is legalább a hangulatvilága jó volt, de a PS-ből ez is hiányzik. -
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish #4737 üzenetére
Éredekes, de nekem szépen fut, a tiédnél gyengébb konifggal.
-
tsaby76
aktív tag
A látványhoz képest irreális a hardverigény, és nem hinném, hogy beállítási gondok lennének, ugyanis eddig csak ez a game produkál ilyesmit.Nekem olyan nehézkesnek tűnik az egész, és mondom az autókon és a törésmodellen kívül semmi extrát nem mutat a grafika.A kezelhetősége is borzalmas, az eddigi NFS-ekben a menü egyszerü volt mint a faék, ennek ellenére ez nagyon rosszul kezelhető.Lehet hogy később megszokom, ezért is mondtam, hogy adok még egy kis időt a gémnek, de elsőre unszimpatikus volt úgy ahogy van.Talán pár patch után javul a helyzet, de a menün sajna ez sem fog segíteni.
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4737 üzenetére
fogalmazzunk úgy ha már ragaszkodsz hozzá hogy: optimalizálatlan picit
-
dragonfx
veterán
most vok 12%nál 80 versenyen túlmosmá ad pénzt cska okosna kell megosztani 1 nap után tok egy uj autót venni vagy egy másikat fejleszteni mindenre van autóm..desajna 300+os gépetépéíteni nehéz
tapasztalatok továbbiakban>>
a drift csak nehéznek tünik..ha rájössz 1 kanyar drifttel nyersz
a sprint tényleg nehéz...futomű kell oda nagyon..és max.on pörgetni a verdát
az ellneörzőpontos is súlyos mert a gép 2x akkora lovas kocsikkal áll kiDe rá kell jönni mindenreén 1.-2. vok mindig.
A jívtási kupon jó gyüjteni -
DewiL
senior tag
válasz
Kartács #4733 üzenetére
minden versenyszámhoz külön autó kell (grip drift drag speed) ha mondjuk mind a 4 féle verseny van egy napon és neked nincs valamelyik fajta autó akkor oda nem tudsz menni de nem kell aggódni mert az elején csak grip és drag kell az első autód ugye grip a dragod meg megnyered az első nagyobb napon
egyébként vannak olyan napok is ahova nem a saját autódat viszed hanem kapsz default autókat -
DewiL
senior tag
válasz
Kartács #4731 üzenetére
ui. 1ilyen verseny Dayen csak akkor kapsz nyereményautót ha minda 4-5versenyben FIRSTként teljesítessz?
csak akkor ha éppen az a díj az adott day-en ezt látod is ha van amikor választod és aktív az info 2v3as gomb
hogy mire jó a blueprint szerintem arra hogy nem kell mondjuk meg venned 3db skyline-t hanem elég egyet de 3féle verziót csinálhatsz belőle és értlem szerűen amelyik az aktív azt tudod versenyre vinni
-
Kartács
aktív tag
Hi,
Most kezdtem még csak nézegetni igazán a teljest ezért,
nem nagyon világos nekem, vki picit kiboncolná ezt a "Blueprint opció" dolgot hogy 3féle és mire jó mi a különbség beálltás stb...
(különböző versenymódokhoz más más beállítás)?ui. 1ilyen verseny Dayen csak akkor kapsz nyereményautót ha minda 4-5versenyben FIRSTként teljesítessz?
Mellesleg nekem azért bejön, mondjuk a menu az 1az1ben tuti konzol átirat semmi változás sincs rajta ez gány és kezelhetetlen PCn! Amúgy a konfigomon tökéletesen megy 1280*1024ben all High és On +4xAA mellett 40-50FPS
-
tsaby76
aktív tag
Én is kipróbáltam a teljes verziót, de....Sebességérzet 0, az irányítás 0, akadozik(8800GTS320,C2DE6600,2G1066DDR2), a grafika az autók és a törésmodell kivételével szintén 0...Még nem szedtem le kap egy kis időt, de nyomába sem ér a TDU-nek.Megvenni semmiképp, nagyobb pofáraesés mint a Carbon.
-
DewiL
senior tag
-
gery dee
aktív tag
egyébként a rendszer követelmény maradt a régi ?
-
-
-Mike-
addikt
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4717 üzenetére
valóban de az olyan ember akiről te beszélsz már rég xbox360on nyomja nem pc-n mert hülye hozzá
-
Sirandrish
legenda
attól hogy veszek egy játékot még nembiztos hogy van netem...
a másik...honnan tudnád hgy frissités kell hozzá? én pl egyből arra gondoltam volna hogy elakadtam csak más irta hogy ez bug.vagy mivan ha valakinek figja sincs a netről? nem mindenki éli ezt a világot és ismétlem magam attól hogy vesz egy játékot még nek kell hogy nete legyen vagy hogy akár értsem hozzá..
-
Tibiajax
nagyúr
Látom, otthon vagy gombok terén...
(F8-at csak mint poén-adathordozó alternatívát emlitettem, nyilván nem csak deleteét nyomok, hülye azér nem vagyok..
)
gery dee Vedd meg, sima ügy. Kell a +pént az EA-nak, nincs még neki elég. Ez a csodálatos, életszerü, hagyományaihoz a legmesszemenőkig hiteles játék pedig minden pénzt megér. -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4710 üzenetére
őszintén... szerinted aki megveszi a hell gate londont és fut is a gépén annak nincs nete naneee vagy nem tud lesétálni valamelyik sarki netkávézóba ezt ugye te sem gondoltad komolyan
az viszont megint más kérdés hogy ma már patch nélkül minden játék bugos és ez tényleg nem jó -
gery dee
aktív tag
Hát úgy látom vegyes érzelmekkel fogatátok a full gémet
. de úgy láttam hogy inkább a nem tetszés volt töbségben. akkor most jön a kérdés:
érdemes-e meg venni vagy ha nem is megvenni akkor kölcsön kérni és felrakni?
-
DewiL
senior tag
válasz
Tibiajax #4709 üzenetére
Szerintem nem csak te dolgozol hanem itt elég sokan többek között én is de mint többen a fórumtásak közül vártam én is ezt a játékot és igen én is úgy voltam vele először hogy quit-then-unistall DE én türelmes ember vagyok és a randa design alá néztem és elfogathatónak találtam addig amíg nincs más ennyi.
F8 mellé nyomj még egy SHIFT-et is de inkább keresd meg az Unistall-t -
.:Kristian:.
addikt
Jujj miket olvasok itt ... ennyire szar a gém?:S sajnos nekem még nemvolt módom kipróbálni, mivel S3-on nem fut.. ha megjön az új kártya akkor felteszem.. de ahogy olvasgatok nem érdemes...
-
Sirandrish
legenda
válasz
#51736960 #4708 üzenetére
ez sajnos EA...ugyanugy megteszik a Fifaval az NHL-el az NBA-vel és mindennel.
tt a Hellgate London..egy nagyon nagy game de annyi bug van benne mint az állat..pl egy helyen frissitések nélkül nem is lehet továbbmenni...kérdem én..akinek nincs nete mit csinál? megveszi a gamet 10enakármennyi pénzért és a játék felénél abbahagyja? komolyan siralmas amit mostanség Müvel az EA... -
Tibiajax
nagyúr
nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik Nálam ami elsőnek szarnak tünik, ráadáasul erőteljesen, ráadásul több minden miatt is, azt semmi nem menti meg az escape és F8-ra való kiírásomtól, sry. Ez a dolog persze fordított irányban is működik nálam. Persze tudom, különbözőek vagyunk. Ami nekem müködött, mint jó játék, az gyak.azonnal müxik. Ha meg nem, azonnali F8 oszt csá. Ilyen egyszerü ez.
Ma amikor orrba szájba jönnek a gamék, sajnos nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy "maajd..adok még neki időt kiforrni magát..." áá. Legalábbis, én nem, mert dolgoznom is kell, nemcsak jáccani..
Mák, h van (online) tdu. Ha nem lenne, valszeg ugyanott tartanék ahol ti, akik szenvednek és falra másznak ettől a marketing-gamétól. -
törölt tag
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
"aki fanatic annak ugyis mind1"
Szerintem pont a fanatikusoknak nem mindegy!!! Én például az összes nfs-t többször végigtoltam, és most rohadt csalódott vagyok mert nagyon vártam ezt a gamét és egy rakás szar lett.
Ez a játék a 10-12 éves gyerekeknek tetszik akik még nem tudják a szart a jótól megkülönböztetni, mindenki más rókázik tőle...A gépigényről pedig annyit, hogy a gépemen (x2, 2 giga ram, 1950pro) pl a bioshock maxon gyönyörűen ment (ami egy nextgen engine ugyebár), ez a hulladék nfs pedig élvezhetetlen... EA leülhetsz ez elégtelen.
Nem téged akartalak leszólni csak rohadt csalódott vagyok, hogy ezt meg lehetett tenni az nfs névvel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
dragonfx #4706 üzenetére
de te elvagy tévedve...itt nem fikázza senki csak elmondja a véleményét a játékról kipróbálás után..ami szerintem igenis a topichoz tartozik...vagy szerinted törvényszerü hogy mindenkinek tetszik?
Te kipróbálod azt mondod "hu de jó" mi kipróbáljuk azt mondjuk "hu de sz*r"...másvéleményen vagyunk de attól még ugyanugy irhatunk vagy te nem igy gondolod?
-
dragonfx
veterán
válasz
Sirandrish #4697 üzenetére
inkább ti ne hangoztassátok mert már szörnyűolvasni 5ből 4 ember elkezdi fikázni folyamatosan minden hsz.ébe..akkor minek ír ide vazz?
Volt már jobb ez van, erős gép kell hozzá mint mindne mai gémhez tény hogy xar az optimalizáció..de aki fanatic annak ugyis mind1, aki meg nem annak viszlát leggyengébb láncszem...
-
woodbear
addikt
válasz
Sirandrish #4702 üzenetére
Amúgy neked megy már normálisan???
-
gergo84
aktív tag
áruljátok el nekem - ugylátszik én láma vagyok - hogyan lehet 2 felhasználóval játszani ezzel a játékkal, mert nekem nem engedi.
szoval azt akarom, hogy legyen 2 profil.
ha nem én vagyok a béna, és tényleg nem lehet, akkor ez az 1. súlyos hibája a gémnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest