Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matyi94 #21698 üzenetére
Olvastam egy cikket róla múltkorában, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik generáció (én az ipod classicról beszélek). Meg azon kívül van a mini, nano, shuffle, touch - szóval hogy "az ipod" hangja, az olyan, mint "a kenyér" minősége.
Talán ha jól emlékszem azt írták, hogy az 5, 5.5 (frissített 5) és a 7. gen. ipod classicnak jó a beépített dac-ja, a 6-osét nem szerették. Szifonok közül is van amelyiket dicsérik. -
vodkaboy22
addikt
válasz
matyi94 #21698 üzenetére
Nana!
Nwavguy bácsi nagyon sok mérést szarul csinál... És ferdítve fontos részleteket elhagyva közöl dolgokat...
No meg azt is tessék figyelembe venni, hogy milyen 1kHz-es squareról beszélünk! Az ideálisat tessék elfelejteni mert annak a spektrális felbontása a végtelenben ér véget...
Vegyél egy 20-20kHz-re sávkorlátozott 1Khz-es square-t! Na annak milyen lesz a formája ha ennek jobban utánanézel akkor rájössz, hogy amit a képen látsz az bizony nem is tér el nagyon attól ami egy profibb dac-ból jön ki 16/44.1-es formátumban 20-20kHz-ben sávhatároltan, kondi DC leválasztással.
Ne tessék félre érteni ezt csak neked írtam aki majd tanul méréstechnikát és sok minden nyalánkságot a villanykaron!
És az IPOD-ot se védem én se tartom egy ádáz jó forrásnak. -
matyi94
senior tag
válasz
lugosi #21695 üzenetére
Nwavguynak van egy mérése, amitől én majdnem lefordultam a székről! ilyennek kellene lennie. Ehelyett ilyen:
Szerintem nem kell hatalmas tudás, hogy észrevegye bárki is a különbséget. -
törölt tag
Van, akinek elsődleges a fejhallgató, van akinek kényszer. A hangdoboz tud hasonlítani a valóságra, és ez is a célja, a fejhallgató pedig egy speciális játék, külön műfaj. Nekem kényszer.
Nincs azonos szintjük. A fejhallgató helyettesíteni nem képes a hangdobozt. Mint mondtam, külön műfaj. -
bombolya
újonc
Sziasztok!
Ajándékba keresek fejhallgatót, felső határ kb. 10-11 ezer.
Főleg zenehallgatáshoz kellene (rockos és elektronikus számok többnyire), otthoni használatra. Azt hiszem elsődleges a hang tisztasága lenne (nem ártana egy jó basszus), de azért a kényelem sem elhanyagolható.
Már annyi mindent olvastam, hogy teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi is lenne a jó választás.
Sennheiser HD 203 és a Pioneer SE-M390 elég esélyes, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb.
Illetve szívesen fogadok ezeken kívüli ötleteket is!
Tudnátok segíteni?
Köszönöm! -
matyi94
senior tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
LógaGéza #21687 üzenetére
Én nem szeretem a hangját, nem tudok objektíven nyilatkozni
Inkább a Shure 440-est venném helyette, azzal viszont kényelmi gondok lehetnek.
hennessys: egyértelműen a kimenet a ludas, Xonar Essence-ről sokkal teltebben/jobban szól, mint pl. a tabletemről (azt sem mondanám rossznak, csak erősítve sokkal jobb).
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi tud nagyobb élményt nyújtani?
Fejhallgató vagy a hangszóró? Össze lehet hasonlítani a kettőt? Melyikhez mennyi pénz kell, kb azonos szinten? Vagy csak kényszermegoldás lenne a fejhallgató annak aki vmilyen okból nem tud hangszóról zenét hallgatni? -
Dave™
nagyúr
válasz
h.palee #21683 üzenetére
A K550 azért neccesen hordozható, bár le lehet lapítani utazáshoz, csak nagyon nagy. Ha ez nem zavar akkor persze hordozható az is. A K545 inkább a hordozható verziója, kisebb méretben, valamivel gyengébb hanggal. Hordozható Sennheiser az Amperior és a Momentum is, ezekről nem tudok nyilatkozni. Hallgass meg minél többet, mert az az igazi. Van már 4-5 típus kiindulásnak, ezzel el tudsz indulni.
LógaGéza: az s egyenes kábeles, a sima spirál. Vagy fordítva, de a lényeg ennyi, csak a kábel a különbség.
-
Dave™
nagyúr
válasz
h.palee #21679 üzenetére
A D1100 erősen mélytúlsúlyos, nem éppen természetes. A DT770 Pro V karakter, a magas és a mély emelve van a közép rovására, a Shure 840-ben pedig a mély van megnyomva erősebben. Az M50-et is stúdiózáshoz ajánlják, de ez önmagában semmit sem jelent. Az a kérdés milyen hangot keresel. Érzékeny fejhallgatót keress, ha mobil eszközökről is használnád. A felsoroltak azok, csak jelentősen eltérő karakterűek, eléggé különböző hanggal.
-
válasz
h.palee #21674 üzenetére
Ha a K550-en gondolkozol, akkor tedd mellé a Shure SRH840-et, ő is 150 euróért kapható, és kábé azonos minőségi szintet képvisel, más karakterrel. De 150 körül még ott van a Beyerdynamic DT770 Pro, ami szintén hasonló hangminőség, és megint más hangkarakter. Szóval ha teheted, és 150 még belefér, akkor ezen a 3 típuson szaladj át. Ezek tényleg számottevően jobb hangminőséget képviselnek, és innen már legalább duplázni kéne a befektetést, hogy még feljebb lépj.
-
esrevnoc
tag
A Maxell Retro DJ fülest mennyire ajánljátok rap zenékhez?
-
-
halalosiram
csendes tag
Sziasztok!
Circumaural kialakítású, zárt fejhallgatót szeretnék venni max. 20 000 Ft-ért, itthoni használatra. Főleg laptopról hallgatnék vele zenét, filmeket, alaplapi hangkártyával. Talán a legfontosabb szempont az lenne, hogy marha kényelmes legyen, 8-10 órás használat után se nyomja a fülemet sehol, és ne is izzadjon benne a fülem.
Zenei ízlésemet tekintve sok elektronikus zenét hallgatok, de a legtöbb könnyűzenei műfajban is találok kedvemre valót. Tehát hangzásilag valami olyasmi konstrukció lenne az ideális, amiben van elég mély, de ez nem megy nagyon a többi tartomány rovására.
Még csak egy pár napja olvasgatok a témában (ez lesz az első fejhallgatóm), ami eddig megtetszett, az a Beyerdynamic DT 235 volt, amiről azt írták hogy a 11-12 000-es árához képest marha szépen szól, bár a mély tartomány nincs kihangsúlyozva, szóval elektronikus zenét hallgatóknak talán nem a legmegfelelőbb. Meg tudja ezt valaki erősíteni/cáfolni? Egyébként úgy gondolom, hogy nem vagyok különösebben vájtfülű, tehát ha nem zavaró a mély hiánya, akkor nekem nem fog feltűnni, hogy lehetne kicsit több is. Valamint volt pár ember, akinek a kényelemmel is voltak problémái.
Egy másik modell, az AKG K512 MKII volt, amiről eddig olyan véleményt találtam, hogy hangzásban elmarad az előbbitől, illetve még kevesebb benne a mély. Ellenben maximálisan kényelmes.
Ezekről mi a véleményetek, illetve miket tudnátok még ajánlani? Köszi a segítséget!
-
kamikaz333
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új fejhallgató, mert a jelenlegi Maxell Retro DJ nagyon kényelmetlen tud lenni hosszabb használat során, illetve a vezetéke is nagyon rövid. A hangzásával meg vagyok elégedve.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
OtthonMilyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15 000 FtVezetékes vagy vezeték nélküli?
VEZETÉKES.Circumaural vagy supraaural?
Ha jól gondolom az Retro DJ circumaural. Sajnos így is azt érzem, hogy a fülem tartja az egész fejhallgatót. Volt egy ehhez hasonló kialakítású fejhallgatóm egyszer és ezt nagyon kényelmesnek éreztem, itt a fejem tartotta a fejhallgatót. Mindenképpen a kényelemre szeretném fektetni a hangsúlyt.Zárt vagy nyitott?
Ha jól gondolom a Retro DJ nyitott, úgyhogy maradnék a nyitottnál.Mikrofon?
Nem mondok nemet, ha van hozzá.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Nincsenek nagy igényeim, a Retro DJ-vel meg vagyok elégedve.Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi integrált hangkártya.Előre is köszönöm segítséget.
-
h.palee
csendes tag
válasz
schawo #21665 üzenetére
Köszönöm, megpróbálok belehallgatni valahol. Saturn és MM nem forgamaz Shure-t, a helyi "zeneboltban" pedig B&W van és Denon, plusz számomra ismeretlenek.
Most a Denon AH-D510R-val szemezgetek, kellene vele fülezgetni is vele valamikor, persze pont tanulni kellene inkább, kellett a fenének elveszíteni a jó kis AKG-t. -
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi tud nagyobb élményt nyújtani?
Fejhallgató vagy a hangszóró? Össze lehet hasonlítani a kettőt? Melyikhez mennyi pénz kell, kb azonos szinten? Vagy csak kényszermegoldás lenne a fejhallgató annak aki vmilyen okból nem tud hangszóról zenét hallgatni? -
h.palee
csendes tag
Sziasztok!
Egy nem túl szerencsés S-Bahnozás okán pótolnom kell fülesemet, és ha már, egy kicsit szintet lépnék.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon, utcán, tömegközlekedési eszközön, kollégiumban.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatásra, filmezésre, de elöbbin van a hangsúly. Zene stílusban nem nagyon lekorlátozva, elég mindenevö vagyok. 10 évig zeneiskolában csellóztam, azt elég komolyan, és ha idöm jut rá, játszom még mindig. Így kialakult egy zenei szépérzékem - mindenféle zene jöhet, ami szép: komolyzene, folk rock, pop, de elektro is. Amit mostanában sokat hallgatok, az Mumford ans Sons, Coldplay, Muse, Radiohead, Snow Patrol, Hurts,. Az látszik, hogy igényes, zenei zenét hallgatok. És jó hallásom van hozzá, sokat énekeltem is kórusokban, szeretek akár hozzáénekelni isÈs nem alapbeállításon használom az equalisert.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Induljunk ki 100 Euróból. No-ban vagyok jelenleg, ott is fogom megvenni. Saturn, Media Markt van, más zenei boltot még nem kerestem a városban. Nem szeretnék használtat, és személyesen szeretném megvenni is, ki akarom próbálni.Vezetékes vagy vezeték nélküli?
VEZETÉKES. Kizárólag VEZETÉKES.Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.Zárt vagy nyitott?
Nem ragaszkodom a zárthoz, de azért inkább azt.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem kell, ne is legyen.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Tiszta hangja legyen, és kiegyensúlyozott. Minél jobb minöségü, ha kell, ésszerüség határain belül drágábban.Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Lumia 1020, be fogok ruházni ipodba is, de addig ez a fö eszközöm. Meg lenovo y580 laptop. Keveset vagyok otthon, akkor azért rátenném a régi Sony HIFIre is.
320 kbps-ban hallgatok zenét telefonról, de sokminden van meg losslessben is.Egyéb:
A Sennheisert, AKG-t ismerem személyesen, használtam már fejhallgatójukat, füleseket is, ahogy Pioneert, Sonyt is. Sznob vagyok, de pozitív értelemben.Amit eddig néztem:
Sennheiser HD 449 - Egy tesztet olvastam róla, az este folyamán fogok többet is. Rákerestem itt is. Ezt kifejezetten hordozhatóak reklámozzák.Mi a legjobb most ebben az árkategóriában?
-
törölt tag
Tényleg nem tudtad, hogy a Sennheiser a fejhallgatóinak ázsiai forgalmazása céljából hozta létre a Sony márkanevet, mert a keletiek nem tudták kimondani, hogy Sennheiser, hanem azt hitték, hogy azt jelenti, hogy Zen mester, ezért Zen szan-nak kezdték hívni, a szan többes száma pedig szani, angolosan írva Sony...?!
-
.DLL
veterán
Az hogy van, hogy a Sony-nak van egy tök olyan fejese, mint a Senni HD800?
Állítólag még a hangzása is hasonlol.
MDR-SA5000 -
zatom
tag
válasz
LógaGéza #21656 üzenetére
Szia!
A fejes elegge lehasznalt, de ettol meg szolhat jol.
Irja is, hogy hasznalati nyomok, karcok vannak rajta, "de jo allapotban van".
A kepre kattintva nagyithatsz, jol latszik a fejparna szakadozottsaga, a fulparna elszinezodese nem sok jot iger.Amugy a Beyer plussparnak jok, kellemesek.
Az orszagot kivalasztva/Ungarn/ megjelenik a szallitasi koltseg:6 euro.
Lesz meg ennel jobb vetel is! -
LógaGéza
veterán
Meg egy 10essel drágábban - legalábbis ha jól láttam.
Más:
Valaki tudna segiteni, hogy ez milyen állapotban lehet külsőleg/megéri-e? Élőben sajnos nem láttam még ilyet, de elég furcsának hat a fülpárna nekem - meg amúgy is kb 1 szót ha értek németül
-
.DLL
veterán
válasz
LógaGéza #21646 üzenetére
Takstar Pro 80 érkezik egy magyar forgalmazóhoz, de jelenleg is kapható kicsit más párnával LDSystems HP800 Pro néven.
Persze a DT770 is jó választás!(#21645) Ati1979:
Ez a márka leírta magát nálam a 2750! dolláros E.10-zel [Link] A Luxusfejhallgatók Beats-e, az is jól néz ki.
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #21600 üzenetére
Na nem épp hosszas, de tartalmas utánnajárás után úgy döntöttem, hogy nekem egy DT770Pro fog kelleni - viszont max használtan tudnám megvenni, de ez nem probléma, mert nem sürgős. Sajnos a Takstar Pro 80-t nem tudom itthonról beszerezni...
Aki esetleg lát/hall egy jó állapotban lévő használt és eladó DT770Pro-ról valamit, kérem jelezzen nekem - persze én is fogok figyelniKöszönöm
-
Ati1979
veterán
Gyönyörű ez a fejes!
Eddig még nem találkoztam szebbel!
-
Dave™
nagyúr
Tudtok valami jobb minőségű (nem Hama meg ilyenek) jack hosszabbító kábelt? 2,5-3m kellene, messze van az erősítő
-
Ati1979
veterán
válasz
Gabesz_23 #21639 üzenetére
Csak próba szinten sajnos. Hosszabb távon még nem volt dologom egyikkel sem.
Igazából itt kérdezd meg inkább. Sokkal jobban értenek hozzá mint én.
Elivileg a vodkaboy féles csöves erősítők is jók lennének hozzá. Csak sajnos ez a fejes kis impedenciás, és azok meg inkább nagyobbra vannak tervezve.
Meg az erősítő mellé dac is kell. Tehát próbálj valami egybeépített eszközre tanácsot kérni.
Igen valószínűleg kevés lesz hozzá.
-
Gabesz_23
tag
Ati1979:
Szia. Egy kis segítséget kérnék tőled. Ha jól tudom sok AT fejes megfordult már a fejeden. Tudnál ajánlani dac/amp-ot egy ad500x alá. Úton van egy fiio e07k, de félek hogy kevés lesz hozzá. Bocs az enyhén off - ért.
Előre is köszi. Ja, a lényeg :30-35k-nál nem szeretnék többet költeni. -
Ati1979
veterán
-
fattyu
veterán
-
Imifej
senior tag
Megjött a Fiio E10 erősítőm. Egy AT fejest szeretnék venni hozzá, típusa ATH-A700X. Nekem a legfontosabb, hogy magasban nagyon jó legyen, legalább annyira, mint a mostani Technics HT600. Be merjem vállalni, vagy van ebben az árkategóriában jobb zárt? Csak fül köré illeszkedő jöhet szóba. A régit nagyon szeretem, de sajnos annak nagyon kevés a basszusa, olyannyira, hogy már-már szinte nincs is.
-
Primary92
senior tag
válasz
vodkaboy22 #21616 üzenetére
Kerítek valami helyet, ahol meghallgathatom. Így ránézésre szimpatikus. Ennek a koppintása a Superlux HD660?
Nagy különbség van a különböző impedanciájúak között? Azon kívül, hogy nem árt hozzá egy erősítő. -
jippa
aktív tag
.....vajon mit akart ezzel a tortával üzenni az asszony
-
Bodz
nagyúr
válasz
tracker85 #21612 üzenetére
Nekem igen. Igaz már a fülemhez, fejemhez deformálódott a párna elég rég, így nem nehéz.
Igazából a 661 egy jobb füles, mint a DTX 710. Viszont ha nem bírod a túlzott magas kiemelést, akkor neked nem lesz jó. A 710 sokkal emberibb ilyen téren. Puhább, vastagabb, melegebb hangja van.
-
jippa
aktív tag
válasz
vodkaboy22 #21620 üzenetére
hát ha még hallanád a terét
alul viszont kicsit maszatol
-
unyadavid
senior tag
Heló, kinéztem egy Maxell retro dj fejest, 5000 körül még mindig ez a legjobb vétel?
-
thesound
addikt
bocsi
-
Primary92
senior tag
Egy jó idő után még mindig nem sikerült megbarátkozni az AKG K271 mk2-vel. Tetszik, tetszik, de nem annyira jött be. Komoly zenéhez tök jó volt, illetve rockhoz, de jazz-hez és elektronikus zenékhez már picit kevés volt a mély.
Mit ajánlanátok? Fontos, hogy Zárt legyen, masszív, kényelmes, egyoldalú kábeles. Külön örülök neki, ha cserélhető kábeles (egy rövid ha gép mellett ülök, egy hosszú, ha az ágyban).
Az sem hátrány, ha népszerbűbb darab, és használtan is fellelhető, nem akarnék túl sokat ráfizetni az AKG-re.
De ez még egyenlőre csak gondolat kísérlet. -
tracker85
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
De... elkóboroltam itt a fórumon és most már Beyerdynamic dtxek mellett pár Superluxokat is nézegetek...Eddig AKG márkahű voltam, de most ebben a kategóriában nem találtam meg az igazit.
Úgy néz ki valahol végig kellene próbálgatnom őket.(#21607) Bodz - akár 6-7 óra használat után is kényelmes?
Esetleg vélemény dtx710 - Superlux HD661, 668 viszonylatban, vagy más alternatíva?
20.000ft nagyjából a keret.
Otthoni használatra lesz. Nyitott/zár is lehet.
Circumaural kialakítás és kényelem fontos.
Zeneileg mindenevő vagyok. Munkához elmegy az elektro/house akármi háttérzajnak. Oda jó lenne szép meleg basszus. Másrészt hallgatok pop/rockot is. Túlzott magas kiemelést nem szeretem. -
törölt tag
Talán van átmenet. Én ugyebár úgy szoktam fogalmazni, hogy vannak bizonyos fejhallgatók, amelyek fel tudják többé-kevésbé kelteni annak a hangtónusnak az illúzióját, ami a hangdobozból jön ki. Hangdobozokban a nem csalósakat, tehát a kiegyemlített hangvételűeket keresem, egyúttal tisztában vagyok vele, hogy a fejhallgatók csalni kénytelenek, amikor fel próbálják kelteni a nem csaló hangdobozok hangját. Számomra ugyebár mindenképpen van ennek értelme, én az ilyen fejhallgatókat szoktam jobban kedvelni. Kevésbé szeretem az esetleg fejhallgatóként korrektebb, de kifejezetten fejhallgatósan szóló fejhallgatókat - tán csodálom, de nem szeretem, képzetem hegy-völgyeiket nem járja... Én ugyebár (amint ezt már többször eltrollkodtam itt) kényszerből fejhallgatózom, amikor nincs módom hangdobozozni vagy a hangversenyen lenni.
-
Bodz
nagyúr
Nem. Még a végén valami gonosz ember bedugja valamibe, megszólal, én pedig meghalok a borzalomtól.
(#21591) kammerer: De az fejhallgató. Sose fog úgy szólni, mint egy doboz. Mindkettőnek más előnyei és hátrányai vannak. Szerintem a két világ közt nem nagyon van átmenet.
(#21593) tracker85: DTX 710. Nem fér bele rendesen a fülem, de még így is baromi kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest