Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3853 üzenetére
Egyébként szerintem aki napi 1-2 órát használja annál nem jönnek elő a hibák. Legalább is nálunk az andorid hibáin kívül más nem jött elő. Nem ment szét az aksi stb. És lehet ezekből több van, mint a sok rosszból.
Meg ahogy néztem kb 100 dollár körül már meglehet venni kint nagy tételben a 808dcc-t
Mondjuk mi is eladtuk.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3799 üzenetére
Nem még, lehet nem is veszünk másikat
Vagy ha veszünk akkor valami olcsóbb relatív normálisabbat. Mivel annyit nincs használva nálunk, hogy megérje egy drágább darab. Persze, ha pénzt keresnék vele akkor igen, de így nem
-
cekkk
veterán
Az enyémért 30 ért nem tolonganak, akkor a tiédért 35 ért se nagyon fognak
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3756 üzenetére
3szoros áron
És lehet keveset is mondtam.
Mondjuk az enyémnek még nincs baja.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3754 üzenetére
És sajnos úgy sem találtam aksit , hogy kimondottan a E8HDhoz kerestem, mindegy ez van
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3748 üzenetére
Mondjuk én erre a számra rákeresve semmi értelmes találatot nem láttam
-
cekkk
veterán
Mostanában megint csinálja ez a magától ki kapcsolást a gép és csak akkor éled fel ha töltőre teszem. Erre van valami megoldás? Mondjuk garba még nem vittem vissza, de nagyon gondolkozom rajta.
-
cekkk
veterán
Akkor én már nem is kísérletezek itt vele
-
cekkk
veterán
Melyiket kell letölteni?
Megpróbálom én is
-
cekkk
veterán
Figyelj a mag beragad, a telefon kikapcsol újra indul magától. (egy másik androidos eszközöm se csinál, meg ne is csináljon), nem annyin megy a processzor mint amit ráírtak, a wifit eldobálja, alvó állapotban lekapcsolja a wifit hiába hagyom bekapcsolva, és már tényleg nem bír annyit egy huzamban mint az elején
Szóval ez van, meglátjuk. Most voltam bent egy számla miatt, és amikor kérdeztem a csaj olyan pofát vágott, mert ott is tudják már milyen szar termékek ezek
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3469 üzenetére
Az lesz majd.
Most haza utazok, de pénteken viszem is be majd.
Érdekes lesz ez majd. -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3467 üzenetére
Akkor lehet majd a héten vissza viszem
Most is fogta magát és annyit látom, hogy újra indult.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3464 üzenetére
Engem nem.
Nem én nyúztam mert általában nem én használom azt a kis gépet
Na akkor vagy eladom, vagy pedig beviszem a MM-be
-
cekkk
veterán
Értem
Nem tudtam, hogy azt vettetek
Aztán mi van akkor ha bemegyek az MMbe, hogy beragad a mag és engem ez zavar és még a képernyő zárat is használni akarom és nem opció, hogy kapcsoljam ki azt?
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3455 üzenetére
Elhiszem. De mondjuk a 31. nap után úgy tudom, hogy vagy új készüléket kell adni vagy pedig pénzt
De jól jártál az a lényeg -
cekkk
veterán
Neked hány napot is volt a szervizben a készüléked? 31 nap után adták vissza a pénzed?
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3432 üzenetére
Köszi
Eddig nem volt gond, de lehet barátnőm kapcsolta ki. Szerintem eladom.
-
cekkk
veterán
Most nekem is lenne egy kérdésem, 34%kon volt az aksi és kikapcsolt a gép.
Bekapcsolni nem lehetett csak akkor ha töltőre tettem.
Most ilyenkor mi van, mit csináljak vele? -
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3322 üzenetére
Egy jó párszor igen
Ezért is csodálkoztam, hogy nem megy. P De ahogy olvastam volt másnak is ilyen, hogy hiába indította újra még se ment.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3316 üzenetére
Érdekes, mert én a playban nem találom meg a Chrome-t, de a 10.26al meg ment minden
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3313 üzenetére
Az ebben lévő build az amit te is használtál?
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3309 üzenetére
Ahhoz tudnál nekem adni egy linket? Vagy hol találom meg azt?
Az előző romnál nekem sem volt semmi gondom a chrommal.
Vagy az első hszben lévő az az lenne?
-
cekkk
veterán
Akkor most ez a rom : MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23 lenne a legjobb választás a kis gépre vagy melyik mert ez a phantom nem vált be
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3306 üzenetére
Aztán a kérdés az, hogy milyen a room és milyen a gép...
Te találkoztál már olyan hibával, hogy a chrome lehel akkor amikor a bekeletkezési adatokat kellene megadni?
Most épp ezt produkálja itt. Hiába rakom újra a chromot nem jó egyszerűen
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3304 üzenetére
De majdnem kétszer annyiba kerül mint a 808 szóval most nem értem, hogy jön ez ide?
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3298 üzenetére
Nem kellett volna neki, legalább is nem szokott a menüben kutakodni
Nem tudom mi történt, azt mondja netezett és egyszer csak ez történt, hogy olyan volt mintha újra akart volna indulni de nem sikerült neki.Felraktam azt a romot teljesen jó.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
történt ma olyan, hogy barátnőm használta a gépet egyszer csak újra akart indulni magától nem sikerült(csak az a kör forgott körbe körbe, gondolom végtelen ciklusba került a kicsi gép), majd hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot majd nagy nehezen beindult, de törölt mindent a gépről és kínai nyelvű lett
Át raktam magyarra , de ez mitől van? El tűnt minden adat stb a gépről fasza
E8HD_Custom_v1.1_by_Phantom ez most a legjobb room vagy van ennél jobb is, mert ha van akkor valaki linkelné nekem? -
cekkk
veterán
válasz
this is life #3192 üzenetére
Én használom és sok bajom nincs vele, bár én mondjuk általában csak a futó progikat lövöm ki vele.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3190 üzenetére
Task killer nem javallot
Miért nem?
-
cekkk
veterán
Az 5GHz-t tudja a kis masina?
-
-
cekkk
veterán
Egyvalamit magyarázzatok már el nekem
Van egy HTC Deseire telóm. még ez volt ez első Desire. Szóval, erre mindig megcsinálják a userek a legfrissebb androidot, és rá lehet rakni, akkor erre a csodás készülékre mi akadályozza meg az androidos közösséget , hogy készítsenek rá egy 4.1et ?
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3074 üzenetére
Akkor kapják be
Elakartam adni a gépet, de nem találom a számlát, így meg nagyon ár alatt lehetne eladni.
Mondjuk nem akartam hónapokat várni a tokra
Melyik helyről és melyik szabad megvenni?
-
cekkk
veterán
Az MMben lehet ezekre kapni valami értelmes tokot amibe pont jó és nem csúszkál? És persze nem arany árban van?
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3069 üzenetére
Itt szerintem a logikai ellentmondásra gondol.
-
cekkk
veterán
válasz
Fritz Teufel #3067 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy növeli az adatforgalmat.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #3007 üzenetére
Végül mit vettél helyette?
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2960 üzenetére
Kipróbálom majd ma. Köszi!
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2958 üzenetére
Ezt a launchert, hogyan lehet felrakni?
Nem vagyok benne jártas, így azért kérdezem.
-
cekkk
veterán
válasz
this is life #2866 üzenetére
Ez van fent nekem is, de nem a honlapokon lévő hirdetések nekem a nagy bajaim, hanem az olyanok amikor alvó állapotból hirtelen előre ugranak és az egész képernyőt elfoglalják
-
cekkk
veterán
Két kérdésem is lenne
Az első, hogy melyik reklámblokkoló az amelyik a playes reklámokat tiltja le a tableten?
A második, hogy melyik az a tok amelyikben bill is van és méret pontos is valamin jó minőségű, persze olcsón
-
cekkk
veterán
Köszi az infókat.
Furcsa volt mert a telón nincs itt meg van és nem tudtam, hogy reklám, vagy vírus. Azért fasza, hogy tele rakják az eszközt reklámmal -
cekkk
veterán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ahol megjelenik az óránál, hogy X program telepítve lett, ott szokott megjelenni ilyen play hirdetés valamint most ilyen hülyeség, hogy gratulálunk ön nyert egy iphone. Ezek mitől vannak? Raktam rá vírus írtót de semmi. Eléggé idegesítő. Az androidos telefonomon nincs ilyen.
-
cekkk
veterán
Ezt a CyanogenMod-t rá lehet rakni erre tabletre?
-
cekkk
veterán
Ez mind gagyi.
az olyan alkatrészeket vásorolják fel ezek a gyártók amik nevesebb gyártóm minőség ellenőrzésén nem mennek át.
Lásd jönnek a retina kijelzős kínai tabletek, ezek azok a kijelzők amiket az apple nem használt fel,Más:
Akkor ez a magos probléma, hogy is van, vissza viszem és vissza adják a pénzt? -
cekkk
veterán
válasz
this is life #2405 üzenetére
Gratula a babához
Szóval te is debreceni vagy?
Lehet nekünk is vissza kellene vinni a tabletet
-
cekkk
veterán
Biztos, hogy működik ez a progi?
Rootolva van a kis tablet nálam, de nem ébreszti fel a magot, sőt most épp le is fagyasztotta a gépetújra indítottam leállítottam vele a magot, de vissza már nem kapcsolja
-
cekkk
veterán
Ha már ilyen drága ez az egész, és te is wines emberke vagy akkor miért nem wines tabletre csináljátok, gondolom ekkora ipari felhasználás mellett, nem az vágná haza a költség vetést, és lehet jobb is lenne mint ez az kínai vacak. Ez az iparba nem való. Elszórakozni otthon igen, de ahol fontos dolgokat végeznek én oda ezt nem engedném
-
cekkk
veterán
válasz
prnservices #1651 üzenetére
Az rendben, de hogy kerül ki teljes képernyőre amikor mondjuk a képernyő zárt feloldom. Ez lenen a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest