- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
néha
aktív tag
válasz
Sirandrish #6597 üzenetére
Nekem xp alatt is rendesen fut...
!
-
Hawk1979
őstag
Khmm.
Amd 3800+ (egymagos),2giga,1950pro,mindenhogy szaggatt/rángat,bármilyen beállítás mellett.
Gyors csere a legolcsóbb e2140 proci+lap párosra,és lám egyből játszható max. beállítások mellett is.
A proci 2,5-ön hajtva persze,mert dőreség lenne nem meghúzni.
Szerintem nem szereti az egymagos procikat a Pro Street,vagy csak simán diszkriminatív.....És én csak 177centi vagyok
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Sirandrish #6574 üzenetére
jaja
-
ádyz
addikt
Nagyon szépen megkérem a fórumozókat, hogy ne küldjenek több privát üzenetet, hogy küldjem el a magyarosítást mert a tököm már televan velük
Az #1. hsz.-ben bennevan minden!Köszönöm!
-
Bellon_18
csendes tag
Valaaki tud mondani olyan oldalt amiről le tok tőlteni chetet vagy csalást nagyon kellene sűrgősen?!!
-
ádyz
addikt
válasz
Winner_hun #6576 üzenetére
Köszi.
-
ádyz
addikt
Na!
A gondok elkerülése végett, voltam olyan bátor, és feltöltöttem a magyarosítást!
A telepítés:Simán megnyitod, és ekkor kérdezi, hogy "Biztosan hozzá kívánja adni az itt(itt az lesz ahova mented!)található információt a rendszerleíró adatbázishoz?
Erre Igen-t kell nyomni!
Ezután, kiija, hogy:A(z)(itt azvan, ahova mentetted!)információ sikeresen bekerült a rendszerleíró adatbázisba.Ennyi az egész.
És magyar lesz a játék.És itt a fájl:Need for Speed Magyarosítás
Szeretném, ha ez bekerülhetne az #1. hsz.-be!
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
farkasember #6571 üzenetére
Akkó menny csicsikálni
mod: ja és újabb értelmetlen hszgyűjtögetés...
miért jó az neked, ha sok hsz-ed van? -
Babetta-X
senior tag
Hát én ezt nem értem...
a konfigom mostmár mai nappal:
Amd 3000+ A64
2*512MB RAM 400mhz
7600 GS 256MB-s nvidia
80gb maxtor hddés így is minden kikapcsolva minimumon, egyedül kocsik texturája van a gyári high-on és a carrer első futamában ilyen apróban szaggat mintha kicsi lenne az fps, ez elég idegesítő.. olvastam régebben van valami progi amivel gyorsabb lesz az amd proci alatt..Vagy húzzam fel a vga-t??
Nem értem már mi lehet a gond..a magyarítást még mindig nem kaptam meg
gamezz_kukac_vipmail.hu
-
farkasember
csendes tag
én még csak 11 éves vok!
-
szucsinka
őstag
NAHh felraktam xp -re a gémet ...nem szaggatt meg gyorsabbnak érzem
ez volt a gond a kbassztt vistakössz a helpet
-
Pukkancs
aktív tag
Tehát akkor létre kell hoznom egy új blueprintet? Egyszerübb volna, ha magyarul volna a játék, de ami az első hsz-ben le van írja (hozz létre egy mappát xy névvel írd bele h ...) nem nagyon értem, hogy hova kell berakni a mappát. Egyszerüen csak a játékba vagy egy játékon belüli mappába?
mod: vagy nem mappát, hanem egy fájl-t -
Fel
addikt
válasz
Pukkancs #6470 üzenetére
Itt most konkrétan mire is gondolsz?
Kezdjük a legelején:
1. Garázsban a kiválasztott kocsihoz megveszed az alkatrészeket (customize blueprint-en belül). Van egyszerűbb mód és részletesebb. Ajánlom most az egyszerűbbet: Quick Upgrade --> van egy Power és egy Traction packages, mindkettőből megveszed az elérhető legjobbat.
2. Ha az előzőn már túljutottál, akkor válaszd a Tune részt, itt tudod finomhangolni a beállításokat, alkatrészcsoportokra lebontva (futómű, motor, fék, váltó). (Ezt a részt viszont marha hosszú lenne elmagyarázni... próbálgasd, tapasztalj, mindenki így csinálja) -
Pukkancs
aktív tag
-
Fel
addikt
válasz
farkasember #6560 üzenetére
Én legalább nem szemetelek tele mindenféle topicokat hülyeségekkel, mint pl:
"én erről a játékról még soha életemben nem hallottam!"
"légyszíves hadf legyek MODERÁTOR!"
Szerintem rövid úton repülni fogsz erről a fórumról... -
Pukkancs
aktív tag
válasz
Ilyen hülyeségekkel foglalkozttok, amikor meg szükségem volna a segítségetekre, akkor le vagyok tojva
-
parandroid
félisten
válasz
Valóban kcisit sok az értelmetlen hozzászólásod. Tartsd szem előtt légy szíves, hogy ez nem cset, és csak akkor posztolj, ha tényleg van valami mondanivalód.
p
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6556 üzenetére
Ha péntekre nem jön meg, akkor már fater fog telefonálni.
Fel:akkor ban lesz neki.
-
Fel
addikt
Gyűjti a hsz-eket a kis újonckánk... mai reg, 60 hsz... már szóltam a moderátor kerestetikben.
Hogy egy kis témábavágó dolog is legyen... Kipróbáltam ezt a casual módot... röhej
Ford GT-vel mentem egyenesben, 300 körül, erre egyszercsak elveszi a gázt, turbónyomás leesik...jaaj ezt az ökörséget
.
-
farkasember
csendes tag
mert ebben a játékban ilyen fajtájú zenék vannak!!!!!!!!!
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
farkasember #6552 üzenetére
Ez most egy metálvilla vagy egy ördögfej?
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6551 üzenetére
Vagy a k*cs*gök fel sem adták még...
farkasember:Ez most minek ide?!?!?!
-
farkasember
csendes tag
[Moderálva. A sormintákat mellőzd, légy oly kedves. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
_stick_
őstag
-
nat
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Nem tudok kétkerekezni és 9.8 alatt lenyomni a 1/4 mérföldet.
1000Le fölött van a Lamborginim.Valami beáll. probléma lehet?
A kétkereket nem a Lambóval próbáltam. -
dinka.86
aktív tag
Vki próbálta már az eredetileg kihagyott autókat?
-
dragonfx
veterán
Ujrakezdtem és olyna jó tapasztaltan kezdeni...
Az abs nagy előny nagyon mertfék közb arra csuszika verda amerre mondood.
305 lovas 383NM-es Eclipse-sel vok..nagyon zsír agép húz mint állat....10-15-20mpkkel ynertem mindnehol a battle amchineba...driftreátraktma megint sx-et..az nem érdekel..driftre meg vettem a Nissan silviát csoda egy verdaalapon majdnem 2x annyit csuszi mint a többiek.....csak egy kis tuningbeállítás kérdése....
Így jó jáccani...szal ezta 2 verdát erősne ajánlom elsőre aki most kezdi netán.... -
ádyz
addikt
válasz
South Velen #6527 üzenetére
Biztos, mer csak Shader Model 1.4-et tud!
-
Fel
addikt
válasz
Igazából azért nem indul majd el, mert SM2.0-át tudó videókari kell neki... a tiéd ugyan 9200, de az gyk egy Radeon 8500 kicsit feltupírozva, azaz csak SM1.4-et támogat.
-
válasz
Nekem a régi konfigomom (1 giga ram, 9550XT, 2200+ thorton) durván 1-3 fpssel indult a verseny. Sajnos azt kell mondjam, hogy felejtős sajnos a gépeden
-
South Velen
addikt
Köszönöm a válaszokat. Biztos, hogy nem támogatja a videókártyám? A Carbon még simán ment...
-
Bellon_18
csendes tag
Értem de nincs olyan sok pénzem de van autó zsetonom.
-
Bellon_18
csendes tag
Szerintetek milyen kocsi jó körösre amélyk gyorsan megy és jól fodrul?
-
ádyz
addikt
válasz
South Velen #6519 üzenetére
1.: Celerongyos procid van
2.: 512 RAM kicsit kevéslesz
3.: A videókártyádat meg nem is támogatja, tehát még el se fog indulni. -
Sirandrish
legenda
válasz
South Velen #6519 üzenetére
a proci nekem sincs meg a fullhoz mégis megy...
-
Bellon_18
csendes tag
válasz
South Velen #6516 üzenetére
Nézd meg az első üzit és olvad át!!!
-
South Velen
addikt
Üdv!
Elmegy ezzel a konfiggal a PS?
P4 Cel 2200
512 MB DDR
Ati Radeon 9200 128 MB -
Bellon_18
csendes tag
Üdv. Az AUTÓ ZSETON mit jelent mert most nyertem egy olyat de nem tom mire lehet használni vagy mire jó!!! S.O.S.
-
DewiL
senior tag
hát igen soha nem lesz már olyan jó mint anno a 3 és 4 volt (személyes kedvenceim)
-
-
Reaper
őstag
válasz
_stick_ #6501 üzenetére
Nekem is a tegnapi nap volt az eredményes, a "sprint king" olyan hihetetlenül lassú volt, hogy nem birtam olyan lassan menni hogy mögötte maradjak
Aztán tegnap volt még további élmény!
A nyert összeget befektettem egy Chevelle-be amit teljesen kiépitettem drift car-nak (a corolla már kicsit gyenge volt) majd végig vertem mindenkit, mondhatni porig aláztam a mezőnyt, mindenkire a "Drift king"-re is duplát vertem, a legjobbam pedig 8222 volt
Ez azért szép eredmény egy 1600 kilós vassal, nem? Na jó a dokkoknál nem volt olyan könnyű dolgom, mivel alig fért be
De végre tegnap igazán élveztem a gémet, kicsit visszajött az igazi régi NFS feelingSzerk: jah amire még büszke vagyok: Drag: Dodge Charger, 960hp 1/4 mérföld: 7,06
musclecar 4ever! ha újrakezdem csak azzal megyek majd
-
_stick_
őstag
Tegnap lenyomtam a sprint királyt. Nevetve megcsináltam a 3 pályát, ráadásúl a hülyéje 2-szer kinyírta az autóját, totaled
Viszont előtte... Volt, hogy 1 pályán 15 totaled-et értem el, főleg azon a hosszú sivatagos pályán...
Ez a versenymód 1általán nem jött be, pláne, hogy billentyűzettel tolom, elég nehéz az úton tartani az autót, arról nem is beszélve, ha leveszem a gázról a "lábam" egyből utólérnek... Egy-két pályánál vissza is kellett vennem racer-re
Nah, ma délután Ryo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest