- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1184 üzenetére
A Gadmei 1026-ot az eredeti build.prop-pal amit kiegészítettem az N7000 módosításával. Csak az alján lévő 6 plusz sor a lényeg. Most ott tartok, hogy csak a Skype és a System Tuning fut, minden más fagyasztva. Ekkor az üzenetek átmennek, de a kijelző nem villan fel, csak hangot ad. Nem nyúlok hozzá, hanem nyomot egy videóhívást. Kicsörög, majd a kijelző bekapcsol és 1 másodperc múlva, már szakítja is meg a kapcsolatot. Tehát, amíg a kijelző nem aktív, van kapcsolat. Persze ahhoz mindent fagyasztanom kellett. A Google szolgáltatások keretrendszert is fagyasztottam, mert gyanúsan viselkedik. Most ezt olvasztom ki elsőként, reboot és meglátom...
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest