- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Köszi!!
Ugyan a nyert RX-7-et eladtam, de vettem egyet, feltuningoltam, és nyertem!
Viszont az a gáz, hogy 2900 ponttal nyertem, Rionak meg kb 2500 volt!
Amíg jobb autóm volt, Ő is jobbakat ment, min. 3200-at!
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy Rio Lancer Evolution IX-je összkerék hajtású, ami elvileg nem jó driftre!!!
Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??
Minden más versenyt (leszámítva a kétkerekezést és a driftet) a Lamborghini Murciélago LP640-el nyertem meg!
Valaki itt lehurrogta a Lambót, de szerintem ez a legjobb sprintre, csúcssebességre és hajszára.....
Ettől függetlenűl, szerintem iszonyatosan félresikerült ez a játék!!!
-
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.

snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. egyébként hihetetlen hogy nem rég dobták piacra a demót és máris van hozzá valami csiter cucc
Valami Net. 2.0át kér.

akkor már csak 12 perc.. megint kezdődik előről