Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rn
tag
válasz
zsolt64555 #1706 üzenetére
Nem minden Samsung típusnál van ez és inkább régebbieknél van. Amin még 2.1/2.3 as android volt.
-
p0rn
tag
válasz
Lucas Kane #1482 üzenetére
Ez eszembe se jutott hírtelen... MX Player-t tudom ajánlani az is tökéletes és lehet megoldja.
-
p0rn
tag
válasz
darthsmoke #1426 üzenetére
én úgy tudom hogy 1 max 2 gb memóriakártyával lehet, de lehet elfogadja 8gb-ossal is de akkor is célszerű maradni az 1 vagy 2 gb-osnál FAT file rendszeren mert az stabilabb ilyen műveletekhez.
-
p0rn
tag
válasz
darthsmoke #1352 üzenetére
Nincsmit
Én a soroksári MediaMarkt-ban szoktam nézni ott mindenből van készleten.
-
p0rn
tag
válasz
darthsmoke #1346 üzenetére
Media markt-ban is 40e ft
mindig van 2-3 db
-
p0rn
tag
válasz
UnConnecteD #1333 üzenetére
Nálam volt ilyen gép megvoltam vele elégedve.
-
p0rn
tag
válasz
Zollkid100 #1174 üzenetére
Elméletileg lesz már folyamatban van régóta.
-
-
p0rn
tag
mivel marketből nem lehet leszedni mert azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel iy gondolom te is az .apk-t szedted le. de abból 1000+1 verzió van fenn nézd meg marketban a legutolsó verizószámot keress rá googleben az .apkra és tedd fel azt nekem így ment tökéletesen.
-
p0rn
tag
Nekem volt szerencsém egy ilyen tablethez. Nagyon jó kis gép, erős nem akad, szépen futnak rajta az alkalmazások. Egyetlen gyenge pontja a wifi gyengesége... de javítják szoftveresen a 4.1-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged