Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoli
tag
válasz
Imike_80 #698 üzenetére
Én a "gyári" romot tettem fel rá, ami a 2012.09.23-án jött ki és azzal a wifi-s teljesítmény gondok megoldódtak.
Wifi jelerősség számomra egész jó, de a frissítés után talán picit gyengébb, de használható jól.
Root ami kering az jó és nem jött elő negatívum, mint az új rommal sem.
Összességében egész jól működik, egy-két apróság azért van...Amik nekem előjöttek azok a következők:
-Nova nekem nem jó, leszívja az akkut!
-Apex tökéletesen jó, akku rendben van vele
-Ha alvóból felhozom elég gyakran fakók a színek, mely ha kioldom a zárat vagy megszűnik vagy nem.
-Valami most kb óránként alvóban feléleszti és jobban merül én gyanakszom egy progira, de ezt még tesztelem.... -
Imike_80
aktív tag
Yoli! Te melyik ROM-ot raktad fel?
Tőled és többiektől is kérdezem: Akksi problémák, WiFi jelerősség gondok nincsenek a legújabb (Gadmei?) Rommal?
Nekem fontos, hogy legyen erős a jel. Persze rosszul esik, hogy cefetmód megfogja a prociját a WiFi.
Mik az új ROM negatívumai? A sok pozitív mellett... -
royalka
őstag
Elég kevés helyen lehet most kapni... Extreme Digital-nal 45k. Érdemes várni még kicsit, vagy nem megy mostanába lejjebb?
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, ne tessék leszólni érte.
Lefuttattam Antutu-t wifivel és anélkül, és a már korábban leírt jelenségeket tapasztaltam én is (wifivel 4916 pont, wifi nélkül 7854). Szóval elhatároztam, hogy lecserélem a romot.
Ha jól tudom, a rom csere nem jár garivesztéssel, csak a root-olás jár(hat) azzal. Viszont amit nem tudok, hogy kell-e rootolni a romcseréhez az eszközt.Válaszokat előre is köszi.
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #668 üzenetére
Igen, a Gadmei van fenn rajta, a root-tal karöltve nem gyenge párost alkotnak. Én sokkal folyamatosabbnak érzem a működést, pláne, hogy az Apex a kinézeten is javított. Ma fogom belevetni magam a nyúzásba, kíváncsi leszek, hogy milyen eredménnyel.
Nekem már csak két dolog szúrja a szemem. Lehessen testre szabni a "tálcát" valamint az értesítési felületet. De leginkább az utóbbi, ugyanis a szétcsúszó ékezetes szöveg nagyon zavaró.
Rambovits: ROM cseréhez nem szükséges root, és elviekben nem is bukod a garanciát, hiszen az eddigi kettő mind a készülékre lett tervezve. A root csak egy szükséges rossz, amit előbb vagy utóbb de meglép az ember. Szerintem meg még az sem jelentene garivesztést.
-
Yoli
tag
válasz
Zollkid100 #682 üzenetére
Szia!
Jó lett a videó, de jól értem, hogy Neked is lassabb bekapcsolt wifi-vel gyengébbek a teszteredmények?
Ha igen rakd újra és megjavul, sajnos a gyárival nekem is ez volt. -
royalka
őstag
válasz
Zollkid100 #687 üzenetére
Jó lett a vidi.
-
tomi5244
őstag
válasz
Köszönjük!! Grat!!
-
laszlohu
addikt
válasz
Látom alapból a 4.0.3 - as van fenn, miért nem az újabb 4.0.4 - est használod ?
-
-
Zollkid100
tag
!Kiegészítés!
Videóteszt tőlemÁÁÁÁ el sem tudom mondani hogy mennyire örülök hogy ennyi szenvedés után sikerült feltenni
Nézzétek,jó mozizást
Elnézést kérek a hatalmas csúszásért,remélem a videó kárpótol érte
Üdv
Zoli -
sony1962
csendes tag
válasz
Zollkid100 #674 üzenetére
már kicsírázok...holnapra lesz meg??
-
Iceapo
csendes tag
-
Iceapo
csendes tag
válasz
CsCsigusz #672 üzenetére
Lehet hogy ér valamit:
Bekapcsoltam a "Fejlesztői lehetőségek" menübe az USB hibakeresést és a pc-mre csatlakoztattam a 808-ast. Ez (talán ez, nem tudom) annyit javított a helyzeten hogy helyreállt a wifi kapcsolat, viszont a hatótávolság még mindig brutális, 3m-en túl előbb gyengül majd elveszik a jel a lakásba, szal tele a hócipőm, szerintem holnap viszem vissza. Azt olvasgattam a fórumokon hogy gyenge a wifije, na de ennyire?! -
pusihusi
addikt
válasz
Zollkid100 #666 üzenetére
Szia azóta itt ülök és várom a PC előtt!
-
Miksz
tag
válasz
Fritz Teufel #673 üzenetére
Már jön is le, köszönöm
-
Fritz Teufel
addikt
Felcsaptam pár remek holmit, amit használok a vashoz. Íme: [link]
-
CsCsigusz
tag
"Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb"
Tegnap nekem is ez a gondolatom volt mikor leszedtem a gadmeit, aztán feltettem a myaudio-t aztán azzal is ugyanaz volt amiket leírtam (töltéshiba, táphiba), utána újra a gadmei és akkor ha animáció volt szétcsúszott kockákra a kép
Restartoltam azóta ezt nem csinálta a hibák viszont maradtak. -
gaben1117
senior tag
válasz
Zollkid100 #666 üzenetére
Mennyi idö kb? En mar tegnap is vartam.
-
Iceapo
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült vennem egy 808-at, de sajnos feladom, rengeteg bosszúságot okozott, lehet hogy csak egyedi hiba, de elegem van belőle, az enyém egy rakás....
Történt ugyanis hogy először még csak-csak sikerült csatlakoznom a routerre, bár első jelszó beírásra nem sikerült, később kiderült hogy nem én ütöttem el a számokat, hanem néha téveszti a billentyűzet a számokat, minden milyen nyelvre kapcsolom a billentyűzetet. A wifi kb. 3m után képes elveszteni a jelet (vadiúj 841 TP-Link routerem van, és semmi baja, laptopom hibátlanul működik.)
Amikor véletlen tudok netezni, youtubozni, egyszer csak fogja magát és teljesen lefagy, színes kör pörög majd szépen kezdőlap, lefagyás, kikapcsolás.
A bluetooth is rosszalkodik. Először az is jó volt, a barátnőm simán átküldött képeket, majd a másik nokiaval már elkezdett fagyni, színes kör pörgés majd vissza a kezdő ablakba és újra próbálkozás esetén újra ugyanez a működése.Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb, speciel miközben ezt írogatom a bluetotthal zöldágra vergődtem (most), szóval az rendben van, de most továbbra is a wifi sz*rja a gyepet.
Egy kérdésem lenne, még azt lehet hogy kipróbálnám, most a 4.0.4.-es verzió van fent, lehet e visszafele frissíteni a rendszert vagy inkább ne kínlódjak vele, cseréltessem ki, illetve vegyek másik Tablet pc-t?!
Bízom benne hogy csak egyedi problémám van a 808-al!
Egyébként nagyon tetszene ha működne, nagyon jó a képfelbontása és viszonylag elég gyors is. (már amikor működik, működött) 3h-t működött viszonylag normálisan, és akkor kezdte a hülyeséget amikor beléptem a shopba és egy alkalmazás letöltési ablaka jelent volna meg, akkor fagyott le igazán először, szerintem egyébként ennek semmi jelentősége nem volt, egyszerűen csak akkor kezdte és kész. -
-
Nunder
őstag
Örömmel jelenthetem, hogy 8 GB-os Class4-es Kingston SDHC kártyával sikerült a flashelés és a root is
Ki érti ezt.
-
Zollkid100
tag
Na nem szeretnék senkit hitegetni,de most töltöm felfelé másodjára a videót,ha minden igaz most már jónak kell lennie.
Nemsokára fent lesz -
válasz
Permet Elek #664 üzenetére
Pl a root checker progival ,gplaybol ingyenes
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Fritz Teufel #662 üzenetére
Lehet. Akkor azt kérdezném,hogy hol látom, ha sikerült a root?
CsCsigusz Nekem gadmei van a tabon. És kiírja, ha tölt.
-
CsCsigusz
tag
válasz
pusihusi #661 üzenetére
én akksi kalibrálásra ezt használom: Battery Calibration
Nem tudja valaki, hogy a screenshot gombot illetve a hangerő gombokat hogyan tudnám legyilkolni az alsó sávról? Nagyon zavar. Azt hittem elég ha launchert teszek fel de nem jött be, azt a sávot onnan se tudom variálni.
+úgy tűnik megmurdelt a tápom, viszem gariztatni... De ha USB-ről töltöm akkor se írja ki sehol (beállításokba se, frissítés után), csak ha lezárom a billentyűzárat, ez mindenkinél így van? Gadmei 10.11-es rom van a gépen.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Permet Elek #660 üzenetére
Ez nem HTC, valószínűleg az tévesztett meg. Egyszerűen rootolni kell azt jónapot!
-
pusihusi
addikt
válasz
Permet Elek #660 üzenetére
Képernyőt, szenzort,akkut mivel kalibráljátok? Free, melyik a legjobb? Már egyszer kérdeztem, oda vannak a fiuk a felvonuláson!
-
Permet Elek
senior tag
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de hol, vagy, hogy lehet megnézni a bootloader állapotát? Nyitva van-e, vagy sem??
És melyik a legajánlottab akkumulátor kalibráló program?
-
-
derrik
őstag
Kérdezem.
Gps hiánya és a kamera milyensége miatt ez a két funkció kilőve!
Így az android alap funkciókon és mostmár a távoli elérésen kívül melyet én a Teamviewer segítéségével oldottam meg. Ti mire használjátok a tabot? Hasznos és haszontalan megoldások is érdekelnek.
A jobb kihasználás érdekékben :-) -
Permet Elek
senior tag
Ez van. Reméljük változik majd a helyzet. Kap egy root-ot meg valami progit az akukalibráláshoz. Aztán meglátjuk. Bár ez az 5-óra non stop nyomogatással értendő. Játék stb. wifi nélkül. És te meddig töltöd kb.?
-
pusihusi
addikt
válasz
Permet Elek #655 üzenetére
Ez jól be van lőve, addig tölt ameddig merül
-
Permet Elek
senior tag
Ez jó kérdés.
Mert nekem se bír 5 óránál többet. Pedig fényerő sincs maxon. A másik opció be sincs kapcsolva. És a proci is energiatakarékosra van állítva.
Viszont ki mennyi ideig tölti? Nekem több mint 4-óra feltölteni, majdnem 0-áról, a rendes töltőjével.
-
pusihusi
addikt
Képernyőt, szenzort,akkut mivel kalibráljátok? Free, melyik a legjobb?
-
-
pusihusi
addikt
válasz
this is life #647 üzenetére
" aksikimelo uzemmodban" Azt hol lehet beállítani? Köszi!
-
-
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #643 üzenetére
A kártya egy 2GB-os Kingston Class 4-es kártya. A mappából ki vannak szedve a fájlok, semmi más nincs a kártyán, előtte még le is formáztam. A fájlkezelő látja a kártyát, valamint a meglévő fájlokat is tudom kezelni, ennek ellenére nem akaródzik neki mountolni. Majd még próbálkozok akkor, de nem nagyon van másik kártyám kéznél
-
-
A szeriahiba megitelese mennyiseg teren eleg nehezkes,mert javareszt az ir a forumba akinek valami baja vana kutyuvel,ha engem kerdeznel szerintem semmi nagy para-ra nincs ok,ha meg gondod lenne a tablettel akkor minden nagyvarosban van szervizuk...
Igaz en a gadmei romot hasznalom es azzal hasit mint a veszedelem..egy gyenge ponjuk lehet a 808 asoknak a wifi.....mar amelyiknek . -
royalka
őstag
Elvileg futárral hozatnám, vagy vásárlás előtt érdemes megnyomkodni? Mennyire gyakori a szériahiba? MM kapható még? A szolnoki lenne nekem a legközelebb.
-
Nunder
őstag
Akartam frissíteni a ROM-ot, a leírt módszerrel, de amikor kiválasztom az SD-ről történő frissítést 4x próbálja mount-olni a kártyát, utána feladja. Csak a kicsomagolt Gadmei ROM mappája van, és a rendszer látja. Nem tudom mi lehet a baja. Wipe volt, factory reset is
-
royalka
őstag
Sziasztok. Még "gyűjtögető" stádiumba vagyok, de úgy érzem ez lesz a kiszemelt. A netet a Samsung ACE telóm adná, hotspot-on keresztül. Ugye ez így megvalósítható?
-
derrik
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
A Tabról szeretném a netbook /win7/ felületét használni! Már két alkalmazással próbálkoztam a Splashtop. Mely szétdobálja a képernyőt és folyton lecsatlakozik, valamint PocketCloud ahol a két eszköz látja egymást de nem csatlakozik.
Ha valaki használ ilyen jellegű alkalmazást....kérem ossza meg velem azt valamint a beállítását is. Vagy ha valahol tud konkrét leírást hozzá.
Köszönöm. -
sony1962
csendes tag
jőjjön már az új video bemutató!!!!!!!!!!!
-
gaben1117
senior tag
válasz
Zollkid100 #629 üzenetére
Én már nagyon várom, szóval majd jelezd ha kész!
-
Nunder
őstag
Amint látjátok, sikeresen módosításra került az első hsz, a fórumon fellelhető információk alapján.
Bármilyen kiegészítést javasolnátok, azt jelöljétek meg a hsz-ban egy szóval, félövérré téve, hogy a továbbiakban hasznosan tudjuk gyűjteni az infókat. Gondolok itt letesztelt ROM-okra, vagy éppen egy-egy új 3G modemre, ami működőképes. Elég tág a hasznos fogalma, de ha úgy érzed, hogy hozzájárul a közjóhoz, akkor nyugodtan lehet javasolni. Ezeket összegyűjtjük, és hetente/kéthetente megkérünk egy moderátort, hogy szerkessze bele az 1. hsz-ba.
Milyen is legyen a minta? Mondjuk legyen egy olyan szó, amit nem sűrűn látunk a fórumban, hogy egyszerűbb legyen szűrni. Talán a !Kiegészítés! jó is lenne, közvetlenül a hsz elején, mint a Spoiler tartalmaknál.
Minta:
!Kiegészítés!
Javaslom, hogy vegyük fel a tech. spec-ek közé a vajköpülés funkciót. 4.0.3-mal akad egy kicsit, de 4.0.4-gyel tökéletes.
Elnézést kérek, hogy így magamra vettem a szervezkedést, de mióta nem szerkesztem a Gamepod-ot, kicsit kiveszett belőlem az ilyen irányú tevékenység, és kicsit hiányzik.
Bárki szeretne beszállni, vagy leváltani, jelezze nyugodtan
P.s.: jelentem a szűrés jól működik, úgyhogy szerintem maradhat
-
CsCsigusz
tag
Tegnap előtt feldobtam a 10.11es gadmei romot, rootoltam, minden rendben működik semmi akadás, a wifi is pazar, viszont jól megijedtem mert a tápjáról nem tölt mióta ez az új rom van, csak usb-ről... Nem hinném hogy a táp pont most szakadt volna meg de sajna nincs a közelben multiméterem hogy lecsekkoljam.
Volt már ilyen baja másnak is?Restart nem segített, factory reset meg nem tudom... van-e erre értelme
-
Rambovits
senior tag
válasz
pusihusi #625 üzenetére
Belakni nem lesz időm, mert csak akkor tudok vele mókólni, amikor nincs itthon.
Amúgy a kibontásról annyit, hogy már az edigital-nál leszedték a dobozról a fóliát
Első körben ilyeneket akartam belőni, hogy tudjon youtube-ozni, filmet nézni, zenét hallgatni, netezni akadásmentesen. Aztán ha megkapta úgyis minden kérdéssel engem fog nyaggatni....
Szerintem nem mindegy, hogy milyen az első benyomás. -
tomi5244
őstag
válasz
Zollkid100 #611 üzenetére
Esetleg tedd fel két részletben. Nem hiszem, hogy gond lenne belőle.
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Ma én is a tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek, (egészen addig, amíg hugom meg nem kapja karácsonyra)
A kérdésem a következő lenne: láttam, hogy sokatok lecserélte a gyári romot. Ehhez rootolni kell a készüléket, majd utána romot telepíteni? Ez garivesztéssel jár?
Bocs ha hülyék a kérdések, első androidos kütyüm.
Üdv.
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt nálam is csinálja és én is Novát használok.
Az ébren tartás funkció sajnos nem működik nálam, valamelyik applikáció kikapcsolja a Wi-fit. Sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy melyik csinálja. A gané mind a három ROM-on (4.0.3, 4.0.4 és kínai 4.0.4) kinyomja a hálózatot. Érdekes, hogy ugyan ezeket használom a Galaxy SII-n és ott nem tudja kinyomni. Ez is valami szoftverhiba lesz, amit javíthatnának.
-
Yoli
tag
Nekem is csinálta azt, hogy 54%-on kikapcsoltam este és reggelre csak újraindítással kapcsolt be és 15%-on volt. De este raktam fel a Nova-t addig ilyen nem volt, most kipróbálom nélküle.
Valamint Nektek csinálja, hogy ha feljön alvóból a feloldási képernyő úgymond túl világos? Olyan fakó a színe, mintha túl fényes lenne, de ha feloldom jónak tűnik...
-
stefyY
őstag
Na most ugyanazt eljátszotta a tablet, amit tegnap, bár előtte 2-3 órán át nem nyúltam hozzá...csak 95%-os töltöttségnél csodálkoztam, nem is reagált, mikor bedugtam töltőre, bekapcsolni sem tudtam, semmi...akkor eszembe jutott, hogy mi van, ha...recovery után reboot, és tökéletes.
-
Zollkid100
tag
Na most elvileg működnie kéne. Csak le kellett csekkolni a fiókot,hogy valóban én irányítom e.(mobilra küldtek egy kódot)
Ez megtörtént és most tölthetnék fel több mint 15 perces cumókat. De a most feltöltött videót meg nem akarja engedélyezni,még mindig arra hivatkozva h túl hosszú...:S -
Nunder
őstag
válasz
Zollkid100 #611 üzenetére
Anno mikor még én regeltem, az volt a szabály, hogy 100 MB, vagy 10 perces hosszúságú videó. Hogy azóta mi változott, nem tudom, de szerintem van erre vonatkozó GYIK.
Mondjuk az szerintem is hülyeség, hogy nem szól előre, ha valami gáz van a feltöltéssel. Validáció már csak szerver oldalon van ezekből ítélve, pedig az alap értékeket (hossz, méret stb.) nem lenne nehéz lekérdezni.
-
Zollkid100
tag
válasz
Zollkid100 #608 üzenetére
Ezt nem hiszem el.
Kb 4 órás feltöltés után közli a youtube hogy nem tölthetek fel 15 percnél hosszabb videót.
Hát a k*rva anyját...
Valaki tud erre valami megoldást? -
Zollkid100
tag
Na lassan fent lesz a videó,már 15:00 óra óta töltöm felfelé
(1,4 GB 6 megabites nettel)
A videó "csak" 720p-s lesz az ígért 1080p helyett,mert (amint látható) nagyon nagy lett a méret kirenderelés után (2gb+),így nagyjából 2x ennyi idő kellett volna a feltöltéshez.
Fél hét - hét óra felé szerintem fent lesz már -
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kis tabletet és nekem tökéletesen működik, egy kis hibával szemben, ha lezáródik a kijelző, akkor elmegy a wifi-is, erre milyen megoldást tudtok? Olvastam itt valahol egyik nap, de most keresem és nem találom, tuti kiszúrja a szemem... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest