- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit emlitett itt a forumon valaki aki vett,en is akartam venni meg az elejen de rajottem felesleges,egy sima neoprem tok amibe becsusztatod aztan csok anyu,ugy mar tul laptopos es kevesbe mobilis,de ez szigoruan cdsak az velemenyem ...
Ui. 998 hozzaszolasban van a tok tolajdonosa ,azt irja ott hogy epp elfer benne ..
-
atike
nagyúr
Van valami hír a hivatalos Jelly Bean-ről amúgy?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1193 üzenetére
Biztos, hogy 0,7mm? Nem centi? Akkor mondjuk fél centi kilóg az még elmegy. Majd akkor keresek típus szerint.
-
Fritz Teufel
addikt
A Google térképeit szoktam használni. Természetesen a telefonomat használom navigálásra, de néha jól esik nagyobb felületen nézelődni. A többi alkalmazás nem tűnik számomra veszélyesnek a Wi-fi-re. Ami biztosan kiüti az a Google Szolgáltatások Keretrendszer. Ez a Google Play applikációhoz szükséges és már bizonyítottam, hogy kiüti a Wi-fi-t. Van még más user app is ami képes kiütni, de már nincs kedvem keresgélni. Írok holnap a MyAudiónak erről és meglátom mit válaszolnak. Nem fogok tovább nyomozgatni, nem fizet érte senki, nem is az én dolgom megoldani. Szükségem van az állandó Wi-fi-re és így olyan, mintha nem is volna benne.
-
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettünk barátnőmnek egy ilyen kis ketyerét
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnátok-e linkelni nekem, egy leírás, hogy hogyan lehet romot frissíteni, és melyik magyar nyelvűt érdemes feltenni rá.
Nagyon hálás lennék érte!
Előre is köszönöm! -
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Ami meg lemaradt a super user bin-jet frissitettem...
-
üszök
őstag
A 7 colos tabokhoz való billentyűzetes tokba bele fér ez a kütyü? Próbálta már valaki? Találtam olyat ami mini usb végű az jó egy mini/micro átalakítóval? Vagy usb kell minden képp és csak az OTG átalakítóval mennek ezek?
-
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Google earth,terkepek,google helyek ,google+,a telepiti altal feltett facebook ,rootexplorer torolve,indulasnal az autostartbol tiltva a youtube es a dropbox ...ezeket a modositasokat a system tunerrel tettem meg ,de az is tiltott autostartban...meg ami meg talan mas lehet mint nalad a wpa suplikant filet csereltem egy modositottra az ad-hoc halozatok kezelese miatt(nokia joikuspottal nem ment)navira helyek keresesere nem jobb a telefon,en is azon nyomom,
Ui még volt egy ket app de ha megfeszulok se jut eszembe...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1187 üzenetére
Miket távolítasz el? Hátha az nálam is megoldás volna. Habár a navigációra és térképekre szükségem van, azokat nem veszem ki. Valószínűleg úgy sem azok okozhatják a problémát. Egyébként is érdekes, hogy amputáljam a rendszerem felét, miközben másoknak probléma nélkül megy. Ha a Jelly Bean-nel is így kell szívnom, akkor lemondok a dologról, ez fix. A folyamatos online kapcsolat nélkül nem ér semmit a tablet, pedig jó lehetne.
-
válasz
Fritz Teufel #1186 üzenetére
Ha autostartbol kilonel meg egy ket nem szukseges alkalmazast ,majd ujrainditva raprobalnal hatha bejon a moka....Nekem egesz ekszaka ment a wifi hogy kiprobaljam,reggel gond nelkul fogadta az email probakuldesem....igaz nalam nem sok minden van megtartva a google appjai kozul sem csak amire szukseg van....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1184 üzenetére
A Gadmei 1026-ot az eredeti build.prop-pal amit kiegészítettem az N7000 módosításával. Csak az alján lévő 6 plusz sor a lényeg. Most ott tartok, hogy csak a Skype és a System Tuning fut, minden más fagyasztva. Ekkor az üzenetek átmennek, de a kijelző nem villan fel, csak hangot ad. Nem nyúlok hozzá, hanem nyomot egy videóhívást. Kicsörög, majd a kijelző bekapcsol és 1 másodperc múlva, már szakítja is meg a kapcsolatot. Tehát, amíg a kijelző nem aktív, van kapcsolat. Persze ahhoz mindent fagyasztanom kellett. A Google szolgáltatások keretrendszert is fagyasztottam, mert gyanúsan viselkedik. Most ezt olvasztom ki elsőként, reboot és meglátom...
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #1183 üzenetére
-
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Melyik romot hasznalod?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Smith Ügynök #1182 üzenetére
Hát, ha tökéletesen "smooth"-ot akarsz, akkor inkább egy Asus Transformert ajánlok figyelmedbe.
-
Smith Ügynök
tag
válasz
Fritz Teufel #1181 üzenetére
Na még néhány utolsó kérdés
Méretre a 8" mennyire használható, nem "fárasztja" a szemet?Illetve netezésnél a felhasználói élmény mondjuk egy Gadmei rommal mennyire "smooth"?
Köszönöm.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Ha főként olvasónak szeretnéd használni, akkor a döntő a súly. Minden más paraméter bőven megfelel a kívánalmaknak. Azt meg gondolom nem kell részleteznem, hogy a súly miért fontos egy könyvolvasónál.
Nos, a 808DCC 500g a ZeniThink c91 725g. A verseny eldőlt. Ha edzeni akarsz szórakozás közben is, akkor természetesen a nehezebb játszik. -
Fritz Teufel
addikt
Odáig jutottam, hogy a System Tunerrel fagyasztottam az összes user applikációt és azokat az alkalmazásokat, mik eredetileg a ROM-ban vannak és azonnal frissülnek, amikor beállítjuk a Play-t. Kivéve a Skype-ot. A Wi-fi folyamatos, tudok írni a készülékre, hanggal jelzi a beérkező üzenetet. Továbbra sem nyúlok a készülékhez, indítok egy videóhívást. Felvillan a kijelző, csörög kettőt és már szakad is meg a Wi-fi kapcsolat! Tehát addig van Wi-fi, amíg nincs bekapcsolva a kijelző. Nah, ezt hogyan rakjam össze!
-
Smith Ügynök
tag
Üdv,
A másik fórumban belinkelték az 1000B név alatt lapuló tabot, ami elvileg ez:[link]
Jól néz ki, csak az egymagos cpu miatt aggódok.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy melyiket vegyem: 10008B vagy 808DCC?
Szinte kizárólag netre + youtube videók nézésére kellene, max. 40 ezer ft-ot adnék érte (a 808DC is most ennyi).
Ajánlanátok egyébként a 808-at erre a célra, mennyire kényelmes rajta olvasni?Köszönöm
-
Smithy87
senior tag
válasz
duffbeer #1168 üzenetére
A kérdésre a válasz le kell görgetni a legaljára és ott a normál nézetet megtapicskolni. Akkor a rendes webes nézetre fog váltani. Továbbá fóliát keresnék talált e már valaki kompatibiliset. Én is tapasztalom, hogy ha csak készenlétben hagyom akkor "lefagy" Gadmei rom van fent 10.16 asszem, root build.prop csere még nem volt. Valójában úgy vettem észre, hogy nem lefagy hanem egyszerűen kikapcsol. Még tesztelem.
Valakinek igértem képeket nem felejtettem el amint időm engedi meg csinálom.
-
p0rn
tag
válasz
Zollkid100 #1174 üzenetére
Elméletileg lesz már folyamatban van régóta.
-
Zollkid100
tag
Jelly Beanről valami hír esetleg?
Lesz egyáltalán?
Üdv. -
üszök
őstag
Valaki próbálta a 3 betűs navit megy e?
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1171 üzenetére
Valaki Korábban írt cyanogen módról, hogy volt a gépén... igazából érdekelne engem is, hogy honnan és miféle!!!
-
ripjaw88
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most sikerült egy ilyen készülékhez hozzájutnom és azt akarom kérdezni hogy a ROM frissítés erre a Gadmei E8-ra kockázatmentes vagy elromolhat közben a készülék? És mennyivel jobb mint a gyári?
Köszönöm
-
duffbeer
őstag
válasz
varga.balazs #1167 üzenetére
És látod más borítóképét + névjegy, meg minden?
Telefonom:Tablet:
Mi lehet ennek az oka?
Szerk.:
Az nem is zavarna, milyen az elrendezés, de legalább jelennének meg az információk... -
duffbeer
őstag
Facebook alkalmazás nálatok megfelelően működik? Én, ha rábökök valakinek a profiljára, nem jelenik meg róla gyakorlatilag semmi. Csak üzenni tudok neki... Nincs borítókép, nem tudom megnézni a képeit, semmit.
Másnál minden OK? -
melan
senior tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Én sem találtam róla semmit sem, egy cikk is csak nemrég jelent meg róla, hogy lehet majd kapni. Erős a gyanúm, hogy egy összedobott termék lesz, vagy egy másik új köntösben, ami persze nem feltétlenül baj. Kézbefogva nagyon tetszetős, a menü oké, de sztem ekkora felbontáshoz a proci kevés lesz ha játékra kerül a sor. Engem csak a képernyő "érzéketlensége" zavart kicsit.
-
Miksz
tag
Most megy egy órán túlis a szinkron
az e-mail és g-mail is be lett lőve.
-
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
-
Gzolo
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1159 üzenetére
Én is teszteltem, másfél óra alvás után is megjött az email, wifit nem eresztette el a gép.
Az én kijelzős problémámmal találkozott már valaki?
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1159 üzenetére
Szintén zenész. Kipróbáltam mind a három beállítási módot (wifi) és az eredmény mindegyik esetében u.az. Megy, aztán ha visszahozom pár perc alvó módból azonnal eldobja a hálozatot, majd újra csatlakozik. A hosszabb alvást még nem próbáltam, de friss telepítés után még minden oké volt vele.
-
melan
senior tag
válasz
this is life #1156 üzenetére
Köszi! Ezek szerint elnéztem a b-t p-nek... THX!
-
neve myaudio1008b
-
üszök
őstag
válasz
Fritz Teufel #1150 üzenetére
Ki próbáltam az alvó módos wifit, jó 2 óra múlva is meg kaptam a leveleket. My audio 09 23-al.
-
melan
senior tag
Már szinte minden e tablettel foglalkozó fórumot elolvastam, épp ennek járok a felénél még. Nagyon gondolkodom egy ilyen megvételén, mivel sztem sokat számít az 1" a 7-eshez képest, meg persze a hardver. Szóval sajna nálunk a tesco-n kívűl nincs lehetőség ilyen tapizására, gondoltam megvárom, míg valamelyik ügyféllel foglalkozó alkalmazott leereszkedik és hajlandó megkérdezni mi a túrót ácsorgok a műszaki pultnál... Szóval a lényeg, hogy ilyet ugyan nem, de egy 10-es myaudio-t meg tudtam nézni, ami (kutyásul jól néz ki a fehér hátlappal). Azt hittem, hogy meg tudom jegyezni a számát 1008p-re emlékszem (nem, nem keverem az 1080p-vel), de semmit sem találtam a neten. 16:9-es képarány, 1,2 Ghz proci, 1Gb ram, 4.0.4-es rom volt fenn. Én állítottam át magyarra, sajna wifi luxus, így azt nem tudtam kipróbálni. Nagyon jól ment a cucc, gördülékeny meg minden, bár a képernyő mintha nem lett volna elég érzékeny, többször is rá kellett nyomnom egy-egy gombra, hogy lépjen tovább. 1 év garival 39.990HUF az ára. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani egy 8"-al, mivel jelenleg arra venném, hogy munkában is magammal hordjam, de ez a 10-es nagyon tetszett, viszont kissé nagy is, nehéz is. Sztem átruccanok egy MM-ba tapizás céljából...
-
Gzolo
senior tag
Felfedeztem egy nagyon idegeítő hibát a korábbi Gadmeiban. Hiába állítom át, hogy automatikus fényerőszabályzás és 2 perc inaktivitás utáni kijelzőkikapcsolás legyen, lezárás után visszaáll Closera és 30 másodperces zárásra. Előjött ez másnál is?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
d.toth91 #1149 üzenetére
A rendszer alap esetben szépen működik. A gond akkor kezdődik, amikor felteszem a Facebook, Facebook Messenger, IMO, Skype, LindeIn csoportot. Ezek minden további nélkül futnak a telefonomon, tehát az nem válasz, hogy akkor ne tegyem fel. Vagy javítják ezt a problémát a Jelly Bean-ben, vagy lesz egy eladó készülékem. A Sype egyébként brutál jól működne videóhívással is, ma kipróbáltam (hang és kép is rendben). De így a tablet használhatatlan, hiszen nem lehet vele online az ember. Akár milyen wi-fi életben tartó applikációt próbálok, mindegyiket képes felülbírálni.
-
d.toth91
tag
válasz
Fritz Teufel #1147 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy a norton utilities energiagazdálkodási profiljai nyírják ki? Ha jól láttam,volt ilyen a csomagban, amit feltettél. És mikor én használtam, kikapcsolta a wifit a profiltól függő időn belül a kijelző kikapcsolt állapotában.
-
Fritz Teufel
addikt
Sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miért kapcsol ki a wi-fi 5 perc eltelte után. Mindent megpróbáltam. Ha nem lesz ez a hiba javítva, akkor kénytelen leszek megválni az eszköztől. Inkább akkor még teszek hozzá és veszek egy működő tabletet.
-
üszök
őstag
Van valamilyen időjárás előrejelző ami jó és kompatibilis a market szerint a készülékkel? Fancy, beautiful,időkép nem megy. Bár még a gadmei romot nem tettem fel. Az segítene?
-
Nem_Tom_x
csendes tag
Sziasztok! Ha tudtok segíteni... Jelenleg a készüléken Gadmei 4.0.4 rom, root nélkül ("eredeti" myaudio rom-ot wifi és görgetési probléma miatt cseréltem) ami jól működött, ma délelőttig... Ma a wifi jel eltűnt, konkrétan nem tudtam bekapcsolni, miután ledobott a routerről. Végül nem tudom mi segített, de többszöri ki-be kapcs. és a futó ill. tárolt folyamatok legtöbbjének lezárása után életre kelt, de nagyon instabil. Javaslatokat előre is köszönöm! Még valami, jelenleg speedtest.net letöltési eredmény irreálisan magas eredményt mutat, miközben a tényleges letöltés akadozik.
-
Fritz Teufel
addikt
-
amarna
tag
válasz
Fritz Teufel #1130 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de a root nem okozhatja a problémát? Úgy vettem észre, míg nem raktam fel, nem aludt el a wifi, azóta viszont én is ezzel a gonddal küzdök.
-
jFox
addikt
-
royalka
őstag
Hála az "ünnepnek" csúszik a gariztatás. Remélem Kedden már itthon lessz :/
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1136 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de nekem azzal se müködik....
-
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1134 üzenetére
Igen, de én nem a "beépitett" sd kártyára gondolok, hanem amit én helyezek bele!
-
-
Fairplays
aktív tag
Egy új kérdés, nem tudom hogy volt-e már, de sd kártyára hogy helyeztek át appot?? Mert én csak a beépitettre tudok áthelyezni!!!
-
Miksz
tag
válasz
elméletileg be van... minden szinkron pippantva, , a wifi azonnal jó ahogy felébred....
no újramost 35 perc, és azonnal jött a mail
az 1 órás határ az gyanús , na megyek tovább cigit tölteni... közben küldöm majd a leveleket. -
válasz
Tenyleg rejtelmesek ezek a kutyuk ,nekem minden ok ,a telepites akkent ahogy leirtam,azota semmi gond ,gmail a telepites utan a playbol frissitve es hala a teremtonek minden ok :-) az energiatakarekos modban viszont kilovi egy ido utan a wifit ...
Telepites elott resett volt,valamint wipe cache/data ...stb -
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
-
-
Miksz
tag
1 óra és nem jelez.....
pedig wifi nem alszik -
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer #1059 üzenetére
Azért leírom, hátha más is találkozott a problémával...
Szóval rootolás után nem engedi frissíteni a Superuser-t, valamilyen aláírási problémára hivatkozva.
Ennek az appnak a segítségével helyre lehet rakni a dolgokat, ezután már szabadon frissíthető Playről. -
Miksz
tag
15 perc... eddig jó.....
-
Miksz
tag
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Megpróbálom én is, gadmei 1026-os firm.-el
-
duffbeer
őstag
válasz
this is life #1121 üzenetére
A gyári myaudio töltő kb 1 amperrel töltheti az akkut, mert használat közben kb 4-5 óra alatt van fullra feltöltve. A 2A maradékát pedig megkajálja a tablet. Elixir-el nézve full fényerőn, normál CPU beállítással, 900 és 1100mA között szív az akkuból a tablet.
-
-
Riwee
csendes tag
Üdv!
Hol kaphatnék a géphez való olcsó tokot? Ahogy néztem nem valami bő a kínálat.
-
CsCsigusz
tag
Van egy fura észrevételem a Gadmei vs MyAudio romokkal kapcsolatban... Nekem múlt héten el lett küldve gariztatásra a töltőm, megmurdelt 3 nap után, de közbe gondoltam kipróbálom az állítható táppal tölti-e.
Na az az érdekes hogy a Gadmei 10.11-es rom amikor fent volt ahogy feldugtam neki a töltőt kilőtte az egész gépet, mintha kiszedted volna hirtelen az akksit
Jól beijedtem de emlékeztem hogy a MyAudio-s rommal meg töltött korábban ez a táp is, feldobtam a 9.27-es romot és azóta rendesen tölti... A táp 4.5 V-ot ad a tabinak ~1,8 A áramerősséggel ez kevesebb mint ami kell, a gyári táp 5 V-ot ad le ~2A-en.
Fura, hogy a rom mennyit befolyásol(?) de ha valakinek ilyen baja van tegyen majd így! Nagyon lassan tölt az "idegen" táp de nem hinném, hogy roncsolná az akksit mivel eleve kisebb a tabi felé a teljesítménye
Volt még egy szadista próbálkozásom valaki kérdezte hogy a Galaxy Ace töltője tölti-e micro usb-n a tabit, ezt is kipróbáltam
Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt
Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok
-
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Probald felrakni a 1026 romot majd root,gyomlald kia google felesleges alkalmazokat pl g+,terkepek,helyszolgaltatas ....mar nem tudom fejbol mit gyomlaltam ki belole a system tunerf segitsegevel ,persze ezeket megelozoen ejtettem meg a builprop cseret ,a vegen egy caches es wipe data clear szinten a system tuner progi one click menujeben ,restart es mukszik minden ,se wifi se egyebb gond...
Ui probaldf meg a system tuner a taskmanagerevel hatha ki tudod szurni mi okzza a gebaszt,ha meg megvan tiltod az automatikus inditasat ua progival..
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1116 üzenetére
Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!
Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege! -
válasz
Fritz Teufel #1112 üzenetére
Nem raktad fel a wifi lock-ot ? Mert nalam az erosen bekavart ,miutan leszedtem rendbejott a wifi ,alvo modban is szepen megyeget....Probaltad mar a 1026 romot,en mar azzal nyuzom a modigolt buildproppal megfejelve ,mar napja van fent es eddig minden ok....ja es torrenten vegre full tempon ment :-) eddig csak ezzel e rommal ertem ezt el...
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1103 üzenetére
Köszi.
-
Fritz Teufel
addikt
Nagy nehezen sikerült kiderítenem, hogy a Tesla Unread program szakítja meg a Wi-fi kapcsolatot a képernyőzár aktiválódása után pár perccel. Legyilkoltam. Aztán csináltam egy kísérletet.
Hozzávalók:
laptop, PC vagy mobiltelefon
808DCC - legyen kivéve a pipa az Értesítés egyszer funkció mellől a Címkék kezelése menüpont alatt a Gmail-ben. Ekkor minden beérkező levelet külön-külön jelez mint az asztali géped vagy a telefonod. Itt valamiért ez nem alapértelmezett.A kísérlet: a számítógépről vagy a telefonról (nem google fiókból) küldtem mailt a google fiókomra mondjuk Levélke 1 címmel. A levél elment és maximum 5 másodpercen belül jelzett a telefon, hogy levelet kaptam. A 808DCC képernyőzára ekkor 5 perce volt zárva és 1-5 perccel később jelezte a levél érkeztét. Nem nyúltam a tablethez, maradt lezárva. Negyed órával később ment a Levélke 2. A telefon pár másodperccel később jelezte a levél érkeztét. A tablet már többet filózott, de jött a levél olyan 3-10 percen belül. A levélke 3 már nem jött át a tabletre a képernyőzár aktiválódása után 1 órával, amig a telefonom a szokásos pár másodperces késéssel jelzett.
Nálam továbbra is bontja a Wi-fi jelet a készülék, hiába van az alvás alatti életben tartás funkció. Hozzáteszem, hogy ugyan azokat az alkalmazásokat használom, amiket a telefonomon, tehát itt vastagon szoftveres gon van továbbra is. Nagyon zavar, mert a 808DCC tabletemre kell a Push-mail szolgáltatás és irgalmatlanul piszkál, hogy nem tudom megoldani. Volna kedve másnak is elvégezni ezt a kis játékot, aztán publikálni az eredményeket? Lehet, hogy ez valójában másnál sem működik csak eddig nem vette észre?
-
Yoli
tag
Szia!
Szerintem ez egy nagyon jó kis gép és a C One-t én is néztem, de HW miatt az labdába se rúghat a 808 mellett! Igazából én az E-digitalos akcióban vettem 35e-ért és úgy már szerintem best buy!
De 40-45e-ért is jó vétel mert a HW erős és egy Rom csere után egész jól működik nekem. -
üszök
őstag
A 3 betűsből Van jól működő változat erre a felbontásra?
-
derrik
őstag
válasz
osztraksajt #1098 üzenetére
...akkor ez a progi megy a telefonra /mint adó/ és mi megy a tabletre min vevő ????
-
tolts.hu
őstag
valaki használta már ghoo magyar billentyűzettel? mennyire passzol bele? [link]
-
melan
senior tag
Sziasztok!
NAgyon gondolkodom egy ilyen gépen, de nem tudok dönteni, hogy ez, vagy egy Concorde One,ami ugye majdnem feleennyi. Megéri e különbséget?
Az igazság az, ahogy elnézem ha ezt a tabit választom, akkor azzal kell kezdeni, hogy ROMcsere, meg rootolás (nekem a munkahelyi nethet kell proxy kód és azt csak rootolt progival tudom használni) szóóval a friss cuccot buherálni kell, hogy teljesen jól működjön... ez kicsit visszatart. A netes tv-t sem használnám ki, jó wifi kell, mert a munkahelyen távol vannak a routerek, telóval is csak határeset a netelérés. A hardver ütősebb, nem kérdés, a kijelző pedig 2.5 cm-e, nagyobb. Emiatt hajlok efelé... -
Gadmei 1026 [link]
-
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1085 üzenetére
Én magát a Romot nem tudtam leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest