Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
üszök
őstag
válasz
this is life #1996 üzenetére
Az antutu lett más mert a telefonomra is többet hoz hozzá nyúlás nélkül. A gadmei romot nem firtatta a szerviz? Miért az van rajta?
Nekem ment a dead trigger anno 09.23-al maxon is ha jól emlékszem. -
válasz
Fairplays #1995 üzenetére
Nalam megy a dead trigger easy modban,a hardban kilep valamiert.Szilard
Ennyi bug talan azert van mert a hardverek minosegi szoras eleg nagy ,olyanok ezek a kinai cuccok mint a dacia volt ,ki lehet neha fogni egy egy jol sikerult darabot is a nagy szamok torvenye miatt.. -
5zilárd
csendes tag
Hát én ezt sose fogom megérteni
ennyi bugot
-
válasz
Fairplays #1988 üzenetére
Igen huzas nelkul megy ezen a tempon ,a pontszamot azert raktam ki mert eddig meg ennyi nem jott ki,vagy a geppel van valami,vagy az antutu-t irtak at ,mert egy honapja a szerviz elott 7700 hozott a tablet.Amugy a fentebb szoloknak van igazuk hogy maganak allitja,vagy pedig nehanyan kifogrunk selejtes darabokat es azok ezen a teren jol mukodnek,wifit se dobja el ez most bug vagy funkcio
-
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1993 üzenetére
Mint ahogy írtam. Nekem is vannak ilyen csodák a gépen, minden féle szuper program nélkül. És a processzor mód 3.-beállítási módja is ezen az órajelen kéne,hogy járassa a cuccot. Csak épp pár romban már nem elérhető, vagy épp nem is működik. De ha belenézel a szoftver részébe a tabnak. Így kéne lennie. De tudjuk, hogy sok minden nem működik szoftveresen úgy ahogy kéne.
Az offlinet meg azért írtam mert én azt láttam a linkelt képen. De most mégeszer megnézve már a 1,5 ghz-es 2 mag üzemelős képet látom. Lehet hosszú volt a nap.
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Permet Elek #1987 üzenetére
A szemfülesebbek biztos észrevették, hogy 1,51 GHz az órajel
-
5zilárd
csendes tag
CPU Master Pro-val húztam fel, csak azon csodálkoztam én is hogy nem fagy. Nem, nem arra gondoltam hogy mind2 mag megy, arra én is tudom mi a megoldás. De most kb 1-fél órája nyúzom és még nem fagyott.
Persze ez még nem azt jelenti hogy jó is lesz -
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Permet Elek #1989 üzenetére
hmmm én cpu master-el húztam fel 1.5 ghz-re, akkor kifagy terhelés alatt. Egyébként azon kívül egyik romnál se tapasztaltam hogy automatán felhúzta volna odáig....
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #1983 üzenetére
1.5ghz-et hogy csináltad fagyás nélkül???
-
5zilárd
csendes tag
Ilyet láttatok már? [link]
-
-
Zollkid100
tag
válasz
zsolt64555 #1973 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek
-
Na cpu off megmaradt ,18 ora pihi utan mar ugyanugy produkalta mint eddig de a wifi okes .. Mindezt leszamitva minden oke a tablettel.
-
royalka
őstag
Sztem, is van igazság hogy fórumra általában hibával írnak, igaz mostanában kezd változni a helyzet. Jelen esetbe teljesen meg vagyok elégedve a készülékkkel csak a betekintése kicsit zavaró még mindig.
-
-
eckmester
tag
válasz
this is life #1975 üzenetére
Milyen szoftver és melyik build van rajta ?
-
pimi50
aktív tag
Nem emlékszem rá, hogy volt e már szóban a screenshot gomb. El lehet-e tüntetni a parancssorból, pobrosabban át lehet-e helyezni?
-
Hali mki :-) na visszajött az en kutyum ,es folyamatkorlatozas mellett max 4 mehet a hatterben az antutu 9400-9500 pontot ad ,a modositott buildproppal hasznalom.Wifi oke es eddig meg egyik magot se hagyta alukalni,a szervizben csak a szoftvert huztak ujra ...
-
plityo
tag
válasz
zsolt64555 #1973 üzenetére
ehhez képest fura, hogy levették a kínálatukból. vagy lehet majd visszarakják az új JB-nel?? én minden esetre kivárom, most egész használhatóan működik. legfeljebb 11 hónap múlva, a gari lejárta előtt visszaviszem majd.
-
zsolt64555
csendes tag
Írtam a myaudio-nak hogy lesz e újjab rom, és válaszoltak a levelemre ezúton is köszönöm!
"Kedves Zsolt!
Ahogy Ön is írta, a 808DCC-re még csak béta verziónk van a 4.1-ből és sajnos elég
sok hiba van benne.
Az ígéretek szerint ebben a hónapban várható a végleges, 4.2-tes verzió.Üdv:
MA Support"
reméljük jön és kijavítják a hibákat amik szerintem biztos, hogy szoftveres jellegűek!!!!!
-
h_and
tag
válasz
Fritz Teufel #1971 üzenetére
Nem csoda ennyi hiba után. Én egy hete vittem vissza, mivel a wifi továbbra is gyenge, az akksi meg két órát bírja böngészéssel. Mikor megjegyeztem, hogy "hallottam, hogy ez típushiba, sokat hoztak vissza", jöttek a szokásos dumával, hogy "a fórumoknak nem szabad hinni, mert oda csak az ír, aki elégedetlen."
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Permet Elek #1970 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a MyAudio is levette a kínálatából a készüléket. Már nem elérhető a MyStore-ban.
-
Permet Elek
senior tag
Akinek tok kéne. Hama Sirion. 7coloshoz van, de tökéletesen belefér a tablet. Itt egy kép, hogy milyen: [link]
-
zsolt64555
csendes tag
És úgy néz ki sikerült!!!!!!!!!!!!
Nem kapcsolt ki a wifi képernyőzár után sem mikor halgattam a tuneinradio-t, pedig máskor leállt, és próbáltam simán is kb 10 perc után megnéztem és még akko is volt kapcsolat!
Még egy hosszab időt megnézek és írok megint. -
zsolt64555
csendes tag
én is láttam a dolgot és a következőt csináltam
néztem egy tesztet újraindítás után:linpack: single : 52 MFLOPS
multi : 82 MFLOPS
képernyőzárolás után mikor a system tuner azt írja hogy a cpu1 offline
szintén néztem egy tesztet és ugyanezek az értékek jöttek ki!!!!!!!!a quadrant-nál is ugyanez volt a helyzet 4200 körüli pont volt mindkét verziónál.
azt vettem észre, hogy ha beállítom a beállításokba a powersave üzemmódot, az csak addig van amíg a procinak nem kell nagyon dolgoznia, pl. böngészés, filmnézés...stb.
mikor számolni kell neki teszt vagy játékba a magok automatikusan felébrednek és működnek rendesen!!!egyedül a standby-os wifis dolog áll fönn ami engem nem zavar de keresem rá a megoldást
most ezt próbálom ki épp:
build.prop
ro.carrier=wifi-only
-
Fairplays
aktív tag
4.1-ben is kihal a második mag, képernyőzár után....
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1958 üzenetére
Még a MyAudiótól kaptam tesztelésre pár kiválasztott tulajjal egyetemben, lassan több mint két hónapja. Meg lehet próbálni ennek a build prop-ját, nekem már nem volt hozzá türelmem. Nagyon nagy változásokra ne számíts, de egy próbát megér, hátha tévedek.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
siki007 #1960 üzenetére
Mindenképpen 3.5mm-es Jack dugó végződésű fülest válassz hozzá. Ha zavar, ha a füledben van valami, esetleg nagyobb az átlagnál, akkor válassz fejhallgató, ápol és eltakar. Ha ez nem probléma, akkor szóba jöhetnek az úgynevezett agyba dugós fülhallgatók is. A pénztárcád vastagságának megfelelően választhatsz hozzá gagyi kínait, de ha vájt fülű vagy, akkor a Sennheiser vagy a Beats füleseket ajánlom. Remélem sikerült alaposan körbejárnom a problémádat.
Jah, a BT is játszik, igaza van az előttem szólónak. -
siki007
csendes tag
válasz
osztraksajt #1954 üzenetére
Milyen külső mikrofont tudok racsatlakoztatni? Ill milyen headset lenne jó?
-
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Szerinted mi lenne ha ennek a builprop-ját másolnám be a myaudios helyére ,ha kezeim közé kapom végre a kütyüt lehet hogy rápróbálok majd...
-
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Igazááábóóól jó volna, ha már a 4.2-est raknák rá, ha ilyen lassúak
abban már van lényegi újítás is legalább
-
stefyY
őstag
Nekem eddig gondom nem volt vele...
-
siki007
csendes tag
Mindenkinek problémája van, a mikrofonnal, vagy csak az enyém sz@r? Skype on senki nem hall olyan halk...
-
osztraksajt
őstag
válasz
this is life #1945 üzenetére
Szerintem kötelező kincstári optimizmus.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1949 üzenetére
Ezt már nem tudom megállni.. Íme a MyAudio Tablet Series8 808DCC Android 4.1-es alfa verziója: [link] Nem megy még rajta szinte semmi, de kipróbálhatjátok előzetesben a jövőt.
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1948 üzenetére
Hátha orvosolná a mag gondokat.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1945 üzenetére
Íígéretnek jól mutat. A Gadmei topikban nem látok ráutaló magatartást, meg egyébként sem hozna olyan rettentő változásokat. Maximum picit gyorsabbnak fog hatni a működése a készüléknek, ennyi. A wifi jelerősség dologból már kihoztuk a maximumot.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #1944 üzenetére
Igen.
Úgy tűnik nem tudnak ezek kínaiak két egyforma készüléket építeni.
A minap vettem egy ZTE BLADE III-at és annak topicjában is eléggé megoszlanak a vélemények.
Van akinek minden működik tökéletesen, van akinek a GPS, nem megy (nekem sem), van akinek az alkalmazások tűnnek el, stb.
De lehet, hogy így van ez a drágább cuccokkal is, csak nem tudunk róla, mert még nem volt olyanunk. -
royalka
őstag
Most esik le hogy csajomnak a Samsung ACE telóját se lehet rávenni, hogy mindig tartsa a wifit.
Úgy érzem itt magasabb erők uralkodnak. (Nekem is ACE van csak egy régebbi verzió és ez megy tökéletesen)
this is life:
"Várható", És majd fél év múlva benyögik hogy még se lesz. Max ha a kínai nem csinálja meg..
-
válasz
Fritz Teufel #1940 üzenetére
Szerinted ennek mennyi valóság alapja lehet [link] ?
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Tegnap délután felpakotam én is a gépre a 10.26 Gadmei ROM-ot. Azóta megy rendesen, nem fagyott le alvó módban bekapcsokt wifi-vel sem.
Viszont továbbra sem jelzi az akkumulátor merülését.
-
stefyY
őstag
Kernelcsere nélkül órajel b*szgatása lehetséges?
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #1940 üzenetére
Azzal az indokkal cseréled hogy dobja a wifit? Mennyi ideje van nállad?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fairplays #1938 üzenetére
Feltelepítettem és elvégeztem a gyári alkalmazások frissítését. Tartotta a wifi-t alvó állapotban. Itt elkövettem egy bakit, mert megörültem és feltoltam a szokásos alkalmazásaimat. Után csináltam újraindítást és egy próbát. Ekkor elharaptam a nyelvemet, mert már szakította is meg a kapcsolatot, az alvó állapottal párhuzamosan. Ezt az akkumulátor tulajdonságaiban jól látni. Ma szépen megcsináltam minden wipe-ot, visszatettem az eredeti rendszert, szépen letörölgettem a kábelekkel egyetemben és visszacsomagoltam gyári állapotra. Holnap a hónom alá csapom és megyek vele vissza az Extreme Digital-ba. Akármi is lesz, az nem ez a márka lesz, az biztos. Harmadszorra nem lépek ugyan abba a ... .
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Igen kipróbáltam én is, nem vaktában beszélek.
A dropboxos tárhelyen fent volt tudtommal.(9.23)
Hacsak nem valami apró módosítás van benne, mert a build szám 9.23-as volt.(myaudio honlapról letöltött)
De lényegtelen mert a mag-problémát nem oldotta meg, ezért gondolom, hogy ugyanaz, mint ami eddig is volt csak már tőlük is le lehet tölteni.
Üdv. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #1936 üzenetére
Na és mi a tapasztalatod az új rommal? Lehet ma én is felrakom....
-
stefyY
őstag
válasz
Zollkid100 #1935 üzenetére
Nem volt ott eddig...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1935 üzenetére
Ha nem is javított, eddig innen biztosan nem lehetett letölteni, mert módosított. Én tudom miről beszélek, mert telepítettem és kipróbáltam. Te is?
-
ripjaw88
csendes tag
Szerintem elég valószínű hogy nem lesz erre a készülékre JB, mivel a 916dcc, 1016dcc termékekre kiadták a beta-t 27-én de ehhez csak egy javított ICS-t.
Amúgy valaki meg tudná mondani hogy érdemes-e ezt a javított ICS-t felrakni?
-
krokk
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1931 üzenetére
Elvileg ciprusiak... az oldaluk is ezt írja, meg valamelyik cikkben is ezt olvastam. Bár lehet, hogy ennek ellenére csehek
Tudom még mindig off, de azért annyit még írnék, hogy én se játszani akarok rajta, netezésre lenne főleg. De valahogy még mindig inkább a play és nem az ips panel miatt. Illetve még gondolkozom a wayteq xtab 70dc-n. Igazából lehet netezésre az is ugyanilyen jó lenne. Még alszok rá egyet kettőt
Na visszaadom a szót a MyAudio Tablet 8 808DCC -nek -
Fritz Teufel
addikt
válasz
waterphone #1912 üzenetére
A ConCorde is jó választás, de én most nem akarom a véletlenre bízni, márpedig ez a ConCorde-nál is jó eséllyel előfordul csak a hozzáállásuk rendkívül korrekt és tényleg próbálnak kompenzálni. Elérhetőek és válaszolnak időben. Igen. nekik is vannak kiegészítőik.
Már a nyáron láttam ezt a márkát, csak nem néztem elég alaposabban utána, ezáltal nem vettem észre, hogy van magyarországi szervizük. Ezért nem őket választottam. A Prestigio olyan cseh cég, mint nálunk a Wayteq és Navon. Kínaiakkal dolgoznak ők is, de a minőségre nagyon odafigyelnek. A Prestigio 10 éve működik és mint korábban írtam, 63 országban forgalmazzák a termékeiket. Az egyik orosz videón bekapcsolt állapotban forgatja a koma a készüléket és látható, hogy nem invertálódnak a színek a különböző szögekből, tehát nem az első generációs TFT panelek kerültek a készülékekbe, mint itt. Saját OTA frissítésük van, saját szoftverekkel stb, vagyis elég jó körítést adnak hozzá. Mint mondtam, egész Európában forgalmaznak, a neten spanyol, cseh, orosz, német és olasz teszteket is láttam. Ott nem hiszem, hogy MyAudio (kínai) minőséggel sokáig porondon lehetne lenni. Csak nézd meg például a tokok minőségét.
TFT vs IPS: mivel már elég érett vagyok és túl vagyok a fiatalkori eszetlen versengésen, így ez a dolog számomra nem játszik. A kijelző a mobil célokra megfelelő és mint látható jobb mint a jelenlegi készülékünké. Egyébként használom/nám filmnézésre, de az egy hdmi-televízó megoldással élvezhető igazán. Ez nem játékra való, mint ahogyan a laptop vagy az asztali pc sem. Persze meg lehet oldani, megfelelő és értelmetlen mennyiségű pénzmag ellenében. Annak a fiatal kölyöknek, akinek még nem kell dolgozni eme összegekért, tök mindegy. Játékra alapvetően a PSP, Xbox, Playstation és hasonló céleszközök valók. Ott nem kell évente százezrekért cserélni a vasat, a legújabb játékokhoz, öt év múltán is megy rajtuk a legújabb jóság. Szóval ami meggyőz ezzel kapcsolatban: nem egy országban versenyeznek, hanem európa szerte, ami már feltételez egy konstans minőséget, van magyarországi szervizközpont (Budapest, Miskolc), a körítés.
Ha sikerül hozzájutnom, akkor természetesen csinálok róla tesztet...
Nah, de térjünk vissza a jelen alanyunkhoz, a MyAudio Tablet 8 808DCC készülékre, hiszen ez a topik mégis csak erről a kis csodáról szól. -
move1
tag
Sziasztok, én az auchan-ban vettem 2 ilyen csodát karira a fiaimnak, root meg az októberi gadmei rom meg volt, rátoltam néhány játékot, de tartósan csak kari után fogjuk használni. Kérdés, hogy ha zavaróan előjön a wifi és a mag probléma, akkor rakjam rá a hivatalos myaudio romot /előtte visszaállítás/ és közvetlenül a myaudio-hoz vigyem vissza, vagy az auchan-nak? Azért reménykedek benne, hogy a hibák nem lesznek annyira zavaróak, vagy addig lesz rá vmi szoftos megoldás...
-
Agent Orange
csendes tag
Nna reptetem a phantomot gyorsabbnak tűnik egy árnyalattal a buildpropcserélt gadmei 10.11nél de lehet hogy csak placebó effekt, pár nap után tudok majd biztosat mondani. A procit 4.0.3ban még lehetett 1.5re venni ezeknél a 4.0.4eseknél már nem de ha kell a kakakó akkor felhúzódik 1.5re mint pld Antutunál tehát ne sirjatok fiuk.
-
Nunder
őstag
válasz
Fairplays #1918 üzenetére
Kezdem azt hinni hogy igazad van. Próbáltam én is már húzni többféle programmal, de mivel nincs Ondemand lehetőség ezért nem sikerült érdemben. Ha meg AnTuTu-val fel is húztam mondjuk 1,5 GHz-re, akkor random újraindult a cucc. Úgyhogy még egy érv amellett, hogy nem biztos, hogy valaha is felskálázódik ez a processzor 1,5 GHz-re.
-
stefyY
őstag
Duplikálok.
Alapból nem futott mind a 2 mag...offlinenak írta a 2.-at, ahogy sokan írtátok...ezt a programot meg köszönöm, mert már futnak.
-
stefyY
őstag
5 perce "shutting down"-ol a tab, ilyenkor mi a teendő?
-
Zollkid100
tag
válasz
Fairplays #1918 üzenetére
a 9.27-es romban van performance cpu mód.
Szóval lehet hogy ott annyin megy. Csak sajnos ez a rom senkinek nincs meg.
Esetleg valaki, akinek az van fent(nem cserélte még le) megpróbálhatná valahogyan lementeni.
Vagy ilyesféle dolog nem lehetséges?
MyAudio-tól kérte már valaki, hogy küldjék el?
Üdv. -
Fairplays
aktív tag
Hát az a baj hogy ott van az az AKÁR illetve a MAXIMUM szócska... Szóval a proci elvileg bírna annyit, de mégse üzemel annyin, az a lényeg.... 1.5-re felehet húzni programmal, de kifagy a készülék.... Amolyan üzemi felsőhatár az 1.5 ghz, csak hát ezzel reklámozni..... kicsit félre vezető!!!!
Zollkid100: köszi az infót!!
-
Fairplays
aktív tag
Valaki használta már az új MyAudios romot?
Egyébként mindenki írja hogy 1.5- ős a proci, blabla... Nem 1.5-ős a proci, hanem 1.2
-
krokk
senior tag
válasz
waterphone #1912 üzenetére
ez engem is érdekel.
mert megnéztem és szép szép de nekem még mindig a concorde play jön be inkább... -
waterphone
tag
válasz
Fritz Teufel #1910 üzenetére
Teljesen érthető, hogy váltani akarsz ezek után.
Azt még elárulhatnád, hogy pl. a Concorde Play Tabhoz képest mennyiben érzed
jobb választásnak a Prestigo tabletet? A prestigio drágább 7-8 ezer Ft-vel, de ugye van néhány plusz amit adnak hozzá + nagyobb a aksi. Viszont a kijelző ott is csak TFT.
Szóval mi az ami arról győzött meg, hogy jobb választás mint a ConCorde?Tudom ez szubjektív dolog, de érdekel.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #1909 üzenetére
Köszönöm a választ, én a cuccal ki vagyok békülve egyedül a 2. mag kelés utáni bekapcsolását kellene megoldani. Szerintem az enyém valami újabb fialás lehet mert egy videótesztben láttam hogy az accelometer használhatatlan én azzal kormányzok, meg egy két a fórumban említett hibát is megúsztam. Bluetyúk problémákra ajánlom a bluetooth file explolert amúgy.
-
Fritz Teufel
addikt
Tényleg betelt, ez lenne a harmadik csere. Olyant nem játszunk. Teljesen tisztában vagyok a váráslói jogaimmal és kész vagyok érvényesíteni. Remélem nem lesz rá szükség, hiszen nem a pénzt fogom visszakérni és még fizetnék is rá, mert az Ultra Duo drágább ugye 8E forinttal (1.5 helyett 1,6-os proci és a dual core helyet quad core GPU valamint a bőr tok helyett smart cover és ceruza).
Csak érdemes megnézni a videón a kábelek minőségét. Nem olyan egybe öntött mint a kíniaké. A kijelző felbontása nem érdekel, a tévén majd HD lesz. Egyébként mintha a betekintési szögek is jobbak lennének. Nah, az már fontos valóban. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Agent Orange #1908 üzenetére
Ez az eredeti MyAudio ROM módosított változata. Javítottak rajta ezt-azt, de ha működik neked rendesen, akkor nincs okod váltani rá.
-
Agent Orange
csendes tag
Myaudio 11.27?
http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-8-dc/
Ez mi? -
plityo
tag
válasz
Agent Orange #1903 üzenetére
Nem, akkor is ledobja olykor. És a képernyőzár kikapcsolásos trükk sem segít rajta.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1902 üzenetére
fú, neked aztán tényleg betelt a pohár.
amúgy valóban jó kis csomag, meg erős hw ez a prestigo. ami nekem ellene szólna, a kijelző felbontás és a bazi vastag káva. neked sok sikert hozzá, remélem menni fog a csere!
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #1902 üzenetére
Nem is rossz!!!
-
Agent Orange
csendes tag
Amúgy ez a Wifi para: nektek az nem oldotta meg hogy a beállításokban wifinél a felsősorban lévő három pöttyre nyomva (menügomb?) átkapcsoltátok, hogy képernyő kikapcsolása mellet is mennyen a wifi?
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Én is alaposabban nézelődtem és cserét fogok kérni... másik márkára. A döntésem ez lett , pici ráfizetéssel. Már ezen roncs vásárlásakor is képbe került, de akkor ez még 60E fölött volt. Egészen minőséginek tűnik a videókon és 63 országban forgalmaznak. Utána néztem, cseh márka. Van itthoni szervizlehetőségük és magyar nyelvű honlapjuk. Ehhez a verzióhoz adják: "Smartcover" védőtok (nyitásra feléled, zárásra kikapcsol a gép), és érintőceruza ajándékba! A pcroija dual, a GPU procija quad core! A 4.1-es rom ezen már nem ígéret és a tok is meg van oldva.
Itt egy kicsomagoló videó és keress rá a honlapjukra. A videón a kisebb testvért láthatod, ahhoz nem a Smartcover jár, de mint látható, tokja annak is van. A Youtube-on van még róla több videó is. -
Agent Orange
csendes tag
Valaki próbálta a Phantom 1.1et? Nekem Gadmei 10.11 van modolt build.proppal max 1.2 Ghz, kipróbáltam a 2. mag ébrentartását tényleg 8 óra alatt ~25%-ot merül de én szeretem ezt a tabot, ha azt akarom hogy ne merüljön bekapcsolom a billentyűzárat, ha gémelnék újraindítom. A lényeg hogy nem cserélném a Gadmeit csak azért hogy "szebbek legyenek az ikonok", de ha gyorsabb is a Phantom vagy értelmesebb a status bar mint ez a fényképezős sz@r akkor azonnal nekiesek, még három hét után is fényképezek szóköz helyett, egy képet se láttam róla tényleg rejtélyes ez a ROM. De lehet én leszek a tesztpilóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest