Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest