Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
MrPetya19 #2099 üzenetére
Az eredeti MyAudio ROM-ban a HDMI kimenetre kötéskor a tableten elment a kép és egy benga touchpad funkcionált tovább. Már nem volt rossz dolog ez sem, de azért nem volt az igazi. Az újabb ROM-okban nem butították le a dolgot, meghagyták a dual megjelenítő lehetőséget, vagyis a tableten és a HDMI kábel másik végén is ugyan azt látni egyazon időben.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Fritz Teufel #2098 üzenetére
Az mit takar?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #2097 üzenetére
A 10.26-os Gademi tudja a dual megjelenítést.
-
-
CsCsigusz
tag
válasz
5zilárd #2091 üzenetére
Igen, nálam volt ilyen gond. Küldtek újat (töltőt) vagy 2 hét után. Alapból elküldték volna a tabot is, de megbeszéltem velük hogy szükségem van rá,és usbről amúgy is tölthető volt. Helyi szervizpontba vittem amúgy. Azóta minden raj, más gond nem volt vele. JB-t várom de már csak azért is mert minden tabin lassan az van, és be lett ígérve
megváltást nem remélek
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
5zilárd #2094 üzenetére
Mindig menteni kell a dolgaidat és én nem is hagynék rajta semmi adatot. Amikor visszaadtam a készülékeimet, teljes visszaállítást csináltam.
Tehát wipe cash, wipe media és az internal SD törlése, majd rendszer visszaállítás gyári állapotra. Ez a teljes és tiszta visszaállítás, így nem marad fent semmi adat az előzőekből.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2092 üzenetére
Mindenképpen visszaküldöm én is, csak tudni akartam hogy mit csinálnak mert ha pl. cserélik az egész tabot akkor lementenék pár dolgot...
-
s22b900
csendes tag
válasz
zsolt64555 #2087 üzenetére
Bocsi, akkor mit kell csinálni, hogy teljes resetet kapjak?
Ha csak frissítem a ROM-ot, akkor marad minden és ugyanúgy nem tudok belépni...Mi legyen az SD-n, hogy mindent töröljön és gyári alapra álljon a készülék?
-
5zilárd
csendes tag
Írta valaki, hogy nem tölt neki a hálózati töltőről. Vissza lett küldve és megcsinálták? Mert nálam ugyanez a helyzet...
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ROM függetlenül megszakad a wifi kapcsolat, akkor nálad is hardver probléma lehet. Mehet vissza a boltba és érvényesíthető a garancia. Már ha ez zavar téged...
Nálam ez már a második készülékcsere lett volna hibás kijelző, valamint a második esetben, a wifi állandó megszakadása miatt (függetlenül bárminemű szoftveres beavatkozástól - ROM csere, build prop modding, wifi keep alive szoftverek). Nem kértem több készüléket ettől a cégtől, így az üzlet tanácsára pénz visszafizetés lesz, majd a későbbiekben egy kompromisszummentes megoldás.
Ui.: Remélem a beállításokban bejelölted a wifi folyamatos életben tartását! Beállítások->Wi-Fi->Speciális->Wi-Fi bekapcsolva tartása (Mindig)
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Mivel lehet megoldani, hogy ne szakadjon meg a wifi? Újratettem a rom-ot is a frissebb 4.0.4-re de még most is ez a gondja...
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2085 üzenetére
Ehez csak annyit szólnék hozzá hogy ez így nem igaz!!!
Mikor a root-ot telepítettem a recovery-ből rámásoltam az sd kártyára az 1 nevű mappába raktam bele
itt az a lényeg hogy a rom ne legyen kint a gyökérbe a kártyán!
tehát működik behelyezett sd vel is!az internal sd kártya tudtommal a tablet belső memóriája, az external sd pedeig amit beleraksz!!!
"lásd root explorer"
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
osztraksajt #2082 üzenetére
pedig azt elegge fikaztak
-
Fritz Teufel
addikt
-
s22b900
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2076 üzenetére
A wipe/FR elméletileg a Hangerő (+) és a Power egyidejű nyomvatartásával érhető el... De nálam csak egy nyitott hasú robot lesz látható és pár másodperc múlva újraindul... Ilyenkor lehet valamit még tenni?
-
MrPetya19
addikt
válasz
osztraksajt #2080 üzenetére
Mi lett helyette?
-
osztraksajt
őstag
Megjött egy komolyabb IPS-es tabletem így a 808dcc-m eladósorba került ha valakit érdekel esetleg.
Wifi gondja nincs, lakáson belül nekem tökéletesen megy. MicroHDMI kábel van hozzá.
Remélem miharabb befut a beígért 4.2 rom, hátha még ki tudnám próbálni, bár igazság szerint nekem a mostaniival sincs semmi bajom, ár-érték arányban szerintem teljesen vállaható.
-
Casillero
tag
Üdv Mindenki!
Én is már legalább egy hónapja nyúzom a gépet. A kijelző betekintési szögétől eltekintve semmi gondom vele. Aki szereti buherálni az alábbi romokat ajánlom még neki: Unusual Sirius Dual és a Mediacom Smart Pad 870 S2. Sajnos vissza kellett tenni a Gadmeit mert csak azzal lehet dualba nyomni a képet hdmin. Van egy Logitech joystickem, lehet vele navigálni a menüt, majd kipróbálom vmi játékkal, hogy mit szól hozzá. -
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Kinek melyik rom jött be?
MyAudio ICS 4.0.4
vagy
Gadmei E8 ICS 4.0.4mert akkor azt rakom most fel rá majd megint...
-
darthsmoke
Korrektor
-
s22b900
csendes tag
"Túl sok mintarajzolási próbálkozás!"
A feloldáshoz Google fiókba jelentkezést kér, de nem lehet bejelentkezni..
Tud valaki segíteni, hogy ennél a készüléknél mit lehet ilyenkor csinálni? -
Deutsch8989
csendes tag
-
Mag gondok mindegyikkel vannak ha lockscreen-en van hagyva a tablet,de ha kikapcsolod akkor semmi ilyen problema,de cserebe jobban merul. Szerintem akinek jo a wifi mint nekem is annak a mag offal van gond,de deceptionnak azt hiszem a mag problema helyett ott volt a wifi eldobas billentyuzar alatt.
-
slmq3
csendes tag
válasz
Deutsch8989 #2068 üzenetére
Szia!
Esetleg ha tudtál venni egy ilyen gépet légy szíves és oszd meg velem, hogy hol találtál, mert én ma bejártam Budapestet és sehol se kaptam.. (best-byte, blue-chip, euronics, media marktok, auchanok ja és metro)
Üdv.
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #2069 üzenetére
Mag offline gondok vannak ugyanúgy?
-
Jobbnak talan egy arnyalattal tunik a gyarinal,de azzal a rommal jobban melegszik a tablet ,ami plusz funkcio az hogy hdmire kotve dual modban megy a kep(tableten es tv-n egyarant) igaz ezt minden gadmei-es rom tudja. Szerintem a legjobb valasztas a gyari myaudio + phantom buildprop ,tempo is jobb vele ,marmint a gorgetes es egyebb animaciok...a menu akadasan amugy is egy launcher csere segit csak.
-
plityo
tag
válasz
Deutsch8989 #2065 üzenetére
Nézd meg az Auchanban!
-
stefyY
őstag
válasz
Deutsch8989 #2065 üzenetére
Egyre kevesebb gonddal, jól.
Bár egy JB-t elviselnék.
-
Deutsch8989
csendes tag
Sziasztok! Hosszas tanakodás és fórum olvasgatás után úgy döntöttem , hogy megvásárolom ezt a MyAudio Series 8 808DCC típusó terméket ,de sehol nem tudom megrendelni...mindenhol csak előrendelhető
!?!?!?Ha tudnátok segíteni , hogy hol tudnám megrendelni vagy megvenni mondjuk Csongrád megyén belül vagy esetleg Budapesten mert még oda is hajlandó lennék felmenni érte annak nagyon örülnék na és meg is köszönném!
amúgy a meglévő Tabletek, hogy szuperálnak?
-
stefyY
őstag
válasz
this is life #2047 üzenetére
Jobb, mint akármelyik gyári rom?
-
jFox
addikt
válasz
maxcool #2058 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasol meg lesz a válasz a JB -re.
Ha most vennék tab-ot akkor lehet, hogy WayteQ 70dc lenne belőle. De csak a kisebb méret és súly miatt.
A bele ugyan az mint a 808dcc-nek.
Meg vagyok elégedve a MyAudio-val teljesen. Mindent tud amire szükségem van.Aki szeretne ilyet venni és miskolci, annak mondom, hogy az új Auchan-ban (régi Cora) még tegnap volt 3db.
-
jlaci63
tag
Hetek óta olvasom a fórumot. 7"-os tabletot szeretnék, de a 7 series topic elég halott ezért itt kérdeznék.
Az olvasottak alapján a Concord Tab One-t választanám, de talonban ott lene még a Myaudio 708 dcc is, amiről - mive új - még kevés tapasztalati infó van.
Az alábbi 220Volt teztje alapján közölt korábbi 7"-os Myaudio gyengeségek szerintetek a dcc-ben is benne lesznek, vagy javul a gép valamit?"Hibának sorolnám még a Myaudio7 tab esetében:
mini-USB-n keresztül nem tölthető a készülék
Az adb driver hiányát
A programok telepítéséhez elengedhetetlen ROM méretét (512MB)
Vastag és gagyi műanyag anyaghasználatot
a 3G USB modem támogatásának hiányát
a gyengébb minőségű érintőt és kijelzőt, ami sok esetben nehezen vagy sehogy nem reagált
a szabad szemmel nem látható magyar nyelvű útmutatót
az office alkalmazás hiányát
a gyengébb teljesítményt " -
maxcool
csendes tag
Sziasztok!
Erra tabra lesz gyári frissítés? (jelly bean vagy ilyesmi?)
+ha mégegyszer választhatnátok h ezt veszitek-e vagy más tabletet, melyik lenne?
Én most a myaudio és a concorde play tab-on gondolkozom.
mit ajánlanátok?Most nézem.. már nem is forgalmazzák boltokba?
-
MrPetya19
addikt
-
pimi50
aktív tag
Azért legyünk őszinték. Nekem legalább olyan fontos a "kütyü" mivolta, mint a valódi használati értéke.
Amikor már nem lehet csesztetni, akkor már kevésbé érdekel. Ezért is várjuk, várom a következő, forradalmian új ROM verziókat. -
plityo
tag
-
pimi50
aktív tag
A flancba! Az összes, hasonló kategóriájú gépet JB-vel árulják. Lesz valami ezzel is?
-
Imike_80
aktív tag
Hű de nincs téma a készülékről. Attól tartok itt a karácsonyi forgatagban nem fognak nekünk JB-t fejleszteni a nagytudású urak...
Amúgy nekem eddig smart-on volt a képernyő fényereje és nem volt ébredési probléma. De észrevettem, átraktam Close-ra, mert ott még kisebb a fényerő és este, ha sötét van az is elég, most meg nem kel föl már több alkalommal sem. Hiába nyomom röviden, hosszan, többször, nem ébredt fel. Aztán nagy nehezen elindul, megnézem mi használta az akksit, s kiderül, hogy ébren volt éjjel - nem tudni az okát miért - és merítette az akkumulátort. Már régen is volt, hogy felébredt, de akkor kikapcsoltam a naptár szinkronizációt, gondoltam meg is oldotta a problémát, de néha most is felébred valami miatt. -
eckmester
tag
válasz
this is life #2047 üzenetére
Köszi
-
eckmester
tag
válasz
this is life #2045 üzenetére
Be tudod linkelni ezt a romot ?
-
A gyari rommal az elejen csak kulso appal lehetett ebren tartani a wifit,mind amellett instabilabb is volt a kapcsolat mukodese,a gorgetes is...stb,igy elkezdodott a rom cserelgetes,mig a vegere az utolso gyari(myaudio) rom modositott buildproppal(phantom) kevereknel szerintem a joreszunk megallapodott. A gadmeiessel jobban melegszik a tempoja jobb talan egy picit ,vagy csak placebohatas :-) ki tudja ,de azokat a hibakat amik elofordulnak azokat alapjaiban az se javitja...
Ui: szerintem jol dontottel
en se bantam meg hogy ezt a tabletet valasztottam
-
Errol a tabletrol roviden ,ar eretek aranyban nagyon jonak mondhato ,vannak esetleges tipushibai mint pl a gyenge wifi nehanyunknal,illetve alvo modban van akinek a wifirol lecsatlakozik,es van akinek a ket magbol az egyiket alvo modban hagyja,de mindezt leszamitva jo kis kutyu. Az enyem a magfelejtos fajta,igaz az kikuszobolheto ha nincs feloldo kepernyo akkor ebren marad mind2 mag,a waytech soc-ban ugyanez csak kisebb aksi,alacsonyabb felbontasu kijelzo. Ha donteni kene maradnek ennel,vagy a prestigio valamelyik ketmagosat vennem meg,mert azon is 2ev garancia van mint a myaudion,es ota frissites,nem kell veszodni a memoriakartyaval.
-
pimi50
aktív tag
Én a PCX-nélvettem a HDMI kábelt, 1211 Ft-ért, PICK-PACK pontra 490 Ft-ért hozták el.
-
Fez69
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja vettem egy 808DCC-t. Végigolvastam a fórumot. Közben próbálgattam a szerkezetet. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nem úszom meg rom csere nélkül. Végül a 09.23-as MyAudio mellett döntöttem. Rootoltam is, de - lévén WM6.5-ös telefonom van - még csak most kezdtem ismerkedni a droiddal, így egyenlőre nem vitézkedem feleslegesen. Amióta kikapcsoltam a képernyő zárat nincs vele semmi gond. Romolás után a wifi sem zabálja fel az erőforrást. Összességében elégedett vagyok a cuccal. Ár/érték aránya szerintem nagyon jó.
Egy kérdésem maradt, bár lehet, hogy volt már írva róla:
Miért lett sz.r a későbbi MyA rom, amivel kapható? -
move1
tag
még egy memóriás kérdés, érdemes ultra-t venni? ill. azzal is müxik? köszi
-
move1
tag
köszi a válaszokat
-
UnConnecteD
senior tag
samsung 32 gb class6-tal remek
-
move1
tag
Sziasztok, most akarok micro sd kártyát venni, kingston 16 gb cl10-et néztem ki, vki használ ilyet, nincs vele kompatibilitási gond? Köszi
-
zsolt64555
csendes tag
Úgy néz ki megoldódott a wifi kikapcsolós dolog.
Még mindig a 10.26 rom van fenn.A build.prop ban kell bennelenni ennek:
ro.platform.has.sleeppolicy=false
''A wifi chanel legyen a 14 esen mint a gyarinal''Aztán meg beállítások/wifi/speciális és pipa a tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben!
Újraindítás
Most már minden ok! -
rolandka2
csendes tag
válasz
this is life #2027 üzenetére
És hol található ez a rom?
-
-
Zollkid100
tag
Elkészült a vlog fogyasszátok egészséggel
VlogÜdv: Zoli
-
rolandka2
csendes tag
válasz
Agent Orange #1901 üzenetére
Üdv mi az a phantom 1.1?
-
royalka
őstag
válasz
Agent Orange #2016 üzenetére
Belső nézet???
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Mennyibe kerül egy ilyen tok? Lehet hogy én is beruházok egyre..
-
eckmester
tag
válasz
Hol vetted ?
-
üszök
őstag
válasz
Zollkid100 #2015 üzenetére
A kivetítéshez minek kábel? Ahhoz projektor kell.
-
Agent Orange
csendes tag
Én megvettem ezt a Hama sirion 7 colos tablethez való tokot és tényleg tökéletesen passzol szerintem sok helyen lehet is kapni, de azért ha több van a legnagyobbat hozzátok el .:-) A Most Wanted nem szaggat nálam, phantom 1.1en csak lassú, belső nézetből tökéletes, de azért ez sovány vigasz.
-
Zollkid100
tag
Hogy feldobjam a topikot, holnap jön egy kis videós móka, amolyan vlog féle, az eddigi tapasztalatokról, egy kis tanácsadás azoknak akik még filóznak egy ilyen gép megvételén.
Persze csak ha vevők vagytok rá
Közben sikerült szereznem a géphez 2000 Magyar Királyi valutáért 2 az egyben hdmi (micro-mini) kábelt, kipróbáltam vele a TV-re kivetítést is
Üdv.
Zoli -
royalka
őstag
Most elkezdek begyűjteni minden nagyobb gamét, elég jól ment rajta az NFS, kipróbálok többet is.
-
-
pimi50
aktív tag
Volt már szó a hangszóró és a mikrofon gyengeségéről.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel, illetve hogyan lehet pótolni. Pontosabban: a mikrofonos headset használható-e, azaz a hangszóró kimenet tartalmaz-e mikrofon bemenetet is? -
Nunder
őstag
Nekem semmilyen gondom nincs vele, amióta leszálltam a proci húzós témáról azóta nem fagy, nincs restart és nekem a Wifi-t eddig sem dobálta
Jól bírja az aksi, jól lehet rajta olvasni meg este asszonnyal lefekvéskor mesét nézni Tecsőről.
Öröm és boldogság
-
royalka
őstag
Nah mindenkinek megy rendesen a vas?
kicsit kihalt lett a topic.
-
-
üszök
őstag
válasz
this is life #2000 üzenetére
Mivel kaptad vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest