Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
en visszaraktam a gyari 0923 rom-ot és még nem volt ilyen hibám!
a gadmei rom vacakolt a mélyalvással(lefagyott) meg aksi sem birta jol és leszivta valami mindig.
a cpu1 offline problémára irok egyebkent
olvastam a system tuner pro ban van egy beállítás ami segít,még most tesztelem.
a cpu menu/boot settings-ben kell keresni,active tweaks menuben a 'Force all cpu online'-t kell bekapcsolni mert elvileg azzal van a baj,hogy nem szinkronizálja egyszerre a két magot,és a lekérdezésnél o mindig azt látja,hogy mindkét mag aktiv.
ezzel a megoldással mindig online lesz a két mag.
majd kiderul.......! -
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy egyszerű,gyors,pdf ill. e-book olvasó progit.
A véleményeteket szeretném kérni ezügyben.Köszi
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1595 üzenetére
Gadmei van fönn
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #1595 üzenetére
(#1594) d.toth91:
Jól van beállítva a régió? -
d.toth91
tag
Üdv!
Valamitől elkezdett sietni az óra a tabletemen. Se automata beállításnál,se kézinél, se újraindításnál nem javult meg. Valakinek van valami javaslata, hogy mit tehetnék? -
plityo
tag
na egy új hibajelenség. nem tudom, hogy a go launcher tablet hd miatt-e (amit csak ajánlani tudok), de néha úgy ébred, minha ultra magasra lenne állítva a fényerô, be van égve a kijelzô. elaltatás, újra ébresztés megoldja.
-
vation
tag
A bluetooth nem kommunikál iPhone-al?
Nekem nem látja.. -
cekkk
veterán
Én meg olyat kérdeznék, hogy ezekről a androidos akciókról, hol lehet értesülni, amikor van X program és nagyon olcsón adják őket. Időnként van ilyen, de nem találom, hogy hol.
-
vation
tag
Kéne nekem egy progi, amivel képeket tudok tudok átméretezni?
Ajánlanátok valamit?
Thx -
Nunder
őstag
válasz
this is life #1565 üzenetére
Legyen igazad, igaz még nem monitoroztam, hogy mikor mennyi CPU-t használ és milyen órajelen
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1577 üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1575 üzenetére
Kösz kipróbálom. Ha ennél működik az 1,5ghz akkor itt a fórumon kering egy másik verzió is. Csak már nem tudom melyik hszbe volt.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1572 üzenetére
Még nem probáltam. Csak a consevative-ot. De megnézem azt is.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life #1565 üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
-
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Sztem megtaláltam a megoldás a cpu offline problémára. Nekem a system tuner pro verziója van fent. Settings - active tweks- screen off behavior- govenor - és én a conservative modod választottam. Eddig 3-4 deep sleep után is visszaindult.
Gadmei 10.26 van fent. -
eckmester
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy normális-e az, hogy a 10.26-os Gadmei romra az Antutu 200 ponttal kevesebbet ad, mint a 9.23-ra. A Quadrant az Asus alá sorol a 10.26-nál, míg a 9.23-nál felette voltam. Ezek szerint a Gadmei stabilabb, de lassabb? -
plityo
tag
válasz
this is life #1555 üzenetére
a tokra mondta :-)
-
válasz
Zollkid100 #1557 üzenetére
Nálam nem minden alkalommal felejtette el a második magot,de amikor igen akkor azt érezni lehetett a müködésén ,akkor jött a restart ..
-
-
krisztian112
senior tag
Üdv! Arról érdeklődnék. hogy miylen a tablet szoftverellátottsága? Vannak olyan játékok prgramok, amelyek nem futnak a tableten?:d remélem jetpack joyride, angry birds, air control futnak a gépen
-
vation
tag
Siker
-
cekkk
veterán
-
vation
tag
Telepített programoat hogy tudok törölni azon kívül hogy rákeresek az áruházban, majd eltávolitás?
IPhone-hoz vagyok szokva, ez az első droidom, kicsit fura még.
Thx -
RtgLaci
tag
Kérdésem volna... Nekem Myaudio 8080A jelű tabletem van, ami megbetegedett, valószínűleg szoftvert/firmware-t kéne cserélni/frissíteni. A Myaudio weblapján hiába írom be a tipusszámot, nem ad elő semmit...A szerviz (Myhelp) egy hete nem segít megoldani a bajomat (telefonon nem elérhető, a mailekre nem válaszol). Mit tegyek?
-
Smithy87
senior tag
Na most akkor mi van akkor? Fel tettem a system tunnert az ingyeneset. Nekem is az 1,.es mag offline pihiből bekapcsolva, hogy a sebesség mennyi azt nem tudom mert annyira nem vagyunk még jóban a progival. Azt akkor csak a képernyőzás kikapcsolásával lehet elérni, hogy ne üsse ki az egyik magot?
Bekapcsolás után 336MHz-re áll be mind a 2 mag. -
Zollkid100
tag
válasz
this is life #1553 üzenetére
Hát azért elég idegtépő lenne minden kijelző unlock után restartolni
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #1524 üzenetére
Nem a gyárit használom, most hogy feltettem a 10.26-ost, így kipróbáltam a Go Launcher HD-t és ez a leginkább "smooth", hogy így mondjam. És ennek ellenére, megint csak 1200 Hz az órajel, nem lehet mit tenni ellene.
-
-
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1549 üzenetére
megnéztem, a CPU1 nekem is offline van. na de azért ez nem annyira normális sztem...
-
vation
tag
válasz
this is life #1536 üzenetére
Mindegy, ennél nagyobb probkéma ne legyen vele :-)
Köszi -
Zollkid100
tag
A második mag nálam is beragad alvó módban,ahogy szerintem mindenki másnak is csak nem vettük észre eddig.
-
bb68
tag
válasz
this is life #1546 üzenetére
Szerintem a hardver és hozzá beállított feszültség kérdése ez a dolog.Lehet nállam a 96Mhz-hez rendelt fesz. 0.1V-al kevesebb."Gyári szórás".Elég ahhoz hogy beragadjon a proci.Mindegyik rommal ugyanez volt a helyzet.
-
plityo
tag
csak mutatóba, nem tűnik rossznak: http://olcsotablet.hu/tok-8-os-tablethez-usb-billentyuzettel.html
-
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy JB nem lesz. A kínaiak már az utód modellel vannak nagyon elfoglalva. Másik ok miatt is erre gyanakszom, de azt nem publikálnám...
-
bb68
tag
válasz
this is life #1543 üzenetére
Mindkettőnknek igaza van,mert hál' istennek a frekit is lecsökkenti 96Mhz-re.Ezért ragad be mélyalvásba.
-
-
bb68
tag
A legegyszerűbb módja a freki ellenőrzésének,ha feltelepíted a System Tuner Pro nevű progit.Egyébbként az enyém is alapon 1.2Ghz-en fut/normal mód/.De Antutu mérés szerint 1.5Ghz-t ír ki meg 7850 pontot ad.A rom amit használok a 9.23.Az enyém sem megy alapból 1.5Ghz-en./Meg szerintem más gépe se./
-
-
plityo
tag
3 nap használat után jóban vagyunk. Még nem volt kikapcsolva egyszer sem, nem is merült mély álomba. Felraktam rá a Thumb Keyboard-ot, nagyon kényelmes vele.
Gyorsan tölt, reggel töltöröl levéve, minden kikapcsolva egész nap, este 91%-on ébred.
Azért remélem a JellyBeant mihamarabb megcsinálják, és értelmesen, hogy ne kelljen kínai izékkel szórakozni... -
2-3 hetet mondtak a javításra,abból 1 már eltelt
azért van egy kis para mert nem a myaudios hanem a stock gadmei es rommal feküdt meg,remélem nem lesz gáz nekem belőle...Lehet lassabban tölti be lock screent és a töltési időt látod villanásnak(amig még nincs kint a kép)nekem meg amikor olyanja volt standby bol egy pillanatra invertált fakó szinekkel éledt fel ,de hamar egybekapta magát utána.A villanás amiatt is lehet hogy alvóban 96 mhz megy proc és az élesztésre kicsit lassan reagál...
-
vation
tag
Mióta feltettem a Gadmei-t, furán villan egyet a kijelző bekapcsolás után, standby-ból jövet.
Teát power gomb megnyom, és elhúzom a kioldás felé, abban a pillanatban bevillan az alatt lévő kijelző.
Ez miért lehet?
Nem annyira zavar, mert gyors, alig látni egy pillanatra, de ha nem muszály akkorgb inkább nem kérem ezt az opciot. :-)
Köszi -
vation
tag
válasz
this is life #1533 üzenetére
:/
-
-
bb68
tag
Nincs ebben semmi hókusz-pókusz.A performance módot automatikusan,terheléstől függően kapcsolja be.Egyébbként 1.2Ghz-et lát az user.A frekit is teljesítménytől függően változtatja.Normal mód:336Mhz-1.2Ghz,Power save:336Mhz-800Mhz.
-
amarna
tag
válasz
darthsmoke #1528 üzenetére
Ember legyen, aki érti, hogy rakták össze ezt a cuccot
-
vation
tag
válasz
this is life #1523 üzenetére
Miért kellett szervizelni?
-
most olvastam a gadmei oldalát és a 1023 rom az 1.200 hez való lehet nem is megy nagyobb tempon,de ezt passzolom a 1026 a 1.500 ghz es ...
-
Zollkid100
tag
Emlékeim szerint az 9.27-es gyári ROM-ban van Performance mód.
Kérdés hogy lehet e valahogyan frissíteni rá 9.23-ról, mert zip formájában nem találkoztam még vele semerre.
Üdv. -
amarna
tag
a build.prop-ban ott a normal, performance és powersaving mód, viszont a CPU Mode Setting beállításoknál , már a performance nem szerepel.
Egyszerűen megragad ezen az 1200 MHz-en és a fenti leírás kivételével, nem lehet 1500-ra feltornázni. -
bb68
tag
Kipróbáltam jópár cpu tweeker progit,de egyiksem működik megfelelően ennél a gépnél.Kár vele kínlódni. A legegyszerűbb megoldás a build.prop szerkesztés.Órajel állításhoz meg kell keresni "ro.cpumode.maxfreq=1200000,1512000,800000"sort. Értelemszerűen az 1200000 a normál mód.Ezt át kell írni 1512000-re.Elment,újraindít,beállítások cpu mode setting normal mode kiválaszt.Innentől újraindításig 1.5Ghz-en lesz a proci max.órajele.
-
-
válasz
Fritz Teufel #1496 üzenetére
Még két hét és remélem az én gépem is visszaérkezik a szervizből ,hát mit ne mondjak hiányzik minden hibájával együtt,bár nekem nem sok gondom akadt vele ,tartalomfogyasztásra fekve az ágyban isteni,nem úgy mint most a lapos elött.Akinek cpu gondja van megpróbálhatja a system tuner pro-t abban is lehet cpu clockot állítani,meg emlékeim szerint performance modot is,abból a performance 2 kell választani...de lehet hogy nem is kell piszkálni mert az antutu is adhat hibás értéket..
Ui.:a fejlesztői lehetőségek között be lehet állítani hogy mutassa cpu működését ,a jó szeműek kiolvashatják belöle az adatokat.
-
amarna
tag
Nekem a MyAudio 4.04, a 11.26, és az 1.1 custom rom is 1200MHz-nek látja.
Nem igazán értem a dolgot. -
Nunder
őstag
Legutóbb AnTuTu-val néztem, és fixen írta, hogy ~1200 Hz. Ez a 10.11-es Gadmei ROM-mal sem változott. Mikor feljebb próbáltam húzni, akkor elvileg megette, de ahogy kiléptél a programból, egyből visszatette. Hiány nyomtam én Set on Boot-ot, semmi. Mivel nem volt Ondemand lehetőség, így maradt a gyárilag kalibrált órajel. Ezért is dühít, hogy ilyen hardverrel ne laggoljanak már az animációk. Nem azt kérem, hogy a csilli-villi Tegra 3-as játékok menjenek, ha ilyet akarok arra ott a gép. Én csak egy pörgős rendszert szeretnék, ami nem gondolkozik negyed másodpercet egy asztali lapozó animáción. Túl sokat kérek?
Ha már itt tartunk, neked speciel melyik ROM van fenn ami engedi normálisan profilozni és állítani?
Illetve ezt mindenkitől: Ha jól láttam akkor a 10.26-os a legfrissebb ROM, amit fentebb linkeltetek. Ebben még mindig kell/ajánlott a build-prop szerkesztés? Olvastam, hogy lehet tweakelni az animációk gyorsítását stb. Ez igaz?
-
vation
tag
Én is arra gyanakodtam, hogy lemerült, de nem.
Addig nyomogattam hosszabban-rövidebben mig végül bekapcsolt, uh most megint jó, de azért levert a víz rendesen:-) -
vation
tag
Én is arra gyanakodtam, hogy lemerült, de nem.
Addig nyomogattam hosszabban-rövidebben mig végül bekapcsolt, uh most megint jó, de azért levert a víz rendesen:-) -
amarna
tag
Mondjátok már meg légyszíves, melyik rom alatt fut 1.5-ön a proci?
-
Yoli
tag
Nekem olyan volt már vele, hogy 45% körül leraktam és 1-2 óra mulva nem kapcsolt be.
Mint kiderült teljesen lemerültTöltsd kicsit és hátha beindul.
MÁS: Most nekem olyat csinál, hogy a töltés beragad 100%-on és csak akkor csökken, ha bekapcsolva visszadugom a töltőt és újra kihúzom. Erre van valami megoldás? Másnak is produkálja?
-
vation
tag
Nem kapcsolódik be!!
Fél órája még neteztem rajta, most meg semmire nem reagál.
Van valami más módja bekapcsolára??Rátettem a töltőre, hátha észhez tér, de semmi.
WTF?? -
Nunder
őstag
Hangerőt 3 féle képpen tudsz növelni: a hardveres gombok segítségével, az általad leírt módon, valamint a "tálcán" található ikonok segítségével. A "film" valószínűleg silányabb minőségű audio sávot kapott, azzal nem tudsz mit kezdeni. A cucc meg nyilván nem rendelkezik világbajnok hangszórókkal, fülessel próbálkoznék inkább.
-
bipeti
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene: hogyan lehet a hangerőt - a beállítások, hangerő beállításokon kívül - megnövelni.
Egyes filmek hangereje nagyon gyenge.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest