-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi94
senior tag
válasz FrigoCoder #8495 üzenetére
Igazabol engem pusztan az zavar a 681-ben, hogy sziszeg. Egy zongoraszolo peldaul teljesen hallgathatatlan vele. A gyorsabb ezeneknel nem zavaro, viszont klasszikus es jazz zeneben nagyon idegesit.
Legyen szép napod!
-
Bodz
nagyúr
válasz FrigoCoder #8495 üzenetére
Na neee, visszalépés az M50?
-
FrigoCoder
csendes tag
-
Zoli133
addikt
Próbáltam mindet (valahol van egy még befejezetlen cikkem is róla ).
Kényelemben a 840 és 940 párna is hatalmas előrelépés,
Hangban a 840 párna V karaktert csinál a 440ből, kicsit háttérbe is kerülnke a közepek. )40 párna ezt helyrehozza, kicsit világosabb (betudható, hogy szövet nem műbőr) illetve a középtartomány is a helyére kerül. Én a 940 párnát ajánlanám, bár mint mondtam kicsit nagy, nem feszül fel stabilna, de ha felvetted akkor már nincs vele baj."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
krichd1
addikt
-
matyi94
senior tag
Sziasztok! Jelenleg egy modolt Superlux 681b-t hasznalok, de mivel zajos es nem szigetel rendesen, keresnek egy zart fejhallgatot utcai es benti felhasznalasra, hangban nem igazan szeretnek kompromisszumot kotni, elony lenne ha telefonrol ki tudnam hajtani, de nem lenne gond a nagy impedancia sem, mert egy Fiio10-el hajtanam (elvileg ezt a telefonomra is ra tudom varazsolni). Elsore a Digitech pro monitort neztem, de ezt nem igazam talaltam,, csak jaycaron, onnan pedig nem tudom, meg lehet e rendelni. Szoba johet meg esetleg a dt770 es az ath m50, arban ezek nekem huzosak, de ha meger ennyit a hangjuk, akkor raaldoznek ennyit is. Szivesen fogadok barminemu tanacsot es otletet. (Mind a harom fejhallgatorol eleg sokat olvastam mar, viszont egyeb alternativakkal nem igazan vagyok kepben.)
Elore is koszi.
Udv. MatyiLegyen szép napod!
-
MrWelsh
csendes tag
sziasztok, magtort a vezetek az edes egyetlenemben(skullcandy hesh 2) es nem talalok oldalt, ahol lenne male to male jack, az sem segit, hogy csak a slim megy bele.
Valami otlet, hogy honnan tudnek ilyet szerezni? -
kuntics
aktív tag
hello
Miben különbözik a shure srh840 párnája a 440étől?Egy 440-est vettem a múlt héten és sok helyen a 840 párnát javasolják mellé.
-
szakibá...
senior tag
válasz FrigoCoder #8479 üzenetére
Ez egy reklám, amivel a Starkey hallókészülékekkel foglalkozó vállalkozás reklámozza a Cetera nevű algoritmusát, amiről fogalmam sincs, hogy mire jó egy hallásjavító esetén. Az viszont kiderült, hogy a felvétel ekészítéséhez felkérték a QSoundLabs nevű céget, ahol foglalkoznak virtuális 3D-vel. Nyilván van műfejük is a fejlesztések segítéséhez. Azt elhiszem (tudom), hogy egy-egy hangforrás helyét szoftveresen lehet változtatni a térben (sokféle megoldás létezik erre), de azt nem, hogy egy fejre húzott műanyag zacskó hangját bárki szimulálni tudja. Vagy hogy a bal fülembe súgva a meleg levegő dübbenését nehéz munkával előállítsa. Hidd el, hogy ez egy műfejes felvétel, egy ezt megközelítőt egy zseniális hangmérnök is hetekig készítene. Annyi köze van az ő meséjüknek az igazsághoz, mint egy ételfotózáson a borotvahabnak az igazi tejszínhabhoz.
[ Szerkesztve ]
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
FrigoCoder
csendes tag
válasz szakibá... #8473 üzenetére
Nem műfejes felvétel, Cetera algoritmus segítségével szintetizált, el is hangzik benne. Ez azért lényeges mert EAX, OpenAL vagy egyéb implementációba belerakva nagyban tudja játékokban az élményt fokozni. Gondoljunk csak az Amnesia: Dark Descent című játékra.
-
ntomka
nagyúr
válasz szakibá... #8475 üzenetére
A filmből is van rendezői változat valamint több alternatív befejezés is.
ツ Headphones on - World off
-
baluka26
nagyúr
válasz szakibá... #8475 üzenetére
Mi a vége a hangjátékban?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz szakibá... #8473 üzenetére
Nagyon jó film, Darabont Feribá rendezésében
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
szakibá...
senior tag
válasz FrigoCoder #8471 üzenetére
"Egy újszülöttnek minden vicc új"
A topiklakók régóta jól ismerik. Ha érdekel a műfejes felvételi technika, akkor mutatok egy másikat, igazából erre volna jó a fejhallgatózás. Stephen King: The Mist 3D-s hangjáték, a történetből film is készült.Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
Bib
őstag
válasz FrigoCoder #8471 üzenetére
Brutál
-
FrigoCoder
csendes tag
Dohoho mit találtam
http://media.noob.us/virtualbarbershop.mp3[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz bajnokpityu #8467 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bajnokpityu
félisten
Srácok, a fejestalis HSZeket nem akarjátok átenni? Itt szoktak véleméynekről keresgélni.
Betegség egy nap alatt 5x meghallgatni a Holdfény szonátát?
-
Intel q8200
senior tag
válasz Intel q8200 #8463 üzenetére
Most aztán hosszasan rajtam volt a füles. Szemüveges vagyok, de így is kényelmes. Az én fülemnek nagyon szépen szól.
iPhone 14 pro
-
MIFtIli
aktív tag
Milyen fülest tudtok ajánlani 20e körül?
Alapvetően gitár zenét hallgatok, de azért szeretnék mélyeket is. Nyitottat szeretnék. -
dudika10
veterán
Emiatt vissza ne vidd. Gyakorlot keznek fel perces manover.
Huzd ra a parna szoknyajat a fejhallgato peremere (korben abba a resbe) felig, majd probald ramaszirozni vegig az egeszet. Tompa, lapos, pici targgyal segithetsz. Nem kell nagyon eroltetni, fel fog az menni.
Tipikusan az a dolog, amit konnyebb megmutatni mint elmondani, de ha raerzel a technikara, akkor semmiseg.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
contaxg
veterán
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Cheesy
őstag
válasz Intel q8200 #8452 üzenetére
Láttam élőben tegnap a MediaMarktban a Sennheiser 202-t, tényleg meglepően kicsi, ráfekszik a füledre, nem éri körbe szerintem.
www.vakbelmutet.hu
-
-
Cheesy
őstag
Besz*ás ez a Szolnok... Roland hangszerbolt, volt 2 (kettő) darab Sennheiser fejhallgató, abból az egyik megbontva. Néztünk pár árat, Shure 440 30.000-ért...
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
contaxg
veterán
válasz Intel q8200 #8449 üzenetére
Hmmm...nekem nem volt gondol velük, Sőt!
10 nap után megkérdeztem (nem reklamáltam), hogy mit tudnak egy megrendelt mobilról. Millió bocs jött a válasz és visszautalták a pénz. De megkértek, ha közben mégis megjönne, szóljak, hogy nálam van a telcsi. Pénz vissza, másnap itt a telefon. Szóltam, de a pénz maradt! Magam sem értem miért volt így, de nem a hiszem hogy egy Amazon Premium tagság ilyen kedvezményeket is biztosít.Viszont az eBay már volt olyan akinek elutaltam a pénzt aztán se pénz, se árú. Vagy minden nagyon klassz a licitnél, majd amikor átautózod fél Essex-et a cuccért kiderül, hogy bocs, de megrágta a kutya...csak az a fotón éppen nem látszott.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Intel q8200 #8446 üzenetére
Az Amazon gondolom nem elég rizikós
Audio-technica
Beyerdynamic[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
válasz sultansmith #8443 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, át is néztem a kínálatukat, nem vészesen drágábbak, ahogy nézem, mint argep-en a legolcsóbb webshopok, amik mint ahogy contaxg is rávilágított nem mindig a legkorrektebbek, ha pl. garanciáztatásról (vagy bármilyen posztkonzumer kapcsolattartásról) van szó...
A postaköltség amúgy is 1000-1500 HUF pluszban, ha webshopból rendelek.www.vakbelmutet.hu
-
contaxg
veterán
Nem nyert! A Friendlyhouse közvetlenül a Shure-tól vásárol és nem vállalja az egyébként hivatalosan járó 2 év garit. De ha gondolod mutatok egy Fh-os Shure garijegyet!
Be is kellene írni az első hozzászólásba, hogy ez nem túl friendly dolog tőlük. Magyarán kerülendő kiskereskedelmi egység.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
válasz contaxg #8441 üzenetére
sultansmith
Érdekes, a gugli egyszer sem adta ki a találati listába ezt az üzletet, holnap be is megyek hozzájuk, ha megyek a hangkártyámért.contaxg
Feltételezem meg akarták spórolni maguknak a mindenre kiterjedő ÁSZF-t és egy általánosított verziót írtakwww.vakbelmutet.hu
-
contaxg
veterán
A garancia időtartama gyártónként eltérő lehet, de minimum 12 hónap.
Nem lehet, biztos! A gyári Shure gari 24 hónap
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Hazafele megálltam az általam Szolnokon ismert hi-fi boltnál (ha valaki szolnoki is van itt, akkor a Szapáry és Sütő utat összekötő kis rövid utcán lévő pincehelyiségben van (volt).
Kiderült, hogy amúgy 1 éve már elköltöztek, megszűntek. Gondoltam kipróbálok/megfogdosok pár fejest, mielőtt kiadok 25k pénzt. Ez nem jött be.
Hazafele megálltam a MediaMarkt-ban, de valami eszméletlenül gagyi a kínálat, 39.990 HUF egy Sennheiser 449...
Szembesültem vele, milyen kicsi is valójában a Sennheiser 202.Marad a webshop. Aztán vagy jó lesz vagy nem.
Holnap elvileg megérkezik a Xonar DGX-em is.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Ribi
nagyúr
válasz #71562240 #8436 üzenetére
Illogikátlan ha van benne poti, félrevezető ha nincs. Én meg erre próbáltam utalni. Mert ő bemenetválasztót keresett, nem "illogikus előerősítőt". Kasznit sem nevezzük autónak, habár annak az alkatrésze. Jelen esetben a bemenetválasztó a lényeg. "Illogikus előerősítő" pedig a poti. Amit ő keresett abban nincs poti.
bajnokpityu: na hagggyá
Passzív előerősítőnek szokták híni dobozt amiben van egy sima poti meg esetleg bemenetválasztó. Ez viszonylag ismert dolog.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még egyszer mondom, a megnevezést természetesen a szabados, modoroskodó, furcsa, illogikus nyelvhasználat példájaként hoztam fel vicceskedve, erre te vagy a második, aki felhívja a figyelmemet, hogy ez egy illogikus megnevezés. Könyörgöm, nyilvánvaló, éppen azért említettem!
Ha már komolykodunk, ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy potival még logikátlanabb erősítőnek hívni, hiszen a poti gyengít, de értelmetlen ezen logikázni, hiszen éppen a létező (szubkulturális) nyelvhasználat furcsaságairól volt szó, a nyelvhasználat bizonyos jelenségén ironizáltam. Nincs ezen mit logikázni, hogy hogyan lenne indokoltabb a megnevezés. -
DBAtti
aktív tag
válasz Intel q8200 #8432 üzenetére
Nekem az sem teljesen világos, végül e-bayről szeretnéd mindenképp rendelni, vagy itthon vennéd meg? Csak mert mire ideér sok macera, és a garancia érvényesítése is problémás. A HD 201 rettentő messze van mondjuk egy SRH 440-től, amolyan Makó-Jeruzsálem fíling.
Ha mégsem akarsz sok pénzt rá áldozni, akkor lehet budget megoldás a 201, de 5200HUF most. Volt nemrég az 3500 is. Visszagondolva rá, mondjuk 3500-öt ér, de az 5.2k-val már barátkozni kell...
Ha lehetne még normális áron találni Philips SHP 5401-et, bedobnám a listába, annak kellene 5-6k körül mennie, ehelyett csak a BestByteban látom 9-ért, meg máshol 12-ért...Így mondanám ismét a nyitott Beyer DTX910-et, vagy a kistestvér félnyitott 710-et.
SRH 440 nekem nem volt kényelmes, de elsősorban nem a párna miatt. Fel kell próbálni.
Aztán ott van még pár ezressel a 910 felett a zárt Audiotechnika ATH M40-es, egy hallgatást megér."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
krichd1
addikt
válasz Intel q8200 #8432 üzenetére
"Nagyon sokan irtak jó véleményt a Superlux HD668-ról."
A rosszakat is elolvastad ? Drágábban vennéd mint a Digitechet...ez most kiütött így éjszakára.
Ajánlva volt a Shure SRH440 is, erre most írod a HD201-et, 668B-t. Ezek kategóriákkal való visszalépés, előbbiekhez képest. Menj el vhová hallgatózni, mert ennek így rossz vége lesz, hogy átlagolt véleményezés alapján próbálsz dönteni általad soha nem hallott fejesekről.[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Intel q8200
senior tag
válasz Intel q8200 #8429 üzenetére
Több időt szántam most a forum olvasásra és ugy latom talán egy kategóriát ugrok. Nagyon sokan irtak jó véleményt a Superlux HD668-ról. Ugy tűnik ő lesz a valasztottam. 35 font ebayon.
iPhone 14 pro
-
DBAtti
aktív tag
Hát igen, nem vagyok rutinos külföldi rendelő, nekem csak a 100USD-re guvad a szemem, hogy mennyi a többi járulékos költség, azt csak DealExtreme-nél tudom pontosan, mert ott 0.
Csak ők sajnos nem nagyon foglalkoznak ezzel a kategóriával. Mindent elmond, hogy ami eredeti, annál külön ki van emelve, hogy genuine, és ők vannak kisebbségben a rájuk hasonlítókkal szemben"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
Dave™
nagyúr
válasz sultansmith #8424 üzenetére
Nem hamis, ennyi volt sokáig és most kifutóként az ára az Államokban, igaz ez nettó ár. Aki onnan szeretné megvenni, az számoljon egy komolyabb szállítási költséggel, erre +vám és áfa, a vége kb. pont annyi lesz a fentiek és a gyenge forint miatt, amennyibe itthon is kerül. B verzió a head-fi, ott meg lehet csípni 60-70 dollárért használtan, a legolcsóbb szállítás kb. 20 dollár, és ha ügyesen csinálja az ember, akkor nincs vám és áfa. Így ki lehet hozni 100 dollárból, máshogyan nem. Ezt nem hamisítják egyébként, legalábbis soha semmi nyoma nem volt sem ennek, sem bármelyik másik nagy (A, AD, W) szériás AT-nek. Az M50-et viszont hamisítják.
-
DBAtti
aktív tag
A tisztítás sokat számíthat (általában hajszálak rezonanciát tudnak okozni, vagy eldugítanak bizonyos részeket. Miután foglalkozol vele legalább 1-2 órát, biztosan szebbnek fogod hallani
Egy Audigy 2-ről messze nem mutatja a valód arcát (nekem is volt ZS, élvezhető, de igazából nagyon kevés rendes fejhallgatók alá). Erősítő + ZS már valami, de feljebb kellene lépni forrás szintjén.--> DAC + Erősítő topic
Re.: (#8424) sultansmith
Én még fake AD700-ról soha nem hallottam, elég nehéz lenne leutánozni a pántmechanizmust és az anyagminőséget.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
fLeSs
nagyúr
válasz #71562240 #8426 üzenetére
Pedig az egyik oldal "moddolása" után direkt felraktam a fejemre és elkezdtem hallgatni egy számot, és nem észleltem különbséget. Persze az is lehet, hogy így nem lehet ezt észrevenni. Annyi kiderült, hogy qrva mocskos a fejhallgatóm belseje, szal holnap ki fogom tisztítani.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
törölt tag
Hát aki ennyire botfülű... (Én is megcsináltam a MOD-ot annak idején, és elég jelentős hangzáskülönbség volt, a jellegzetességei még karakteresebben érvényesültek, és még "nyitottabb" lett a hangja. Meg is tartottam a MOD-ot, mert jobban szól úgy. Amikor eladtam, akkor se tettem vissza a szivacsokat, hanem mellékeltem a fejhallgató mellé, merthogy a vevő örült, hogy nem kell neki megcsinálnia az átalakítást.)
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz sultansmith #8424 üzenetére
Külföldön ennyi.
-
zoli03
őstag
Egyik ismerősöm holnap megy Budapestre, egyik boltból hozott volna nekem egy Superlux HD-660-at, de ma írtak, hogy csak május végén lesz nekik talán. 330-as van nekik, de az nem tudom, mennyivel szól máshogyan.
Lehetőleg a minél egyenesebb frekvenciamenet lenne jó (most egy 668B-m van, annál gondolom a 330-nak is egyenletesebb a frekvenciamenete). Erősítés tudom, hogy kell hozzájuk, de az nem gond. Vagy tud valaki olyan boltot, ahol biztosan van 660? Interneten nemigen találtam. -
DBAtti
aktív tag
Csak a 429-el, és 449-cel (velúrosokkal nem), de ezek nagyon nem érik az árukat szerintem, sokkal inkább egy DTX 910, és minden tekintetben jobb hangot kapsz. Szerintem.
Más kérdés, hogy zártak, de nálam gyenge volt a produkció. Szerintem például az AKG K512MKII is elveri őket, jóval olcsóbban (sajnos annak is kúszik fel az ára).
A 439-et nagyon tolják valamiért, még azt is el tudom képzelni, hogy javít az összképen a szövetpárna, de én mostanában már magamnak sem hiszek, nemhogy másoknak, max itt a topiclakóknak, akikről nagyjából tudom milyen az ízlésük."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
fLeSs
nagyúr
válasz #71562240 #8419 üzenetére
Anno az 555-öt asszem 27-ért vettem áfával.
Az előbb megcsináltam rajta az 595 modot, és annyit változott, hogy kifelé sokkal jobban hallani, viszont számomra zenehallgatás közben nincs különbség, szóval ennek megfelelően ajánljatok nekem, botfülűnek vmit. SZámomra a kényelem a legfontosabb és hogy ne vmi 500 ft-os fülhallgató szintjén legyenek a hangok, azt még én is meghallom.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
törölt tag
Általában itt túlárazottnak, érdemtelennek tartják őket, én ellenben mindegyiket elég jónak a maga szintjén - bár elég különbözőek-változatosak a hangkarakterüket tekintve (de mindegyikük lágyabb hangú, mint az 555-ös). Én azért nem javasoltam közülük, mert nem akartam egy ötszázas sorozatba tartozó helyett négyszázasba tartozót javasolni - annak ellenére sem, hogy némelyiknek az ára felkúszott az 555-ös "békebeli" ára mellé, de ez azért van, mert a forgalmazó árpolitikája megváltozott, és most nem nagyon vannak olyan előnyös "forintárfolyamú" Sennheiserek, mint sokáig az 555-ös volt.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
A Sennheiser 419/429/439/449-cel van vmi gond? Még senki meg sem említette őket...
-
szakibá...
senior tag
-
baluka26
nagyúr
-
törölt tag
válasz szakibá... #8409 üzenetére
Na de én éppen az (egyébként elterjedten használt "passzív előerősítő") megfogalmazás illogikátlanságára, furcsaságára utaltam, te meg kijavítod logikailag?
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Nos, hogy pontosítsam a dolgot:
otthon lenne használva, számítógépre lenne dugva az idő 100%-ában, a számítógépben pedig egy Audigy 2 van jelenleg (de talán le lesz cserélve Xonar DG-re).
használat: zenehallgatás, filmezés, játék, elsősorban a tuc-tuc zenéket preferálom (trance, house, chillout ami nem tuctuc)
rászánt összeg: 20e és 30e (tehát két típust kéne ajánlanotok)
Mikrofon nem kell.kérdés: hol lehet külön Shure 840 párnát venni? Az rámegy a 440-re?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
A Beyerdynamics DTX 910-nek mennyire tartós az a kifordítható pántja? :S Ez az ami főleg visszatart tőle.
Már majdnem rányomtam a Shure SRH-440 megrendelés gombjára, de előtte csak visszanéztem ebbe a topicba, hogy lett-e valami új ajánlás és megakadt a szemem a hozzászólásodon.
Ami lényeg, hogy egyoldali kábelezése legyen, nem akarok mindig "nyakláncosat" játszani.
Superlux HD-660 meg SEHOL nincs raktáronwww.vakbelmutet.hu
-
DBAtti
aktív tag
És milyen fejhallgatók vannak még az üzletben.. pl.:
http://muszakiwebbolt.hu/spd/HQ-HP138HF/HQ_osszehajthato_fejhallgato_HQHP138HFEz a HQ egyébként ismerős valahonnan az üzletekből, talán valamelyik nagy lánc polcain láthattam noname termékként? Lehet ezek közt is megbújik néhány érdemes darab.
Avatott szeműek esetleg felismernek OEM gyártót?"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
Ear001
addikt
-
Bobolit
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...