- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1116 üzenetére
Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!
Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Drón topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest