- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Friss hír:
Az SG fórumán snefi71 nagyon okosan csak kivette a build.prop fájlt a kínai custom ROM-ból és a rootolt stock ROM-ban lecserélte. A jótékony hatások azonnal érvényesülnek egy újraindítás után. Előtte az eredeti fájlt azért mentsétek le valahova. Mindjárt ki is próbálom én is, de a srácnak egyből javult a wi-fi, a scroll, a net sebessége stb. Ígéretes a dolog, én is így próbálom most ki.
Erre gondolhattam volna, hiszen a lényeg valóban a build.prop fájlban van, itt lehet tuningolni a rendszert. Persze csak hozzáértéssel, óvatosan!
-
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #898 üzenetére
Nagyon jól hangzik amit a romról irtál, a mai nap én is végre felteszem és kipróbálom. Mégpedig a friss 1.1-et....
Jó, hogy írsz a srácnak, foglalkozol a dologgal, remélem belekerül majd bluetooth is, az lenne az igazi! -
Fritz Teufel
addikt
A főzött ROMnak kiadta a javított 1.1-es verzióját tegnap a srác. Van benne pár hibajavítás:
1. Beépítette a teljes Google Services Framework-öt, beleértve Google Play Store, Permission Files és Libraries
2. Meghagyta az eredeti Samsung Galaxy Note N7000 fingerprint-et, hogy a letölthetőség a lehető legtöbb legyen a Android appokat és a Gameloft játékokat tekintve, (a stock ROM-ok ebben ugye nem jeleskednek)
3.Az eredeti Gadmei Launcher pixelezetté tette a nagyított ikonokat. A launchert kicserélte az eredeti stock ICS 4.0.4 launcher-re amelynél az ikonok eredeti méretűek. Most azonos felbontás mellett az ikonok hasonlóan tiszták mint a Samsung Galaxy Tab 7.7-en,
4. Lecserélte a Rendszer és jelző hangokat a Samsung hangjaira,
5. Pár módosítás a build.prop-ban, ami tovább növeli a scroll sebességét és javítja az érintés pontosságát,
6. Eltávolította a Samsung gyári Flash-t, így a felhasználó most eldöntheti, hogy milyen verziót telepít,
7. Kérésemre javította a Galéria duplikációt.Közvetlen letöltő link: [link]
(A zöld gomb fölötti kis kék 下载 link a letöltés)Tegnap este írtam neki és kértem, hogy módosítsa nekünk a ROM-ot úgy, hogy benne hagyja a bluetooth vezérlést. Valójában csak a kékfog ikonját vette ki a Beállítások menüből, de nekünk arra szükségünk van. Előtte még azt írta, hogy azért vette ki, mert az 1.5GHz-es E8-HD-n nincs bluetooth. Hát, azt is megírtam neki, hogy nálunk meg van és küldtem róla képeket. Remélem segít nekünk. Ha esetleg mégsem, akkor majd megpróbálom magam beleásni a főzésbe és kitalálom hogyan kell az ikont visszatenni.
Egy picit mintha jobban enné az akkumulátort, de ezt fel kell áldozni a Wi-fi és a zökkenőmentes 2D kezelés oltárán. Nyersen kihozza a maximumot a vasból. Tapasztalataink szerint a Wi-fi problémát egy csapásra megoldja a ROM, valóban nincs itt tervezői hardveres hiba. Ha csak nem hibás az összeszerelés, de azt nincs ROM ami megoldja. Nálam a tablet ugyan azt a hálózati környezetet látja, amit az SGSII telefonom, hasonló jelszinttel.
A ROM teljesen le van csupaszítva, nincs benne semmi alkalmazás. Ez abból a szempontból jó, hogy azt teszel rá, ami neked tetszik. A MyAudio alkalmazásokat fentebb valaki már linkelte, de ha kell én is el tudom küldeni. A root amit használunk a 4.0.4-hez, itt is működik! Ha nem is akarod fent hagyni, érdemes ezt a ROM-ot kipróbálni.
A sráccal megpróbálok kapcsolatot tartani és rávenni őt egy majdani Galaxy Note 4.1-es projectre. Természetesen még nincs ilyen stock ROM, várhatóan a közeljövőben kerül kiadásra.
-
royalka
őstag
Gyári 09.23 -am nem jelzi az USB-s töltést csak kikapcsolt állapotba. Újra kell húzni az egészet?
-
-
pedro21
tag
válasz
this is life #890 üzenetére
-
válasz
Fritz Teufel #891 üzenetére
Koszonom elore is :-) es koszi a modositott rom megosztasat is,nagyon olajozottan porgo darab...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #890 üzenetére
A Flashplayer felment rá, de nem működik. Valami más megoldást kell keresni. Majd délután utánanézek a dolognak.
-
Aki felrakta a modingolt romot,sikerult felheggeszteni a flashplayert,mert nekem nem akar osszejonni es egy kis segitseg jol jonne...
Elore is koszonom -
válasz
PrinceHerceg #886 üzenetére
A myaudio weblap szerint 2 ev de ebbol 1 ev teljeskorul a +1 amolyan kiterjesztett ,a szerelesert nem kell fizetni, csak az alkatreszert....
-
royalka
őstag
Aki class10-es karival használja az mondana egy írás sebességet hogy mennyit tud a tabi?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
gaben1117 #885 üzenetére
Az üzlet közepén lévő gyalogkakuk akit megkérdeztünk azt mondta hogy 2-öt vállalnak rá és hogy a kirakott táblán rosszúl van kiírva az 1-év, örvendeztük is ameddig a vevőszolis srác nem mondott megint mást...
Szóval Én már nem tudok biztosat, maximum a gyártói 2 évet !
De az szerintem már most látszik hogy ez a ketyere azért gondosabban lett összekalapálva, pláne ennyiért !
B.E.S.T - B.U.Y
-
gaben1117
senior tag
válasz
PrinceHerceg #874 üzenetére
Nem 2 év garit adnak a media marktban?
-
Nunder
őstag
válasz
Frusztréthy #882 üzenetére
Igazán örülök
Helyedben én rányomnék az összes MyAudio-s levélre, hogy "Nem spam", legközelebb hátha nem rakja be
Megint megkérdezem: nem tudja valaki elküldeni a MYID appot? Mert ugyebár a Gadmei-n nincs, letölteni meg nem tudom. És az a 30GB hely vonzó
-
Frusztréthy
tag
Mellesleg ma vettem észre azt is, hogy a plasztik berepedt a fülhalgato bemenet mellett. Abszolut nem emlékszem, hog bármi drasztikus történt volna.
Hát szomoru.... -
atike
nagyúr
válasz
Frusztréthy #878 üzenetére
Én is kerestem őket, többször is a kérdéseimmel. Emailre sincs válasz, telefonon sem értem el őket. Pedig 808DCC-t akartam venni, de ez a sikertelenség, meg amiket itt olvastam... Nem hiszem, hogy ezt veszek. Pedig jónak tartom a tabletet, nagyon jónak...
-
Nunder
őstag
válasz
Frusztréthy #878 üzenetére
Nem lehet, hogy a spam folderben vannak a válaszok? Mert nekem oda tette élből a Gmail. Pedig csak a reg. visszaigazoló volt.
-
Frusztréthy
tag
Szoval csak nekem van gondom a MySupport-tal??! Ma megint keresztülvergödtem a MyId kreáláson, erre azt at a hibaüzenetet kaptam, hogy valaki már van benn a nevemen. Hát persze, csak nem reagáltak vissza már lassan három hete, a telefont meg nem veszik fel!!! MI EZ?!!!
-
Levys1
csendes tag
Van egy ilyen tabletem és egy Keomo Bluetooth GPS-em. Párosítottam a GPS-t, Bluetooth GPS Provider telepítve, látja a műholdakat, megjön az adat, Beállítások-Fejlesztői lehetőségek-Helyutánzatok engedélyezése bekapcsolva, de sem az iGO, sem a Navidon nem találja a GPS vevőt. Valaki tudna segíteni. Valamit a programok egyik fáljában kell heggeszteni?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Köszönöm az értékes hozzászólásaitokat...
Ma meg is vettük Páromnak a készüléket, a MM-ból itt Debrecenben 39.990 Ft-ért akciósan 1-év garival, és csodák csodájára annyira sok volt kirakva belőle hogy csak néztem, min két tucatnyi nagyságrend volt a polc alatt terítve...
Szóval aki gondolja itt lent van bőséggel és biztosan lehet belőle rendelni is, mert még talán tart az akció is !
Egyébként nagyon bejövős kis ketyere, és Én sem tapasztaltam semmi lassúságot sem a Wi-Fi vagy a rendszer végett + nem is melegszik annyira !
U.i: Valaki Skype-on próbált már videóhívást, mert nekünk
igen sikerülgetett működésre bírni, vajon azt hol és hogyan lehet beállítani ?
-
gaben1117
senior tag
Köszi a képekért. Próbáltam ilyesmit keresni a neten, hogy egy 7"-os mellett legyen fotózva, de nem találtam. Még mindig nem tudom egyébként eldönteni, hogy melyiket vegyem, én is ezen a kettőn agyalok.
A 808dcc-t mediamarkt garival tudnám megvenni, 2 hónaposan, makulátlanul 30-ért. Ennek tükrében melyiket ajánljátok?
-
Osynho
addikt
Az ígért képek: Aurora II vs 808dcc. Bocsi, csak teló volt kéznél + szobában lőttem őket.
A 808 fakóbb, kékes tónusú az Aurorához képest, lefelé eléggé gyorsan romlik a kép, de minden irányban kicsit. Szemből nézve sem ugyanolyan a két távolabbi oldal képe. Persze ezek főleg akkor látszanak, ha ips van mellé téve, bőven szép a myaudio képe is.
Ja, és a piszkos szőnyegért is sorry!
-
derrik
őstag
válasz
Fritz Teufel #866 üzenetére
...azt is megmondhatnák már hogy hol szerezzek képernyővédő fóliát
mert az előző gajra ment.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Még kapni se lehet. És szerintem aki erre a tabra vágyik. Nem lesz alternatíva 2x drágábban. Amúgy jó cuccnak ígérkezik.
-
atike
nagyúr
válasz
Arról a GPU-ról lenne jó tudni többet...
4.0.4-el jön alapból, vajon mikor lesz rá meg a JB...?
Na meg a wifi / görgetés probléma itt is fennáll-e?
Érdekel amúgy engem is, igen.
-
Fritz Teufel
addikt
Aki vásárolni akar, annak egy friss, mai alternatíva. Most kaptam a linket a MyAudio-tól:
MyAudio Tablet Series9 916QI
Processzor: Quad Core (4 magos) Freescale iMX6Q Cortex A9-es chipset
GPU: Quad Core Vivante GC200 GPU
Kijelző: 9,7" IPS
Súly: 560gLink: http://myaudioworld.com/tabletpc/series-916-qi/
Üdv, Dec
-
royalka
őstag
Feltoltam a 09.23 nem hittem volna hogy tényleg jobb lesz ennyivel.
-
Zollkid100
tag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Szia!
Ha egy kicsit visszaolvasol, találsz egy általam készített részletes videotesztet.
De be is linkelem, ha érdekel.
TESZT
Az anyaghasználat rendben van szerintem, nem recseg, nem nyikorog. A hátlap ilyen ZTE Blade stílusú, gumis hatású, ezért kellemes fogni, nem gyűjti az ujjlenyomatokat.
Vízszintesen nézve sajnos gyorsan invertálódnak a színek, függőlegesen tartva jobb a helyzet. Sajnos ez nem egy IPS panel, szóval elmarad tőle mind fényerőben, mind betekintési szögben (inkább itt). Ámbár elég jó minőségűnek mondható, nem pixelhibás, meg persze jó nagy a felbontása is. Melegedni nekem nem melegszik annyira, wifi problémákat nem tapasztaltam (a videóban ez benne is van). Skype telepíthető, a videóhívást nem próbáltam még. Akku körülbelül olyan 5-8 óra használatra elegendő (nyomkodástól, wifitől, fényerőtől stb... függően).
4.1 frissítés hamarosan lesz (tesztelői stádiumban van).
Megpróbáltam minden kérdésedre választ adni, ajánlom nézd meg a videót, ahol az esetlegesen még felmerülő kérdésekre is választ kapsz, illetve látod a gépet működés közben, illetve, hogy mit kapsz kézhez a vásárlás után.Üdv
Zoli -
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #859 üzenetére
Sztem ha kap egy fóliát akkor nem tükröződik annyira. A betekintés nem vészes. Anyaghasználatba nekem nagyon tetszik, kellemes a hátlap fogása, nem recseg, minden passzol. Az előlapi kamera is tűrhető képet csinál, igaz csevegőt nem próbáltam rajta. Ez mind csak az én véleményem
-
CsCsigusz
tag
Ha úgy forgatod a tabit, hogy az előlapi cam alul van, akkor sokkal jobban látod ha pl. alulról nézed.
Állított esetben pedig ha jobb oldalt van az előlapi cam akkor láthatóbb a kép. Nálam legalábbisAzért engem néha zavar a tükröződése természetes fénynél, fel kell venni a fényerőt sajnos. Azok az androidos dinamikus fényerő-beállítások nem olyan frankók
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
A Párommal most tervezünk venni egy ilyen okos "kis" TáblaPC-t, de elég vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kpcsolatban ( bár bekell hogy valjam, kezdek megbarátkozni vele), de gondoltam hogy még mielőtt boltba rohannánk megkérdezlek Titeket is, akik már bőven benne vagytok a használati érában + remélhetőleg van egy leszűrt össszképetek is erről a készülékről...
Ennek tudatában, akinek ideje és kedve is engedi, esetleg tudna Nekem írni pár fontos dologgal kapcsolatban, ami Nekem speciel
világos ?
Ami érdekelne:
- mennyit bír pontosan az 5000 mAh-es aksi, vagyis mi a maximális bevetési idő, terhelve & terheletlenül ?
- mennyire jók vagy rosszabbak a betekintési szögei, olvashatósága ha egy 9 series IPS kijelzővel vonunk párhuzamot ?
- mennyire melegszik ?
- milyen az anyaghasználat és az illesztések mínősége ?
- mennyire támogatott a rendszer, frissítések szempontjából ?
- mi a helyzet a sokfelé olvasható Wi-Fi lassúságával ?+ Skype ugye van rajta ?
Előlre is nagyon szépen köszönöm Mindannyiótoknak a segítséget Mindkettőnk nevében !
-
royalka
őstag
-
Nunder
őstag
válasz
Permet Elek #854 üzenetére
Titanium Backup az, amit te keresel
Lemented az appokat meg a beállításaikat, és utána vissza. Csak ügyelj arra, hogy a mentést tedd el valahova, nehogy letörölje a cucc
-
Permet Elek
senior tag
Én is kipróbálnám az új romot, de már annyi minden lett telepítve. Nem lehet lementeni valahogy, aztán vissza az újra?? Lehet van már válasz rá a topicban. De azért megköszönném ha írna rá valaki megoldást, ha létezik.
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék
Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este
-
royalka
őstag
válasz
Fritz Teufel #842 üzenetére
Nagyon várom én is a fejleményeket. Elég kecsegtető amiket írtál.
A root megy vele? -
Frusztréthy
tag
Volt már akinek müködött a Mysupport? A regisztrálásomra nem válaszolnak vagy 3 hete, emailre detto, a papirjaikban szereplö 3 telefonszám mind elérhetetlen. COMMENTS ??!
(myaudio 908a) -
fgoo
csendes tag
Attól függ, hogy mire akarod használni. Ha napfényben videót nézni, akkor ez nem neked való. Ha viszont általában bent használod, akkor vállalható, bár egy 8"-os IPS panellal én is jobban tudnám értékelni, feltéve ha ugyanekkora felbontású és hasonló áron lenne...de ez csak álom! Főleg ha a magyar garancia is számít. Nekem kell ekkora méret és felbontás ahhoz, hogy nagyítgatások nélkül tudjak netezni, de az ebookoknál se rossz a méret, bár kétségtelenül fárasztó tartani egy idő után. Szóval ezt csak te tudod eldönteni.
-
Osynho
addikt
Nem zavaró, jól tördelik az ebookos programok. Az én szememet nem is zavarja a kijelző, mondjuk 1-1,5 óránál többet még nem is olvastam egyhuzamban. Nagyobb a 8", de film közben a sötét jelenetek ugyanúgy összemosódnak. Igazából lefelé a legzavaróbb, de mivel az ember forgatja a tabot, lehet oldalt is ez a zóna. Én pl állítva netezek.
Holnap teszek fel képet.
Az ár nem ugyanaz, 120 dollár körül megy egy Crystal/AuroraII/N70-es, a vámot többségében meg lehet úszni, de a 27%-os áfával is 35ezer alatt maradsz. -
Osynho
addikt
Itt van előttem egy 808 és egy Aurora II.
Hát utóbbinak sokkal jobb a kijelzője. De valakit nem zavar a tn panel, van akit igen, Nekem a monitorom is ips, a telóm meg amoled, engem zavar, hogy a sötét színek egyből torzulnak, és az egész fakóbb, mint az ips. Ebook olvasásra minél könnyebb gép kell, a 808 majd 150g-al nehezebb, mint egy 7"-os tab.
Mod: Csinálok képet a két gépről, ha érdekel.
-
Yoli
tag
Kissé tükröződik, de szerintem használható azért. Igaz eddig főleg bent használtam és használom. Én is sokat gondolkodtam az Aurora és a Fire, na meg a 808 között. Szerintem jól döntöttem a 808-al.
Amiért ezt vettem:
-8" azért nagyobb a 7-nél :-)
- magyar gari van rá és az Ainol-t visszaküldeni nagy macera
- nem ips, de az auroránál jobb felbontás
- az Ainol sem hibátlan :-)
- árban majdnem ugyanott vannak, ha vámolják akkor pláne (35e volt a 808)
Szerintem gondold át! -
fgoo
csendes tag
válasz
Zollkid100 #841 üzenetére
Hogy mi a különbség, azt nem tudom, de garancia szempontjából a 9.23 is ugyanolyan jó, mert az is hivatalos rom.
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel a ROM-mal a Wi-fi ugyan azt látja mint az SGSII telefonom. Most egybe felcsaptam a készülékre minden alkalmazásomat, mert látni akarom, hogy eldobja-e a hálózatot alvó üzemmódban. Valami alkalmazás miatt minden más ROM eddig eldobálta. Majd holnap elmesélem a kalandokat... minden esetre, ha ez a ROM rendbe lenne téve, a gépünk nagyon komoly kis eszköz lenne. A wi-fi is inkább szoftveres probléma mint hardveres. Legalább is nálam.
-
Zollkid100
tag
Valaki ötlet arra,hogy honnét lehetne megszerezni a 9.27-es romot?
Nekem is az van gyárilag rajta.
Vagy nincs számottevő módosítás a kettő közt? (9.23 ; 9.27)
Gari szempontból? -
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #836 üzenetére
Érdekes ez a bluetooth dolog, az állományba belenéztem és benne van a "bluetooth app". az állományok között....
-
csui83
tag
Mennyire zavaró/nem zavaró ennek a tabletnek a tükröződése? boltban kipróbálva (erős neonfény) elég rossz volt olvasni, nem tudom milyen lehet pl filmet nézni a nyári napfényben a vonaton úgy, hogy magamat látom. Vagy nem olyan jellemző ez? Meg a betekintési szög is kissé zavaró volt a boltban... alig forditottam el a 90 foktól, már mosódtak a színek. Ágyon fekve, magam ELŐTT az ágyon fektetve ez igy kissé problémásnak tűnik, gyakorlatban mit tapasztaltok? Nem feltétlen akarom folyton 90 fokban tartani magam felé, vagy fölé görnyedni ágyon/asztalon.
Igazából a kinai Ainol Aurora 2 és e között vacillálok, annak IPS panele lenne, de csak 7 colos, viszont a 8 col meg fontos lenne ebook olvasás és filmezés miatt.
Mit javasoltok? -
Fritz Teufel
addikt
Írtam nekik a fórumra, hogy javítsanak pár hibát, mert egyébként remek alap lenne.
-
Fritz Teufel
addikt
AnTuTu
Total score:7815
CPU:4062
GPU:1271
RAM:1652
I/O:830Quadrant
Total score:3985
CPU:7022
MEM:4147
I/O:6332
2D:355
3D2071A 2D gyorsítás nem volt bekapcsolva
-
Fritz Teufel
addikt
Nagyon komolyan optimalizálva! Szerintem még gyorsabb is lett, az ablakok és a slide-ok olajon csúsznak. Egy óriási bibi van vele, a koma lehagyta a bluetooth-t! ÁÁÁÁÁÁÁ
Feldobom rá a szokásos teszteket és referálok. Akinek a bluetooth hiányzik, az NE TEGYE FEL.Elképesztően gyors lett még a 10.11-hez képest is. Az a piszok kékfog KELL bele.
-
gdevil
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #834 üzenetére
Gyorsan feldobtad....
Jöhetnek a pozitív tapasztalatok..... -
Fritz Teufel
addikt
Az indulás már ígéretes. Mint amikor először kapcsoltam be annak idején az SGSII-esemet. Végig vezet a beállításokon. Első dolog, válassz nyelvet, és nem kínaiul kezd, hanem angolul. Remek...
-
rolandka2
csendes tag
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #829 üzenetére
Mindjárt teszem is fel...
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kell regisztráció! Elég, ha a zöld gomb fölötti krix-krax-ra kattintasz és már jön is le. Ezt a kék 下载 irkafirkát keressétek a sárga mezőben. Azt jelenti download
-
gdevil
aktív tag
http://bbs.gadmei.com/thread-18360-1-1.html
Itt egy mai friss moddolás a Gadmei romhoz, A Galaxy Note beállításait, meg egykét appot moddoltak benne, ha jól fordította a google, akkor pl. folyékonyabb görgetés, optimalizálások kerültek bele.
A letöltő linkkel viszont nem boldogultam, full kínai, nem tudom hogy kellene letölteni...
Ha valaki tudja a megoldást jelezze és már tolom is fel kipróbálni......Itt lenne maga a cumó:
http://www.kuaipan.cn/file/id_78152152630951937.htm
-
fgoo
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #822 üzenetére
Ennél már csak egy egyszerűbb mód van, ha mindjárt a kütyün töltöd le a gugliból, akkor még pendrive se kell!
-
Imike_80
aktív tag
Helló!
Felraktam a Gadmei Rom-ot. Elvileg minden jól ment, magyar nyelv OK, minden meg is lett. DE!
Nincsen Play-áruház. És a fiók hozzáadásánál nem lehet Google fiókot választani.
Valami ötlet, hogyan tovább? -
Fritz Teufel
addikt
Mivel rendes gyerek vagyok és törődök veletek, így segítek nektek egy picit. Az Internet használata nyilván nem mehet mindenkinek elsőre. Innen etölthető a Boat Browser 4.5.1-es legújabb verziója, aztán SD-ről vagy pendrive-ról telepíthetitek [link]
Hogy találtam meg? A Googli a legjobb barátom, így beírtam a keresőjébe: "Boat Browser apk". Már az első link telitalálat volt.
Enjoy!
-
royalka
őstag
Hát nekem nagy problémám tényleg nincs. Kicsit akad, nem vészes. Nem láttam még hogy hogy megy a kínai, de ha csak harmatnyival jobb akkor felesnek látom a felrakását. A wifi mindene hol úgy megy ahogy akarom, szal nincs baj vele. Vidi van fent a Gadmei-romról? Csak kíváncsi lennék hogy mennyire akadás mentes az. Én az aksi időt keveslem de lehet még alakul az.
-
Nunder
őstag
Én speciel Chrome-ot használok, mivel az otthoni és a munkahelyi gépemen is az van, így a szinkronizálással verhetetlen. Gyors, letisztult. Egyet hiányolok belőle, hogy nincs benne a könyvjelzősáv, mint az asztalin, pedig lenne hely. Vagy legalább lenne egy dedikált gomb a fejlécben, de sajna nincs. Jó mondjuk így is csak 3 tapicskolás, de akkor is
-
royalka
őstag
Ti melyik böngészőt használjátok?
-
Imike_80
aktív tag
Memkarin a cuccos, délután én is teszem felfelé a Gangnam Romot
-
Smithy87
senior tag
válasz
tmilan1989 #811 üzenetére
Pendrive-al még nem próbáltam de valószínűleg nem fog működni vele mindenképp memória kártyát javaslok. Szerintem csak azzal fog működni.
-
tmilan1989
csendes tag
Sziasztok!
Gadmei rom feltelítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Külső memória kártyára kell rárakni a feltepítendő file-okat? Csak mert nekem nincs mem. kártyám és akkor nehézkes lenne... Vagy pendrive-ra is rá lehet rakni?
Előre is köszi! -
Smithy87
senior tag
Köszi a tippet. Kicsit szokatlan, hogy nem teljesen ott vannnak a gombok ahol kellenelenniük. De valahol majd meg kell szokni. nem áll igazán kézre. Mint mondtam ha van rá igény akkor teszek fel képet vagy videót. Az office problémára van valami ötlet
-
Rambovits
senior tag
Kis info: Class 10-es 32gigás samsung sdhc-ról raktam fel a gadmei-es rom-ot, szóval azzal is megy.
Szintetikus teszteken kb ugyanazt produkálta mint a myaudio-s rom (Antutu wifivel 4.9-5.1k, nélküle: 7.8-7.9k), viszont érezhetően gördülékenyebb, és szerintem ez a fontos -
Smithy87
senior tag
Nos vettem hozzá bőrtokot billentyűzettel.
A jó hír hogy angol a bill és remekül működik össze dugod és megy. ED-ből való concord 7" hoz. Ne tévesszen meg senkit a matek ÉPPEN belemegy. Egy fél centivel kisebb csak a bőr borítás tehát annyi kilóg.
Most arra nem emlékszem, hogy ebben a topikban, vagy másikban de volt szó róla, hogy bill.-el használják. Kellene valami progi amivel ékezetes karaktereket tudok előcsalni. Ha érdekel valakit készíthetek képet vagy ilyesmit.
Vlamaint nekem ha office alkalmazással kell megnyitni valamit, értsétek, word-dok vagy valamilyen szöveg fájl, mocskosul lassan kezeli. a megnyitás is horror és olyan a görgetés mintha a felét nem érzékelni a kijelző az érintéseknek. Esetleg valami használható Office progi vagy más tapasztalta-e.
Ja és örülök, hogy pörög a fórom, meg szívesen segítek én is amikor válaszolni tudok de az utolsó 200 Hsz az kb ugyan arról szól.
Jó a kínai rom? felmerjem tenni? Igen jó, egyéni döntés, hogy felteszed e a gyári myaudiósnál jobb. pont.
Bocsi a wall of text-ért.
-
jFox
addikt
Csak felmásolod egy sima(nem sdhc) kártyára ami a zip-ben van és a megfelelő gomb kombinációval indítod és már megy is minden automatikusan.
Csak azon esetben ugri a gar, ha olyan romot teszel rá, ami nem rávaló. Tehát frissítés után nem indul be, és emiatt kell szervizbe vinni.
Az 1. hsz-ben levő 4.0.4-es gyári ROM-ot tudom ajánlani nekem azzal nagyon jól működik.Azért egy CM romot ne hasonlíts össze egy gyári rommal!
pusihusi: a Gadmei rommal nem szakadozik a mobilnet?
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Steam Deck
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged