Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csak a sajatombol es a tobbiekebol tudok kiindulni, softveres okra eddig senki se panaszkodott hogy a hdmi-n keresztul ne menne a kep. 2 dolog lehet , vagy a tablet hdmi ajzata rossz vagy a madzag amit radugsz, illetve nem mindegy milyen tipusu hdmi kabel, mert emlekeim szerint micro hdmi 1.4 kell lennie. Sot ha a kep nem megy at meg lehet ludas a tv is , mert pl ha a hdmi 1.1 tamogatja csak akkor is lehetnek gondok, de erre azert nem tennem a nyakam, mert reg olvastam errol es kophatnak az emlekek. A lenyeg az lenne hogy vagy mas kabellel , vagy a kabelt mas eszkozzel le kene probalni , hogy mivel is van a gond. Rom cserevel csak annyit nyernel hogy dual display lenne a gadmei rommal(az a gyari rom) a myadio csak egy matrica, illetve egy boot gif animacio rajta. Bar nekem mar nincs ilyen tabom , de heggesztett rommal nem biztos hogy kezdenek, azokbol mindig hianyzik valami, illetve valamilyen nyugjuk elo elofordul.
Ui.:amugy grat a tabhoz
mert azon kevesek koze tartozol akinek nincs gondja vele. Azert az akksiert mormolj el neha egy egy imat, az nagyon gyenge pontja. -
-
pimi50
aktív tag
Na... Nekem most a 4.3 rom volt fent, és roppant büszke voltam rá. Kipróbáltam a HDMI-t, és bizony, nem működött rendesen. Nicsen a HDMI program beállításainál a dual üzemmód, csak a settings-ben, de az nem volt hatással. Visszaraktam az előző mentett romot (dave's edition), és minden rendben működik. Tehát ha a kábel jó (valószínű) akkor ROM probléma.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert azon kevesek koze tartozol akinek nincs gondja vele. Azert az akksiert mormolj el neha egy egy imat, az nagyon gyenge pontja.