Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
50-60.000 Huf magasságában már vannak márkás, megbízható 10"-os tabletek. a Google a barátod. Ha rám hallgatsz, netről rendeled, úgy 8 nap a garancia és úgy tudod a legolcsóbban beszerezni.
Ez például messze jobb:
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Látom, hogy mennyire el vagy keseredve ezért utána néztem annak a híres szutyoknak. Nos, el kell keserítselek. A Series9 916QI-hez már egy évvel ezelőtt nem tudott/akart segítséget adni a MyAudio újratelepítés ügyében. Valószínűleg nagyon alacsony darabszámban tudtak tőle megszabadulni és emiatt nem is nagyon foglalkoztak a támogatással. Egy lehetőséged van, hogy megpróbálod velük személyesen felvenni a kapcsolatot. Ha gari időn belül vagy, akkor mákod van, ha nem akkor két marék műanyag és fém...
Valahogyan csak lehet azt reset-elni. Vagy van rajta lyuk vagy billentyű kombináció. Ha mégsem, akkor 'no comment'.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem is csereutalványt kaptam, hanem készpénzt. Ráadásul nekem már a harmadik kör lett volna, ami már igencsak aggályos. Azért szart mégsem sózhatnak az emberre a végtelenségig. Ott a rengeteg precedens továbbá, hogy a pénz visszaadták vagy csereutalványt mert a javítás is bizonytalan, hiszem ugyan az a szar lesz beletéve, ami csak ima mellett éri meg a 2. életévét.
A levásárlást meg félreérted szerintem és talán sokan mások is: a levásárlás a te vagyis a vevő érdekében tilos, hogy ne tudjanak megkötni hátrányodra. Mivel a törvény neked kedvez, így az, hogy ők a pénzt visszaadják, cserébe te náluk vásárolsz (ne adj Isten drágábban másik készüléket) azzal mindenki jól jár. Természetesen a MyAudio-t kivéve. Ha valaki náluk vásárolt, volt rá példa, hogy elengedték az illetőt a pénzzel. Nyilván, itt a cég jó hírének megőrzése érdekében tettek így.
Szóval, pénz vissza és mehet a "levásárlás" valami igazi tabletre.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5268 üzenetére
Mind a kettő jó választás, de a Samsung mellett szól, hogy ők néha adna ki ROM frissítést, az Asusnak ez a gyenge pontja.
Ez nem volt olyan egyszerű, nekünk kellett kitaposni az utat számotokra. A mostani megoldás, hogy egyből a pénzt kéred vissza és tőlük veszed az igazi tabletet (ezt nem nevezném annak). Javításba semmiképpen NE menj bele. A csere értelmetlen, ha csak nem ugyanabba a kutyagumiba akarsz belelépni.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
rheaume #5256 üzenetére
Én vagyok az a fehérvári, akiről írtál. Én pixel hibával és az alvó állapot problémával vittem vissza. A puffasztott akkumulátor akkor még nem öltött katasztrofális méreteket. Ahhoz még nem voltak elég öregek a készülékek. Javasolnék egy Samsung, Asus vagy Lenovo terméket pici ráfizetéssel. Ezt a noname kategóriát kerüld messzire!
-
Fritz Teufel
addikt
Ez intő jel mindenkinek, akinél még van ebből a ratyiból! Valószínűleg nem éli meg a 2. születésnapját a kacat, még előtte kileheli az akkumulátorát. Érdemes tőle megszabadulni még a garanciális idő alatt. Már, ha valaki 39-45.000 Huf-ért hosszabb működési időt vár el mint max. 2 év.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
orientbio #5225 üzenetére
Nyugodtan szabadulj tőle. Már a MyAudio is tisztában van vele, hogy micsoda ratyi ez a kacat. Még ha meg is javítják, a garancia onnan megint érvényes lesz rá és persze te majd megint megjelensz vele garancia időn belül. Ezért adnak többnyire levásárlási lehetőséget. Gondolom reménykednek benne, hogy még egyszer belelépsz ugyan abba a kutyakakiba. Akinek van egy kis esze meg tehetősége, nem vesz dzsunka-márkát. Tehetőség hiányában meg nyilván vállalni kell a silány minőséget.
-
Fritz Teufel
addikt
Azt a mindenit! Van akinek még működik?!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
CsCsigusz #4982 üzenetére
Szia! Nem kell elfogadnod, ez nem mehet a végtelenségig. Kérd vissza a vételárat és vegyél egy rendes készüléket mint a többi kiokosodott korábbi balszerencsés vásárló. Ha nem akarnak belemenni a vételár visszaadásába, akkor vegyetek fel jegyzőkönyvet, írd le az egész kálváriát. Írd be, azt is, hogy mennyit voltak szervizben a korábbi készülékek és hivatkozz arra, hogy nem a szerviznek vásároltál. Három napon belül kötelesek válaszolni. Ha nem válaszolnak, jöhet a jogi procedúra lépésről-lépésre...
-
Fritz Teufel
addikt
Nem, nem muszáj! Persze, ezt ők nem fogják az orrodra kötni. Ne vegyetek ismeretlen márkát, az Asus MeMo Pad HD 7 sokkal értelmesebb lehetőség.
A Galaxy Tab2-esemet az utóbbi időben rendesen nyúzom, rászoktam egy játékra. Csak naponta egyszer kell töltenem és órákon át nyúzhatom online pályákon.
-
Fritz Teufel
addikt
Akkor lassan senki nem marad, akinek még jó lenne ez a ketyere. Ez aztán a minőség! Egy éven belül meghalt a fórumozók készülékeinek több mint 90%-a. Pfff!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
PoLizei #4807 üzenetére
Én örülök a sikerüknek, bár igaz, sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás. Így sajnos csak zsákba macska minden komolyabb elektronikai termék, ami a nevükkel kerül piacra.
Minden esetre a leckét megtanultam: csak neves, komoly márkától vásárolok, garanciával, szervizháttérrel. -
Fritz Teufel
addikt
Azok figyelmébe, akik a minőséget keresik: már kapható, az év best-buy gépe. Ez a Nexus 7-et teszi lapátra...: (49.900Huf)
Asus Memo Pad HD7
Body Dimensions 196.8 x 120.6 x 10.8 mm (7.75 x 4.75 x 0.43 in)
Weight 302 g (10.65 oz)
Display Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 800 x 1280 pixels, 7.0 inches (~216 ppi pixel density)
ASUS Waveshare UILoudspeaker Yes, with stereo speakers
3.5mm jack Yes
Memory Card slot microSD, up to 32 GB
Internal 8/16 GB, 1 GB RAM
Data GPRS No
EDGE No
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth Yes, v4.0
USB Yes, v2.0
Camera Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus
Features Geo-tagging
Video Yes, 720p
Secondary Yes, 1.2 MP
Features OS Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
Chipset MTK 8125
CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
Sensors Accelerometer, gyro, compass
Radio No
GPS Yes
Colors Black, Gray, White, Pink, Green
- SNS integration
- 16 GB One Year ASUS Webstorage Space
- MP3/WAV/WMA/AAC player
- MP4/H.264/H.263 player
- Organizer
- Document viewer
- Photo viewer/editor
- Voice memo/dial
- Predictive text input
Battery Non-removable Li-Po battery (15 Wh)
Talk time Up to 10 h (multimedia) -
Fritz Teufel
addikt
Valóban nincs tablet ennyi pénzért ilyen specifikációval. Sajnos, valószínűleg elfogytak a minőségi teszteken megbukott, de még használható alkatrészek. Éppen generációváltás van, még pár hónap szükségeltetik a megfelelő szemét felhalmozódásához és újra lehet majd venni űber gagyi űr tableteket, mint ez is volt.
Aki közel egy év alatt nem tudott mellé gyűjteni egy tízest, arra nem tudok mit mondani. A pénzt visszaadják és akár 65E környékén már láttam Tab3 7" -os tabeletet is! Azt gondolom, hogy például a Samsung garancia már önmagában megéri a picivel nagyobb árcetlit, a minőségről és a felhasználói élményről meg csak ódákat lehetne zengeni. Egyébként azt is látni kell, hogy a 8" a gyártóknál amolyan mostohagyerek, és az idén megint csak az lesz. Tehát vagy 7" vagy 10", van választék bőven. -
Fritz Teufel
addikt
A Galaxy S2-es készülékem töltőjével gyorsabban töltött...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4750 üzenetére
A Lenovo nyilván nem no name, hiszen a hajdani IBM notebook üzletága, amit a kínai Lenovo vásárolt fel, és a mai napig az üzleti notik piacvezetője (ThinkPad). Igen csak komoly márka.
-
Fritz Teufel
addikt
A MyAudio egy remek választás lehet, ha vállalkozó szellemű vagy és bízol a szerencsédben, hogy véletlenül jó készüléket kapsz. Köztudott, hogy ezek a no name kínai dzsunka gagyik minőségbiztosítás nélkül készülnek, selejtezett vagy futószalagon összetákolt alapanyagokból.
A Samsung Galaxy Tab 2 7.0 is jó választás, bár nekem az nagyon kicsi volt a 8" után, így több hónapos tapasztalattal a háttérben a 10" az ideális. Persze az ízlések és felhasználói igények különbözőek.
Csak nagy márkától válasz, ez a legjobb tanácsom, amit adhatok! Minden más csak lutri és bosszankodás, ami nem ér még kevés pénzt sem! -
Fritz Teufel
addikt
Szerintem többen is megerősítenek abban, hogy a Galaxy Tab 2 10.1 Wi-fi teljesen megfelelne neked. Előre néző hangszórók, amik kifejezetten jól szólnak és a filmnézéshez valóban ideális. Tegra 2-es processzor, amivel a játékok döntő hányada szépen fut. A középmezőnyben kifejezetten jól muzsikáló kijelző. Samsung szerviz futár szolgáltatás!
Egy valódi hátránya a HDMI kimenet hiánya, amit DLNA-val lehet ellensúlyozni. Az ára már mondhatni baráti (70.000Huf körül). Rengeteg kiegészítő...A no name készülékeket került el messzire!
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
A Total Commander-hez szükséges egy kiegészítő: total commander android plugin
A fájlrendszert a /Hálózat/ADB/ alatt találjátok majd.Enjoy!
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
A beállítások menüben van egy"Mentés és viasszaállítás" menüpont, az belül található a Gyári adatok visszaállítása" opció. Előtte manuálisan törölném az internal SD teljes tartalmát, bár elvileg azt Gyári adatok visszaállítása pontból egy szövegdoboz kipupálásával is meg lehet tenni. Így minden vissza fog állni az eredeti állapotba, a rootot kivéve.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
playa123 #4665 üzenetére
Szia!
Menj be a Flag Kft.-hez és kérd el tőlük a Vásárlók Könyvét. Abba írd le részletesen a problémát és a megfigyeléseidet, valamint azt, hogy ez a 2. "szerviz" volt. Amikor kész vagy, kérj róla fénymásolatot. Remélem a tablethez nem nyúltál, abban az állapotban van, ahogy visszakaptad! Ha ezzel megvagy, lehet fordulni a helyi Békéltető Testülethez. Ott majd ki kell tölteni pár jegyzőkönyvet, vidd magaddal a VK fénymásolatát is.
Ennek ez a rendje és módja.
Közben add be újra a Flag Kft-hez javításra és írjátok be, hogy 3. menet, valamint, hogy mivel a készülék nem javítható, így nem kérsz több próbálkozást, a dolgot rendezzék másképpen (mondjuk a készülék árának visszatérítése - levásárlás nem jöhet szóba hivatalosan, azt szóban lehet velük rendezni, ha pozitívan állnak a dologhoz). Aztán elmesélheted nekik, hogy a Békéltető Testülethez fordulsz, valamint azt, hogy rengeteg precedens értékű eset volt már, így nem sok esélyük van. Aztán szóba hozhatod, hogy a szakmai fórumokon is lehet nekik "reklámot" csinálni, ami remek képet adhat másoknak is a boltjukról. Amennyiben igazat írsz, az nem rágalmazás, ettől nem kell félni ;-)
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy néz ki, hogy nincs felhasználó ezen a fórumon, akinek a készüléke előbb vagy utóbb ne kötött volna ki a szervizbe. Ez aztán a MyAudio minőség!
-
Fritz Teufel
addikt
Na mi van, mindenkinek kifogástalanul működik a masina? Vagy mindenkinek szervizben van
?
-
Fritz Teufel
addikt
Egy valamit tisztázzunk és ez MINDENKINEK szól:
A kijelző és a PCBA nagyon vékony, a hátoldal borítása pedig műanyag. Ezért, mint a többi hasonló szerelésű készüléknél (akár a neves gyártók modelljeit is sorolhatnám), a kijelző hullámosodik egy pici nyomásra. A kijelző nem "púposodik" csak a hátlap nyomja a PCBA-t és az nyomja a TFT panelt egy bizonyos ponton. Olyan mint amikor erősebben megnyomod szemből. Ez nem hiba, teljesen normális jelenség. Az más kérdés, hogy a nevesebb gyártók, megpróbálják ezt a jelenséget fém hátlappal vagy egyéb módon kiküszöbölni vagy legalábbis csökkenteni.
Ha az akkumulátor "dagad" meg, annak vannak nyilvánvaló jelei: mielőtt bármi mást észrevennél, az üzemidő drasztikusan csökken, a töltés tovább tart. A rosszabbodás jele a kijelző folyamatos hullámosodása ( az akkumulátor folyamatos nyomást gyakorol az PCBA-ra, ami nyomja a kijelzőt. Nem a kijelző púposodik, a TFT réteg, jobb híján így fogalmazva: "hullámzik". A lényeg, a FOLYAMATOS megjelenítési torzuláson van! Később az üzemidő már 0,5-1 órára is leeshet. Nah, ekkor halt meg az akkumulátor.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kőbaltás #4514 üzenetére
Elnézést kérek, hogy csak most kerültem elő, de fáradt voltam a munka miatt és nem volt türelmem leülni a gép elé és hosszabb lélegzetvételű szövegeket írni. Ha esetleg tudok valamiben segíteni, akkor priviben is írhatsz és válaszolok vagy magyarázok is szívesen.
Látom, azért a dolgok nagy részét összehoztátok. A televízióra picit visszatérve: nekem a szívem csücske a Philips, bár első generációs Samsung TFT-LCD (LE26R72B) televízióm van. Miért? Mert az egyik legjobb minőség és európai. Nekünk ad munkát. Nem is értem, hogy miért nem reklámozzák jobban, hiszen saját érdekünk lenne európai terméket vásárolni. Igaz, valamivel drágább mint a Samsung..
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4407 üzenetére
Erről már van értékelés az ED honlapján. Ugyanazok a problémák mint az előzőeknél. A low end kategória az idén is az árról fog szólni és nem a minőségről
-
Fritz Teufel
addikt
Íme az Android 4.2 (Jelly Bean) új tulajdonságai:
- Vezeték nélküli kijelzőtükrözés a Miracast-szabvány támogatásával.
- Megjelent a photo sphere funkció, mellyel gömbpanoráma-képeket lehet készíteni.
- Átrajzolták a kamera UI-t.
- A képernyőzár több oldalassá vált, melyekre minialkalmazásokat lehet pakolni.
- Megjelent a DayDream névre hallgató képernyőkímélő.
- A kijelző tetejéről két ujjal lehúzható panelen bárhonnan elérhetőek a gyorsbeállítások.
- Táblagépen több felhasználói fiókot is létre lehet hozni.
- Támogatás vakok és gyengén látók számára: nagyító és szövegfelolvasó funkciókkal bővült a rendszer.
- A virtuális billentyűzet Swype-szerű beviteli módot kapott, ez a gesture typing.
- Új felhasználói felületet, valamint stopper, időzítő és világóra funkciókat kapott az óra alkalmazás.
- Új kártyák jelentek meg a Google Now-ban.
- A Gmail alkalmazásban immár nagyíthatóak a szövegek.
- A Google Now hang alapú asszisztense új parancsokat képes kezelni.Nekem a Miracast-szabvány piszkálja erősen a csőrömet a multi-user mellett. Ezzel válik lehetővé, hogy DLNA kapcsolaton keresztül megoszthasd (tükrözhesd) a kijelzőt.
-
Fritz Teufel
addikt
Az animáción látható, hogy ez a GT-P7100 portolt verziója, mint amit korábban linkeltem egy kínai srác munkájából. Szerintem nyugodtan feltehetitek, ez valóban működő ROM lehet, az is működött szépen, csak a bluetooth hiányzott belőle. Most legalább biztosan nem vették ki. Ráadásul tudtok visszajelzést is írni a komának, ha valamin reszelni kellene. Ha kell, akkor szívesen segítek az angolban.
Enjoy!
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4367 üzenetére
Azzal valamiért nem nagyon szokott menni. Egyéb fórumokon és mindenféle androidos eszközökről szoktak ugyanerről a problémáról írni. Amit írtál, annak működnie kellene. Egyébként ez nem garanciális probléma. Ha a MyAudio ebben segít, az nagyvonalú gesztus lesz a részükről.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
royalka #4362 üzenetére
A játék komplett beállítását és állapotát tudod menteni az /Android/data könyvtárban lévő, a játékhoz tartozó mappa kimásolásával.
Visszaállítás: a játék feltelepítése és első futtatása után a megadott útvonalon lévő tartalmat felül kell írni a kimásolt tartalommal. Ekkor visszaáll az eredeti állapot. (csak ide kerülnek mentések).Jöhet az FR!
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
A ROM csere nem tiltott, ezt a MyAudio felvállalta. Nyugodtan visszavihető a Gadmei ROM-jával, nem lesz vele probléma.
Az eredeti build.prop-ot ki lehet másolni bármelyik (Gadmei, MyAudio stb) ROM-ból.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
Az a helyzet, hogy a 808DCC lehet, hogy mégsem támogatja. Az beszédes, hogy minden mást felismert OTG kábellel és sajnos ebben az esetben a ROM cserélgetése sem fog segíteni. Persze a lelked megnyugtatása végett kipróbálhatsz minden lehetőséget.
A linkelt ROM-ot nem tenném fel, nem erre a készülékre való, benne van a nevében is! -
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4246 üzenetére
Nagyon jól működik, a készenléti idő elképesztő, egy hét alatt sem merül le! Még mindig nem rootoltam, nincs rá szükség. Próbáltam már rajta játékokat az is: az Alien vs Predator: Evolution és a Max Payne Mobile szépen fut max beállításokkal. Hétvégén mehetne majd egy Skype is, aztán bővebben kitárgyalhatnánk a dolgokat. Mit szólsz?
-
Fritz Teufel
addikt
Látom skacok, hogy az értelmező olvasás nem nagyon megy. Semmi baj, ez elterjedt jelenség manapság... segítek:
"Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!"
Ez a mondatom körülbelül annyit jelent, hogy a példa kedvéért MyAudió-féle palatáblát 45.000Huf-ért vetted, és egy 30.000 ropis vágódeszkát veszel helyette, akkor a 15.000 Huf-os értékkülönbözetet nem kell kifizetni. Nem is fogják... Visszakapod a 45.000 Huf-ot esetleg utalványt és vagy annyiért veszel valamit, vagy adsz még hozzá, vagy buksz rajta. Egyébként én az összeget kaptam vissza az EE-től és náluk vettem a jóságot ráfizetéssel.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Az a helyzet, hogy a Gadmei már leállhatott a gyártással, innentől kezdve nem lesznek alkatrészek és akkor az Android verzió mizéria is megoldódott. Nem lesz új szoftver. Ha valakinek bekrepál és nincs pénzmagja rendes készüléket venni, az kérhet helyette hasonló árban palatáblát. Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
szabygbarca #4165 üzenetére
... csak egy OTG kábelre lesz szükséged.
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Nagyon érdekes, hogy lassan kivétel nélkül az összes régi tulajnak elromlik a készülék. Az újak még örülnek neki és bőszen védik ezt a roncsot, de pár hónap és biztos vagyok benne, hogy ők is hasonló sorsra jutnak. Aztán, akinek van egy kis sütnivalója meg pénze, az okosban márkára vált. Aki meg még okosabb, már ezen készülék használata során elkezd spórolni a jobbikra.
Remélem, hogy te is felhagysz a kínai piaci kacatokkal és valami megbízható készülékre váltasz.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kicsit szégyelltem magam, mert annak idején én írtam erről a ratyiról az első tesztet. Sokan azon írásom miatt vásárolták meg és futottak bele az általad is tapasztalt problémába. Azóta már megnyugodtam, mert figyelmeztettem mindenkit és volt akinek segítettem is szabadulni tőle. Aki ennek ellenére ezt a rakás roncshalmazt választja (vagy a hozzá hasonló lengyel piaci szarokat), azt már nem tudom sajnálni, mert a vásárlás előtt már mindennel tisztában volt a tényekkel. Kockáztatott és nem hatost dobott. Persze, ha normális használatból eredő probléma van vele, akkor szívesen segítek ha tudok.
A Nexus 7 remek választás, nálam is képben volt, csak kicsinek találtam a kijelzőjét. Jól döntöttél, hogy felhagysz a szenvedéssel. Döbbenetes lesz majd a különbség a két minőség között, meglátod! Majd remélem beszámolsz az élményeidről!
-
Fritz Teufel
addikt
Ismerős ez nektek: Aigo Aigopad M808 vagy Aigo Aigopad M80?
Talán nem véletlenül
Egyik kollégátok ennek a ROM-jával kapta vissza a készülékét, igaz az is csak v4.0.4, de például a Chrome-ot gyárilag tartalmazza. Talán sikerül menteni...
-
Fritz Teufel
addikt
Ha nem is támogatja, kézzel feltehető.
-
Fritz Teufel
addikt
Pedig figyelmeztettünk, de semmi baj, ez remek tanulópénz volt. Egy komolyabb gép nagyobb veszteség lett volna. Ráadásul más kíváncsi természetűnek is rossz példát szolgáltattál. Legközelebb hallgass azokra, akik jobban értenek hozzá. Egyébként a javítás gondolom megoldható és még mindig diszkont ár lesz egy rendes géphez viszonyítva. A kíváncsiságod miatt neked nem is nagyon javaslok drága eszközt, van még mit tanulnod.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Játékos #3966 üzenetére
Szinte biztos, hogy Class10-et felesleges ebbe tenni. Jó lesz a Class4-es is. Sokszor előfordult, hogy nem lehetett a jobb, gyorsabb kártyákról telepíteni, mert nem ismerte fel. Ráadásul a Class10-et akkor lehetne igazán kihasználni, ha arról akarnál alkalmazást futtatni. Itt igazából csak elmondhatod, hogy az van benne, de nem lesz kihasználva a kártya képessége. Ez is egy megkötendő kompromisszum az ilyen no name készülékek vásárlásakor. Nem csak a MyAudió-féle holmik problémája ez, a többi kacatnál is fennáll ez a probléma.
A játékosoknak, nem neked Játékos
Az idei Tab3-as sorozat megjelenésével a Tab2-esek még olcsóbbak lesznek, az egy járható út. Persze, a legújabb játékok nem fognak rajtuk futni, de aki játszani akar, könyörgöm, ne tabletet vegyen, az nem arra való! -
Fritz Teufel
addikt
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem veszel no name készüléket. az elektronikában rengeted a hibalehetőség, itt bizony meg kell fizetni a márkát és a szolgáltatást. Még a használt is jobb vétel. Sajnos ez van.
Persze lehet próbálkozni, hiszen sokan Lottóznak is és van aki nyer vele. Itt is van ekkora esély egy hibátlan és sokáig jó darabra, csak pár tízezressel kell beszállni... -
Fritz Teufel
addikt
Egy ismerősöm árult 70.000Huf-ért Samsung Galaxy Tab2 10.1 3G-t. Összesen, ha három alkalommal használta. Ez már jó beruházás...
-
-
Fritz Teufel
addikt
Érdekesek ezek a spanyolok. Már 2010-ben tudták, hogy az AMLogic AML8726-MX dual core processzor 2012 áprilisában bejelentésre kerül (mert, hogy ezt a középkategóriás processzort ekkor jelentették be) és a Gadmei ebből számukra majd készüléket fog gyártani másfél évvel később. Nah, ezt nem tudtam!
A Mediacom smart 870, ha valóban 2010-ben jelent meg (különben hogyan is mehetett volna róla diskurzus), akkor az valószínűleg világszenzáció lehetett az akkor igencsak ritkaságszámba menő dupla magjával. Konkréten, a Gadmei-n még kívül még akkor senkinek nem volt, ez biztos. -
Fritz Teufel
addikt
Az a baj, hogy most már szinte kizártnak tartom a frissítést. Már régen az új készülékeire koncentrál a Gadmei. Ebben a szegmensben így is kimagaslóan hosszúnak mondható a Gadmei frissítési szériája.
-
Fritz Teufel
addikt
Például az órajelet magasabb frekvenciára állítja. Megfelelő hűtés nélkül pedig elszáll a processzor. Sajnos, ilyen ez a modern technológia. Van persze hardveres védelem, de a butaságot nehéz kivédeni még hardveresen is. Nem véletlen, hogy sehol nem vállalnak garanciát a ROM cserére, ez a MyAudio részéréről igen csak nagy gavallérság.
-
Fritz Teufel
addikt
Aki ezzel a ROM-mal hazavágja a tebletjét, az felejtse el a garanciát. Ez a ROM nem a ti készüléketekre való!
-
Fritz Teufel
addikt
törölve
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
#54715584 #3578 üzenetére
Ha korrekt módon akarsz ROM-ot cserélni (mi másképpen tennéd, hiszen anélkül egy instabil rendszert kapsz?), akkor bizony elvész a root. Előtte kell a full wipe!
A HTC-t meg ehhez semmiképpen nem hasonlítanám, mert annál például a boot loader zárva van és addig nem is rootolható (kernel csere szükséges), míg itt az teljesen nyitott.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
SPY0817 #3545 üzenetére
Az a HDMI-nek kinéző port, ami hangot nem visz át, az biztosan nem HDMI port. A HDMI lényege a hang és a kép egyidejű átvitele. Amikor még ezt a készüléket használtam vettem hozzá egy filléres noname OTG kábelt. Remekül bevált... Az új készülékemhez meg speckó adapter kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest