- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: mennyire befolyásolja az oc-t a proci TDP-je? Gondolok itt az 5675 (95 W) és az 5680 (130 W) közti különbségre?
Az én procim (5680) nem megy 4.7 felett, mindegy hogy feszelem. Sőt a 4.7 GHz-et is igen magas 1.442 V-al értem el (CPU PLL 1.93).
-
Laraxior
titán
válasz
sirdenis #46697 üzenetére
Be van kapcsolva és 32 biten van, bár szerintem ez default ennél a lapnál, mert ehhez sosem nyúltam, mivel fogalmam sincsen, hogy micsoda. Van 64 bites módja is.
Szerintem még magasabb lenne a teljesítmény ha nem alap BCLK-val dobálóznék, ugyanezen az órajelen.
De így egyszerűbb az élet, ha csak a szorzót állítgatom. -
sirdenis
tag
Visszavettem , hogy tuti stabil legyen. De ezt az egyszalas teljesítményt nem èrtem hogy olyan sok neked. Hpet be van kapcsolva?
-
sityuka89
tag
-
sityuka89
tag
válasz
mpierre #46678 üzenetére
Ennyire azért nem értek hozzá!
(Igazából, egyáltalán nem
) ezelőtt egy i7 3770-em volt..tetszett, meg
minden csak fekvőházas volt és csak Low profile-os kártyákat lehetett belerakni és abba untam beleeladtam, és így jött ez a megoldás
bevallom, egyáltalán nem értek/értettem a xeonhoz, olvastam róla sok jót, nyilván negatívumot is. Miután megvettem, reméltem hogy hasonló teljesítményre számíthatok mint az említett i7 3770-nèl
Így teljesen laikus vagyok a xeonnal kapcsolatban!
Én azt hittem, hogy egy jobb vga-val mehet majd a game -
winhate
őstag
válasz
sityuka89 #46660 üzenetére
Nagyon jo az x5650. 3.4ghz en jaratom es redszer , programok , jatekok minden tokeletesen megy.
A szuk keresztmetszet a lassu gpu , hdd lehet.
Erdemes 1600 os ddr3 ramot beszerezni hozza.
Tuninghoz felejtd el a server lapokat.
Ezeket a procikat muszaj huzni egyszeruen kivanjak !Egyetlen hatranya hogy a cpu melletti terulet (vrm) eros hutestert kiabal.
-
sityuka89
tag
válasz
MasterDeeJay #46672 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Mindenképp elgondolkodom a processzor és a VGA cserèn
-
Remus389
veterán
válasz
Nekem elfüstölt az RX 470 8GB videókártyám szó szerint!!!és jeleztem a boltnak, hogy ráfizetéssel Vega 56-ost szeretnék, ha megállapítják hogy valóban garanciális ügy. 2,5 éves volt, szerencsémre 3 év garit ad az MSI. Nem csináltam vele semmit egyébként.
Jól járok különben, mert visszakapok 73500Ft-ot, az eredeti 2017 januári árát, amit levásárolhatok, miközben mára már kb 25-30 ezret ér egy ilyen, ha egyáltalán megveszi valaki
A Vega56 ára is épp esik, hisz a Navi már a spájzban van, Navit viszont azért nem szeretnék, mert túl sokat kéne ráfizetni. Full HD monitorom van, 2-3 évig valószínűleg nem kell cserélni a Vegát
Szerintem egy Vega 56, GTX 1070-es is mehet mellé, mondjuk lehet már nem árt egy kis tunning a procinak
És pont nekem is X5675-ösöm van, én anno azért ezt választottam, mert 95 wattos még, az ettől eggyel nagyobb viszont már 130 wattos.
Tehát ez a tuti.
-
jokeph
nagyúr
válasz
R9 380 kb. 1050Ti szint, 1060 bőven jó lesz.
FHD-ig, persze.
-
-
válasz
sityuka89 #46668 üzenetére
A rossz hír az hogy tuning nagyon korlátozott, gyakorlatilag 0.
A jó az hogy telerakhatod ecc reg ramokkal. Habár a gyártó szerint max 48gb al második procit használva. Quad rankos ram nem megy benne hivalatosan. (Pl 4Rx8 8500R)
Ja igen, extra cpu kártyával 2 procit fogad! -
Speed®
titán
válasz
sityuka89 #46662 üzenetére
Amennyiben adott játék normálisan terhel (nem IPC függő), jól, lévén elég masszív a többszálú teljesítmény. GTX1660ig bezárólag 1080Pben nagy meglepetések nem érhetik az embert. Nyilván a nagyobb órajelű darabok, ill. az OC javasolt, hogy pörgés legyen, de nélküle is okés. Én pl. 2 napja alapon alulfeszelve használom az 5670et tesztelési céllal, nem érzem kevésnek így sem..persze 4Gn azért pattogósabb picit.
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, használ itt valaki Xeon x5650-es processzort? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Illetve, melyik Intel i5-i7 processzorhoz lehetne hasonlítani?
-
Speed®
titán
válasz
mpierre #46657 üzenetére
VIDet mivel olvasod ki? CPUz/CoreTemp/AIDA65/HWiNFO sem írja.
Nálam épp most volt meg az alulfesz teszt, alapon 1Von betonstabil.
A 4G/1.2V ehhez mérten nem tudom, mennyire számít ígéretesnek..
Ha lesz időm, feltápolom a hűtést picit és megnézem feljebb mit bír. -
Alpi.
addikt
Most meg #46642 -ben latni, hogy nez ki a hofok.. van egy 30 fokos diffi. Na, az pont uj dimenzioba helyezi a dolgokat.
-
Alpi.
addikt
válasz
winhate #46654 üzenetére
Specko cucc ! Bakonyi karsztviz a furdoszoba csapbol.
Egy kis chiller, aminek hideg vizet kellene eloallitania, de jelen homersekleti viszonyok kozt inkabb a kevesbe langyos a megfelelo jelzo. 20 fok kore tippelem, kezirateteles saccolassal. Persze ez is oriasi lepes egy "hagyomanyos" szobalevegos vizhutohoz kepest. 15 fok minusz.
Tegnap meg a szokasos, kirakom az erkelyre es 5 fokot nyerek dolog se mukodott volna, mert pont olyan meleg volt ott is. Ha huvosebb ido lesz, meg huvosebb ejszakakkal, akkor indul a jatek izgibb resze.
Tolt ez -20 fokos cuccot is mar. Hideg teli ejjel, fagyalloval toltott rendszerrel.
-
Alpi.
addikt
Tegnap folytattam a trió tesztelését. A még teszteletlen, 2-es számú X5650-est raktam be. 4500 mhz-en a teljes stabilitáshoz többször is emelnem kellett a vcore-on. Vagyis winbe ment, de Aida fpu tesztnél egy restart jelezte, hogy itt bizony szükség van magasabb feszültségre. Bios, kis emelés, win, Aida és megintcsak restart. Újabb emelés hatására meglett a kívánt stabilitás, de ez, illetve a közel 1,5V-os érték értelmetlené tette a további tesztelgetést. A tegnapi 5670-es nyílván torzította a mértékrendszeremet, picit még csalódott is voltam a 4.5-el. (Nem jó, de nem is tragikus.
) Valójában egyáltalán nem rossz ez, főleg egy kissebb, alapbol 2,66 Ghz-es típustól. Kipattintottam a socketet és csere után a #46637 hsz.-ben már említett X5650 post-olt. Aztán toltam, toltam. A proci meg verette, ahogy kell. 4.0 Ghz-ig szinte teljesen azonosan ment mindkét 5650. 4.2-ig is egészen apró differencia volt, utána viszont kezdett nyílni az olló. Órajel emelkedésével egy nagyobbra. Ez az 5650 nem fáradt ki, szépen tartotta a "lineáris" viselkedést. A végén egészen közel jutott az egy nappal ezelőtti X5670-eshez. Ami eléggé aztq' ! A magas órajel és a picit magasabb (5670-hez képest) feszültségek miatt a teszt végét a 80 fokot elérő magok jelentették. Nem akartam még picit sem kínozni. Egyrészt 30 fok volt a szobában még éjjel is, másrészt teljesen okafogyott lett volna 50 mhz-el magasbb órajelen 90-100 fokos procival kínlódni. Úgysem lett volna stabil és benchelni össze-vissza trhrottlingoló procival, aztán dühöngeni az alacsony pontszámokon igazán hülyeség.
A lényeg meg itt van ! Így ment az X5650 !
[Geekbench3] [Cinebench R15]
Summa summarum, a vásárolt 3 processzor közt van egy átlagos és kettő kifejezetten potens. Wow ! Ezt az arányt blokkolnám !Ezt konstatálva jóleső "it's good to be me" érzéssel feküdtem le.
-
Alpi.
addikt
válasz
MasterDeeJay #46648 üzenetére
Szeretem azt a benchmarkot. Egyetlen ertelmes ujabb hwbotos cpu teszt sztem. Nem kinozza a cuccot tobb perces 100%-os terhelesekkel, ennek ellenere nagyon alattomosan tolja, mert siman belehal megis a cucc, ami pl. Cinebenchet siman tudja. Van avx-es resz is benne, de csak par sec, kap nagy cache terhelest, stb. Es 1.5 perc alatt lefut. Egyebkent az egymagos pont rettentoen jol mutatja a generaciok kozti ipc fejlodest. Ergo meg koze is van a valos, eletszeru helyzetekben latott teljesitmenyhez. (Tobbe-kevesbe)
-
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH #46649 üzenetére
Fog ez meg menni magasabb orajelen is ! Osszel ha huvosodnek az ejszakak szinte biztos vagyok, hogy 5 ghzen benchelheto lesz. Nem eroltettem tovabb, tobb mint eleg volt igy is. Majd ha itt lesz az ido, jobb feltetelekkel, akkor majd akaratosabb leszek vele.
R3E-vel az egvilagon semmi bajom nincs. Egyebkent is oximoron a "baj az R3E"-vel. Elbuvolo lap, orom vele dolgozni es maximalisan partner is ebbe. Kicsit az a "platformon kivuli" erzes, mint s939-nel a Dfi Lp Nf4. Ramot itt tudod a kivant iranyba allitgatni, feszegetni, nem a sorra felbukkano anomaliak megoldasarol szol. Stb., stb. En nagyon tudok rajongani egy-egy ilyen kimagasloan jo hardverert. Nem hasznaltam igazan sokat meg a lapot, boven ismerkedesi szakaszban vagyunk, de egybol ereztem a "this is the beginning of.... " erzest. -
Futtattam egy ilyen geekbenchet is bár nem tudom itt mi a jó mi nem, nekem elég új a teszt.
[link]De amint látom az Alpi féle extrém húzottat éppen nem érem be.
Habár az is igaz hogy az egyik proci throtling határán van mert még nem érkezett meg a hűtő és bizony az am2-es kevés rá. -
Alpi.
addikt
válasz
winhate #46645 üzenetére
Did someone say 5000 ?
[2. nekifutás] Csak nem hagyott nyugodni egy-két hisztis húzása, nekifogtam még 1x és meg is lett a kis.... mondanám, hogy mocsok vagy pi@a, de ami így megy arra nem mondunk sértő jelzőket.
4.8-on simán benchelhető, az 5 ghz-es validhoz is saját lábán ment el windows asztalig csak ott már nem kívántam nyektetni. Majd ha hűvösebb lesz. Nem mintha 65 fok fölé ment volna, de egyértelműen látni lehetett, hogy kezd exponenciális alakot felvenni a fesz - órajel görbénk. Az is elég beteg, hogy 4.8-on így terhelhető és olyan feszekkel, hogy nem is merem elmondani. Simán 24/7-es értékek, sőt kemény alulfesz is van ! Rampage 3 meg no komment ! Nem kifejezetten a szívem csücske 1366, de esküszöm ez a lap fog közel hozni minket !
-
Alpi.
addikt
válasz
Ktm123 #46639 üzenetére
Nem hiszem.
Ha xoc-znek is 1366-ost, akkor is csak valami 990x vagy hasonlot, de erre zero eselyt latok. A masik gond, hogy szarazjeghez jutnom eleg szopoka igy, hogy nem vagyok pesti.
Maga a materia nem lenne veszes arban, de az ut oda-vissza, raadasul csak hetkoznap elerheto, hetvege kilove, igencsak ellehetetleniti.
Nitros osszejovetelunk meg nem volt mar jo ideje es ahogy a dolgok kineznek, nem is lesz szerintem. Meghalt az extrem tuning sajna. Nem csak kishazankban, vilagszinten.
-
Laraxior
titán
Hát.. nekem ebben a dögmelegben még épphogy elbírja a 24/7-es tuningot, vízzel... és még a GPU nincs is a rendszerben
Majd télen megnézem mit tud... ha megmarad addig -
Alpi.
addikt
Na, most jön a "Never try this at home !"
Nem bírtam ki, mondom legalább egy post-ot nézek a fullcoverrel és az egyik új cpuval. Víz nincs rákötve az alaplapi blokkra, a cpura meg csak ráraktam egy hűtőt. Nos, a postnál kicsit több lett.
A végére meg egy kis ram-teszt.
[Valid link] -
Alpi.
addikt
válasz
Speed® #46618 üzenetére
Altalaban az "L"-es procik tuningolva hamar elvesztik az elonyuket. Tdp-nel a T a thermal szot takarja, ezek kissebb szivargasu darabok, alacsonyabb orajellel es ezaltal alaporajelen igen alacsony hotermelessel. A felvett aram-fogyasztasukban jellemzoen nincs ekkora kulonbseg vagy szinte nincs is kulonbseg.
-
Alpi.
addikt
válasz
MasterDeeJay #46633 üzenetére
Egen ! Eleg profi a csomagolas, ez teny ! Le a kalappal !
-
-
vlaci79
senior tag
válasz
MasterDeeJay #46629 üzenetére
6 csatorna teljesen normális.
Memória sebesség hogy alakul? -
Addig ráraktam egy s939-es sempron hűtőt de kevés ráés bizony thotlingol, az is igaz hogy nincs rögzítve csak a paszta tartja, meg persze fekve van a ház.
,
,
Viszont azt nem tudtam hogy a ram csatornákat összevonja, azt hittem hogy kétszer 3 csatornám lesz külön külön sávszélen, erre lett hexa channel. -
Mi most az ajánlott best buy hűtő s1366-ra?
Nem szeretném levenni a hátlapot szóval csavarosnak örülnék leginkább nem annak a műanyag döfködősnek.
Csavarja szerintem szabvány, legalábbis egy Cooler Master Hyper 212 EVO csavarja belemegy.
Halk legyen 90w-os procira kell, nincs tuning! -
Speed®
titán
Viszonylag lineárisan skáláz, nem javul a perf/watt ezáltal érdemben.
Erről a rövidtávon fejlesztés nélkül maradt, platformváltásra kényszerített userek biztosan másképp vélekedtek anno is. Nekem nyilván mindegy, csak sok év eltolással, olcsón ugrottam rá tesztelgetős céllal, nem buktam bele súlyos pénzeket..de pont emiatt nem is akartam soha uptodate lenni intel fronton..hülyének nézik a vevőiket :S
-
HSM
félisten
válasz
Speed® #46618 üzenetére
Persze, ha csak 1366/6C12T és 4G/1.2V eredményeket nézünk, akkor igen, jó. De pl. 99%, hogy jobb perf/watt-ot érsz el pl. egy 3,5Ghz-es alacsonyabb feszes OC-val ugyanazzal a CPU-val.
1156-ba nem sok értelme lett volna kihozni a 32nm-t, amikor ott volt már készen a Sandy Bridge egy új platformba.
-
Speed®
titán
Papíron az L5645 jobb, de tippre az sem lenne jobb 4Gre tolva, ennyi lett volna a lényeg. Tehát 1366/6C12T fronton a 4G/1.2V jónak számít perf/watt. Komolyan nem értem mit nem értettél ezen elsőre
Ott is volt 32nm (Clarkdale i3/i5), de a Lynnfield i5/i7 sajnos maradt 45. Azt mondjuk a mai napig nem értem, miért nem hoztak oda is 32nmt..hamar kivérzett a platform emiatt. Persze ez a jó szokása azóta is megvan intelbának :S
-
HSM
félisten
válasz
Speed® #46616 üzenetére
Hát ha lekorlátozod egyetlen féle rendszerre a vizsgálódást, akkor persze, nem fogsz jobbat találni.
A 1156 pedig toroksabb, mert oda tudtommal csak 45nm-es CPU-k voltak. Price/perf-ben persze, ma is az x58 az egyik legjobb kapható rendszer, nem véletlen van nálam is. De perf/watt, az nagyon nem erős oldala.
-
HSM
félisten
válasz
jokeph #46612 üzenetére
"Ez a platform, akkor takarékos ha ki van kapcsolva"
Ez mennyire igaz!Én is így tettem eme meleg nyári napokon, jelenleg is a notebookomról írok. Full terhelésen is csak kb. a tizede az asztali masina üresjárati fogyasztásának. Igencsak érezni 1-2 óra használat után.
A HT egyébként jelentősen javítja a hatékonyságot ellentétben a közhiedelemmel. Nem véletlen van i3-tól felfelé kb. minden notebook CPU-jukban is engedélyezve.
(#46613) Speed(R): Inkább azt mondanám, ennél nem sok rosszabb van.
És ami még fájó pont, hogy az üresjárati fogyasztás is igencsak magas, és mellé a normális órajelen járatott CPU is beránt nagyjából 100-150W-ot, ha jobban meg van terhelve.
Én a szoba hőfokán igencsak érzékeltem régebben, amíg egy i5 4690K-m volt 4,4ghz-en, a fűtőértéke sehol nem volt egy x58-as rendszerhez képest. Tapasztalataim szerint kb. csak a C6 segít ezen picit, azzal legalább minimális terhelésre nem ugrik 200W-ra a gép fogyasztása.... [link]
Úgy botrányos helyett már csak simán rossz a perf/watt arány. -
válasz
Speed® #46613 üzenetére
Lehet röhögni i7 4790k-ról váltottam (ami elég erős) dual x5675-re. Bár az is igaz hogy van még egy gémör notim is i7-4720qm-el is.
A lényeg az hogy a hiperszuper i7 asrock z87 lap meg tuning ddr3 egy lelketlen szar, nem hozzám illik. Elötte volt sandy e3 1270-es meg dual e5450-esem is.
Az a durva hogy amikkel én játszok azoknak inkább gpu kell (skyrim, star citizen), vagy eleve kicsi gépigényűek.(7dtd, vintage story) Tapasztalataim szerint ezeknek elég a s1366 egy procival is.
Az eredeti cél dual s2011 lett volna de arányaiban jóval drágább. -
Speed®
titán
válasz
jokeph #46597 üzenetére
Különösebben nem akarom kimaxolni, majd a Bloodrage lesz erre.
Egyelőre megkerestem feszben az alját, 4GHz<1.2V LLCvel stabil,
1.175Von már elhasalt. Minden egyéb fesz alapon, ez 24/7re oké.
Gondolom van még a prociban, de ezt a lapot inkább kímélem ;p
RAM most vegyesvágott, 2x2133+1x1866, utóbbi kap párt majd.
Nem is foglalkoztam az OCjukkal itt, csak procira koncentráltam. -
válasz
Remus389 #46604 üzenetére
Nekem is nemrég szállt el a VGA-m (igaz, hogy egy korhű 5850 volt) és előtte pont azt csinálta, mint neked most az "új". 1. slotban ment egy darabig, majd szórakozott. Átraktam egyel lejjebb, ott jó volt, majd visszaraktam és ott is jó volt. Ezt eljátszottuk kb, hetente, aztán meghalt teljesen.
Eleinte én is gyanakodtam a lapra, de semmi baja. A cserekártya (valami 64xx, csak adjon képet) hibátlanul megy.
Persze a slot átnézése és kipucolása (esetleg a tápkábel ellenőrzése) az nem árt, de azt sem zárnám ki, hogy a cserekártya is halódik. -
-
Remus389
veterán
válasz
winhate #46603 üzenetére
Átnézni? Annyit tudok, hogy megpucolom majd illetve égésnyomokat keresek, rendellenességet keresek, többet nem. Pl.: Púpos kondi
Méricskélni multiméterrel nem fogok, és nem is tudok. Hol? Mit? Milyen ellenállás? Mi a jó? Fogalmam sincs.
Szerintem a kártya adhatta meg magát, nem tudom mitől, simán youtube-oztam mikor lefagyott az egész. Még az is lehet hogy, és ezt komolyan mondom, egy hangya/bogár okozhatott zárlatot, és persze elégett. Mintha lett volna ott valami trutyi.
Rosszul írtam, a középső slotban volt a Radeon (ahogy a videón is látszik), ha kapok cserekártyát akkor a legfelsőbe rakom, biztos ami biztos. Azért volt a középsőben mert hűtöm az északi hidat is azzal a fehér ventivel ami a videón is látszik félrehúzva, hogy elférjen. Lehet kénytelen leszek venni oda egy pici ventit, de valami leszabályozható csendeset, ha egyáltalán van ilyen, utálom ha zúg. Tudtok ilyet ajánlani?
Igazából passzívan is elmegy az NB, már szétszedtem, újrapasztáztam ÍGY, de játéknál+tunningnál+nyáron nagyon felmelegszik, aggasztóan. Ha az új videókártyát a legfelső slotba teszem, szükségem lesz egy kis ventire, csak mit rendeljek ami jó?
-
Laraxior
titán
válasz
MasterDeeJay #46599 üzenetére
Gtx970 volt az a bűnös
-
Remus389
veterán
Sziasztok,
Kb. egy hónapja elfüstölt a két és fél éves AMD Radeon RX 470 8GB-osom, egyszerűen valami kis bigyó megadta magát és szó szerint füstölt, lásd videó: [link]
Na mindegy, megy gariba, hátha kapok egy Vega56-ost cserébe, az faxa lenne.
Beszereztem 3500Ft-ért egy Radeon 8490-est, hogy jóképű legyen a monitor, viszont ehhez csak Windows 8.1-es driver van.
Így hát feltelepítettem a Windows 8.1-est.
Azért írok, mert tök jó, és nagyon kellemes csalódás. A windows 7-eshez és 10-hez képest, gyönyörűen működik a gép a win 8.1-gyel, imádom. Minden fluid, iszonyat gyors, nincs erőlködés, olyan mint a windows phone, szuperjó, és ugyanúgy van asztal, aero is van, egyedül a start menü kicsit gagyesz, de oda ritkán megyek, de megszokható. C6 bekapcsolva, csendes és iszonyat gyors a gép ezzel a rendszerrel.
Arra gondolok, hogy a windows 10-esbe beépítettek valami lassítót az öreg procikra, de a 8.1-esnél nincs ilyen.
Erre gondolok: [link]
Ha van kedvetek, próbáljátok ki a 8.1-es windowst, lehet az való ennek a platformnak. Gondolták, úgyse használ senki 8.1-est, abba nem építünk "öreg proci-lassítót"
Ja, még egy kérdés. Nem lehet hogy az alaplap nyírta ki szegény Radeon-t? A lap 2011-es, nem lehet hogy adott neki egy kis plusz feszkót? Gyanús mert beraktam a 8490-est ugyabba a slotba, pár napig jó volt, aztán egyszercsak nem akart indulni, végül eggyel lejjebbi slotba raktam és akkor méltóztatott elindulni. Lehetséges ez? Vagy csak egy pók(hangya, bogár) okozott zárlatot, amely épp arra mászott?
Attól tartok beraknék egy vadiúj csúcsszuper cserekártyát, aztán elfüstöl az is
Mert csak a legfelső slotba tudom rakni a hely miatt, kell a hely a hangkarinak is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest