Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
krichd1 #42993 üzenetére
Majd holnap akkor hallgatózok, talán a Beyert és a Shure-t sikerül elcsípni, viszont az az Oppo PM-3 még nagyon új számomra. Amit még nézegettem az az A900X, esetleg A500X (utóbbit hallottam már elvileg, de nagyon halovány az emlék). Ezekről mi a vélemény, felejtsem el őket, vagy egy meghallgatást megérhetnek?
(#42997) .DLL: Inkább a hangminőség az elsődleges, ha az rendben van, akkor a méretben már tudok kompromisszumot kötni.
-
.DLL
veterán
válasz
BigBlackDog #42987 üzenetére
Ha kisebb méret előny, akkor pl. AKG K545.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Sziasztok!
Belevágok a közepébe.
Van egy Sennheiser HD 485-ösöm. Apámnak megtetszett, ezért neki adnám. Persze kell már egy új fülpárna rá.
Szeretnék valamit helyette, ami legalább olyan jól szól, de inkább jobban.
Tudnátok mondani párat, ha beleférnek a 15-20-25 ezres körbe? Ha olcsó, de jó engem nem zavar.
A lényeg, hogy circum, és vagy zárt vagy félig nyitott legyen. De inkább zárt.
Köszönöm! -
mzso
veterán
válasz
bismillah #42994 üzenetére
Van az összefoglalóban egy link ajánlott fejhallgatókhoz azokból érdemes válogatni.
Talán neked is pont jó lenne amit én akarok venni: Audio-Technica ATH-M30X.
Elméletileg hordozhatónak is megfelel. A súlya 220g, ami az igen könnyű 175g-os Retro DJ-hez képest (ami a fejemen van) nem tűnik vészesnek.
-
bismillah
csendes tag
Hello régebben kértem itt segítséget de nem kaptam.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
- Otthon, munkába menet, menet közben2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-zene, podcast hallgatás3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
- 25,000 -30,000Ft a max4.) Új vagy használt?
-új6.) Zárt vagy nyitott?
-zárt amennyire lehet ne hallatszódjon a környezet hangja.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
- nem tudok ilyet legyen szép hangja ne legyen semmiből se sok. Legyen harmonikus.Sok fajta zenét hallgatok.
Komolyzene, rock ,metal, alter rock, egy két régebbi klasszikus.
8.) Honnan vásárolnál?
-online , ahol kapható9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
-itthon pc,
-útközben, utcán telefon vagy mp3/ lejátszó (jó minőségü mp3 vagy FLAC)Amit néztem:
AKG k67 tiesto
Szóval ez vagy ehhez hasonló kivitel.
Tippek?Lényeg hogy kizárja a külvilág zaját.
-
krichd1
addikt
válasz
BigBlackDog #42992 üzenetére
Egy jól szigetelő műbőr párnás fejhallgatóba hosszútávon, főleg nyáron, belefülledhet a füle, emiatt óránként érdemes levenni.
Fentebb lépésnek ízléstől függően több minden lehet, például Beyerdynamic T70, Oppo PM-3, Shure SRH1540... -
válasz
BigBlackDog #42987 üzenetére
Akg K550, ha passzol a fejedre. Ha nem, akkor Shure 840.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Mostanában előjött a gondolat, hogy át kéne térnem fülesekről a fejesekre. Zenéből elég vegyes a felhozatal, de mindenképpen csak hangszeres zene jön szóba. Munkahelyi környezetben (emiatt minimalizálni kéne a kiszűrődő zajokat) és otthon is lenne hallgatva, illetve ha nem jelent túl nagy kompromisszumot, akkor utcai használatra is be lenne fogva. Inkább a kisebb fejeseket preferálnám, pl. az A1000X-et már nem tudtam normálisan a fejemre tenni. Fejhallgató erősítő nincs, de beszerzésén erősen gondolkozok, főleg, ha igényli a fejes. Kényelem, szellőzés miatt elsősorban a plüss párnás darabokat nézegettem eddig. Hangban mindenképpen valami kiegyenlített (esetleg enyhe V) karaktert szeretnék, de erről úgyis a meghallgatás dönt véglegesen.Árban 50e Huf környékén lenne a felső határ, használt példány is jöhet nyugodtan.
Ami az eddigi fejesek közül nagyon megfogott hang (és talán kényelem) szempontjából az a Q701, ilyen téren egyelőre ez az etalon nálam. De sajnos nyitottsága miatt kilőttem, sok minden hallatszik ki belőle.
Mit lenne érdemes meghallgatnom szerintetek? -
.DLL
veterán
válasz
Fandango #42984 üzenetére
Meghallgattad már őket valahol?
Ha nem akkor holnap fejhallgatós találkozó!
Ha igen, és belefér a keretbe akkor a 600 Ohm-os DT990 Edition az én tippem. Persze ha inkább zárt kell akkor marad a 770. Ezekre használtan is érdemes rákeresni, minden alkatrészhez van utánpótlás, és általában vigyáznak rájuk a tulajok. -
Fandango
veterán
Hello!
Mivel mar tobbszor megkaptam, hogy erdemes lenne a Sennheiser HD555-t lecserelnem, ha minosegi valtozast szeretnek zenehallgatas teren, ezert elkezdtem nezelodni mit lenne erdemes venni. Arra jutottam, hogy a Beyerdynamic DT 770, 880, 990 szeria az ami erdekelne, viszont nem tudom, hogy ezek kozul mi lenne jo szamomra (zenei stilusban minden felet hallgatok).
Az mar jo pont, hogy a DT szeria pluss fulkagylos, hosszu tavon keresztul viszont nem tudom, hogy vannak e olyan kenyelmesek mint a Sennheiser (ami akar 6-8 orat is a fejemen van).
Jelenleg PC-rol hallgatok zenet, egy X-Fi Titanium hangkartyaval, de tervbe van DAC/AMP vasarlas is, de elobb fejhallgato. -
Tulku
veterán
-
Tulku
veterán
és Szakibá:
Igen ezekre gondoltam...tökéletes..nekem egyáltalán nem mosott...na a DG az mosott sz.r ehhez képest...ezek nem...és itt a visszhangosság is modellezi hogy ott vagyunk a koncerten...
Gondolom terem akusztikával lehet javítani a hangzáson...itt már előtérbe kerül a mit hol hallgatunk szindróma...és nem az utómunkák retteneteit kell "élveznünk"...ennyi...
Én mondjuk az ilyeneket úgy venném fel, hogy közönség nincs, vagy kellő távolságban...persze az élő koncert látszatát kelti az is amikor vki orrot fúj pl...de azért nem ez a fő cél...
Távoli köhintések teljesen beleillenek...
-
mzso
veterán
válasz
szakibá... #42970 üzenetére
Valami binaurális metál nem akad?
Egyébként nem semmi ez a technika. Fülbe rakott mikrofon...
Még nem is hallottam róla. Van róla több infód? Én csak egy képet találtam amin valami fülgyilkos tüskének látszó tárgy van az ember fülében
-
MrRL19
senior tag
Sziasztok
Nem tudom pontosan jó helyen járok ,de leírom kérdésem
Milyen fejhallgatót ajánlotok filmezésre?! (laptopon, vagy hm erősítőre kötném ...) lényeg ,h "5.1" hatást vissza adja ,ha pl éjszaka filmeznék
Ár: nem szeretnék sokat áldozni rá kb 20-25k max,de alatta is érdekel !
köszönöm előre
-
Tulku
veterán
válasz
szakibá... #42970 üzenetére
és Schawo:
Hát de milyen topikban vagyunk?
Én konkrétan eladtam a hangfalas rendszerem...váltottam mikrora....
-
Tulku
veterán
válasz
schawo #42967 üzenetére
Nem kötöttem bele...mindössze ha kétmikrofonos a DG nálam található hanganyaga, akkor valamit nagyon nem tudnak...vagy el....ták a zengetőket...nem tudom...
Mert 59-es living stereo két mikrofonos Heifetz hegedű versenyek, vagy a már egyszer általam emlegetett Cantate Domino tökéletesek...számomra...
Meggyőződésem, hogy a hallgatóság megfelelően elhelyezett pontjában egy korrekt fület imitáló gömbmikrofonnal kellene felvételeket készíteni...de ezzel még a kétmikrofonos fan-ok sem értenek egyet..
-
válasz
RetepNyaraB #42966 üzenetére
Én is preferálom a kevés mikrofonost, amennyiben a körülmények azt teszik lehetővé. Azzal nem értek egyet, hogy a kétmikrofonos az alapvetően, és kétséget kizáróan előny. Ráadásul a téma eredetileg könnyűzenével (deep house, techno) kapcsolatban merült föl, ahol szinte kizárt (köszönöm, nem kérek ellenpéldákat néhány jazz felvétellel kapcsolatban). A mosott hangzás pedig pont annak írtam, aki azt gondolta, hogy szereti a kétmikrofonos felvételeket, aztán tudtán kívül belekötött ezekbe.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
schawo #42965 üzenetére
Neem, én preferalom a kevés mikrofont; sokkal inkább, mint a mesterségesen "fülre" kevert, hangszerenkent 1-2-több mikrofont. Igazából nagyon-nagyon kevés élvezhető felvételt ismerek. Ilyen pl egy régi cbs felvétel Beethoven hegedűversenyéből Bernstein/Stern/N.Y. Symphonic Orchestra amely elképesztően plasztikus, pedig minden bizonnyal sokmikrofonos. Vagy pl. C. P. E. Bach csellóversenyei '91-bol a Concerto Armonico előadásában, mely tudomásom szerint ketmikrofonos felvétel és pont az a sarmja, hogy nincs kiemelve a szolohangszer, hanem fulelni kell, mint a koncerten -
válasz
RetepNyaraB #42964 üzenetére
Először tiltakoztál az állításommal, majd megerősítetted azt. Szerintem közöttünk teljes az egyetértés.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
schawo #42899 üzenetére
Akárhány mikrofonnal el lehet qrni egy felvételt, de a "hallgatóságból tekintve mosott hangzás" elég erős kifejezés, lévén pár millió éve két fülünk van, meg egy testünk és így muszáj etalonnak tekintenünk. A rengeteg mikrofont meg max szükségszerű rossznak, pont a távolságból adódó mosottsag miatt. Off: amelyet részemről szívesen bevállalok, ha ettől az össz-dinamika rendbe jön/nem megy tönkre...
Rém kiábrándító, mikor az epp szólista hangszercsoport/énekes jól előtérbe van keverve. -
contaxg
veterán
-
.DLL
veterán
válasz
Tomacko #42960 üzenetére
Bírom ezeket a régi műbőr fülpárnákat...
Ez is olyan mint egy leeresztett légpárnás jármű. -
Tomacko
őstag
válasz
szakibá... #42930 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tippeket. A listán lévő árak számomra baratságosak a fülpárnát nézve
A jelenlegi fülpárnáim olyanok, hogy csak simán rá kell húzni őket egy műanyag peremre. Nincs semmi bepattintható keret. Legalábbis ezt a keretet amire simán ráhúzom a "gumis" széleinél fogva, ezt még nem próbáltam kivenni a helyéről és nem is néztem hogyan tudnám. Meg az egyik oldalon hiányzik is a driver védő szivacs. Szóval ez a jelenlegi állapota .
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
partxxx #42933 üzenetére
Az egyetlen garantáltan sérülésmentes megoldás, ha kitömöd vattával körbe, belül, és így teszed kényelmesebbé.
Egyébként:
Szépen, finoman le lehet fejteni a helyéről, a textil elég rugalmas. Én időnként le szoktam venni róla, kimosom mosózsákban. A textil anyag bírja, viszont a nem látható részen egy műbőr (vagy valamilyen, más idővel nem túl rugalmas) gyűrű van, az szorítja össze.Nos, az első m290-nél több alkalommal történő leszedéskor se volt semmi baja, ahogy leszedtem, de ixedik alkalom után elszakadt. Eredetileg ragasztva van rajta, én fekete cérnával, vékony tűvel visszavarrtam a helyére. Óvatosan, egyik oldalra felhelyezed, én egy irányban szoktam rá tekerve vissza helyezni, mint amikor hagyományos kerékpáron raktam annó vissza a láncot.
Ha nem megy vissza tökéletesen a helyére, vékony tompa tárggyal, pl. egy kanál nyelével szépen helyre lehet tolni.
A 2. M290-nél az első leszedéskor (használtam vettem) már első alkalommal körbe lejött már ez a műbőr gyűrű, bár lehet eredetileg is elengedte a ragasztás. Úgy éreztem leszedéskor már, hogy az nem tartja, de a textil is elég rugalmas volt magában, és nem mozdult el, nem akart lejönni a helyéről. Még lusta voltam vissza varrni rá, kimosás már megvolt. Ez van egy elzacskózva későbbi projekthez.
Szerintem nem nagy ördöngösség. Nagyjából így néz ki belülről egyébként (tudom, ez egy 390-es): [link]
-
Bodz
nagyúr
Már csak egyet kell aludni és kezemben a HE400S.
-
Tim82
félisten
Beyerdynamic DT431-gyel van esetleg valakinek tapasztalata?
-
AGE-T
őstag
válasz
korpicschess #42947 üzenetére
Velúr nálam nem pálya, azt nem csípem a fülemen.
-
AGE-T
őstag
válasz
korpicschess #42944 üzenetére
Valahol olvastam ezekről az olcsó kínai párnákról és eléggé lehúzták. Bár ennyiért egy próbát megérhet. Én HM5-ös párnát fogom kipróbálni. LCD párna nem hiszem, hogy jó rá. Az nagyon nagy.
-
AGE-T
őstag
válasz
korpicschess #42935 üzenetére
Ha találsz valami jobb modot, engem is érdekelne. Úgy tűnik aranyáron vannak a gyári párnák. Akkor inkább már valami custom made valódi bőrre váltanék. Ami nem porlad el 1.5 év alatt 10e.-ért.
Pl. HM5, Custom made -
Primary92
senior tag
A Superlux (150 ohm) fejhallgatómon lecserélem a kábelt. Használnék egy rövidebb és egy hosszabb kábelt is, úgyhogy teszek rá egy mini XLR csatlakozót. Van értelme 4 pólusút használni, ha nem dual mono az erősítő?
Az erősítő majd a bkercso-féle CompositeAmp lesz.
Tudtok ajánlani valami olcsó, de elfogadható minőségű kábelt? Nem Hi-End cucc kell, a forrás is elég egyszerű, szóval mi az, ami alá semmiféleképpen nem érdemes menni? -
Dorien
veterán
válasz
pulutodurumo #42938 üzenetére
Ami a legfontosabb: ennek a képek alapján nagyobb a fejpántja. Legalábbis 7 helyett 10 fokozaton állítható.
-
pulutodurumo
őstag
Látta már valaki a Takstar HI 2050 "mark kettőt" ? Erre gondolok, kicsit más kábel, meg a rácsozás is változott. Vagy ez eddig is volt, és csak én maradtam le róla?
-
-
AGE-T
őstag
AKG K551-hez keresek egy ideje csere gyári fülpárnákat. Elmesélem mire jutottam idáig. Mint kiderült a Harmannal kell erről egyeztetni, ők nyújtanak technikai segítséget ebben az ügyben. Megkerestem első körben az európai ügyfélszolgálatot, kaptam pár címet, hol érdemes érdeklődni. Ami feltűnő volt, hogy mindenhonnan órák alatt visszaírtak (Austria, Németország), míg Magyarországon telefonhívásra, azt kaptam "írjak e-mailt, majd arra kapok választ". Azóta sem kaptam...
24Euro szállítási költséggel Németországból. Hátha valakit érdekel rajtam kívül is. -
Bukk900
őstag
válasz
Gzula[HUN] #42928 üzenetére
Ez a Pioneer SE-A1000 ennyiért tényleg jó vétel, szinte egy áron van a HI-2050-el. A Takstartól viszont jobban tetszett a hangja és kényelmesebb is volt.
-
partxxx
tag
válasz
Gzula[HUN] #42929 üzenetére
tudsz valami how-to leírást a fülpárna cseréjéhez?
természetesen roncsolás mentesen, hogy mindkettő megmaradjon -
.DLL
veterán
válasz
korpicschess #42931 üzenetére
Acélpántot jobban meghajlítani?
-
korpicschess
veterán
AKG K551-hez létezik valami más párna, mod? Most gugliztam, de túl jót nem találtam. Kicsit nagyobb nyomóerő jó lehetne.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Tomacko #42909 üzenetére
Miért akarod cserélni a párnát, ha jó állapotban van? A szivacs korongot is csak akkor cserélném, ha már ragacsosan rohad. Azt a hártyás műbőr párnát valóban nem a legjobb érzés viselni, de nem lehet bármire csak úgy lecserélni, mert eléggé speciális darab, egy bepattintós műanyag gyűrűre van ráépítve. Más típusra csak erős gányolással tudom elképzelni a cserét. Egyébként a párnák többnyire szerves részét képezik a konstrukciónak, vagyis valóban más hangja lesz a fülesnek egy más fajta párnával. Szerencsés esetben javulást is eredményez a csere, többnyire nem. Mivel ez nyitott fejhallgató, talán kevésbé érzékeny az ilyen módosításokra. Viszont ezt a fejhallgatót már múzeálisnak lehet tekinteni, amit jobb eredeti állapotában hagyni. Közel 40 éve ez jónak számított (bár én a HD424-est jobban kedveltem), de ma már sok jobb van, szerintem nem érdemes kísérletezni vele, én hagynám úgy, ahogy van. Ha mégis kéne hozzá alkatrész, az Audiopartnernél lehet rendelni. (vagy ebből a listából)
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
partxxx #42904 üzenetére
Egyszer még be akarok szerezni majd kici óccóért egy 531-est (esetleg egy 390-est), ebből a célból már el van zacskózva egy garnitúra 290-es egy pár fülpárnája kimosva. Bár nem hallottam még se az 521-est, se az 531-est, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy a 290-es és a 390-es új köntösben.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
pprod94 #42923 üzenetére
A Pioneer A1000-nek most elég jól lement az ára, az egy nagyon jó füles, és bele fér a keretbe most. [link] Nem reklámozni akarom, de évek óta 25ezer körül mozgott az ára.
Mondjuk totál más karakter lenne a HD202 után.
Az olcsóbbakat én fenntartásokkal ajánlom. Nekem a mai napig van egy M290, de azért vannak korlátai (csak játékra használom, hogy ne a "drágábbik" kopjon).
-
adolfka00
tag
válasz
PR0JECTNR56 #42921 üzenetére
Így már minden világos csak el lehet ezt mondani normálisan is
-
partxxx
tag
válasz
pprod94 #42923 üzenetére
nem vagyok nagy rálátással a teljes piacra, de
épp ma kaptam kézhez az SE-M531-et és egy SE-M290 et cseréltem vele (bevittem munkahelyre), és azért nem is feccöltem bele sok energiát mert a 290-el nagyon meg voltam elégedve
ha itt fórumon keresőbe beírod az m290 m390 m521 m531 kulcsszavakat kielégítő választ kapsz szerintem
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Összefoglaló nem olyan aktuális, ezért kérdezlek titeket. Sennheiser HD202-t akarom lassan leváltani, tudnátok olyan 20000-ig valami könnyen hajtható utódot ajánlani? Sokat hallgatóztam, talán egy Pioneer vetekszett vele. Tudom ennek sincs veszett jó hangja, de amit ráírtak azt tudja is.
-
niof
veterán
Na, megvolt a második meghallgatása a V55-nek. Elég érdekes "állat" ez a fejes! A mély túl sok, de a szub tartományt én már nem találtam meg benne, hiába szólnak olyan bitang nagyot a mélyek. A közepe és a magasa részlettelen, fojtott és unalmas. Mintha vatta lenne az ember fülében. Szóval, ebből nem hiszem, hogy 2-es számú fejhallgató lesz...
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! Van egy Razer Megalodon fejhallgatóm és nem hajlandó felismerni a gép. Most lett újra telepítve minden jó rajta csak a fejhallgató nem akar menni. Másik laptopon ki lett próbálva és ott rögtön ment. Mi lehet a gond ? Mert már tanácstalan vagyok sok mindent próbáltam de még mindig semmi. Válaszotokat előre is köszönöm !
-
Bodz
nagyúr
Elegge megvagtak a Superlux HD562 arat a Muzikernel, csak 6590 Ft. Ki szeretne kiprobalni?
Madn!ght: Rendeld meg! Ha nem annyi majd ugyis szolnak.
-
Madn!ght
addikt
Srácok! Tudtok olyan boltot ajánlani, ahol Sennheiser HD 25-1 II. Adidas edisönhöz kék fülpárnát árulnak?
Esetleg ha van vkinek elfekvőben, privátban keressen meg.Más: egy fejhallgató (kemény)tok vásárlásán gondolkozom. A pako.hu webshopjában találtam UDG 9960 tátyót 3500 ft+pk áron (de gyanús, hogy az elírás, mert mindenhol 8k körüli áron megy
). Esetleg tudtok valami alternatívát hasonló áron?
Köszi előre is!
-
mzso
veterán
A Madamusic-kal volt már valakinek dolga (lehetőleg) fejhallgató ügyben? Megbízhatóak?
-
Tomacko
őstag
Sziasztok.
Új "családtag" lett tegnap egy Sennheiser HD430, az őskorból. Szinte gyári tökéletes állapotban. Cserélném a driverborító szivacsokat és fülpárnákat is. Ebay-n elég kevés a választék ha erre a típusra keresek rá, és plüss vagy szövet borítású egyáltalán nincs is köztük. A kérdésem az lenne, hogy milyen más típusok fülpárnái, szivacsai lehetnek jók még, és hol keressek máshol még esetleg ? Ha plüss, szövet borításúra cserélném akkor ott tompulnának a magasak jól gondolom ? Illetve még utolsó kérdés, ha a gyári kábel helyett vennék valami másikat, akkor milyen módon befolyásolná a hangját?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tomi
-
partxxx
tag
válasz
Gzula[HUN] #41106 üzenetére
Üdv, kicsit elavult a téma de Pioneer SE-M290 vs SE-M531.
Itt van a kezemben mindkét példány, egy nagyon régi M290 (10 éves lehet??) és egy új M531
Az M290-et még Saturnban vettem
Hangzásra egyértelműen az 531 jobb, szélesebb spektrumú, főleg a magas tartományban, de kényelemre az M290 jobb. Fórumon már többen említették, hogy kispórolták a fülpárnát az M390-ből, nos ez igaz az M531-re is.
Szerintem kicserél a párnát és lesz egy nagyon kényelmes, jó hangzású fülesem -
Mankó
veterán
Kinéztem egy ZM-HPS300 típusú mikrofonos fejhallgatót. Xbox One-hoz akarnám használni, de sehol nem találok utalást, hogy 1 vagy 2 jack-es verzió. Nekem az 1 jack-es verzió kellene.
Tud valaki szolgálni erről valami infóval?
Esetleg vélemények erről a fejesről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest