Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
én nem így gondolom, erősebb kocsit egyszerűbb kezelni nagyobb sebességen, pl. hosszú elnyújtott kanyarokban (legalábbis ez az én tapasztalatom). továbbá jobban gyorsul, és könnyebben ki lehet rakni a hátulját.
Lord Tom: minden részben az RX-8 a nyerő, csak sajna a Carbonban és a PS-ben behozták ezeket a hülye szinteket. ennek ellenére Carbonban még a lambó elleni párbajt megnyertem RX-8cal, pedig az egy szinttel erősebb kocsi. lehet, hogy 4 rész alatt már kiismertem?
-
icons
addikt
Még mindig nem teljesen értem, ha azt akarod, hogy hogy a leonra nyomja, akkor nem kell a nem, ha pedig, hogy pont, hogy arra nyomja, és nem az evo-ra, akkor meg a vége nem stimmel
.
Én se rád vok mérges, csak a fele hsz nem érthető, mert nem írtok helyesen, béke fehér testvérem! -
icons
addikt
"erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett..."
Tanuljatok már meg legalább írni!! Ennek a mondatnak semmi értelme sincsen... Nem hiszem, hogy nem megy egy rendes mondat összerakása...
Ha jól értem, a Leonra nyomja, az Evo helyett... gondolom, de mindegy, nem tudsz vele mit csinálni... Ha veszel egy motort az egyikbe, azt nemtudod a másikba átrakni, itt detto ugyanez. De mindegy, hogy melyikkel nyomtad le a versenyt, a versnynapon ottlevő autóid közül bármelyikbe adhatja. -
icons
addikt
Hi!
Najó, de akkor még mindig lehetne tuingolni ami most van valamennyire (gondolom nincs fullon), és az új télleg drága, mert megveszed, és sok dolgot kell bele venni, hogy rendesen menjem.
Naigen, de akkor Chargerre kellene az elején cserélni? Arra viszont túl sokat kellene költeni, nincs annyi kess az elején.
Na erre sose figyeltem, mindig Elképesztő gumiégetés (avgy mi), aztán fullra felnyomtam a motort, csak tökéletes váltás, és az 5sebességből 3asba váltáls után nyomtam be a nitrót. -
szatocs
őstag
Én akkor éreztem magam a legjobban, mikor építettem egy autót, aztán ott próbálhattam ki, ahol akartam. Nekem jó volt a cirkálás.
(#7153) Viszlát - Köszi! Amint tudom megnézem.
(#7148) hossszú - Ezt is meglépem majd, de először a könnyebben akarok átmenni, hogy majd megnézzem, mennyivel nehezebbek a következő fokozatok.
-
Alg
veterán
a 228 MB a +2 pályarész és az új verdák miatt lett ennyi...
Tetű EA legközelebbi FIFA kiadás: alapból csak 4 csapat van, azokban is csak 5-5 játékos, a többi meg majd jön Patch-ben pár hónap múlva...(ja, és kapu persze nincs a pályán, mert nem sikerült befejezni időre)
Vazz ezek legközelebb már csak valami demo-t adnak ki 10+K pénzért, aztán majd lehet letöltögetni a javításokat
-
Fuvaros
senior tag
A játék bíztosan hibásan van megírva, hogy valakinek jól fut, valakinek nem.
AMD64-NVidia párosítás is hibás. Régen bármelyik játék gyorsabb lett felbontás levétel után.
Itt nem érvényesül ez. A programozók elrontottak valamit szerintem, talán lesz majd új kiadás vagy "ServicePack". Lehet a Microsoft lett a tulajdonos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest