- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinka.86
aktív tag
Sziasztok. Ti ilyen 1000 lóerőkről beszéltek,de én max 800ig tudom húzni a kocsikat,ha mindent megveszek akkor is. Gondolom babrálni kell a váltóval,meg a turbónyomással meg ilyenek...?
-
Tomate
veterán
Boccs az offért, de mint kidrült az Pro Streetes kifagyásom, nem csak resettel orvosolható! Várok egy kicsit és visszalép a windowsba, hogy a Pro Street hibát észlelt ezért leáll. Driveres gubancra gyanakodok. 7.10-es omega van fönt. 7.11-el se volt jó. Valaki tudja milehet a gubanc?
-
Interceptor
addikt
Kipróbáltam demo-t,zene valami szupertrágya,irányítás szintén grafika viszont jó.Megpróbáltam kormánnyal tök vicces hogy egy viszonylag gyors kanyarban sokkal nagyobbat kell tekerni kormányon mint egyébként szükséges lenne.Mindegy felraktam teljest bejön menü kormányt rádugom menü elkezd ugrálni,lehúzom kormányt ugyanúgy csinálja tovább,reinstall megint igy járok aztán UNINSTALL. Annyira nem sajnálom,van más játék is amivel lefoglalom magam.
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6193 üzenetére
Azért irtam kétfélét, mert még nem próbáltam ki a játékot, de undrgnd2-ben tyre van, a tapadás szószerint pedig grip
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Sirandrish #6193 üzenetére
a tapadás ...
LOL
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6185 üzenetére
Grip? vagy Tyre?
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #6186 üzenetére
Mondtam én.
Sok Initial D-t néztem.
-
Fel
addikt
Jó!!
Milyen dolog az, hogy nem lehet 4x4-es kocsikat driftre használni... ki találta ezt ki?
Másik dolog.. már finomítgattam a skyline futóműbeállításain és egész kezelhetővé vált... erre nyertem hozzá egy st4 motorcsomagot... 1039LE és ugyanott vagyok ahol elidultam, viszont gripre beállítva is megy 400 fölött (texasi oválpályán).
-
vagamo
őstag
A TDU után elég hervasztó a játék! De idővel talán meg tudom szokni! Ez a driftelés nem nagyon akar összejönni, mi a lényee, és hogyan kell a lényeget produkálni?
-
ruan
tag
nekem 7600gt-mel bármilyen beállítások mellett szarul ment
most x1650xt-vel szinte minden high-on hasít a gáme
(pedig csak kicsit erősebb mint a 7600gt)Az Ati kártyákat jobban szereti a progi, de olvastam hogy állítólag vistán már nvidia kártyákkal is jól megy, szóval mindenki azonnal vegyen vistát
de lehet az újabb driverekkel is gyorsulni fog nvidia kártyákkal -
ádyz
addikt
Egy gyors kérdés
Ha megjön a 7300GT-m ami ugye ddr3-mas lesz totál minimumon hogy fog futni a game?
Megközelítőleg? -
dragonfx
veterán
válasz
m0h0senator #6165 üzenetére
e46 m3
Az autsclupt már sok rész óta ugyanaz, semmi gyakorlati hazsna csak csicsa..ennek fejében a underneon már hiányzik nagyon régót
.meg a színes nitrofüst
...illetve első hátsó lámpapároknak kéne váltaoztathatónak lennie.
Ezt az nfsps-t a juiced 2 mega tdu2 agyonveri szerintem...
-
ToBeY
nagyúr
Azt nem igazán értem miért van lezárva a leszámolásokhoz az út,mert 4nél tuti több rekordot csináltam a játék folyamán! Még 10-nél is.Vagy a rekordot a legutolsó versenynapra érti?
-
baguvixww
csendes tag
semi nem mozog! autómatikussal
-
Csapi007
veterán
Lenyomtam Ryo-t.
Jó rész volt. Szerintem minden oké vele. -
baguvixww
csendes tag
nekem a mazdának vmi baja van! nem indul el! mit kő vele csinálni?
-
m0h0senator
őstag
Srácok vmi jó drift verdát ajánljatok nekem mert a kapott gto-m háát nem vmi jó v csak nem tok összebarátkozni vele..
-
Fooler89
őstag
Hol lehet találni beállitásokat az autókhoz vagy a verseny modokhoz?
-
dragonfx
veterán
vége elég volt
hol az a trainer? kell korlátlan számú totálkárzseton...
egyszerűen nem lehet bevenni 300zal egy kanyart...pont mikor előznél 350nél..akkro ha kijössz szélárnyáóékból odacsao valaminek...xaros 2 pályás út...és tele oszloppal meg sziklával....
Már vagy 50 totálkárom van de egyszerűen nem megy még 200is sok kanarban ezek meg 330cal mennek... -
mazda626
addikt
24%-nál járok, de itt nekem már sablonos a játék. Nagyon jó, az eddigi legjobb tuningolós NFS rész, de ennél a pontnál már unalmas.
Valahogy végigszenvedem.
Csinálok egy adag törésfotót megint.
-
kroky3
tag
válasz
Sirandrish #6157 üzenetére
Jó kis autó az!
Most azt használom hajsza futamokra ahol a viper nem elég rekordot dönteni.Az első versenyen a 2. körben nekem is TOTALED!
Aztán rájöttem kanyarban egy kicsit óvatosabban kell vele (mint a Viperrel).Föltuningoltam rajta mindent,legjobb motor turbó, nitró.Azután a legjobb gumik spoilerek max tapadásra.És így már egészen jól kezelhető.Ja és megint végigcsináltam azt a versenynapot ahol Vipert lehet nyerni.Öröm volt azzal Driftelni!!!
(kellett egy kis zseton)
-
Sirandrish
legenda
nah mivel senki se irt így kipróbáltam a GT40et..hát zsír kis gép ez
Z4 féle faja irányitás és Lambo féle sebesség...sajna mivela sebessége Lamb féle így ugyanugy repülni is szeret így elég könnyen szijjel lehet zuzni -
.:Kristian:.
addikt
nah immár harmadjára kezdtem újra a carriert. Mindig megunom az autóim és sosincs pénzem
de most vettem egy Camaro conceptet gripre, 3-as minden, eléggé bejövős autó.. azt hittem, h egy kalap sz*r lesz az irányítás miatt, de mikor felraktam a spoilert meg a lököst mingyá jobb lett
-
ádyz
addikt
válasz
szinesz.bob #6153 üzenetére
ízlések, és pofonok
-
Sirandrish
legenda
a Ford GT40 milyen? megéri a 150K-t?
annál drágább hogycsupán gyüjtői szinten szerezzem be -
szinesz.bob
senior tag
Ennyi,megy az uninstall! Remélem nem lesz második rész!
A MW mennyivel jobb volt! -
Csapi007
veterán
válasz
mazda626 #6148 üzenetére
Nem gyenge.
Van egy Evo 9-em maxon azzal nem tudtam megcsinálni egy-két versenyt az adatokban szarabb Mustang GT-vel emg sikerült.
Sirandrish (#6134): Ez minden olyan módban ahol oszlopok vannak így van. És pl. driftbe még jó is mert volt olyan hogy csak úgy lett meg a pont hogy ennek nekiszálltam de a törés meg már utána volt.
-
válasz
hector faub #6132 üzenetére
Érdekes a stílusod.Egyébként legalább egy konfigot ideröffenthetnél vagy valami. Tudod az ilyen típusú meghibásodásokat mindig is szerettem a userek részől:
"K: Mi a baja?
V: Elromlott...."Tehát ha értelmes választ szeretnél, akkor moderáld magad egy kicsit, illetve adj több infot a gépedről, de legalább a hangkártyádról.Illetve definiálhatnád egy kicsit pontosabban ezt az "elmegy" dolgot.Másrész, az, hogy valaki Senior tag, netán Jómunkásember nem jelenti azt, hogy már gondolatolvasó is egyben.
Az pedig ehhez,nem ehez.
-
netkoo
senior tag
válasz
Sirandrish #6134 üzenetére
-
mazda626
addikt
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Mit akarsz?Én Driftben mindig így érek célba!
-
Fel
addikt
válasz
hector faub #6139 üzenetére
Ha nem tudsz valamihez érdemben hozzászólni, akkor NE tedd!! (Úgy látom az írással nincs gondod, de az olvasás, értelmezés még problémás...).
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
hector faub #6137 üzenetére
te meg megtanulhatnál olvasni hector faub (újonc)
-
DigitXT
félisten
válasz
hector faub #6139 üzenetére
Nézd meg az üzenetek fejlécét, látni fogod, hogy ki, mire válaszol.
Javaslom, te is használd a válasz gombot, ha vkinek válaszolsz. -
ádyz
addikt
válasz
hector faub #6137 üzenetére
neked mibajod van?
semmi köze a hsz-emnek hozzád
2 napja regisztráltál, és itt pattogsz?mibajodvan, ember?
attól, hogy a fostalicskádon valami nemegy, az nem az én hibám.
Egyébként, javaslom az Alapelvek elolvasását, és ez nem CHAT, hanem FÓRUM!
Köszöntem.
-
Fel
addikt
válasz
Ez driftben is működik...
-
ádyz
addikt
válasz
na b@zzeg az szép
-
hector faub
csendes tag
senki nem tudja a megoldást???
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #6133 üzenetére
Nah gyerekek ez a nem semmi...
Próbáltam..mindig bejön
bocsi a videoban a szaggtáskért de a Fraps mikor felvesz picit megeszi az FPS-t -
Sirandrish
legenda
nah van egy jó kis Bugom
nemsoká linkelemJah amugy Dragba is feláll kétkerékre a gépsas?
-
RazoR_45
tag
Én feladom az NFS Pro Street-t ugy letöröltem mint a farnc olyat csinála játék hogy elinditom tegnapo még tuttam kétkerekezeni ma meg meg sem moccan én megörülök és kéne a cikkemhez amit neketk írok a video-ba ááá megörülök..
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #6125 üzenetére
Háááááttt az muti már meg valóságba, markokon kívül.....
a koenigsebb tényleg jó lenne meg van ott még pár amit kipróbálnék, lehet elkezdem ujra
Ha cserébe kaptad akkro persze jobb döntés de hajszállal csak...
-
Sirandrish
legenda
egy kétkerekes versenyre alkalmas verda engem is érdekelne
420nál még nem birtam többet -
_stick_
őstag
válasz
m0h0senator #6124 üzenetére
Én, meg mikor elindítottam egy versenynapot, a versenyválasztó menüből, mintha egy Köenisegg figyelt volna... Bár lehet, csak egy Viper volt, jól el-autosclupt-ozva
-
m0h0senator
őstag
Ma versenyeztem egy Lexus IS350 ellen. Azt hittem rosszul látok
. Kerestem a carlotban de nem találtam. Az extra 16 kocsi között sincs..de a gép meg versenyzett vele...olyat szeretnék én is a játékban
-
eastsider
nagyúr
Wheeleere, driftre milyen kocsikat ajánlotok?
a Supra sak 110métert megy 2 keréken
van egy fölösleges M3-asom minden tier 3, csak speedes... -
Sirandrish
legenda
válasz
m0h0senator #6118 üzenetére
engem csak az Aston érdekelne
valaki próbálta már? -
m0h0senator
őstag
Srácok ezt már láttátok..??? Előlehet hozni a Bugatti Veyron-t az Nfs-ben, meg még 15 kocsit. Bár mindenki csak saját felelősségére cselekedjen..
[link] -
ToBeY
nagyúr
Az a mitsubishi evo 9 mr edition-t én nem tudom választani?Ellenfelek azzal menneke és sokkal erősebb mint az evo-m
-
dragonfx
veterán
nem nem
6600gt után ne vegyél 7300gt-tmert szinte ugyanott fogz tartani
7600 GT de inkább felette...persze agp-be nehéz pci-ebe nyitott a terep..
Mondjuk atival rosszubbul megy egy csomo gém mostanság olvasgatoma topikokat több a gond, de azé engem érdekel a hd3850 mit nyujt... -
Petes
tag
Sziasztok!
Segítség kellene, nem tudok felbontást állítani a játékban. Amikor feltettem 640x480-ba indult el, innen nem lehet elállítani, akármelyik felbontást választom ki jön a fekete kép majd visszatér ugyanugy 640x480-ba. Nem értem mi a baja, ötlet?
Windows Vista van fennt a Dell XPS notebookomon (Intel, Core2 T2700, 1 GB RAM, Nvidia 7900 GS)
-
kroky3
tag
válasz
Sirandrish #6104 üzenetére
Márpedig ha a Viper SRT10-re gondolsz nagyon jó kis kocsi.(megfelelően tuningolva)Az a kedvencem, és rengeteg versenyt nyertem vele! A legjobb driftes köröm 5741 pont az ominózus versenyből. Egyébként a játék elején nagyon szidtam a driftet, mert egy hajszálnyi köze sincs a valósághoz! Rá kellet jönni ,hogy itt hogy gondolják és utána egész jól meglehet csinálni.
(#6107) pizzas84:Szerintem te kevered! A régebbi NFS-ekhez a 2 magos procikhoz volt(egy dualcor optimizer nevü amd-s progi)mert egyes esetekben meghülyült a játék felgyorsult lelassult.Nekem oda se kellett.Egy egymagos proci nem lesz nagyobb telj. egy progitól.
-
pizzas84
tag
[P:L]
Akinek egy magos amd-s procija van ahhoz volt egy amd-s progi amit fel lehetett tenni a Need for Speed mellé hogy jobban fusson !!
Mi volt a prog neve?[/P]
-
bagyulajuve
addikt
ezt a játékot be kell szereznem, mivel ez Gáspár Laci kedvence
-
Fel
addikt
válasz
Sirandrish #6104 üzenetére
Abban a sódóvnban én mindkét futamon a 8. helyen zártam a viperes driftes agymenést... hagytam a francba.. de ha azt választod nyereményautónak, és eladod szép pénzt kapsz érte (a másikhoz képest, amire nem emlékszem mi)...
-
Sirandrish
legenda
nah most csináltam meg azt amikor a Viper-al ell driftelni...nah ha mégegyszer aztmondja nekem hogy a viper jó verda azt szemenverem
-
ádyz
addikt
emberek, egy gyors kérdés
elég rég voltam itt, és nem akarok netom milyen sok hsz.-t vissza read-elni
még nemtudtam kipróbálni,de remélhetőleg jövőhéten már igen, és kiváncsi lennék arra, hogy a régi skyline gtr r34 benne van a játékba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest