- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Nemtom- #5696 üzenetére
Köszi!!
Ugyan a nyert RX-7-et eladtam, de vettem egyet, feltuningoltam, és nyertem!
Viszont az a gáz, hogy 2900 ponttal nyertem, Rionak meg kb 2500 volt!
Amíg jobb autóm volt, Ő is jobbakat ment, min. 3200-at!
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy Rio Lancer Evolution IX-je összkerék hajtású, ami elvileg nem jó driftre!!!Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??
Minden más versenyt (leszámítva a kétkerekezést és a driftet) a Lamborghini Murciélago LP640-el nyertem meg!
Valaki itt lehurrogta a Lambót, de szerintem ez a legjobb sprintre, csúcssebességre és hajszára.....
Ettől függetlenűl, szerintem iszonyatosan félresikerült ez a játék!!! -
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3527 üzenetére
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3518 üzenetére
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.
snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest