Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Egérpad topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Van egy fura észrevételem a Gadmei vs MyAudio romokkal kapcsolatban... Nekem múlt héten el lett küldve gariztatásra a töltőm, megmurdelt 3 nap után, de közbe gondoltam kipróbálom az állítható táppal tölti-e.
Na az az érdekes hogy a Gadmei 10.11-es rom amikor fent volt ahogy feldugtam neki a töltőt kilőtte az egész gépet, mintha kiszedted volna hirtelen az akksit

Jól beijedtem de emlékeztem hogy a MyAudio-s rommal meg töltött korábban ez a táp is, feldobtam a 9.27-es romot és azóta rendesen tölti... A táp 4.5 V-ot ad a tabinak ~1,8 A áramerősséggel ez kevesebb mint ami kell, a gyári táp 5 V-ot ad le ~2A-en.
Fura, hogy a rom mennyit befolyásol(?) de ha valakinek ilyen baja van tegyen majd így! Nagyon lassan tölt az "idegen" táp de nem hinném, hogy roncsolná az akksit mivel eleve kisebb a tabi felé a teljesítménye

Volt még egy szadista próbálkozásom valaki kérdezte hogy a Galaxy Ace töltője tölti-e micro usb-n a tabit, ezt is kipróbáltam
Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt
Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hát... tölteni tölti, viszont gyorsan kihúztam mert a fényerőt felhúzta illetve a táp sípolt
Azt hiszem ezt ne nagyon próbáljátok