- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
válasz
slayer006 #5854 üzenetére
jólvan akkor kiveszem
+ Kiskokó kedvéért lett egy új pont is- A kétkerekezős(wheelie) drag-ra versenyre MUSCLE car-t kell venni!
pl: camaro, chevelle, hemi stbGripre (Hajsza) érdemes 4wd autót választani
Driftre hátsó kerekeset
Speedre valami jó gyorsatpl Lamborghini
Dragra tapasztalatok alapján nagyonjó a pl a Supra, 240SX, Zonda- Tuningolni a garázsban lehet mindenki saját ígényei szerint
Különböző verseny módokhoz különböző beállítások kellenek tuningolni érdemes sőt kötelező a siker érdekében- Ha kilépsz a versenynapból a Dominated/Lenyomtad után NEM NEM VESZIKE EL a Dominated/Lenyomtad státusz
- Bármelyik versenynapot végtelenszer újra lehet játszani
- A verseny térkép (az a grafiti szerű valami):
Az a verenynap ami Dominated/Lenyomtad az ZÖLD
AZ a versenynap amit elkezdhetsz Fehér
Az a versenynap amit nem elérhető Szürke- Sokan panaszkodnak hogy szaggat, akad a játék teléjesen mindegy milyen felbontásban és beállítások mellet a tapsztalat azt mutaja ez csak XP alatt van Vista alatt nincs
- Magyarosítás:
hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg névenmásold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"aztán indítsd ezt el ,hogy hozzáadja a regisztrációs bázishoz
és magyar lett -
raskolnikoff
őstag
válasz
slayer006 #5598 üzenetére
Haha, ez naon vicces volt. Namégegyszer, hátha így érted mit kérdek:
Eljutottam oda ahol a pontiacot és az infinitit választhatom. Nagyon reménykedtem hogy a helyszín gyökeresen változni fog mert bevallom kicsit untam már az f1-szerű pályákat. A kérdésem az, hogy lesz egyáltalán a játék folyamán vmi más típusú pálya is vagy ez az f1-szerű jellemző az egészre?
Másik: kb csak így 2 óránként nyerhetek majd új kocsikat?Megj. 1: a street az nem versenypálya. sztem nfs3-tól (az nfs2-t nem ismerem) szinte minden street volt nem? (tudom, nfsu2 url az nem, meg a driftek, mielőtt hasonló választ kapok)
Megj. 2: játszottam vele és eddig minden autót úgy nyertem. nahát! -
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
válasz
slayer006 #5606 üzenetére
hát más nem marad csak egyelőre nincs pénz
de már állítottam légellenállástól elkezdve turbo nyomáson át kerék méretig mindent... ha ez lesz a baj akkor komolyan mondom nem fogom tudni h sírjak vagy nevessek... bár gyanítom inkább előbbi
majd jelentkezem miután megvettem -
george11
addikt
válasz
slayer006 #5546 üzenetére
Az tökmindegy hogy dragban van kétkerekezésben nyomja, mert mindkettőben mennie kell.
Valszeg a váltásokat nem sikerül dőben csinálni neki.
Én végigpróbálgattam a Chaergerrel midnen létező kombinációt, de mindig kerékre állt
Level 3 legyen az autó elöl kicsi vékony kerékkel, hátul meg baziszéles kerékkel, és ennyi. Innentől már user error van szerintem -
kony
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged