- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Azt észrevette valaki,hogy kanyar előtt a gép magától fékezi a kocsinkat!
Szóval manipulálva van a vezetésem.
Pedig szerintem már mindent kikapcsoltam a beállításoknál...
Ez elég gagyi hiba szerintem!
Bezzeg a gtr2-ben pff ott ha egy másodpercel később fékesztél már a füvön voltál és ugrott a köröd! -
horvathkrisz
addikt
1.1-es Patch
és a hozzátartozó NoCD.exe
utóbbira -hangsúlyozom- azért van szükség, hogy az EREDETI lemez ne sérüljön! -
hitman,
őstag
Hát kezdek kiábrándúlni a játékból!
Megpróbáltam lecserélni az egyik kituningolt kocsimat,hogy más versenyben mehessek vele erre elszált az összes tuning belőle!
Nem értem,hogy miért van erre szükség,hogy 8000000 kocsi kelljen a játék végigtolásához... -
horvathkrisz
addikt
szerk.: ezt elrontottam, hamarosan javítom. OFF
-
profi
aktív tag
Makaveli!
Na lecseréltem az Imprezát egy Chargerre
Egyelőre sok változást nem érzek, gondolom nem keveset kell még tuningolnom. A beállításokon nem kell valamit változtatni? Body kitet vegyek rá, vagy azt nem szabad az egykerekezés miatt?
Mi az a légsűrítő?
Olyat lehet csinálni, hogy egy autót 2 féle versenyre tudjak használni (pl: drag és drift)? -
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7286 üzenetére
Ööö, nem teljesen értelek:
Ha eladom az Imprezát, akkor tudom használni versenyre az izomautót? Nem adhatom el az Imprezát, mert akkor egy autóm marad összesen, és azzal semmit se tudok kezdeni... Azaz annyi pénzt nem tudok vele szerezni, hogy tudjak venni egy másikat is... -
icons
addikt
Hi!
Najó, de akkor még mindig lehetne tuingolni ami most van valamennyire (gondolom nincs fullon), és az új télleg drága, mert megveszed, és sok dolgot kell bele venni, hogy rendesen menjem.
Naigen, de akkor Chargerre kellene az elején cserélni? Arra viszont túl sokat kellene költeni, nincs annyi kess az elején.
Na erre sose figyeltem, mindig Elképesztő gumiégetés (avgy mi), aztán fullra felnyomtam a motort, csak tökéletes váltás, és az 5sebességből 3asba váltáls után nyomtam be a nitrót. -
icons
addikt
válasz
Makaveli #7281 üzenetére
De akkor hajszára mit érdemes? Vmi négykerekes japán csoda az elején, nemde?
Akkor jó sokat vártál az izomra, mire lett elég pénzed belerakni cuccokat... Mi az, amit mindenképpen bele kell rakni? Pl motort gondolom nem, mitől lesz annyival jobb a gyorsulása, hogy van esélye is? Csak ha már teletömöd, mert akkor az elején érdemes maradni egy japánnál gyorsulásban.Hát de akkor mivel megyek utána, ha eladom? Ja bocs, 7ezrem van, és az Imprezaért 14et kapnék még.
-
Amur
addikt
üdv!
Én mindig akkor cseréltem amikor láttam hogy kevés már(és persze pénzem is volt rá),
amig ha nehezen is de még nyertem vele addig maradt!
én mindig megcsinálom az összes versenyt,még ha már lenyomtam is,és ha kell egy kis plusszlové akkor vissza egy régi versenyre,és újra lenyomom.
gyorsulásra a cobaltot elég hamar lecseréltem egy imprezára,ami rossz döntés volt,mert nem sokáig volt jobb,most a reactor-os részen vagyok,és még az elején cseréltem egy mustang 500GT-re,ami bírja.igaz költöttem rá rendesen!
Érdemes gyakorolni,hogy jól időzítsd a startot,mert ott lehet bukni sulyos tízedeket,másodperceket is akár.a zöld sávban való váltás,és a kettes fokozatban elnyomott nitro már nem nagy kaland! de az elindulást,pláne ha kocsit váltasz érdemes gyakorolni párszor! -
Makaveli
senior tag
Hát én legeslegelőször már Charger-em volt Hajszára is. Utána azt eladtam és vettem a Micut asszem. Alap izomok nem fogják legyorsulni a tuningolt S3-at
. Én úgy vettem meg az első izomautót. Hogy nem volt elég pénzem, de már kiírta, hogy a verseny kétkerekezést tartalmaz és csak egy Impreza-m volt. De sikerült lenyomnom a versenynapot úgy, hogy nem kellett kétkerekeznem. És amikor meg bírtam venni a Charger-t Volt 120 ezerem. Megvettem (asszem 30k) és föltuningoltam, amennyire bírtam. Így jó volt!
2. kérdés: Ha eladnád az Impreza-t mennyit kapnál érte? Nézd meg!
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7277 üzenetére
De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.t1: és te mit csináltál??
Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad? -
Makaveli
senior tag
Énnekem is egyszer újra kellett tetsznem, mert ahogy eladtam a kocsikat nem adtak annyi pénzt érte. Érdemes lecserélni izom kocsira a gyorsulási kocsikat. Azért mert ha föltuningoljátok sokkal jobban mennek. Meg a Charger-be 425 paci van...
Az Impreza-ba meg csak 300. Charger hátsó kerekes, az Impreza meg összes. Persze nehogy félreértsétek a gyorsulásra én is esztelenül Impreza-t vettem, mert elég olcsó volt!De én is bebuktam, kezdett kevés lenni az Impreza. Ja ha meg izom akkor ne ilyen szarokat, mint Chevelle... Csakis Charger-t szabad venni! Vagy HEMI-t. Én ha kocsit vásárlok, több van a képben, összehasonlítom őket és a legjobbat veszem meg.
Ha gyorsulási kocsikat vesztek akkor mindenképpen azt nézzétek meg, hogy 0-160-ra milyet gyorsul és hogy 100-160-ra. Ezek a fontosak, nem a lóerők, Nm-ek...Emlékszem megjelent a BMW M3 E92 egyből megvettem hajszára RYO ellen. Feltuningoltam, minden3-as szinten volt. Nah monmdom hát ezt lenyomom... Aztán jött a csoda!
RYO jött a saját kis Micu EVO 10-ével és rajtnál úgy otthagyott, csak néztem. Egyből M3 eladás, megvettem az EVO 10-et (nem azért mert láttam, hogy milyen jó, hanem azért mert a Bömös előtt is olyanom volt). Azzal meg lenyomtam, mint a f*st!!
-
ádyz
addikt
Felraktam a patch-et, és megy mint a szél! igaz, 30fps (1024×768-ba, car details low, damage low), de nem akadozik mint patch nékül!
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7265 üzenetére
Hát én azt hiszem, kezdem újra a játékot... Van egy Imprezam, jobb gumik vannak rajta, meg van egy Chevelle-m, ami full alap, csak leszorítóerő, meg ilyenek vannak növelve... Namost ehhez van 7000dollárom, és versenyt egyet se tudok nyerni, mivel a Chevelle úgy kikap, hogy olyat ritkán látni, az Imprezat pedig egyenesben nem kicsit állva hagyják, és kanyarban is gyorsabbak szerintem... Túl hamar váltottam kocsit, és dobtam ki a régi, jól tuningolt darabokat...
Úgy gondoltam, hogy úgy van, hogyha alap kocsival mész ki (semmilyen teljeítménytuning), akkor ők is ahhoz igazodnak, és nem tuningolják nagyon, ha pedig kimegyek valami tuningolt szuperautóval, akkor ők is tuningolttal jönnek ellenem. De nem így van, meg van határozva, mikor kik jönnek ellened, a fejlettségedtől függetlenül.
-
Makaveli
senior tag
válasz
Le Pingvin #7267 üzenetére
Neked is ajánlom hitman, kollegát, ő megoldotta valahogy a problémát!
-
Makaveli
senior tag
Igen, de vigyázz a tuningolásnál. Én nekem mint mondtam egy Charger R/T-m van. Hat sebessége volt, mikor feltúrtam 2. szint fölé picivel és mikor 3. szint végénel vagyok már csak 5 sebesség van benne. De ha tuningolod a teljesítmény nem csak a végsebességre fog épülni, hanem akár a gyorsulásra is.
Jah és ha az optikai tuning megszállotja is vagy, akkor nem ajánlom, hogy kétkerekezésnél az izomautódra különösebb optikai tuning-ot rakj (főleg ne spoiler-t, az a nagy halál).Öööö nem értem. Driftelni könyebb hátsó kerekessel igen.
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7260 üzenetére
Nagyon köszönöm a bő választ, igen, nagyon sokat segítettél!
Tehát a lóerők itt sem teljesen reálisak, ezt néztem is, hogy egy picit érdekes, hogy egyenesben egy 260LEs autóval nem maradok le a 450lovas Chevelle-től... És egyébként sem maradok le tőle sehol... Tehát fejleszteni akkor érdemes autót, ha érzem, hogy gyenge, addig nem igazán, mert nagy eséllyel le tudok verni valamivel erősebb autókat is.
És itt is az ellenfelek tőlem függően fejlődnek, tehát ha én berakok vmit az autómba, akkor ők is beraknak valamit, mint ahogy eddig volt, vagy tőlem függetlenül lépnek előre ők is?
RX-7es híres driftautó, de ez érdekes, mivel a valóságban inkább Silviával mennek azért szerintem.
Azért fellételeztem, hogy azok nem gyorsulnak olyan jól, mert a gyorsulás adatuk elég gánya... De gondolom ezt a leszorítóerővel jól lehet növelni, vagy jobb gumikkal, futóművel (vagy ahogy itt nevezik).
Hátsó kerék = drift? -
Makaveli
senior tag
1. kérdésedre a válaszom: Egy ideig nem származik hátrányod abból, hogy erősseb kocsid van. Nem fogsz ugyanolyan erősségű kocsikat kapni ellenfélként. De nyugodj meg. Ha nekem majd, "csak" 654 lóerős kocsid lesz, akkor is le fogod nyomni Hajszában a 925 lóerős Lancer EVI IX-et.
2. kérdésedre a válaszom: Igen, csak akkor. Illetve, ha mondjuk a Hajsza kocsidra csinálsz egy másik tervrajzot/blueprint-et. Ami nem hajsza tervrajz, hanem drift tervrajz. De én inkább ajánlom egy RX-7-est, vagy egy RX-8-ast!
3. kérdésedre a válaszom: Teljesen igazad van a feltételezésben. Egyben viszont nem. Az izomautók nagyon jól gyorsulnak. Én, láthatod nagyon szeretem a Charger R/T-met. Mindenkit lenyomtam vele anno, mikor még játszottam. Tehát azok 2in1 kocsik. Nem úgy, mint az Impreza, vagy bármelyik erős Hátsó kerekes. Hajszára jók még a japán csodák is!
Remélem segíthettem!
-
icons
addikt
Még nagyon a játék elején vagyok, ezért nemtom, hogy mennek benne a dolgok:
Tudok venni Nissan Silviat, vagy egy Imprezát. Hajszára kellene, de a Silvia 1es szintű, az Impreza pedig 3as, származik nekem olyasféle hátrányom a 3as szintből, hogy akkor erősebb ellenfeleket kapok?
Merthogy a szint anno így működött az eddigi nfsekben (pl carbon), és azét kérdezem, mert ez a két autó kb ugyanolyan tudású.
A másik kérdés pedig hogy ha majd megjelenik a drift pl a karrierben, akkor csak akkor tudok majd belépni a versenynapra, ha már van driftautóm?
És mégegy: mennyire egyezik meg a valósággal a játék abban, hogy melyik autó mire jó? Tehát Drift: japán autók, Silvia, Skyline, Supra, 240SX, RX-7 főleg, gyorsulás: amcsi erőgépek (ha jól láttam igazából a muscle autók csak a kétkerekezéshez jók), egyéb verseny (hajsza, meg hasonlók): eui egzotikumok? -
CJ3
senior tag
Na sikerült legyőzni RYO-t
De a fenti királyhoz a BMW s hez még mindig nem enged a játék nem tok vele megküzdeni mert amikor megnyerem az elötte lévő versenynapot az kidob a karriermenübe és ennyi. Nem tom mi van,,,,, -
Makaveli
senior tag
Izomautók azok így néznek ki kb.: Dodge Charger R/T
Ez a kocsi benne is van a játékban, ha rám hallgatsz, ezt a kocsit megveszed és eladod a mostani gyorsulási kocsid. A pénzből feltúrod és ezzel megnyered az összes gyorsulást/kétkerekezést.
Kétkerekezés van már a React versenyek végén is asszem! -
profi
aktív tag
A nitrot lehet adagolni, vagy csak egészben tudom elnyomni?
-
-
SeatZola
őstag
Felraktam a patch-et és azóta nem megy a játék. Mi lehet az oka?
-
Makaveli
senior tag
-
hitman,
őstag
Lenne egy nagy problémám!
Elmegyek egy versenynapra megcsinálom az összes versenyt és amikor kilépnék akkor kiírja,hogy 0 pontot kapok és elveszik az összes megnyert versenyem.
Mi lehet a baj?
Van minden verseny nap után valami főellenség vagy mi... -
hitman,
őstag
Akkor itt nem lehet olyat,hogy 1 kocsival végigtolni minden versenyt?
Hány kocsinak kell lenni minimum? -
t1
veterán
Gyerekek segítsetek már, hogyan kell faszán egy kerekezni? max 45 m amit tudtam egy Road Runnerel hogyan állítsam be a dolgokat?
-
N4r4ncs
aktív tag
Veg1ta,Makaveli
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.
N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!
-
N4r4ncs
aktív tag
Hi,
Halljátok a karrier módban most nem lehet menni saját autoval,csak egy adottal? mert nemigazán vágom ezt az új retek rendszert.. -
Viszlát
addikt
válasz
staszirafi #7223 üzenetére
Idéznék az Alapelvek amit tiltunk szekciójából:
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
Makaveli
senior tag
Hát én úgy csináltam, hogy vettem egy Charger R/T-t (nem vicc!). Eladtam az Impreza-t meg azokat a kocsikat amelyikek nem kellenek. Mindegyik versenyfajtára maradt egy kocsim. Amennyi pénzem maradt abból feltuningoltam és most 6.74 körül szoktam vele menni. Az a lényeg, hogy MUSCLE car-t vegyél mindenképp mert most fognak megjelenni a kétkerekezéses versenyek.
-
t1
veterán
Hali!
Gyorsulásra hogy kell beállítani az autót?
Kezd kevés lenni az Imprezza alattam, szóval 8 környékén nem nagyon sikerül vele menni...
most tartok a Super Promotionnál -
Makaveli
senior tag
válasz
staszirafi #7223 üzenetére
Kijátszottam a játékot. Huhh nagyon-nagyon tetszett. Szép volt a fejlesztőktől! Sikerült olyan játékot összehozniuk ami játszható erősségű, nem mint az NFSU2, amit 11% után már kicsit nehéz volt végigvinni. És ha a többieknek lehet hogy még Szabad Kóborlásos patch is kijön!
De nem valószínű.
Összefoglalva nagyon jó játék volt, kellemes grafikával és hihetetlen jó játékmenettel.
staszirafi: Ha ilyen kódot akarsz akkor vedd meg az eredeti játékot szerintem
-
staszirafi
csendes tag
Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogy milyen kódot kell beírni az EA Nation-hoz való regisztráció alkalmával?
Sajnos én nem találtam kódot!
Ha valaki tud írni nekem egy ilyen kódot akár a forumra akár az emailemre(staszirafi@citromail.hu) akkor annak nagyon megköszönném
-
hitman,
őstag
Na,sikerült megcsinálni nagy szenvedés árán az update-et!
És elkezdtem tolni a játékot mert nagyon bejön.
Igaz az elején köpködtem de most már tetszik.
Csak annyi bajom van,hogy a menü,a tuning és a többi dolog sokkal bonyolúltabb mint az eddigi nfs sorozatokban... -
profi
aktív tag
Ha nyerek egy tuning csomagot egy autóhoz, akkor azt hogyan tudom installálni?
-
Makaveli
senior tag
Figyu, én úgy játszottam végig a versenyeket, hogy az összes graffiti zöld már nekem. (Népiesen minden versenynapot lenyomtam). Akkor tuti lesznek újabb alkatrészek (motorikus). Spoiler, lökhárító... stb. mindig csak 1-es szintű lesz. De az aero-t ígyis-úgyis növelni fogja!
Ha pl. alapból mondjuk olyan kocsit veszel ami 1-es szinten van akkor ne várd, hogy fel bírd túrni 2,5-en tovább. Max. az aero. Majd ha ott jársz, ahol én, akkor majd tudod jól tunigolni a kocsikat. Az elején még elég béna... -
Makaveli
senior tag
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én amiket nem használok azokat eladom! Abból a pénzből legalább bírok tuningolni... stb. Most tartok 79%-nál. Amúgy ha lenyomtam mind a 4 királyt és Ryo-t is akkor mi fog történni?
-
Viszlát
addikt
Ryo-t akkor hívhatod ki, ha mind a három Showdown-t lejátszottad (a nagy csillagok, amik felett-alatt nincs másik versenynap).
-
CJ3
senior tag
És ma amikor a Hajszakirály ellen kéne küzdeni az elözö versenyt 3 x csináltam meg mind a 6 versenybe 1 lettem és amikor elhagyom a versenynapot mindig kidob a karriermenübe és nem engedi h megküzdjek a Hajszakirályal azzal a Ray valakivel
-
CJ3
senior tag
Valki meg tudja mondani h ha....
36% nál járok és a kipufogó spoiler stb még mindig az 1 es szintű...
És van olyan kocsi amit csak 2 es szintig tudok a gyorsfejlesztésben huzni......
Ez mitől lehet? Fog még adni a játék töb alkatrészt?
Vagy ami az eleje óta van a játékban csak azokat lehet megvenni és kinek mennyi pénze van tuningolni?
Mert irta vki hogy a Zondát is felhuzta 1200 lóerősre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest