Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
bucihost #49398 üzenetére
Üdv !
Szerintem érdemi volna a csere, minél kisebb bekerülési költség mellett. A példában felhozott CPU erősebb minden téren a meglévőnél.
Hogy a Z400 most mit ér, azt én nem tudom.
Gondolom sima ramok vannak most benne, minimum ECC-s ram támogatott kell legyen a Xeon mellett, érdemes utánanézni hogy így van-e, illetve hogy REG ECC megy e benne... ezek piszok olcsók, de nagyon meg kell nézni hogy milyen való bele. -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Offba rakom mert csak félig tartozik ide. Van egy z400 as gépem, X5675 procival, 12gb ram, ssd, rx570 4gb vga. Alap dolgokra, kisebb játékokra használjuk. Viszont a memória kezd kevésnek bizonyulni, sokszor elfogy. Mivel foglalt minden slot, így az összes modult cserélni kellene min 4gb-ra. Sacc 20-25 Körül jönne ki.
Jött az ötlet, hogy a komplett gépet cserélném, és megakadt a szemem a z420 szérián, ami már s2011.
Ahogy nézem az támogat akár erősebb procit is (pl. E5-2690 V2 10 mag 20 szál).
Valamint azokat már 32Gb memóriával is dobálgatják, ami bőven elég lenne.Szerintetek lenne értelme a cserének? Ha igen, a z400 kb mennyit érhet most a használt piacon?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Remus389 #49395 üzenetére
RX 4xx/5xx ment nekem eddig bármiben is, még DFI Lanparty NF4 Ultra lapban is, konkrétan egy Sapphire RX 550 Pulse-t hajtottam meg W7x64-el.
Kihajcsa/nem hajcsa:
Ha nem CPU heavy a game hanem kell a GPU erő inkább, akkor szerintem érdemes mellé tenni amit elhajt a lap.#49396kenand:
Az R9 még az RX4xx előtti cucc, naná hogy mene mindenben iss. -
kenand
veterán
Mi Mi8/(R9 nano)-t használunk x58-cal, működik vele. akkor jó vétel volt....
-
Remus389
veterán
válasz
Thom95 #49394 üzenetére
AMD vonalon úgy tűnik hogy míg a Vega56-tal és Vega64-gyel, vagy az RX580-assal nincs különösebb probléma ha berakod (ez saját tapasztalat), addig a Vega VII-essel vagy az attól újabbakkal (5600XT) már igen. [link]
Úgy tűnik Nvidia vonalon viszont a GeForce 20xx sorozattal még tovább lehet menni.
Kérdés hogy mennyire érdemes, mennyire hajtja ki. -
Laraxior
titán
válasz
Remus389 #49389 üzenetére
Csak siman betettem es mukodik, de idokozben mar elvitték, mert fent volt ebayen, helyette lett bent egy 1080HoF. De ezen amugyis tesztrendszer van, mar mindenfele VGAt megert mar
neha el sem indul, de htpcnek tokeletes
Gondolkodtam rajta, hogy veszek valami mini pc-t, az igaz gyorsabb lenne, de akkor nem lenne mivel molyolnom -
jokeph
nagyúr
válasz
Remus389 #49389 üzenetére
Radeonjaim simán mentek az X58-as Asus P6T Deluxe-ban. RX 550 és RX 460 valamint R9 380. Ez mind UEFI VBIOS-os VGA.
Persze, lehet csak mázlim van.#49388Laraxior: hát, nem kicsit.
Legalább annyira, mint amikor bedobtam az RX 550-et a DFI Lanparty NF4 Ultra-D lapba.
Sajna, x86-os W7 volt fent, a min driver a W7x64 lenne, XP esélytelen. -
Laraxior
titán
Egy kicsit megszaladt a VGA a korral
-
Remus389
veterán
Valaki aki kipróbálta ilyen géppel a Cyberpunk 2077-et és hogy fut?
-
Vladi
nagyúr
Ah, az csak egy példa volt. Lassan formálódik, hogy mi is kell. ws az biztos, én nagyon bírom ezeket a xeon rendzsereket. Például baromi olcsó bele a ram. Egyik hirdető 5000 forintonként rak bele 16 gigát.
A ram az 16-32 giga legyen.A cpu kb így néz majd ki:
max 100 watt
6 mag
passmark szerint pedig:Single Thread: 2500-2800
CPU Mark: 6800-14000Asszem így. Ha lehet a gép hdd és gpu mentes legyen, mert az van illetve külön kell majd megvenni.
Egyelőre eddig jutottam, úgyis csak tavasszal tudom majd megvenni.mod: poénból bedobtam a tesztbe a jelenlegi asztalimat: link.
-
Vladi
nagyúr
válasz
arabus #49376 üzenetére
Mint például, ez egy remek példa.
Valami ilyesmi lesz.
(#49375) zsid:
Egyel lejjebb amit ajánl srác, na az a lépték. Amit mutattál procot, önmagában drágább, mint ez az egész gép.
Egyébként azt értésétek meg, hogy nem teljesítményt keresek drágán, meg nem teljesítményt olcsón, hanem egy bizonyos játékhoz egy gépet a lehető legolcsóbban. Ráadásul nem 4k fullban, hanem 720p-n menjen elfogadhatóan. Ez a feladat.
-
zsid
senior tag
Az a korszak szerintem már elmúlt. Ezt a duál 2680 V4-et egy mezei i5-13500 vagy egy Ryzen 9 3950X megeszi ( általános dolgokban ). Harmad áron jó lenne az a Z640
-
zsid
senior tag
Van valami különleges igényed ami miatt Workstationt keresel?
Néhány éve az olcsón elérhető LGA2011 nem volt rossz vétel, de azóta a piaci verseny miatt annyira felgyorsult a fejlődés a processzorfronton, hogy a régebbi csúcs WS-ök már szinte csak elektromos fűtőtestnek jók.
Van 4 Westmere processzoros szerverem, a 80 threadet a Ryzen 7 3700X lenyomja, 520Watt helyett 84W-ból
-
Vladi
nagyúr
Ah... szegény embert az ág is húzza... úgy fest ez korai modell, csak x55xx procoknak.
Persze megnézem még tüzetesebben, mert beüzemelni még nem tudtam.
De lehet b terv lesz és ezt aladom és veszek jövő tavasszal egy későbbi worksationt. pl: hp z640. most olyan 150 alatt lenne e-bayről. Van esetleg ennek is topikja? Vagy tudtok ajánlani egy jó kis workstationt kb ebben az árszintben?
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
A helyzet a következő: van egy elfekvő z600-asom. El akartam adni, de meggondoltam. Azt olvastam valahol, hogy van rev1 és rev2 változata az alaplapjának. Elvileg a 2-es egészen sok xeon procot támogat, mint x5670 például.
Namármost a jövőre megjelenő stalker 2 alá keresek gépet. Azt írja minimumnak, hogy
AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
Ez utóbbit ha összehasonlítom: link.
Elvileg egy jó 10%-al gyengébb, mint a minimum. viszont 2-t lehet belőle berakni a gépbe ami e-bayen valami 5000 forint párja.Mit mondtok két ilyen proccal lesz eselyem a stalker 2-re? Elég a minimum beálítás 720p felbontás mellett, csak mennyen.
-
Thom95
tag
válasz
Laraxior #49365 üzenetére
Csak a váltás mellett tettem le a voksom. i5 10400f-re rámegyek szerintem.
Jó cuccos, meg tetszik ez a platform, de meggyőztek, hogy frissítsek. (Időközben az r920x helyett lett egy 5600XT is). Szóval ugyan itt x58 deszka 24GB rammal gazdát keresNosztalgiáztam egyet, megyek tovább
A sok segítséget meg köszönöm, amit kaptam.
-
Laraxior
titán
Elindulnak ezek az alaplapok 20 pines alaplapi csatival?
24+4 helyett csak 20+4?
Semmi extra OC, csak default, hogy jó-e az alaplap, aztán megy is vissza a dobozba, csak már nincsen több tápom#49363 Thom95 Ha 4.4-4.6GHz-en használsz egy 6/12-es CPU-t, az bőven elég lehet 1080p game-re, mondjuk egy 1080Ti/2070 társaságában is
Persze nem ilyen karcsú léghűtővel. -
Thom95
tag
Első körben így állok a cuccossal
-
Thom95
tag
-
Cingi1979
tag
válasz
Laraxior #49359 üzenetére
Tavaly nekem mákom volt! Hírdette az eladó hibásnak mert beázott. Gondolom azért mert vízhútéses volt. Gondoltam ennyit akkor is ér ha csak a proci és a ramok működnek. Megvettem fix áron. Dobozos volt kiegészítőkkel együtt! Megjött a csomag kipróbáltam a ramokat másik gépben és működtek. Kicseréltem a procit egy E5 1650 V2-re és megpróbáltam indítani. Semmi
Ventik felpörögtek és 00 kód a kijelzőn. Kínlódtam vele kb 1 órát de nem akart indúlni. Már lemondtam róla. Aztán valamiért arra gondoltam átkapcsolom a bios2-re a lapot. Indítom kódok sorra futnak láss csodát megjelenik a monitoron a ROG logo
. Elindúlt a lap és azóta is tökéletesen működik!
-
Laraxior
titán
válasz
Thom95 #49360 üzenetére
Ha hűtöd aktivan az alaplapot (eszaki, deli hid, ramok es kornyeke) akkor szerintem eleg sokaig kihuzhatja egy lap. De hat nem nagyon ismeretes ezeknek az eloelete.
Nekem HTPCként is egy UD7 uzemel a 980X-el, igaz alaporajelen, HTOffal, hogy ne szaladjon el a fogyasztas. Olyan 110W korul megall igy filmezes kozben. -
Thom95
tag
válasz
Laraxior #49359 üzenetére
X79-et itt is láttam most aprón 4820k volt benne, lappal mindennel 20k.
1080Ti meg 5700XT között vacilálok én is, amiket írtál azok meg igen jó árak, tehát ezek tényleg filléres cuccok, nekem is valahogy 45 ezer körül állt fel a 6 mag, jó lap és a 24 giga ram, ennyiből egy gagyi am4-es lap és egy ryzen 5 3600 talán ki jön, de az se biztos. Ram meg még sehol. -
Laraxior
titán
válasz
Thom95 #49358 üzenetére
Egy 1080Ti-vel, vagy inkabb 2070-el, meg X58al vigan el lehet lenni... csak hat az X58 nagyon regi cucc, sokat fogyaszt, bar az is teny, hogy ennyiert nem tudom milyen ertelmes rendszert lehet osszerakni a mai arakkal.
Konkretan 99€ volt ez a lap, ha kellene bele egy CPU, akkor a W3680 is filleres tetel, a ramok is kb hasonlo arakkal operalnak.
Tudok 55€-ert komplett X79 rendszert, siman be is huznam, de csak szemelyes atvetellel, es fent van Hamburg mellett, Frankfurttol oda vissza legalabb egy ezres -
Laraxior
titán
Kb. 10 éve figyelgetem őket, de valahogy sosem sikerült beszerezni, még az UD9 is hamarabb meglett, mint ez.
Pedig a Giga ritkább...sokkal.
-
Thom95
tag
válasz
ricsi99 #49355 üzenetére
Nem. Rufussal csináltam. Letöltöttem egy eredeti Windows 11 Pro-t, amit megcsináltam ugye pendrivera. Amíg Sata 3g-n volt az ssd csatlakoztatva az alaplapra csak arról volt hajlandó bootolni, a pendrive nem érdekelte. Biosban letiltottam mindent kivéve a Bootolandó pendriveot, akkor is az ssd-ről bootolt. (Érdekes anomália, még mindig nem értem miért. ) Ezek után lehúztam a sata3g-ről a cuccost, majd tudott is indulni a telepítő.
Telepítőben visszatettem, Sata 3g portban nem engedett telepíteni, viszont sata 6g porton igen, (az alaplapon 6 sata3g van nekem és 2db sata6, tehát egész biztos, hogy számít neki a vezérlő). Onnantól minden simán ment, akkor indultam a csajszival játszani, majd mire jöttem már kész is volt majd nem. Rendszerben meg beírtam a megvásárolt Licencet és ennyi a történet. Gondolom akkor a Rufus a kulcs. -
ricsi99
addikt
válasz
Thom95 #49354 üzenetére
Ha rufus-al készitem a pen drivét akkor egy core-2 es gépre is simán felrakom.
Ennek semmi köze a sata vezérlöhöz... olyat már láttam /nekem is volt ,hogy nem ment az adott ssd a régbbi vezérlőkön
Ha a rufussal elkészitett pendrive-böl csinálok 1 egy iso-t ... és utánna azt használom akkor bármely pen-drive os vagy akár cd-röl is simán telepithető...
Tehát te az ms oldaláról lehúztad a friss iso-t és az ment fel? -
Thom95
tag
válasz
ricsi99 #49353 üzenetére
Passzolok, telepítés közben a lányommal játszottam, sata 6g-be bedugtam az ssd-t utána már tudtam bootolni, onnantól mint egy szokványos windows telepítés, (nyilván partícionálás stb..) mire ideértem már a billentyűzet kiosztását kellett megadnom meg a szokásos dolgokat, pár percre rá már ment is a rendszer. Szerintem ez az egész csak egy szájkarate a Microsoftnál, generációt nem ellenőriz, amint fenn volt a windows jelezte a tpm-et, amivel nyilván tisztában voltam hogy nincs bezártam és azóta nem is zaklat. (De másnak is felment pl. 3. genre, pont velem párhuzamban írták)
Jelenleg is erről írok. -
Thom95
tag
Ez is sikerültnagyon szépen fut, talán jobban is mint a win10, bár lehet csak placebo
-
Laraxior
titán
Ebayen... Mondanom sem kell, hogy olyan árban is menne, amilyen ritka
Egy bő középkategóriás Z790 alaplap árában
-
Thom95
tag
válasz
Laraxior #49342 üzenetére
Az nagyon jó hír akkor, azért választottam ezt, mert volt fenn még Giga is aprón, de attól sokkal felszereltebb és “korszerűbb” árban pedig ugyan annyi volt. Eddig első nap minden alapon, full hibátlanul fut a konfig. Holnap lehet megnézem ezt az alulfeszelést, meg 1-2 gamet. Jelenleg i5 760-hoz van viszonyítási alapom, tuti érezhető lesz a különbség, bár jön a kompromisszum, hogy a 270x-es Radeon gyenge lesz mellé
-
Thom95
tag
Sikerült beröffenteni a cuccost, simán megy xmp-vel a 6x4 1600-on, asus p6x58d premium van alatta, egy bios update kellett, mert 2/4-be látta a procit, de megy már a 6/12
egy vga kell majd még, mert az r9270x nem gond neki
Proci nincs piszkálva, így a hőfok is nagyon sima, inkább alulfeszelném ameddig engedi, bár előtte lehet megnézek egy oc-t, hogy mit megy ésszerű keretek között
-
Czmorek
aktív tag
QPI-nek milyen feszeket adtok?
-
Laraxior
titán
Ez a platform amúgysem a magas memória órajelre van kitalálva. Nem is nagyon szereti, nem is nagyon tudja. 1600 körül megy mindenféle rammal, de felette... eléggé megterhelő az alaplapnak, és kívánja a hűtést pluszba, bár meg kell hagyni, alapórajelen is az X58 eléggé meleg.
Persze van nekem is 2000MHz-es profilom 3x2GB-al, de azért 3x4GB, vagy 6x4GB, azért már nagyon leterheli. -
mpierre
veterán
Főleg a giga lapok hajlamosak erre. Olyan ismerősek ezen gondolatok.
A rammal kapcsolatban némi plusz feszt igényel pár részegység, de nem lehetetlen, ha 6 modul van bent. Sőt! Kapacitásban sem kell egyformának lennie. (Értsd pl: 3×2GB + 3×1GB) Elsőre a 3 modul simaliba.
Thom95: Küldd meg az 5700XT-vel. Marad bent pár fps, de tuning kelleni fog.
-
rgqjx
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #49331 üzenetére
+
Szerintem minden feszültséget érdemes kézzel beállítani. Semmit sem 'auto'-n hagyni, minimum normalon legyen, vagy pontos értéken. (Néhány alaplap hajlamos túlfeszelni ezen a platformon)
Meg ugye north bridge hajlamos melegedni, szóval érdemes a hűtésére figyelni. -
Thom95
tag
válasz
Geri Bátyó #49331 üzenetére
Rendben, megnézem, minden infó jól jön, köszönöm!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Thom95 #49328 üzenetére
Én Czmorek ellenében azt mondom, hogy a 3 modullal jobban fut a rendszer, de 6 modullal sincs gond.
Viszont, ha elfogadsz egy javaslatot, ne használd az XMP-t. Nálam brutálisan megemelte az uncore feszültséget. Inkább manuálisan állítsd be a memóriát.
Másik javaslat, hogy teszteld ki a procit 160-as BCLK-val (nekem a 930-as alulfeszelve is tudta) és így nem kell a memóriaszorzóval játszani és gördülékenyebb a rendszer. -
ricsi99
addikt
válasz
Thom95 #49322 üzenetére
Az ideális ha 3 db modul van
Akkor 1T, és az elméleti memória maximum sebesség
Ha 6db akkor 2T és lehetséges ,hogy automatikus beállitásokon 1333mhz-ra áll be
Szintetikus teszteken kivül szinte észrevehetetlen szerintem...
Viszont lehet kobban jársz valami xeon procival.... valós + 2 mag többet dob a sebességen mint bármely memórisebesség büvészkedés -
Thom95
tag
Sziasztok!
i7 980-al épül itthon egy ilyen retro játszós konfig.
6x4gb 1600-as corsair xms3 lesz mellette, több helyen olvastam, hogy a memória vezérlő belassul tőle!? Nem akarok semmi komolyat, pár gamet tesztelni (régebbi/újabb) ott is jelentkezhetnek ebből adódó anomáliák? Köszönöm az infókat előre is! -
tothd1989
tag
válasz
bucihost #49320 üzenetére
"Drága", nem - vagy kevésbé bővíthető illetve nem tudok rajta futtatni kiszolgálókat...
Igaz a leírásból kimaradt, de jó lenne az okosotthont (apropó, ha esetleg valaki tud segíteni eon "okos" villanyórával kapcsolatban segíteni, szívesen veszem) is egy helyről vezérelni. Amúgy az ml350 alatt egy 450w-os táp volt, nem volt nagy étvágya akkor sem amikor asztali pcként funkcionált
De tldr, elment a téma offba, én alapvetően az iránt érdeklődtem, életet tudok e lehelni szegény párába. -
tothd1989
tag
válasz
ricsi99 #49315 üzenetére
File szervert szeretnék, amin mennének a telefon (kép/videó/telefonszámok stb) mentések illetve a random programjaim forráskódja, meg persze a letöltött filmek/zenék. Tehát NEM játszani kell, arra ott az aláírásomban található szörnyeteg
Itt tényleg alapvetően az a bajom, hogy a random "állásidőben" is képes elromlani - most az utolsó nekem állt kb 4-5 hónapot kikapcsolt állapotban, 1x kapcsoltam be, amíg kapott egy hdd-t és felraktam rá a windows10-et.
-
tothd1989
tag
Megmondom öszintén, erősen gondolkom. Azon az áron amivel hirdeted, már egy am4 konfig kijönne (proci, táp, talán még ram is akad hozzá itthon: tulajdonképp egy alaplap kellene) és itt már a megbízhatóság felé billen inkább a mérleg (hiába lenne nyers erőben jobb a tiéd). Közel 200000ft-om bánta a 1366-os platform és talán fél évet tudtam használni
-
tothd1989
tag
Cmos reset megvolt, ugyanazt produkálja. Annyit vettem még észre, hogy a 2.ik processzor memóriafoglalata mellett levő ledek villognak, ez nem tudom mennyire releváns, mert kevesebb led van mint a slotok száma. Kezdem azt érezni, hogy ez kapa, úgyanígy jártam a T5500-ammal is 2x egymás után.
-
zsid
senior tag
válasz
tothd1989 #49310 üzenetére
â ¢ Turn the server off and unplug it. Take the case off.
â ¢ Locate the System Maintenance switch on the system board.
â ¢ Turn the switch # 6 on the switch (System Maintenance Switch) to ON position
â ¢ Cycle the server power up and down.
â ¢ Reset the switch to the off position.
â ¢ Restore power and reconfigure the system (set the date and time and other configuration). -
tothd1989
tag
Nem próbáltam, mivel a korábbi működtetése során kiderült, hogy egész egyszerűen nincs az a böngésző ami betöltené az iLO-t, hitelesítési hiba miatt. Esetleg ha vmwareben felrakok egy XP-t az ie6 talán behozza. Linuxon ugyanolyan fejlettek a böngészők, szerintem az vakvágány. Cmos resetet, hogy csináltál? Elem kivesz és áramtalanít?
-
zsid
senior tag
-
Laraxior
titán
Kicsit redukaltam a rendszert, a GTX590 helyett bekerult egy GTX580, de basszus, igy is kb alkalmatlan filmnezos, haziszerver, htpcnek... 200-250W idle, illetve egy sima hd film lejatszaskor
-
tothd1989
tag
válasz
ricsi99 #49304 üzenetére
Persze, a ramokat, raid cachet kivettem - beraktam. Sas "keretet" is lehúztam illetve a hdd-t is, illetve vga csere is volt (gt710, gt240 vagy valami nagyon hasonló). Tehát összeségében a kötelező körök megvoltak. Felzúg, egy pillanatra zöld lesz a második led és átvált pirosra és elkezd villogni. Egyedül az iLO-t nem tudom csekkolni, korábban próbáltam, de valami hitelesítési hiba miatt nem is lehet eleve elérni a gépet.
-
tothd1989
tag
Sziasztok! Végül nem lett eladva az ml350-em, és pár hónapig megvolt pihenve mert lévén akkor még tré volt a villanyhálózat - inkább nem röffentettem be a szervert. Azóta, a villany meglett oldva, illetve égető szükség lett extra tárhelyre - tehát beleálltam a műveletbe.
A gépben 2x e5630as proci van, illetve 6x4gb ecc ram és integrált vga (gondoltam úgyis headless fut, felesleges bele). Többszöri indítás után a windows 10 dobott egy bsodt (DPC WATCHDOG VIOLATION) amit némi keresés után a vgaval hoztam összefüggésbe, ami életszerű is lehet mivel ezer éves hardver. Tehát tettem bele egy gt710-es vgat és azóta nemhogy a rendszer nem áll fel, de maga a gép sem indul, csak felzúgnak a ventillátorok párszor majd leáll. Tápellátást jelző (legfelső) led zöld, az alatta levő (hibajelző) pirosan villog, a lan szintén zöld. Próbáltam több órára áramtalanítani, gombelemet is kivéve - nem vezetett eredményre. Félek megadta magát az alaplap/táp - és egyik cseréje sem megérős. Tipp, vélemény, hogy mit érdemes megpróbálni (alkatrészeket bemérni nem tudok, nincs hozzá eszközöm) ? /Tudom, hogy van a fórumon nem indul a gépem topik, ecetera, de a 1366-os platform nem annyira általános, tehát esélyesen itt előbb kapok használható információt/
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest