Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Smith Ügynök #1182 üzenetére
Hát, ha tökéletesen "smooth"-ot akarsz, akkor inkább egy Asus Transformert ajánlok figyelmedbe.
-
melan
senior tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Én sem találtam róla semmit sem, egy cikk is csak nemrég jelent meg róla, hogy lehet majd kapni. Erős a gyanúm, hogy egy összedobott termék lesz, vagy egy másik új köntösben, ami persze nem feltétlenül baj. Kézbefogva nagyon tetszetős, a menü oké, de sztem ekkora felbontáshoz a proci kevés lesz ha játékra kerül a sor. Engem csak a képernyő "érzéketlensége" zavart kicsit.
-
Joci42
tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Hát ugyan ez volt a 808dcc-vel is.. Hardver nem olyan rossz.. ROM-ot meg csak főznek rá ha a gyári xar
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged