- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciao
El lehet indítani, két egymástól független "karrier"-t?? Ha igen, hogy?
Elkezdtem egyet, de szeretnék még egyet indítani asszonypajtásnak...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Manitou #5097 üzenetére
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
De NEM fut sehol a háttérben és nem használja semelyik progi.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!! -
Joe bácsi
őstag
SENKI nem tud segíteni????
-
DioKVP
tag
Hát ez az m3 naon ratyi speed challangere :S megérte elk*rni rá a pénzt. Szal nem tud vki vmi izmos autót ajánlani speed challengre?
-
Manitou
veterán
válasz
muxi-muxi #5088 üzenetére
Szerintem jobb lett az irányítás mint a demoban. Nekem pozitív csalódás a demohoz képest. A gépigénye is mintha sokkal kevesebb lenne a teljesnek.
Szerintem ami borzalmas, az a játék menüjeEgy káosz
Kénytelen voltam a magyarosítást megcsinálni , mert nem tudtam ki kivel van.....
-
muxi-muxi
senior tag
Ez egy IRÁNYÍTHATATLAN, hóka-móka sz@r. Egyszerűen képtelen vagyok king módba az úttesten maradni, pedig ennél keményebb szimulátorokkal is nyomtam már billentyűről (hogy mást ne mondjak pl. Race07). Nem tudom miért, de úgy lagol a billentyűzetről, mintha 14,4-es modemmel videótelefonálék. GYŰLÖLÖM. A benyomásaim még a Carbonnál is pocsékabbak. A gépigénnyel még kibékülnék, de a játékélménnyel már nem. Mindenféle megoldást privátba várok, különben Shift+f8 lesz a jutalma a játéknak, a azt a vinyót pedig amin van, megkínálom egy csákánnyal, a gépemet meg egy jólirányzott Chuck Norrs-pörgővel lerúgom az asztalról, oszt' elmegyek szalvétát gyűjteni (egyéb ötletem nincs...)
-
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
De NEM fut sehol a háttérben és nem használja semelyik progi.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!! -
DioKVP
tag
Valaki tudna mondani 1 verdát ami jó speed challangere?! Mert a mostani 430 lovas Skylineom nagyon köhög Ryonál (nyertem az a kocsit) én a régebbi m3-ason gondolkoztam, Evo X-et nem akarok mert olyan már van
-
DewiL
senior tag
szép eredmények grat
mit állítottál suspension-nál?
-
KrAt
veterán
Szerintem jó játék, bár még csak most fejeztem be az első nagyobb részt, de tetszik.. (csak ne mondogatná mindig a hangosbemondó, h "rájen kúúúper"...
-
Soak
veterán
áááááááá , sikerült
... suspension piszkálással , végig 2keréken 1/4 mile Supra rulz
-
DewiL
senior tag
válasz
dragonfx #5065 üzenetére
nekem összesen 5db autóm van egyet nyertem egyet free card-al vettem a többi kp amugy minden versenyt újra lehet játszani én pl azt csináltam hogy elmentem drag gyakorolni és mindent meg nyertem ugye az 4500$ és gyorsan össze lehet gyűjteni egy kis pénzmagot mondjuk javításra tuningra is
-
DewiL
senior tag
jah és ki tudja hogy lehet megszerezni a lexust?! mert meg venni nem lehet nekem legalábbis nincs a listámban
-
DewiL
senior tag
nah majd holnap lesz időm kicsit tezstelgetni és szépen átnézek minden beállítás és meglátjuk le tudom-e vinni 7.08 alá az 1/4-t
gripre használ valaki rx7-et? mert a nagyon kanyargós pályán meghal az EVO X a 204sx meg mér gyenge volt így eladtam és most az rx7-en gondolkozom
-
mazda626
addikt
Ti már jól elhúztatok. Nekem még mindig 3%.
igaz, hétvégén játszottam vele összesen 3 órát, ebből 2 tuning volt. -
dragonfx
veterán
mekkora gáz hogy nekem 1/3ad lovas a drag autóm és csak féllel megyek gyengébbet..árba meg...köhöm lp640 vs 240sx
Amugy ti hogy vesztek ennyi verdát?..mert ennyi pénzt nem is ad a gép?
én még kártyaválasztással pedig naponként 2 van nem ynertem csak javítási meg tuningcsomagot. -
Csapi007
veterán
A porschék hogy mennek?
-
Söri
tag
Bocs xlalix ez nekem magas
-
xlalix
tag
Emberek!Valaki segítsen!!Ez a hibaüzenet jelenik meg telepítéskor:
[link] -
Söri
tag
Volt egy 950 lovas subarum hát örültem a 9,5 nek.
Vettem egy corvettet a nagy remény érdekében 10 et mentem.
Átálítottam egy-két dolgot a suspinál és nitrón a leggyengébb időm is bőven benntvan 8 on
Ráadásul úgy is megvan hogy nem is gripelek -
Söri
tag
Mennyél sima dragen wheele beállításokkal.
Azon is lehet kétkerekezni.
Csak rakj rá egy jó suspit és állítsad át a beállításait -
Amur
addikt
válasz
Sirandrish #4985 üzenetére
sirandrishnak:egyenlőre drivert nem váltottam.a beállításokkal játszottam.felvettem mindent maxra,majd egyenként elkezdtem levenni.talán a törés highról lowra rakásával ritkult a reccenések gyakorisága,de még ha levettem 1024x764ről 800x600ra akkor sem tünt el...beszaggat rendszeresen..nagyon idegesítő! teljesen elrontja a játékélményt!
-
Söri
tag
Válasszatok dragre corvettet 7.10 et lehet vele dragezni és olcsó.
Hihetetlen mennyit számít a suspension és a beállításai. -
Söri
tag
Basszus túl könnyű lett sajnos. Van hogy 410 métert wheelezek.
Egyébkét dragre csakis corvette szerintem.
Ha elkezd ledőlni a verda nitró és végigmész a pályán ez egyszerűen röhej. -
Soak
veterán
Megvettem a murcit dragra, alapból 840lóra feltuszkoltam, de komoly 10.20-at tud eddig, van még rajta mit dolgozni
-
DewiL
senior tag
valaki tudja mikortól jönnek elő a stage4-es cuccok vagy az csak néhány autóhoz lehet nyerni pluszba?
-
dragonfx
veterán
zonda?
baxxus te is jó előre tarthatsz az 315e
Meg 800 lovas rx8..baxxus...
Lehet picit finomhangolok még pár dolgot
Amugy 22% -
MTbc
senior tag
Na jovan eddig bírtam cérnával uninstall egyszerűen nem értem, hogy egy kb.400-450 lóerős autóval miért kell egy gokartpályán versenyezni?
-
DewiL
senior tag
igen fel tölt
és 3->4 vagy 4->5 be kellene elnyomni ott nem pörögne ki a mostani beállításaim melett
melyikkel mentél 407-et? -
xlalix
tag
sziasztok tekepítéskor a köv a hiba:
[link] -
::Trunks::
senior tag
Driftautónak vegyetek Bömbit!!az király.gyorsulóautónak meg Subarut ha nem fontos a 2kerekezés.az enyém 936Le-s
elég szarul megy
-
Kasza08
őstag
Na elakadtam. De nem versenynél, hanem márcsak egy rendezvény lenne hátra, ahova nem enged be, mert nincs Drift autóm. Na, mondom, akkor átrakok egy autót, amit nem tuningoltam, akármibe átrakhatom de driftbe nem!
Ilyenkor mi van? -
Ősember
őstag
mi az istennek kell nektek magyar felirat?
-
Csapi007
veterán
Ők a kocsikat tudják szépen modellezni nem az arcokat.
Huh, az elöbb olyan gripet mentem ami még sprintnek is durva lenne: állati hosszú kétsávos alagút, a végére már 360-al mentem.
-
-Nemtom-
őstag
-
Shodan
őstag
válasz
feka007 #4995 üzenetére
Én mondom underground óta egy nfs-el nem játszottam, mert szerintem mind hulladék volt, erre se mondom hogy csúcs, de sokkal jobb mint az eddigiek. A grafika is jó, egyedül a pályák nem tetszenek.Semmi hangulatuk, mindegyik ugyanolyan egyhangú.
Ez az agyondizájnolt fa**ág viszont már idegesitő, kicsit túlzásba vitték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest