- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
Ha vki Sennheiser HD25-1 II fejest keres, ez most elég jó vételnek tűnik.
-
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #8048 üzenetére
Egy 600-as mellé beraksz mondjuk egy 16-ost, lehet csak nem veszed észre, de elvileg halkulnia kell.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
tikshow #8047 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyértelmű... Sőt!
Van olyan eset amikor ha egy nagyobb impedancia mellé raksz egy kisebbet és az erősítés le tud adni elegendő áramot akkor a frissen bedugott kisebb (persze ha nem nagyon rossz érzékenységű) hirtelen nagyon hangosan fog szólni a másik viszont változatlanul! -
tikshow
addikt
válasz
seederking #8044 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen az elosztó vége, a lényeg, hogy halkabb lesz sokkal, ha egyszerre kettő van belekötve.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Azért mert nem aranyozott miért romlana??? Az a kb 50-100nm vastag arany ami ezeken van aztán nem szól bele a hangzásba... Azért van rajtuk, hogy ne oxidálódjanak és így ne változzon a kontakt ellenállás. Elméletileg a nikkel ötvözet bevonatok ugyanúgy megfelelnek a célnak nem ezért fogsz hallani különbséget... Hanem a hulladék csatlakozó és hulladék kivitel miatt...
Ha tudsz forrasztani vegyél inkább 2 db jack female csatit és 1 sima male csatit azt megfelelő 10 centis vezetékkel és zsugorcsővel csinálj egy szépet
Ha nem tudsz akkor ajánlom egy jobb rendszerhez egy értelmes osztó vételét lehet, hogy az a horribilis ár nem is olyan rossz vétel ebből a szemszögből
Sima mobil mpthree+ olcóbb fejes/füles mellé jó ez is csak félévente kell egy darab ha gyakrabban használod. -
Deadzone41
őstag
válasz
[link] én innen rendeltem annó egyet, válasz nélkül küldtek egyet ingyen
. nem tudom véletlenül-e, vagy csak jó napjuk volt. ^^
-
seederking
őstag
Üdv
Nem tudjátok ilyet hol lehet beszerezni?Tecskóban elfogyott Media-ban csak kábeles hosszabító van és irreális áron.
Még egy kérdés,nagyon romlani fog a jel amiért nem aranyozott az elosztó? -
DBAtti
aktív tag
válasz
contaxg #8037 üzenetére
Találkozón jó lenne összevetni egy 235-el, ha már egy árban vannak.
A fülpárna vastagság hol hiányzik? Ha jól látom merevek a kagylók. Felül gyanítom, hogy engem nyomna, de majd valamikor kiderül.
Azért sokkal stílusosabb, mint egy bícc kópia... szintén a 235-el vannak (szépség)versenyben -
Segesdy
tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék fejhallgató ügyben, leirom a kritériumokat.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
- Itthon.
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, játék, esetleg film
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Nem akarok sokat költeni, de 5000ft körül.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Mindegy.
Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem fontos a mikrofon.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Ne recsegjen ropogjon, szép basszus legyen benne, nem kell olyan ami lerázza a fejemet, de azért legyen benne szépen mély.
Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop -
contaxg
veterán
Panasonic RP-HTX7-nak ajánlott plecsni!!
Kellemes V-karakter enyhén zárt(dobozos) karakterrel. Elsőre azt mondtam, hogy ez még a DT1350-nél is jobb...de aztán mégsemEzeken az árakon nagyon jó!! Ami nem tetszett: egy picit lehetne vastagabb a fülpárna és talán ez a retro külső már egy picit necces.
-
PuMbA
titán
válasz
#56474624 #8032 üzenetére
Hát ez lehetséges. Én amikor próbáltam a DT235-öt azt hittem, hogy sokkal jobb lesz, de ahogy feltettem és benyomtam valamit egyből azt gondoltam, hogy jézus mária
Nagyon agresszív, nem pihentető hangja van szerintem. Ennél már csak a Grado SR225 volt agresszívabb nálam, de azzal ölni lehet
-
Vasinger!
nagyúr
Ausztriából érdemes fejhallgatót venni? Megy ki ismerősöm oda, aztán ha netalántán van valami jó bolt mondjuk Bécsben, ahol olcsón lehet kapni, akkor lehet megkérem, hogy nézzen be oda.
-
törölt tag
Asszem pityu írta annak idején, hogy nem tetszik neki a dt235 magasa. Most hogy hosszú idő után újra meghallgattam (apámé egyébként), tényleg van valami fura benne. Jó, annyi pénzért az lenne a megdöbbentő, ha semmi baja nem lenne, de most határozottan jobban feltűnt, most már elhiszem, hogy valakinek ez hosszú távon fárasztó tud lenni.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
szakibá... #8002 üzenetére
Igen, mondjuk állapotfüggő. Láttam már olyat, hogy fekete retek volt a szürke Beyer párnán. Lehet azt már nem is mosnám...
Ha csak szivacsa van benne -és mi más lenne még?- akkor valóban nem károsodik, nem tudom készül-e olyan spéci anyagból tömés, ami érzékeny a nedvességre, de elképzelhetőnek tartom, előtte nem árt megnézni közelebbről, hátha mondjuk karton és papírmasé az egész. -
törölt tag
válasz
Killer01 #8016 üzenetére
Én is a Beyert javasolnám, azzal elégedettebb lennél. A listádon levők közül a Sennheiser HD219-cel foglalkoznék, annak illene legjobban az igényeidhez, és egyébként is elég jó ár-érték arányú. A tónusa nagyon jól illik a rockzenéhez, ráadásul úgy, hogy eközben puha marad a hangja. Kellemes és ügyes a HD 219, egy kicsit torz(ított)abbnak érzem az átlagosnál a hangját.
-
-
Eagle16
addikt
Oké. Az a baj hogy nincs referenciám hozzá, ezt a mostani Philips-et használom már vagy 8-9 éve...előtte meg nem is volt semmim
Szóval nem tudom mi a jó. A fülhallgatóm meg a hangfalaim egészen jó darabok, de azokat ugye nem tudom egy fejhallgatóhoz hasonlítani.
Amúgy még itt is meg lehet rendelni: [link]
Ha a mostani helyről nem hozzák ki, akkor itt még megpróbálom majd.
-
ntomka
nagyúr
Egész magasorientált az 1840 párnájával a 440.
-
Bodz
nagyúr
-
Killer01
őstag
Sziasztok,
15 k-ig keresnék elfogadható hangminőségű zárt és kényelmes sztereo fülest otthoni használatra. Jobbára keményebb zene a favorit akár némi klasszikus beütéssel (Nightwish, Tiamat, Evanescence; + folk metal). Ezek közül van számomra megfelelő?:
SENNHEISER HD 201
MAXELL Audio Wild
GENIUS GHP-04DJ
HERCULES HDP DJ M 40.1
MAXELL Pro Studio HP6000
SENNHEISER HD 202 II
SENNHEISER HD 205
SENNHEISER HD 219Vagy más javaslat?
-
Eagle16
addikt
Nos ilyet ne rendeljetek innen, mert nincs
Én szerettem volna egyet, de állítólag nincs az egész országban...ki is veszik majd a kínálatból.
Úgyhogy most nem tudom mi legyen, itthonra kéne egy jó fejes zenehallgatásra (mindenféle), filmnézésre.
Circumaural kellene, nagyon fontos hogy kényelmes legyen és jól szigeteljen. A használttól sem ódzkodom, max. 15k körül...Audigy 4 van hozzá a gépben.Most egy HP200-as Philips van, ennél szerintem akármi jobb hangminőséget adna. Kényelmes, csak épp el van törve és egyáltalán nem szigetel.
-
fi:zi'k
nagyúr
Észrevételek a céltopikba mehetnek.
-
ntomka
nagyúr
Mindkettő! Most jött meg a múltkori reklámáras SRH440. Megmentettem az apróhirdetések enyészetétől.
(#8005) Vasinger!: Az most pont ez.
Erősen filózom rajta, hogy SRH1840, SRH440, K551 huss és beboltolok egy HE-500-at helyettük.
Úton van franciahonból egy Grado L párna pár is a HF2-höz, meg majd meglesz a kábel is valamikor, és azt is szépen kipofozom kicsit. Megérdemli, asszem az eddigi legjobb fejhallgatóm minden hibájával együtt.
-
ntomka
nagyúr
Már megint túl sok fejhallgatóm van.
-
krisztian7
tag
Akg k401-ről mi a véleményetek? 20ezer körüli áron megy. sokan a kedvelt k501-hez hasonlítják. Ezt néztem ki a shure srh440 mellé amit szívesen meghallgatnék rock,jazz zenén. Mindenképp a kényelem ami kicsit az Akg felé húz, mert a a saját akg k518-ból kiindulva ez is fontos számomra.
-
szakibá...
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest