- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kanczy
veterán
éppen ezért gondoltam,hogy nem tisztességes eszközökről van szó,na meg azért az is rátett egy lapáttal,hogy dinka beírta,hogy csalt...gondoltam mivel a valóságban lehetetlen 1 mp alatt 100on lenni,talán itt sem csinálnak ekkora böszmeséget
hogyhogy hirtelen mindenkinek a haverja lettem? (gorrilaavatáros úr
)
-
-
kroky3
tag
Akkor ezek szerint még lehet némileg javítani rajta.Tegnap ahogy lenyomtam a speed királyt és lett elég pénzem megvenni a Zonda-t. Gyorsan felpakoltam a legjobb cuccokat és nyomattam egy versenynapot. Ott lettek ezek az eredmények.Nyertem 1-2 4-es szintű cuccot. Majd még azokat felpakolva megpróbálom. Még "csak": 1062 LE .
(#6344) DewiL Azért írtam ,hogy még majd "turbózom" csak tegnap már késő éjjel volt. Csak ki akartam próbálni. De szerintem veszett jó!
-
Sirandrish
legenda
Dominated volt..legalábbis kiirta..amugy már időközben rájöttem hogy maga a kis ikon lesz zöld nem a keret amire én gondoltam
Viszont ez a kocsivásárlásés tunning továbbra se tiszta..ugye már nyertem mittomén 2. szintü nitrot stb de ugye az nem kerül rá magától..én viszont a garázsba semmi olyasmit nem találtam amivel vagy ahogy esetleg rátudnám pakklni..kocsivételt meg főleg nem -
tsaby76
aktív tag
A látványhoz képest irreális a hardverigény, és nem hinném, hogy beállítási gondok lennének, ugyanis eddig csak ez a game produkál ilyesmit.Nekem olyan nehézkesnek tűnik az egész, és mondom az autókon és a törésmodellen kívül semmi extrát nem mutat a grafika.A kezelhetősége is borzalmas, az eddigi NFS-ekben a menü egyszerü volt mint a faék, ennek ellenére ez nagyon rosszul kezelhető.Lehet hogy később megszokom, ezért is mondtam, hogy adok még egy kis időt a gémnek, de elsőre unszimpatikus volt úgy ahogy van.Talán pár patch után javul a helyzet, de a menün sajna ez sem fog segíteni.
-
Sirandrish
legenda
attól hogy veszek egy játékot még nembiztos hogy van netem...
a másik...honnan tudnád hgy frissités kell hozzá? én pl egyből arra gondoltam volna hogy elakadtam csak más irta hogy ez bug.vagy mivan ha valakinek figja sincs a netről? nem mindenki éli ezt a világot és ismétlem magam attól hogy vesz egy játékot még nek kell hogy nete legyen vagy hogy akár értsem hozzá..
-
Tibiajax
nagyúr
Látom, otthon vagy gombok terén...
(F8-at csak mint poén-adathordozó alternatívát emlitettem, nyilván nem csak deleteét nyomok, hülye azér nem vagyok..
)
gery dee Vedd meg, sima ügy. Kell a +pént az EA-nak, nincs még neki elég. Ez a csodálatos, életszerü, hagyományaihoz a legmesszemenőkig hiteles játék pedig minden pénzt megér. -
Tibiajax
nagyúr
nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik Nálam ami elsőnek szarnak tünik, ráadáasul erőteljesen, ráadásul több minden miatt is, azt semmi nem menti meg az escape és F8-ra való kiírásomtól, sry. Ez a dolog persze fordított irányban is működik nálam. Persze tudom, különbözőek vagyunk. Ami nekem müködött, mint jó játék, az gyak.azonnal müxik. Ha meg nem, azonnali F8 oszt csá. Ilyen egyszerü ez.
Ma amikor orrba szájba jönnek a gamék, sajnos nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy "maajd..adok még neki időt kiforrni magát..." áá. Legalábbis, én nem, mert dolgoznom is kell, nemcsak jáccani..
Mák, h van (online) tdu. Ha nem lenne, valszeg ugyanott tartanék ahol ti, akik szenvednek és falra másznak ettől a marketing-gamétól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest