- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Speed® #48295 üzenetére
Ja még annyi hogy a rácsot én azért vettem ki, mert a légáramlás útjában áll, ha kismértékben is de rontja a hatásfokot.
Gondolom azért van rajta rács hogy védje a ventillátort amikor az user beszereli, vagy védje a user ujjait amikor nyúlkál a gépbe.
Annak idején drágának számító táp volt az Aurum, egy Deák volt '12-ben. Eszembe jutott akkoriban 6-8 ezer forintért lehetett kapni, Chieftec, FSP 350-400W tápokat, amik teljesen jók voltak. Csak azért vettem ezt az Aurumot, mert akkoriban le lehettett írni (cégesbe), gondoltam ha lúd legyen kövér akkor, ha okosba megoldható.
-
Remus389
veterán
válasz
Speed® #48295 üzenetére
Nem mai darab ez a táp, 2012 novemberi, megnéztem.
Más lecserélte volna már, de úgy gondolom többnyire kímélve volt (kis terhelésen járt) és jó minőségű, így maradhat. Annak idején drágának számító táp volt az Aurum, egy Deák volt '12-ben.
Nézegettem új tápokat is, szerintem a félpasszív a nyerő, de hát drágák nagyon (nem merültem bele a témába de 40-50 ezer körülieket láttam, félpasszívakat), inkább az Aurum felújítása mellett döntöttem, meg jó ürügy volt venni egy Noctua ventit, NF-P12 PWM
Szokatlanul csendes.
De biztos félpasszívat veszek a jövőben, a VGA-mnál is bejön ez a fajta megoldás. Csak akkor indul el a ventilátor ha komolyabb a megterhelés. Sőt az egész gép legyen félpasszív, beleértve a cpu hűtőt is.
Majd erre törekszem.
-
Zlin50
senior tag
válasz
Czmorek #48291 üzenetére
Mi ennél a bootolásnál a lényeg?
Tudomásom szerint az UEFI bios és PCIE V3 kell(ene) ahhoz , hogy NVMe drive -ról lehessen bootolni. Na de mi van akkor ha nem NVMe meghajtóról van szó , hanem HDD vagy SATA III SSD-ről? Egy PCIE V3-as SATA vezérlő nem lesz egy 1366-os lapon bootolható? -
Remus389
veterán
Érdekesség: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest