- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csecso22
tag
sziasztok
az mit jelent hogy névleges impedancia ?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Dorien
veterán
Így van az EVO a best, csak kicsit drágább. Fizik most rendel, ha valaki olcsón szeretne ilyet.
De nagyon mellé nem tud nyúlni egyik Superlux fejessel sem."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
-
Fiioo
újonc
Beyedynamic dt 131 vagy a Maxell Retro DJ lehet jobb hangzásban?
-
.DLL
veterán
-
guppy
őstag
válasz vodkaboy22 #19483 üzenetére
Érdekes, mert H580 jubilee (majdnem u az mint a hd 600, fémrács megegyezik) és régi típusú HD600 között nekem sikerült, és az 580 tulajdonosának is különbséget találni, igaz nem és ég föld. (gyári kábel mind 2 esetben)
(#19487) baluka26 - nekem emlékszem nagyon nem tetszett , igaz csak pár percig volt a fejemen
[ Szerkesztve ]
-
-
AGE-T
őstag
Denon D5000-7000-tapasztalata van valakinek?
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
törölt tag
válasz contaxg #19460 üzenetére
A fejest egy Denon AVR-2802 házi-mozi erősítővel, Denon DVR-1740 DVD és egy Sony DVP-S725 DVD lejátszóval (amit ma már csak cd-lejátszóként használok) használnám. Mivel ma már az Mp3 olyan mint 20éve a magnókazetta, az-az akarva-akaratlanul vagy laptopról, vagy pedig Dune HD-Duo készüléken keresztül hallgatni fogok mp3-as formátumot. A készülékek In-Akustik reference kábeleken vannak az erősítőhöz csatlakoztatva.
A rendszer nem egy audiofil, de talán annyira nem nevezhető rossznak.A T90et megnéztem, árban egy kicsit felette van a max-nak de elgondolkodtató. A számomra az a kérdés, hogy a gyakorlatban érdemes e a korábban megnevezett kategóriában és típusban gondolkodnom és azon belül mely modell-lel, vagy egyéb alternatívával járok a legjobban (tudom a hangpróba a legfontosabb, viszont a felesleges köröket el akarom kerülni).
-
vodkaboy22
addikt
válasz chrisnagy13 #19481 üzenetére
Igen, és nem változtattak rajta olyan sokat ami miatt ne vetném el azt a kijelentésem, hogy el szált felette az idő az árához mérve. (Különben a legújabb HD600-as kontra az én HD580-asom már fémráccsal és hd650-es kábellel zavarba hozta az audiopartneres srácokat amikor különbséget próbáltunk vadászni a kettő között. Nekem nem sikerült... Nekik se nagyon. )
Pl a DT770/880/990PRO felett is elszállt az idő talán de mégis árukhoz mérten nagyon is jó helyen vannak!
[ Szerkesztve ]
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
vodkaboy22
addikt
De akkor néz egy robbantottat a HD650-es seniről is mégis olyan basszus van benne nyitott fejesként pedig picur drivere van. Vagy hallgasd meg az én Pioneer SE-A1000-sem baromi nagy drivere van több mint 50mm mégis alig van benne mély... Hasonló hangzása van mint az AKG601-nek.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz vodkaboy22 #19459 üzenetére
Hallottad már a legújabb verziót a HD600-ból?
-
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #19473 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a K1000 az elektrosztatikus elven működik... a találkozón néztem, hogy a Stax SR404-hez képest milyen pici a drivere, mégis mekkorát szól, több centire a fültől is, szóval ez egyrészről igaz amit mondasz.
Másrészről most rákerestem robbantott K1000 képekre, és megdöbbenve láttam, hogy egy óriási dinamikus driver van benne, ahol csak a tekercs átmérő kb. 40mm. (HD800-ban láttam ehhez foghatót) És hatalmas kilengést biztosító felfüggesztése van, így már érthető a több centi szabad levegőn keresztül is jelentős tolóerő.
Mai felfedezés c. rovatunkat olvashatták.
(P.H.)
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #19477 üzenetére
70k körül már elég jó beyerek vannak. Meg ott az ath is erős.
Szerintem sok az érte...
(#19478) gelbelex
Nem az úgysem éri meg. Az annyira szar, hogy botrány. Értékelhetetlen....
Amúgy kb. minden más megéri...
-
gelbelex
őstag
válasz vodkaboy22 #19452 üzenetére
Az a jó fejes, ami életszerű forrásról is jól szól (céljához és árához képest). Azért egy 32 ohmos fejes szóljon jól mobilról is, nem?
A Sileo-val meghajtva még egy Momentum On Ear is (szinte) megéri az árát.
Hozzá illő árú forrásról pedig (vagy pláne egy Sansa Fuze-ról) viccesen nem... De talán egy G2 többet hoz ki belőle.#19473: Ha nem jó rendszerhez keresek fejest, akkor nem olyanon szeretném meghallgatni, hanem amihez venném...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #19466 üzenetére
Inkább 60k mint 70k nem?
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz Vikthor #19469 üzenetére
Driver átmérő nem fontos paraméter... Van kis driverrel szerelt állati jó fejes és nagy driverrel szerelt szar is.
Ne a driver méret érdekeljen, hallgasd meg jó rendszerrel a kiszemelt darabot.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
válasz vodkaboy22 #19468 üzenetére
azt tudjuk....még esőben is
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
DEJVID
őstag
válasz vodkaboy22 #19468 üzenetére
Egyszerűen nem értem, hogy illik ide az all-in kifejezés. Az nálam azt jelenti, mindent bele.
-
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyivel nyújt többet a Denon AH-A100 a Denon Music Maniac AH-D600-nál? mindkettő 5 centis driverrel szerelt, bőr borítás, minőségi darabok, de van értelme levadászni egy A100-at?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
DEJVID
őstag
válasz vodkaboy22 #19465 üzenetére
És az mitől all-in?
-
vodkaboy22
addikt
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #19459 üzenetére
Szegény HD600!
(#19458) DrJames78
Szerintem a momentum-ot húzd ki a listáról. A fentebb említettekkel nem egy kategória...
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz #68487936 #19458 üzenetére
Tedd a listába Beyerdynamic T90-et is! SŐTTT
HD600 elkorosodott levan maradva már a T90 mellett pedig 1 árkategória.
A momentum se ár/érték bajnok ... 50 alatti fejesk bőven megeszik reggelire pl (DT770PRO/DT990PRO)
De ha zárt akkor a T70-et is szemügyre veheted.
BLOG-omban megtalálsz egy DT770 kontra T70 címlapos írást illetve hamarosan (talán 1hét múlva megjelenik) egy HD600 kontra T90 címlapos írást.Olcsóbban Allrounder bajnok DT770EDITION 32Ohm-os verzió.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás előtt álok, azon belül is magasabb kategóriás modellekben gondolkodom. Az ok, hogy a párom munkájából adódóan sok esetben kell fejhallgatón keresztül zenét hallgatnom és a jelenlegi AKG K66 az igényes zenehallgatást nem teszi lehetővé, legalábbis számomra. Zenei stílus tekintetében elsősorban a 80-90-es évek dallamos rock stílusát favorizálom illetve szívesen meghallgatok igényes fogyasztható stílusokat (mint pl:jazz) és akusztikus, unplugged albumokat.
A kiválasztott típusok: AKG K vagy Q701, Beyerdynamic DT880 vagy DT990 és Sennheiser HD 600 esetleg HD650.
Emellett még erősen szimpatizálok a Sennheiser Momentummal, bár az talán nevezhető all-in fejhallgatónak.
Nem csak kifejezetten ezen modellekben gondolkodom, de ezen darabok árai jelentik a maximumot, így olcsóbb alternatívára is nyitott vagyok.Próbáltam beleolvasgatni a topicba és a különböző tesztekbe, de őszintén a kép nem lett tisztább, így szívesen vennék bármilyen tanácsot, segítséget.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
Ultrasone Pro 900-as fejhallgatót hallott már közületek valaki? Netalán van valakinek ilyen fejhallgatója?
-
Bodz
nagyúr
Behuztam egy uj AD500X-et 92 dollarert.
-
contaxg
veterán
Ez így van, de alaplapi cuccokról, meg pl. egy vacek Note3-ról pont idealis lehet ez a brumisag
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
donpe
aktív tag
válasz baluka26 #19444 üzenetére
Nah kénytelen leszek már én is bedugni valami normális rendszerbe, szerintem sosem kapott jobb forrást mint egy ipad2, lehet azért nem fogott meg igazán.
Nekem kicsit mosott, brumimaci hangja volt, így én nem is nagyon használom. Mindenesetre ma visszaszerzem az asszonytól!
-
tom 007
tag
válasz RetepNyaraB #19314 üzenetére
Én is sokallom az árat a DJ dologban is van valami erről mi a véleményed?
[link]
Illetve bárki segitségét szivesen veszem[ Szerkesztve ]
"Sosem aggódom a jövőért. Mindig túl korán eljön." Albert Einstein
-
contaxg
veterán
-
baluka26
nagyúr
Miért ennyire gyors egy középkategóriás fejhallgató? Miért hangszínhű? Miért nem volt nekem eddig ilyenem?!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Bodz
nagyúr
Ez az.
-
MODERÁTOR
válasz schawo #19439 üzenetére
Fülpárnát találtam hozzá, azt amúgy is lecserélném, de a fejpárna (vagy fejpánt) (headband) anyaga érdekelne, az is olyan gagyi? Mert ha még egy olyat is venni kell (~3500Ft), akkor már lehet túlmegy a keretemen. Bár talán barátnőm tudna rá gyártani egy ilyet.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz schawo #19433 üzenetére
A HD660-at úgy emlékszem meghallgattam már az egyik hallgatózás alkalmával. Úgy rémlik tetszett a hangja, de meg kellene újból hallgatnom. Milyen anyagból van a fejpárna borítása? Bőr vagy az a szutyok vékony hártya, ami egy év után lemállik róla (rövid a hajam)?
kammerer: A DTX910 kifejezetten kényelmesnek tűnik képek alapján. Kénytelen leszek várni a vásárlással a legközelebbi fejhallgatós találkozóig.
Köszönöm! Ha van még másnak is ötlete, ne tartsa magában.
Harrrr!!!!
-
vodkaboy22
addikt
És elkészült a Sennheiser HD580/600 kontra Beyerdynamic T90 cikkem remélem minél hamarabb megjelenik kíváncsi vagyok a véleményetekre! Mivel számomra kicsit szemlélet fordító volt!
2 dolog miatt is:
Van olyan fejhallgató ahol a számomra fontos melegebb színezésű hangzás hiánya mellett is élvezhető hangzású.
Az idő bizony kemény dologVillamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
törölt tag
A K44 egy kicsit "belépőbb szintű" a K511-hez képest, ott azért kell lennie hangminőségkülönbségnek, bár a tónus hasonló. Hallgathatós a K44 is, kissé monós.
Szerintem emberi fülre általában elegendőnek kell lennie a CAL!-nak (Denon D1001 méret), sajnos, ha nagyon nagy az a fül, és emiatt kérdéses lenne, nem nagyon van hol kipróbálni, bár, ha ezen múlik, a 220Volt-ban azt hiszem kinyitják a dobozt, ha van készleten. Illetve hasonló a Denon D1100 alakjához is, ha az elég széles kagylójú, akkor a CAL! is, mert alig-alig kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz #71562240 #19424 üzenetére
Hmm, most kaptunk egy új AKG K44-et, rákerestem, a K511 árszintjén van.
Egyelőre még járatódik befelé, addig nem írnék róla, de kb. hasonlónak tűnik a kettő.Vélemények a K44-ről?
(#19430) kammerer:
Tyll szerint nem túl nagy méretű a CAL! nem tudom mekkora keze van, de a videón is elég kicsinek tűnt. Ha a kérdezőnek egy Sperlux 668B nem elég nagy akkor nem tudom mi. Vagy csak a párnái nem kényelmesek neki, de azon lehet segíteni egy plüss Beyer párnával.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
-
MODERÁTOR
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Otthon, azaz itthon.
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Legfontosabb a zenehallgatás.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - Maximum 15 ezer, nagyon maximum 20 ezer JMF.
Vezetékes vagy vezeték nélküli? - Vezetékes, természetesen.
Circumaural vagy supraaural? - Fület körülölelő, lehetőleg minél nagyobb kagylós.
Zárt vagy nyitott? - Mondjuk, hogy mindegy, de ha lehet, akkor félig nyitott legyen, mint a Superlux 668B
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli? - Nem kell mikrofon.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar? - Legalább olyan hangja legyen, mint a Superlux HD668B-nek. Ha jól tudom ez kicsit V-karakterisztikájú.
Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - PC + Audigy 2 ZS, Sandisk Sansa Clip, iPad, de legfőképp a PC-ről menne.
A lehető legkényelmesebb, legszélesebb, legvastagabb párnájú fejhallgatót keresem ezért a pénzért. Minél szélesebb, puhább a fejpántja, annál jobb. Mosható párnák sem lennének rosszak. Sennheiser HD202 féle borítás kizárva, a legjobb lenne valami plüss, vagy finom, kellemes tapintású anyag.
Elkezdtem már nézelődni, de nehéz választani.Harrrr!!!!
-
törölt tag
válasz petisubaru #19426 üzenetére
Témaösszefoglaló.
-
petisubaru
tag
Sziasztok! Egy asus xonar dsx hangkártyához szeretnék venni fejhallgatót, keret max 14 e. Zenehallgatáshoz, és játékhoz lenne. Egy típus már van ami tetszik Pioneer SE-M390, nem tudom ebben az árkategóriában tudnátok-e valami jobbat ajánlani. Előre is köszi..
-
törölt tag
válasz guftabi96 #19423 üzenetére
Jó vétel. Viszonylag kellemes, telt hangja van.
Kicsit többért a Beyer DT235 jobbhangú, de kevésbé kényelmes, supraural. Vagy Beyer DTX 710, jó is, kényelmes is, de nyitott, kicsit jobban kihallatszik a hang belőle.
A Superluxokat ismerők meg majd azt ajánlanak, de maradhatsz a K511-nél is, nem jársz vele rosszul, és "kellően erős és jó basszusa" van. -
guftabi96
addikt
Sziasztok
8 ezer Ft-ért szeretnék fejhallgatót vásárolni.
Legfőképp itthon használnám zenehallgatásra. (integrált hangkártya).
Mikrofon nem kell rá, fontos, hogy kényelmes legyen több óra használat után is (a többi családtagot zavarja, ha hangfalon hallgatok zenét, ezért marad a fejhallgató.)
Nem hátrány ha jó a basszus, és kellően erős.
Néha használnám telefonhoz,mp3-hoz is (két havonta egyszer)
AKG K511-et néztem ebben az árban. Jó vétel lenne?#KeepFightingMichael
-
Bodz
nagyúr
-
capulet75
addikt
Tudtok (emészthető és érthető) cikke(ke)t a mintavételezési frekvenciákról? Ez a téma nekem homály, szeretnék többet tudni róla.
#19417 sheratan: tényleg, milyet?
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
törölt tag
Köszi srácok, ez szép leírás volt mindenképpen
És közben észrevétlenül átment a topik "milyen lejátszót vegyünk" témába. -
.DLL
veterán
-
törölt tag
válasz contaxg #19412 üzenetére
Benne vannak a franciák is, mint "olasz és más déli gyártók" - ilyen szempontból persze ha nagyon részletezni akarnánk, lehetne észak- és dél-francia hangról is beszélni, de akkor már sok másikat is ki lehetne bontani... - és akkor korlátlan terjedelmű lenne a szöveg.
Bizony, ezek a hifi jegyek-tendenciák közel állnak az adott nép zenei hagyományaihoz, jó észrevétel. -
baluka26
nagyúr
Nagyon jó a DT770. Megint elvetettem, hogy kell-e nekem erősítő/DAC. Nem. Teljesen frankó G2-ről, kielégíti igényeim
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
válasz #71562240 #19409 üzenetére
Belevettem volna a franciak könnyed, gyors, csillogósan légies hangzását is..
A téma nem újkeletű hiszen érdemes azon elgondolkodni, hogy már a barokk zenedarabok is magukban hordozzák ezeket a stilusjegyeket.
[ Szerkesztve ]
-
rmatyi
tag
Sziasztok!
Szeretnék fejhallgatót venni és kíváncsi vagyok miket ajánlotok.Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon leginkább és hétvégente vonaton.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás (Coldplay, Imagine Dragons, Muse és elektronikus zenék)
Inkább a kiegyenlítettebb hangzást preferálom, mint a túlzottan dübörgő mélyeket.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10 ezer forint körül szánnék rá.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli.Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop integrált hangkártyája, telefon (One Touch Idol S)Én a superlux HD661-et néztem szerintetek az megfelelő választás?
-
törölt tag
válasz #16820480 #19404 üzenetére
A hifi topik (még nem közreadott, tehát egyelőre szupertitkos) témaösszefoglalójából, Blattida fórumtárs által (a márkanevek természetesen nem fejhallgatókra utalnak, még a fejhallgatókat is gyártó cégek esetében sem!):
"Hifi irányzatok, rendszerépítés
Az egyes márkák saját hangját csoportosítani is lehet a szerint, hogy mely hangzási ideál, elképzelés vagy filozófia képviselői. A kulturális eltérésekből, fakadó sajátosságok is tetten érhetőek közöttük, természetesen ezek csak tendenciaszerűen érvényesülnek, kivételekkel.
Az európai gyártókra általánosságban jellemező az analógosabb hangzás, ami a középtartomány hangsúlyát, a sávszélek enyhe lekerekítését, azaz a mély és magas hangok kismértékű visszafogottságát jelenti, valamint az emberi fül számára kellemes torzítások jelenlétét, hosszan hallgatható formában.
Ezen belül megkülönböztethetjük az angol vagy BBC iskolát, melynél a fent vázolt jellemzők erőteljesebben jelennek meg (például Naim, Spendor, Rega, Wilson Benesch, Musical Fidelity) és ténylegesen a középtartomány, az emberi hangok, a beszéd, az ének pontosságát és tisztaságát helyezik a középpontba, illetve az olasz mentalitást képviselő olasz és más déli gyártók által képviselt nagyon meleg, nagyon zenei és olykor bizony erősen színezett, de nagyon élő hangot adó iskolát (például Chario, Sonus Faber, Audio Analogue, Unison Research, Jadis,, nagyjából a JM-Lab).
Másik oldalról közelít a témához a német vagy skandináv irányzat, náluk az egész, teljes hangkép tisztasága és pontossága fontos, akár azon az áron is, hogy kissé érzelem mentesebbé válhat a nyújtott hang (ilyenek például a T+A, Hegel, Audionet, Dynaudio, Lyngdorf), ám ez is csak relatív, mert sterilségről nem beszélhetünk, csak itt is kiütközik a kultúrákból és ízlésekből fakadó különbség.
Az észak-amerikai cégeknél a dögösség, az optimizmus és a magabiztosság a hangban is visszaköszön, azaz a basszus- és magas-tartomány kiemelése, a sodró, pezsgő előadásmód, ami néha elfedi a finom, apró részleteket (például Conrad Johnson, Martin Logan, JBL, már kevésbé például az Audio Research), ám ez nem jelenti azt, hogy ezek kellemetlenek vagy rosszak lennének, hiszen gyakran nagyon élő és hosszan hallgatható hangzásra képesek.
A japán és távol-keleti audiofil gyártók zenei elképzelése viszont az említett európai iskolák esszenciájaként is felfogható, általánosságban a pontosság, a színezettlenség, a semlegesség és igazmondás jellemző rájuk, gyakran viszonylag egyszerű felépítésűek, és előszeretettel használnak természetes anyagokat (például 47Lab, az eredeti Audio Note, Kondo, az Accuphase, valamennyire a Sony is).
Mindegyik fent tárgyalt irányzat termékei között megtalálhatóak az alacsonyabb, a közepes és a magasabb kategóriákba tartozó komponensek, ezek sokféleképpen kombinálhatóak, az egyéni ízlésünk, prioritásaink és pénztárcánk szerint, de rendszerépítéskor mindenképp érdemes rendszerben gondolkodni, azaz úgy összeállítani a láncunkat, hogy a lehető legkiegyenlítettebb hangzást tudja nyújtani, a lehető legkisebb torzítások mellett, és tegye mindezt úgy, hogy közben az ízlésünket is kiszolgálja."[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Érdekes mit írtok a C4-ről. Fene se gondolta volna így a C3-at hallgatva, hogy a nagy tesót ennyire elcseszték.
-
AGE-T
őstag
No, már vámkezelés allatt az ibasso hdp-r10. Nagyon kíváncsi vagyok a hangjára. Fülhallgató találkozóra már viszem. Szeretném jól megteszteltetni veletek
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #19404 üzenetére
Az amerikai hang szerintem "8 hengeres", alapból nem túl technikás, de baromi jó energiákkal teli. Az angol ennél kissebb kailberű inkább a kozéptartományra gyúr és abból próbálja kihozni ritmikailag illetve tonáisan a legtöbbet.
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #19402 üzenetére
Olvasni valót egyéb "hivatalos" infót sajnos nem tudok,
A hülyeségem alapja a zenebuzulással eltőltött 35 év és tévedés lehetőségét még így is fenntartom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM